categorie

beschikbare filtersintermediars Geen intermediars provincie Flevoland (3) Friesland (1) Gelderland (2) Groningen (1) Noord-Brabant (6) Noord-Holland (28) Overijssel (5) Utrecht (9) Zeeland (2) Zuid-Holland (38) uren per week full time (43) 32 uur p/w (5) < 32 uur p/w (4) 32-40 uur p/w (43) ervaring niet noodzakelijk (23) 1 tot 2 jaar (16) 2 tot 5 jaar (32) 5 jaar of meer (24) opleidingsniveau MBO (5) HBO (37) Universitair (7) Anders (1) MBO-HBO (4) HBO-Universitair (39) WO (2)
94 vacatures
 
 
ELLBRU / Amsterdam
Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een BIM modelleur. Heb jij enkele jaren ervaring met modelleren in Revit en wil jij meegroeien met onze organisatie? Solliciteer dan direct! Organisatie Wij zijn een jonge organisatie met een flinke groeiambitie voor de komende jaren. ELLBRU is een dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en recruitment. Wij voorzien opdrachtgevers van de juiste professionals voor projecten, functies, complexe vraagstukken en tijdelijke vervanging. Binnen de vakgebieden bouwkunde, vastgoed en architectuur zijn wij gespecialiseerd in de volgende vakdisciplines: modelleren/tekenen en ontwerp, technische voorbereiding, projectbeheersing en technisch assetmanagement. De BIM modelleur waarnaar wij op zoek zijn zal in teamverband voor onze opdrachtgevers werken aan diverse uitdagende nationale en internationale projecten. Functie Als BIM modelleur ben je continu bezig met het 3-D modelleren van het bouwkundig ontwerp in Revit. Je bent bezig met het technisch coördineren en verwerken van de door derden verstrekte gegevens in het bouwkundig ontwerp in elke fase. Daarnaast dien je actief te participeren in BIM-trajecten. Het is belangrijk dat je over de nodige bouwkundige kennis beschikt zodat jij zelfstandig te werk kunt gaan. Ook wordt verwacht dat je in het bezit bent van een pro-actieve houding zodat het team in staat is om om zo efficiënt mogelijk te presteren. Functie eisen Bij ELLBRU zijn we allemaal “eager to engineer”, dit zoeken wij ook in onze werknemers. Professionals met een handen-uit-de-mouwen mentaliteit die ambitieus en vastbesloten zijn samen met onze opdrachtgevers een project tot een succes te maken door excellente dienstverlening. Wij vragen voor deze functie dat je minimaal twee jaar in Revit hebt gemodelleerd op elk detailniveau. Een vereiste is dat je dit ook binnen de utiliteitsbouw hebt gedaan. Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding bouwkunde op HBO of WO-niveau. Bij voorkeur kom je uit de regio Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht. Aanbod Wij bieden je een uitstekend salaris met goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en varieert van 2-5 jaar ervaring van EUR 2500 – 3500 bruto per maand. Je krijgt een jaarcontract met direct uitzicht op een vaste aanstelling. Je komt te werken binnen een organisatie met leuke collega’s waarbij je in aanraking komt met uitdagende projecten en samenwerkt met diverse toonaangevende opdrachtgevers en stake-holders. Herken jij je in het omschreven functieprofiel? Solliciteer dan direct door een mail te sturen naar cbreed@ellbru.nl. Voor vragen over deze vacature of een algemene vraag graag contact opnemen met Cynthia Breed op +31 (0)88 03 of via cbreed@ellbru.nl.
 
 
 
Livingstone / Breda
Livingstone is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot dé toonaangevende villabouwer van Nederland. Met een prachtig en innovatief bouwconcept ontzorgt Livingstone de klant van A tot Z met het verwezenlijken van hun droom: het bouwen van een droomvilla naar wens! Vanuit de standplaats in Breda, waar onze showroom gehuisvest is, bouwen we met ons bruisend team aan een mooie toekomst samen met onze bouwpartners die verspreid over heel Nederland onze woningen realiseren. Klanten waarderen het alles onder één dak concept van Livingstone steeds vaker en vanwege deze groei zijn wij op zoek naar een: Kopersbegeleider (fulltime m/v) Als kopersbegeleider begeleid jij onze klanten bij het maken van de juiste keuzes. Je houdt je bezig met zeer diverse taken waaronder het begeleiden van klanten, het uitwerken en calculeren van individuele wensen, versturen van prijsaanvragen aan onderaannemers, opzetten van calculaties en het begeleiden van het hele vergunningstraject. Je hebt per klant diverse afspraken. In deze afspraken neem je de klant bij de hand en adviseer je de klant bij het maken van de juiste keuzes. Jij geeft de klant het gevoel dat alles mogelijk is en dat ze hun droomvilla realiseren, dit is elke keer weer jouw persoonlijke drijfveer om elke klant de ultieme klantervaring te geven! Buiten het klantcontact draag jij zorg voor een efficiënte en foutloze verwerking van de klantkeuzes en weet jij dit over te brengen op je collega’s. Je werkt samen in een team van kopersbegeleiders vanuit de showroom in Breda. Het totale Livingstone team bestaat uit 30 enthousiaste collega’s die met elkaar de ultieme woondroom realiseren voor onze klanten! Geen enkele opdrachtgever of villa is hetzelfde, Livingstone staat voor maatwerk. Dit maakt jouