categorie

beschikbare filtersintermediars Geen intermediars provincie Flevoland (2) Friesland (2) Gelderland (1) Groningen (1) Noord-Brabant (8) Noord-Holland (26) Overijssel (7) Utrecht (7) Zeeland (1) Zuid-Holland (50) Buitenland (1) uren per week full time (34) 32 uur p/w (7) < 32 uur p/w (4) 32-40 uur p/w (61) ervaring niet noodzakelijk (32) 1 tot 2 jaar (12) 2 tot 5 jaar (38) 5 jaar of meer (24) opleidingsniveau MBO (3) HBO (36) Universitair (11) Anders (1) MBO-HBO (5) HBO-Universitair (42) WO (8)
106 vacatures
 
 
De Beeldenfabriek Illustratie ... / Rotterdam
De Beeldenfabriek is al jaren toonaangevend op het gebied van architectuur visualisatie. Met een bezetting van 40 medewerkers produceren wij op ons kantoor in Rotterdam voor een diverse nieuwbouwprojecten zeer aansprekende artist impressions, virtual reality toepassingen en 3d animaties. Op dit moment werken er drie projectcoördinatoren architectuur en hebben allemaal een bouwkunde/architectuur opleiding afgerond. Dagelijks zijn ze met diverse aansprekende projecten bezig en fungeren op het ene moment als verkoopbinnendienst en op het andere moment beoordelen ze de geproduceerde beelden of overleggen inhoudelijk met de opdrachtgever en onze visualisers. Veel van onze visualisers hebben een opleiding bouwkunde afgerond of zijn interieur stylist en zijn inmiddels experts geworden op het gebied van architectuur visualisatie. Door de gezonde groei die we doormaken is er behoefte aan nog een gedreven medewerker voor deze functie. Projectcoördinator architectuur bij de Beeldenfabriek is een uitdagende baan waarbij je onderdeel wordt van een heel leuk team bij een bedrijf met veel aanzien binnen en buiten de Nederlandse markt. Bij deze functie ben je de spil tussen onze opdrachtgevers en de productieafdeling. De taken zijn: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten Het maken van offertes Plannen en beheren van de projecten Als proactieve projectcoördinator communiceren en ben je de spin in het web Je zorgt voor de juiste planning van de capaciteit en beheerst de productiestroom Signalerende rol bij afwijkende planning Projectleidersactiviteiten: je geeft leiding aan de projecten, bewaakt en documenteert deze Wij vragen: Commerciële instelling Opleiding Bouwkunde/ Architectuur Je hebt als architect al enige ervaring opgedaan Je hebt gevoel voor esthetiek Geen negen tot vijf instelling Kennis van 3D visualisatie trajecten Je kunt plannen en organiseren, bent klantgericht, hebt een analytisch vermogen. Je hebt overtuigingskracht en bent stressbestendig http://www.beeldenfabriek.nl/illustratie-en-animatie/ons-werk
 
 
 
RoosRos Architecten / Oud Beijerland
RoosRos Architecten is een landelijk werkend, fullservice architectenbureau met bijna vijftig medewerkers. Wij maken architectuur, al meer dan zestig jaar. Projecten van klein tot groot, van complex tot eenvoudig. Technisch in de puntjes. Binnen budget en boven verwachting. We zijn aanpakkers. Nuchter. Maar ook altijd op zoek naar kansen en nieuwe mogelijkheden. Oftewel: met ons hoofd in de wolken en onze voeten in de klei. We zijn professionals, persoonlijk. We doen ons werk met passie en plezier. Dat is puur RoosRos. Spreekt dit jou aan? RoosRos Architecten timmert aan de weg en dat betekent: werk aan de winkel! Voor de uitbreiding van ons team, vestiging Oud-Beijerland, zoeken wij een: ERVAREN BOUWKUNDIGE Als ervaren bouwkundige werk je in teamverband aan diverse projecten. Je bent een spil in het engineerproces en je hebt oog voor detail en de bouwkundige kwaliteit van het werk. De volgende werkzaamheden zijn onderdeel van je functie: Assistentiewerkzaamheden projectmanager; Bouwkundige uitgangspunten vertalen in principedetaillering op een complex niveau; Aansturen BIM-modelleurs; Bouwkundig uitwerken van projecten in Revit; Engineeren en controleren bouwkundige details; Controleren en bewaken van de uitgangspunten van het ontwerp; Controleren tekenwerk intern en van derden naar inhoud en vorm; Communiceren van relevante projectinformatie met projectmanager en teamgenoten; Coördineren verschillende disciplines. Pas jij in het onderstaande profiel? Minimaal 5 jaar ervaring als eerste tekenaar of bouwkundige bij een architectenbureau; Afgeronde opleiding HBO-Bouwkunde; Goede teamspeler, die kan schakelen tussen verschillende projecten; Proactieve en open werkhouding, communicatief, flexibel en accuraat; Heeft plezier in het vak en liefde voor architectuur en bouwen; Ervaring met Revit is een pré. Werken bij RoosRos is werken in een aangename werkomgeving. Met leuke collega’s in een professioneel, ambitieus team. Openheid, samenwerking en verantwoordelijkheid staan hoog in ons vaandel. We investeren in onze mensen en onze organisatie. Hier is ruimte voor jouw passie! En verder... staat er heerlijke koffie klaar; wordt er dagelijks een gezamenlijke verse lunch verzorgd ; is het salaris conform CAO architectenbureaus + goede secundaire arbeidsvoorwaarden; vind je ons bureau onder de rook van Rotterdam op slechts enkele minuten van de snelweg. We maken graag kennis met jou. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail je sollicitatie met CV en portfolio (max. 7 MB), vóór maandag 21 november 2016 naar: sollicitatie@roosros.nl. Alleen Nederlandstalige reacties worden in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.
 
 
De Groene Grachten / Amsterdam
Wil jij bijdragen aan onze duurzame missie? De Groene Grachten is op zoek naar een (Master)student Bouwkunde, die affiniteit heeft met duurzaamheid en restauratie. Je werkt mee aan duurzame adviezen voor bewoners en zakelijke klanten, van intake tot uitvoering. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd; klantcontact, onderzoek, conceptvorming, analyse en adviesrapportage. Het gaat om een zeer zelfstandige stage waar je snel veel leert door te doen. Wij ondernemen in duurzaamheid en nodigen je uit om mee te doen. Werk met ons mee aan het verduurzamen van monumenten! Functie-eisen Ben jij een student met: Een open en positieve instelling; Aantoonbare affiniteit en ervaring met duurzaamheid en restauratie; Een analytische en klantgerichte werkwijze; Uitstekende rekenvaardigheden; Laatste fase HBO/WO met goede studieresultaten; 3/6 maanden tijd voor een (afstudeer)stage op ons kantoor – startdatum flexibel; Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; Grafische skills is een pré (o.a. Adobe Creative Suite). Ons aanbod Naast de stagevergoeding bieden wij: Een belangrijke rol bij de projecten die wij uitvoeren; Een zelfstandige stage met veel ruimte voor eigen initiatief; Een dynamische, informele werksfeer bij jonge start-up; Een leeromgeving waar je persoonlijke ontwikkeling centraal staat Wie gingen je voor? Onder andere de volgende stagiaires gingen je voor en kan je gerust benaderen voor ervaringsverhalen: Charlotte von Meijenfeldt – LinkedIn Ilse van den Berg – LinkedIn Interesse? Wil jij meewerken aan duurzame adviezen bij De Groene Grachten? We ontvangen graag je CV en motivatiebrief via deze link! Over De Groene Grachten De Groene Grachten is een landelijk bureau voor advies en bouwbegeleiding voor het verduurzamen van historische panden voor particuliere en zakelijke eigenaren. Het begon in 2012 als initiatief van Wubbo Ockels met het verduurzamen van 6 grachtenpanden met het motto: “Als zelfs eeuwenoude grachtenpanden duurzamer kunnen, kan het toch overal!”. In 2015 deed De Groene Grachten 36 projecten door heel Nederland, waaronder woningen, kantoren, forten, een hotel en vier kerken. We zorgen ervoor dat zij slim isoleren, voor de duurzaamste (installatie)technieken gaan en zelf hun energie opwekken. We ontzorgen opdrachtgevers over het hele traject, van planvorming tot oplevering. De Groene Grachten blijft daarnaast nieuwe ontwikkelingen aanjagen om haar doelen te bereiken, door zelf innovatieve projecten op te zetten, zoals Global Grounds@KIT, Rooftop Revolution en De Groene Menukaart.
 
 
 
De Groene Grachten / Amsterdam
Zet jij je bouwtechnische kennis én management skills in om een snelgroeiende onderneming uit te bouwen tot gerenommeerd ingenieursbureau? De Groene Grachten zoekt een breed ontwikkelde ingenieur die de ingezette koers van professionalisering van de organisatie voortzet. Als (Project) Manager Sustainable Buildings heb jij de technische vaardigheden in huis om integrale duurzame energieconcepten voor historische gebouwen te ontwikkelen en evalueren. Je verantwoordelijkheid loopt van het draaien van (advies)projecten en kwaliteitsborging tot teambegeleiding. Kenmerken Jij beschikt over de volgende competenties en eigenschappen: Gestructureerd en zorgvuldig; Analytisch sterk, met oog voor praktisch detail; Klant- en resultaatgericht; Team speler, binnen en buiten organisatie. Takenpakket De (Project) Manager Sustainable Buildings heeft het volgende takenpakket: Projectmanagement Integraal advieswerk op verduurzaming historische panden; Budgetbewaking, in samenwerking met het team. Teambegeleiding op inhoud en proces Kwaliteitscontrole van (advies)werkzaamheden van het team; Aanbrengen structuren en sturen volgens planningen. Organisatieontwikkeling Optimaliseren van dienstverlening en processen op o.a. efficiëntie en kwaliteit; Acquisitietrajecten, partnerschappen en samenwerkingsverbanden met kennispartijen en uitvoerders. Ervaring De geschikte kandidaat heeft in ieder geval: Relevante Technische Universitaire opleiding, bij voorkeur in de richting van (werktuig)bouwkunde of (installatie)techniek; Ruime ervaring als technisch/bouwkundig adviseur en project manager in zakelijke dienstverlening; Voldoende expertise om integrale energieconcepten voor de thema’s elektriciteit, verwarming en isolatie te ontwikkelen; Affiniteit met bouwtechnische context van de verduurzaming van (historische) panden; Breed ontwikkeld; Uitstekende beheersing Nederlandse taal, gesproken en geschreven (moedertaal); Pre: leiderschapservaring, o.a. met directe teamaansturing. Wat bieden wij? Je krijgt bij ons de kans om jouw bouwtechnische kennis en managementkwaliteiten te ontwikkelen door het uitbouwen van een jonge, snelgroeiende onderneming. Je krijgt de vrijheid om impact te maken op project- en organisatieniveau. Het salaris en de bijbehorende arbeidsvoorwaarden zijn passend voor een kleine, ideële organisatie en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Procedure Deze vacature wordt bij voorkeur zo spoedig mogelijk ingevuld en is uitsluitend op fulltime basis beschikbaar. Heb je interesse? Stuur dan je motivatie (max 1 A4) en cv naar suze@degroenegrachten.nl of via het online formulier. De eerste ronde gesprekken vindt plaats in week 45 en 46. Voor meer informatie kun je bellen met Suze Gehem op 06-19786497. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Over De Groene Grachten De Groene Grachten is een landelijk bureau voor advies en bouwbegeleiding voor het verduurzamen van historische panden voor particuliere en zakelijke eigenaren. Het begon in 2012 als initiatief van Wubbo Ockels met het verduurzamen van 6 grachtenpanden met het motto: “Als zelfs eeuwenoude grachtenpanden duurzamer kunnen, kan het toch overal!”. In 2015 deed De Groene Grachten 36 projecten door heel Nederland, waaronder woningen, kantoren, forten, een hotel en vier kerken. We zorgen ervoor dat zij slim isoleren, voor de duurzaamste (installatie)technieken gaan en zelf hun energie opwekken. We ontzorgen opdrachtgevers over het hele traject, van planvorming tot oplevering. De Groene Grachten blijft daarnaast nieuwe ontwikkelingen aanjagen om haar doelen te bereiken, door zelf innovatieve projecten op te zetten, zoals Global Grounds@KIT, Rooftop Revolution en De Groene Menukaart. Bekijk hier de vacature op de website
 
 
Putter Partners Architecten / Rotterdam
Gezocht een pro-actieve kracht voor ondersteuning van ons team voor een periode van 6 maanden. Het tekenprogramma waar mee wordt gewerkt is Vectorworks. Affiniteit met restauratie en herbestemming is een aanbeveling. Uw reacties richten aan w.putter@putterpartners.nl
 
 
 
DOOR architecten / Amsterdam
DOOR architecten zoekt per 1 december een nieuwe Revit-Modelleur met 3-5 jaar ervaring. Jij zal mee gaan draaien in een compact en jong team. We werken gezamenlijk aan een aantal woning- en kantoorrenovatieprojecten, én aan onze eigen toekomstige huisvesting. Jij beschikt over uitstekende bouwkundige kennis, en veel ervaring met Revit en affiniteit met zowel het ontwerp als de bouwkundige uitwerking van projecten. Je bent flexibel, gedreven en je hebt er zin in om samen met ons mooie projecten te realiseren. DOOR staat garant voor een open en interactief ontwerpproces, want samen kom je verder. Iedereen krijgt de ruimte om zijn of haar mening te uiten, dat brengen we samen in één verhaal en ontwerp. Samen zijn we een hecht team van bevlogen mensen en zetten ons in voor een duurzame en gezonde leefomgeving. Kijk op onze site voor meer info: www.doorarchitecten.nl Wij zijn op zoek naar een (freelance) Revit-Modelleur die voldoet aan het volgende: Jouw profiel Je hebt 3-5 jaar ervaring binnen de utiliteit- en woningbouw. Je beschikt over uitstekende bouwkundige kennis, en veel ervaring met Revit en affiniteit met zowel het ontwerp als de bouwkundige uitwerking van projecten. HBO Bouwkunde / Universitaire opleiding Bouwkunde - Architectuur/ Academie van Bouwkunst Aantoonbare ervaring binnen een architectenbureau Meerdere woning- en utiliteitsbouw projecten van VO naar UV gebracht Kennis van huidige wet- en regelgeving op het gebied van werkplekken (ARBO en NEN), bouwbesluit en brandveiligheid Ruime ervaring in Revit. Minimaal 2 jaar werkzaam met Revit, binnen een groter projectteam. Herken je jezelf? Ben je 4 tot 5 dagen in de week beschikbaar? Stuur dan vóór 20 november je cv, motivatie en portfolio naar info@doorarchitecten.nl.
 
 
Wessel de Jonge Architecten bna bv / Rotterdam
Wessel de Jonge architecten heeft in ruim 15 jaar een bijzonder portfolio opgebouwd met projecten op het gebied van herbestemming en jonge monumenten in combinatie met nieuwbouwprojecten. We werken met een multidisciplinair, hooggekwalificeerd team van masterplanning tot interieur, van haalbaarheidsonderzoek tot en met oplevering, veelal op basis van ontwerpend onderzoek. We zijn een team dat graag ‘out of the box’ denkt. Voor een groeiend aantal opdrachten zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste projectarchitect met uitmuntende ontwerpkwaliteiten én interesse of ervaring in strategisch nadenken over herbestemming van gebouwen (Transformatiekader). Wat zijn de mogelijkheden van een gebouw zonder de eventuele architectuurhistorische waarden aan te tasten? Hij/zij ontwerpt samen met de senior architect of één van de architect-directeuren en werkt grotendeels zelfstandig het ontwerp of deelontwerpen uit. Je stuurt het team aan en als een regisseur loods je het project door alle fasen heen. Je straalt je passie uit en vindt het fijn om zowel op het management vlak als op het snijvlak van techniek & architectuur te opereren. Bij onze projecten speelt die laatste combinatie vanaf het begin een belangrijke rol, bijvoorbeeld in gevelontwerp en installatieconcept of bij comfortverbetering en restauratieve aanpak. Wij zoeken iemand met: - AvB /TU-opleiding; - minimaal 7 jaar relevante werkervaring van ontwerp tot en met uitvoering; - uitmuntende ontwerpkwaliteit en conceptontwikkeling; - ruime kennis van en ervaring met detaillering, integratie van bouwfysica/installaties en constructie; - gedegen kennis van Bouwbesluit en regelgeving; - ervaring met bestaande bouw en sterke affiniteit met herbestemming van gebouwen; - affiniteit met duurzaamheid. Jouw skills: - aantoonbare ervaring met Acad, SketchUp, Photoshop en Indesign. Revit is een pluspunt; - hands-on mentaliteit; - groot verantwoordelijkheidsgevoel; - zeer goede contactuele eigenschappen en heldere communicatie; - pro-actieve instelling, teamspeler; - gevoel voor humor. De functie is voor min. 4 dagen per week, op basis van een dienstverband voor bepaalde tijd. De voertaal binnen het bureau is Nederlands. Reacties per email met cv en beknopt portfolio in pdf-formaat. Helaas is het niet mogelijk om iedere sollicitant persoonlijk te antwoorden. Bij interesse zullen wij je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Dank voor je belangstelling in ons bureau! Wessel de Jonge architecten bna BV, t.a.v. Shila Holthuijsen info@wesseldejonge.nl www.wesseldejonge.nl
 
 
 
Posad spatial strategies / Den Haag
Posad zoekt een (stedenbouwkundig) ontwerper (HBO of vergelijkbaar): uitstekend ontwerper en analyticus met sterke grafische vaardigheden minimaal 2 jaar ervaring bij een toonaangevend bureau affiniteit met strategische projecten en onderzoek goede beheersing Nederlandse en Engelse taal 32-40 uur per week goede beheersing van: Adobe, Autocad, Office, Sketch-up. Kennis van GIS is een pré Wij bieden: Uitdagende opdrachten (binnen- en buitenland), een leuk en divers team (18 medewerkers) , een fijne werkplek met dito lunch en goede arbeidsvoorwaarden. Sollicitaties met portfolio (10 MB) voor 21 november naar: jobs@posad.nl
 
 
Posad spatial strategies / Den Haag
Posad zoekt op korte termijn een landschapsarchitect (HBO of vergelijkbaar): uitstekend ontwerper met sterke grafische vaardigheden minimaal 2 jaar ervaring bij een toonaangevend bureau goede beheersing Nederlandse en Engelse taal affiniteit met de energietransitie 32-40 uur per week goede beheersing van: Adobe, Autocad, Office, Sketch-up. Kennis van GIS is een pré Wij bieden: Uitdagende opdrachten (binnen- en buitenland), een leuk en divers team (18 medewerkers) , een fijne werkplek met dito lunch en goede arbeidsvoorwaarden. Sollicitaties met portfolio (10 MB) voor 21 november naar: jobs@posad.nl
 
 
 
Stefanova Architecten / Amsterdam
Stefanova Architecten BNA is op zoek naar een Architect Projectleider. Stefanova Architecten BNA is een dynamisch Amsterdams architectenbureau met een actieve en creatieve opstelling bij iedere opgave. Wegens groeiend portfolio zijn we per direct op zoek naar een Architect Projectleider. Vereist: Min 5 jaar relevante ervaring met (seriematige) woningbouwprojecten. Zelfstandig uitwerken van Voorlopig ontwerp tot Bouwaanvraag in Autocad Een ontwerper met inzicht en affiniteit met bouwkundige detaillering Beheersen van 3D-modelleren en presenteren van het ontwerp in 3D. (Skechup / Archicad / …) Creatief, ondernemend, nauwkeurig en verantwoordelijk Goed en snel in Adobe: Indesign en Photoshop Beheersing van de Nederlandse taal Wij bieden: Groeimogelijkheden Flexibiliteit in werktijden Ontspannen teamwerksfeer Vergoeding volgens CAO Ben jij woonachtig in of in de directe omgeving van Amsterdam en beschikbaar stuur dan uitsluitend schriftelijk een sollicitatie/beknopt portfolio max 8Mb per mail naar: Stefanova Architecten BV BNA t.a.v. S. Stefanova info@stefanovaarchitecten.nl
 
 
Rudy Uytenhaak Architectenbureau bv / Amsterdam
Rudy Uytenhaak Architectenbureau is een creatief bureau met ca. 10 medewerkers, gevestigd in een atelier aan de westzijde van Amsterdam. In een open en informele sfeer wordt gezamenlijk gewerkt aan gevarieerde stedenbouwkundige-, woningbouw- en utiliteitsprojecten. Om ons team te versterken zoeken wij een Architect met 2-5 jaar ervaring. Ben jij - een ontwerper met affiniteit voor Architectuur én bouwtechniek. - afgestudeerd op academisch of universitair niveau - ervaren met Revit, Autocad, Sketchup en Adobe. - een teamspeler - een zelfstandig en enthousiast werker - Nederlandstalig in woord en geschrift, en op korte termijn beschikbaar? Wij bieden - functie voor 32 of 40 uur - een informele en inspirerende werkomgeving - samenwerking binnen een enthousiast team - diversiteit in projecten Interesse ? Mail dan z.s.m. je sollicitatiebrief met cv en evt. portfolio (PDF max 8mb) naar arch@uytenhaak.nl.
 
 
 
Rudy Uytenhaak Architectenbureau bv / Amsterdam
Rudy Uytenhaak Architectenbureau is een creatief bureau met ca. 10 medewerkers, gevestigd in een atelier aan de westzijde van Amsterdam. In een open en informele sfeer wordt gezamenlijk gewerkt aan gevarieerde stedenbouwkundige-, woningbouw- en utiliteitsprojecten. Onze ontwerpen worden gekenmerkt door Duurzaamheid, Bouwtechniek, Detail en Materiaal. Om ons team te versterken zoeken wij een bouwkundig BIM-modeleur met 2-5 jaar ervaring die met plezier in techniek meehelpt om verschillende ontwerpen consistent en met vakmanschap door te ontwikkelen en uit te werken. Ben jij - bedreven in bouwtechniek met oog voor detail - ervaren en vaardig met Revit en BIM - opgeleid aan HBO - een teamspeler - geïnteresseerd in architectuur - een enthousiaste werker en op korte termijn beschikbaar? Wij bieden - functie voor 32 of 40 uur - een informele en inspirerende werkomgeving - samenwerking binnen een enthousiast team - diversiteit in projecten - creativiteit en ervaring in bouwen en detailleren Interesse ? Mail dan z.s.m. je sollicitatiebrief met cv en evt. portfolio (PDF max 8mb) naar arch@uytenhaak.nl.
 
 
MVRDV is an international architectural firm with over 150 employees in Rotterdam, Paris and Shanghai, designing projects worldwide and conducting research in the fields of architecture, urban planning and landscape architecture. MVRDV works using a multidisciplinary and collaborative approach and increasingly the firm is developing its own new technologies. For several projects MVRDV is looking for an; Experienced Urban Planner / Landscape Designer The position is based at the MVRDV office in Rotterdam. REQUIREMENTS Professional degree as an urban planner and/or landscape designer At least 3 years of experience in relevant positions Excellent design and graphic skills with ability to communicate ideas clearly Good report writing and verbal communication skills Excellent knowledge and experience in all phases of master planning, public space and landscape design Ability to act as a contact person between MVRDV and clients Ambitious, a collaborative team player and flexible Experience with materialization and detailing of public space, landscape design and knowledge of plantation is an asset Strong Autocad, Revit, Rhino and Adobe skills are an asset Fluent in English Knowledge of Dutch is an asset EU working permit is a pro Knowledge of MVRDV’s work, theory and methodology is an asset WE OFFER Salary according to collective work agreement (CAO Architecten) International environment with creative, talented colleagues A great, friendly place to work MVRDV is an equal opportunity employer. We are committed to treat all employees and applicants equally, regardless of gender or marital status, race or color, nationality or ethnic origin, religion or religious belief, sexual orientation, disability or age. HOW TO APPLY Apply via our website. Applications should include a CV and a covering letter telling us why this position suits you. If you have a portfolio (PDF and no larger than 5MB) do send it, when essential for this job. For questions, please call our HR department +31(0)104772860
 
 
 
Ector Hoogstad Architecten / Rotterdam
Business Developer EHA is op zoek naar een enthousiaste en ondernemende Business Developer. In deze functie ben je steeds op zoek naar mogelijkheden om nieuwe opdrachten te verwerven, je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van kennis van de markt, en voor het op- en uitbouwen, managen en beheren van het relatienetwerk. Behalve het voorselecteren van potentiele nieuwe projecten en competities werk je actief aan het zoeken naar nieuwe kansen, invalshoeken en samenwerkingen. Je stelt offertes en contracten op en beoordeelt aanbiedingen van adviseurs. Je beschikt over de daarvoor noodzakelijke kennis van wet- en regelgeving. En voor een stevige onderhandeling draai je je hand niet om. Onze ideale kandidaat beschikt over kennis van architectuur, ontwerp- en bouwprocessen. Hij of zij heeft inzicht in de scope van het architectenwerkzaamheden, van selectie procedures (Europese aanbestedingen) en contracten. De kandidaat wordt aangestuurd door het MT. EHA zoekt een teamspeler met een groot inlevingsvermogen, overtuigingskracht en ondernemingszin. Ook is hij of zij resultaatgericht, creatief en flexibel. Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn een voorwaarde. Ook organisatiesensitiviteit en stressbestendigheid zijn vanzelfsprekend competenties die in ruime mate aanwezig zijn bij de, voor ons, perfecte kandidaat. Heb je minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in Business Development in een professionele omgeving in de creatieve industrie, vastgoed of projectontwikkeling, én heb je een opleiding (bij voorkeur op WO-niveau) genoten in de architectuur, International Business, communicatie of gelijkwaardig? In dat geval word je van harte uitgenodigd om op deze functie te solliciteren. Sollicitaties per e-mail, voorzien van CV en portfolio graag richten aan: werk@ectorhoogstad.com
 
 
Covestro AG / Duitsland
Wir sind Covestro. Wir sind neugierig. Wir sind mutig. Wir sind bunt. Wir definieren neue Lösungen für chemische Materialien mit wegweisenden Produkten. Wir geben Ihnen die Macht, Grenzen zu verschieben. Schließen Sie sich uns und unseren 16.000 Kollegen jetzt an. We MAKE the world a brighter place. Lead Engineer (m/f) Architect IHRE AUFGABEN UND VERANTWORTLICHKEITEN Sie werden für die Leitung der Ingenieurstechnik in Hochbau, Tiefbau, Architektur (CSR), sowie in Mechanik, Elektrik, Installation und Bauwesen (MEPC) von mittleren bis größeren Projekten verantwortlich sein Sie sind dafür zuständig, fachspezifische ingenieurstechnische und technische Ausschreibungsdokumente zu erstellen Zu Ihren Aufgaben gehört auch, die bestmögliche Schnittstelle/Arbeitsbeziehung mit Anbietern und Dienstleistern sicherzustellen Um eine bestmögliche Arbeitsaufteilung zwischen interner und externer Ingenieurstechnik sicherzustellen, müssen Sie auf eine ausgewogene Arbeitsbelastung achten Architekten, Ingenieure und Konstrukteure, die externe Berater koordinieren, werden von Ihnen geführt, um die bestmögliche Durchführung von Investitionsvorhaben sicherzustellen Es unterliegt Ihrem Verantwortungsbereich, einen ausgezeichneten Service für Kunden sicherzustellen, und die Entwicklung und Beibehaltung von Fachwissen gemäß unserer Strategie zu unterstützen WAS SIE MITBRINGEN Sie verfügen über einen Universitätsabschluss (Dr./Master/Bachelor) in Architektur und mehrjährige Berufserfahrung mit allen HOAI-Phasen (1-9) Sie verfügen über Erfahrung beim Aufbau von Industrieanlagen, kombiniert mit Kenntnissen der relevanten Normen, Bestimmungen und Marktwissen, und Sie können eine nachgewiesene Erfolgsbilanz in der Durchführung von Investitionsprojekten vorlegen Sie arbeiten leidenschaftlich gerne mit anderen Kulturen zusammen und empfinden internationale Beweglichkeit als Vorteil Es fällt Ihnen leicht, Menschen durch Ihr Auftreten und Ihre Kommunikation zu überzeugen Sie sind dazu ermächtigt, bei der deutschen Regierung Baugenehmigungsunterlagen einzureichen. Zur Entwicklung von innovativen Ideen und kreativen Konzepten ist Ihre Expertise gefragt Sie verfügen über fließende Deutsch- und Englischkenntnisse, sowohl schriftlich als auch mündlich IHRE BEWERBUNG Wir bieten ein wettbewerbsfähiges Gehalt in einem internationalen Umfeld und sehr gute Möglichkeiten zur fachlichen und persönlichen Weiterqualifizierung. Wenn Sie in diesen vielseitigen und verantwortungsvollen Aufgaben eine persönliche Herausforderung sehen, bewerben Sie sich bitte online über den folgenden Link Klicken Sie hier um sich online zu bewerben, oder unter www.karriere.covestro.de mit Ihren vollständigen Bewerbungsunterlagen (Anschreiben, Lebenslauf, Zeugnisse) sowie der Angabe Ihrer Gehaltsvorstellung. Bitte teilen Sie uns auch Ihre Verfügbarkeit/Kündigungsfrist mit. Für einen ersten telefonischen Kontakt steht Ihnen Herr Sascha Felser,Telefon +49 214 6009 2047, gerne zur Verfügung. Land Deutschland Standort Dormagen recruiting@covestro.com Referenzcode 0000005228 Covestro begrüßt Bewerbungen aller Menschen ungeachtet von Rasse oder ethnischer Herkunft, Hautfarbe, Nationalität, Glauben, Weltanschauung, Geschlecht, Alter, Behinderung, Aussehen oder sexueller Identität. Wir bekennen uns zu dem Grundsatz, alle Bewerberinnen und Bewerber fair zu behandeln und Benachteiligungen zu vermeiden. Keywords: Stellenangebot, Vollzeit, Dormagen, Engineering.
 
 
 
DUS Architects / Amsterdam
DUS is een jong, vernieuwend architectuur- en designbureau met een focus op uniek design, innovatie met digitale productietechnieken en community. Een groeiend internationaal team van 20 personen werkt aan diverse projecten variërend van airport interieur tot duurzame tijdelijke gebouwen en 3D print productontwikkeling. Bekend van het 3D Print Canal House, heeft DUS nu plaats voor jong talent. We zoeken een gedreven ontwerptalent met oog voor detail en een goed begrip van DUS ontwerpvisie en manifest. Uitstekende 3D-modelleren en presentatie skills zijn vanzelfsprekend. De ideale kandidaat is goed georganiseerd, werkt graag zelfstandig en kijkt uit naar meer verantwoordelijkheid. We zoeken een bevlogen architect die de volgende stap wil zetten en snel kan groeien naar een project architect positie. Positie en verantwoordelijkheden: Onderdeel van het DUS design team in alle fasen. Meewerken in concept ontwikkeling en ontwerp, ontwerpstudies ter voorbereiden van ontwerpbeslissingen. Intern coördineren en produceren van presentaties, tekeningen, 3D modellen en visualisaties. Meewerken in technisch ontwerp en detaillering, materialisering en research. Groeiend naar zelfstandig coördineren van (delen van) architectuurprojecten. Vereisten: Uitzonderlijke analytische, grafische en ontwerpvaardigheden Snelheid en precisie Zeer goede software vaardigheden (Revit, Rhino, VRay, Adobe CC) zijn noodzakelijk, skills in Grasshopper, SketchUp and Vectorworks worden op prijs gesteld Ambitie: nieuwsgierig, kritisch, leergierig en vooral hands-on Vloeiend Engels Fun. Motivatie om in een internationaal team samen te werken, proactief, optimistisch Opleiding, Master in Architecture of gelijkwaardig, tot 5 jaar ervaring Nieuwsgierigheid. Sterke interesse in innovatie, parametrisch ontwerp, materiaalonderzoek, duurzame stedelijke ontwikkeling, community design. Goed op de hoogte van en betrokken bij global development en design Interesse in (bouw)producten, materialen en ontwikkelingen in de markt DUS biedt: Unieke werkomgeving in dynamisch Amsterdam Noord (Buiksloterham) Kans om ervaring in alle ontwerpfasen en uitvoering op te doen in een breed scala aan projecten, en op korte termijn uit te groeien tot projectarchitect Kans om deel te zijn van een groeiend internationaal ambitieus team, met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling Salaris naar ervaring, volgens architecten cao Fulltime functie Als je denkt de juiste kandidaat te zijn, reageer dan per email, als volgt: Onderwerp / titel email ‘Aanmelding Architect – je naam’ (je eigen naam invullen) Als attachment één pdf, met daarin achter elkaar je sollicitatiebrief, CV en tot slot selectie van de drie meest relevante projecten uit je portfolio. De pdf mag niet groter zijn dan 5Mb en heeft als naam ‘Aanmelding Architect – je naam’.pdf LET OP: alleen sollicitaties volgens bovenstaand format worden gelezen, andere formaten, downloadlinks en dergelijke worden niet in aanmerking genomen. Meer informatie over de functie is verkrijgbaar via Boh Learn Toh, community manager (020-7890359). Je reactie zien we graag tegemoet vóór 11 november per e-mail aan Boh Learn Toh (jobs@houseofdus.com) o.v.v. ‘Aanmelding Architect – je naam’.
 
 
AL architectuur / Zwolle
AL architectuur is een dynamisch en gepassioneerd architectenbureau die werkzaamheden verricht voor voornamelijk particulieren en kleine zakelijke opdrachtgevers. In verband met een groeiende opdrachtenportefeuille zoeken we zo spoedig mogelijk een Ondersteunend Bouwkundig Architect Functie omschrijving Als ondersteunend bouwkundig architect werk je in teamverband aan zeer uiteenlopende woningbouw projecten (exterieur en interieur). Op www.al-architectuur.nl vind je een overzicht van onze projecten. Functie-eisen - Afgeronde opleiding aan TU of Academie van Bouwkunst - Affiniteit met de architectuur van ons bureau - Affiniteit en bij voorkeur ervaring met interieurarchitectuur - Ruimtelijk inzicht en gevoel voor esthetiek - Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift - Uitstekende grafische, presentatie en visualisatie eigenschappen - Kennis van bouwbesluit en Nederlandse regelgeving - Recente en ruime ervaring met Autodesk Revit, Photoshop en eventueel met Illustrator en Indesign - Creatief en open minded - Flexibel en brede oriëntatie op het vakgebied en originaliteit - Goed kunnen samenwerken - Woonachtig in Zwolle of maximaal 40 km in de omgeving! - Per direct, al dan niet op korte termijn beschikbaar - Geen 9-5 mentaliteit Aantal uren: 32-40 p/week Solliciteren Voldoe je aan deze eisen, kan je snel beginnen en voel je je aangesproken door ons werk dan kun je je CV en projectenlijst of portfolio (PDF max. 5mb) sturen naar info@al-architectuur.nl. Vragen zullen alleen per mail beantwoord worden. De advertentie is actueel zolang deze niet is verwijderd. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
 
Streetlife B.V. / Leiden
Vanwege toenemende belangstelling is Streetlife op zoek naar een nieuwe Duitstalige collega! Voor op het hoofdkantoor is Streetlife op zoek naar een Architect/Ontwerper die als Duitstalig Adviseur voor Architecten het Duitse Streetlife team komt versterken. Wij vinden het erg belangrijk dat onze nieuwe collega goed Duits spreekt, zodoende publiceren wij onze vacature in het Duits: Deutsch & Niederländischer Architekt/Designer als Berater/in für Architekten (Deutschsprachiger Raum) 32-40 Std. Unser Unternehmen Streetlife entwirft, fertigt und liefert besondere Produkte für den öffentlichen Raum. Die aktuelle Kollektion mit hochwertigen Bänken, Baumkübeln, Fahrradbrücken usw. finden Sie auf unserer Website www.streetlife.nl. Weil Streetlife alles in eigener Regie entwickelt und Projekte im In- und Ausland realisiert, ist die Arbeit in unserem Unternehmen sehr vielseitig. Neben dem Hauptsitz in Leiden (Niederlande) hat Streetlife ein Studio in Malmö (Schweden) und eines in den USA. Unser Team Bei Streetlife arbeiten Industriedesigner, Ingenieure und Architekten interdisziplinär zusammen. Unser dynamisches Team, das sowohl mit Landschaftsgestaltern als auch mit Kommunen im In- und Ausland kooperiert, besteht aus ca. 25 Personen. Aufgrund der zunehmenden Nachfrage sucht Streetlife einen Berater zur Unterstützung des Teams für den deutschsprachigen Raum. Die Stelle Als Architekt/ -in oder Designer/ -in mit technischen Entwurfskenntnissen und einer ausgeprägten Affinität zu Form & Gestaltung sowie Freude am Verkauf sind Sie in der Lage, Projektunterlagen schnell zu analysieren und als souveräner Gesprächspartner von Architekten, Landschaftsplanern und Bauunternehmern aufzutreten. Vielseitigkeit, Mehrsprachigkeit und Genauigkeit sind wichtige Voraussetzungen für diese Tätigkeit. Nach einer internen Einarbeitungsphase werden Sie als volles Mitglied innerhalb des Streetlife-Teams wirken. Ihre Aufgaben • Beratungs- und Verkaufstätigkeiten bei (Landschafts-)Architekten, Behörden und Ingenieurbüros • Analyse der Pläne/Leistungsbeschreibungen sowie Angebotsunterbreitung • Abwicklung der Aufträge in Rücksprache mit Ihrem Team • Die enge Zusammenarbeit mit dem Internationalen Team • Teilnahme an Messen sowie Kommunikationsaktivitäten in Absprache mit der Kommunikationsabteilung Ihr Profil • Ausbildung als Architekt oder Produktdesigner (Fachhochschule/Universität) • Sehr gute Sprachkompetenz: Deutsch und Niederländisch Eine dritte Sprache z.B. Englisch ist von Vorteil • Belastbar, effizient, exakt und zielorientiert • Hervorragende Telefonfähigkeiten und gute PC-Kenntnisse • Mindestens 3 Jahre Berufserfahrung • Führerschein Bitte senden Sie Ihr aussagekräftiges Bewerbungsschreiben mit Lebenslauf bis zum 31. November 2016 per E-Mail an Rianne van der Spek: rvanderspek(at)streetlife.nl Bitte 'Vacature Duitstalige Architecten-adviseur' vermelden. Mehr über Streetlife finden Sie auf unserer Website www.streetlife.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
 
 
jvantspijker / Rotterdam
jvantspijker zoekt per 1 november 2016 een ambitieuze allround stagiair. jvantspijker is een jong en groeiend bureau dat zich beweegt tussen architectuur en stedenbouw in grote nationale en internationale projecten. jvantspijker is looking per 1 November 2016 for an ambitious allround intern. jvantspijker is a young and growing office that operates between architecture and urbanism in big national and international projects. Wij vragen: Zelfstandig Hands-on / pro-active Maquettebouw Wonend in of rond Rotterdam Vaardig in Adobe CS, AutoCAD & Sketchup We ask: Independant Hands-on / pro-active Model making Living in or around Rotterdam Skilled in Adobe CS, AutoCAD & Sketchup Wij bieden: Grote nationale, internationale en variërende projecten Prettige werksfeer in een internationaal team Multidisciplinaire samenwerkingen We offer: Big national, international and varied projects Pleasant working atmosphere in an international team Multidisciplinary collaborations Sollicitaties met CV, portfolio en motivatiebrief enkel via e-mail naar: Applications with CV, portfolio and motivation letter only via e-mail to: info@jvantspijker.com
 
 
 
mei architects and planners / Rotterdam
Mei architects and planners is growing. Therefor we are looking for enthusiastic and communicative trainees with hands-on mentality. Do you have excellent design and presentation skills and would you like to contribute to our award winning architecture? Mei is looking for you! Mei architects and planners is an enterprising international office, housed in the Schiecentrale in Rotterdam, that focuses on development and innovation in architecture. Mei is particularly noted for transforming existing buildings such as the Jobsveem warehouse and Delfshaven Factory. However we have also completed striking new-build projects such as De Verkenner in Utrecht and the new McDonald’s pavilion on Coolsingel Rotterdam. Currently we are working on several ambitious projects, as Fenixlofts in Rotterdam and the transformation of Gouda Cheese Warehouse. The internship is for a period of 6 months. About you: teamplayer talented designer passion for architecture and technique communicative hands-on mentality academic background software skills: AutoCad, SketchUp, Vray, Adobe Creative Suite, experience with Revit is a plus. What can you expect? informal and dynamic atmosphere many opportunities to develop yourself every day a fresh lunch Do you recognize yourself? To apply, please send your motivation letter, CV and your portfolio (max. 8 MB file size) to Marloes Koster at jobs@mei-arch.eu . Please mention ‘internship’ in the subject line.
 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
© 2001-2016 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap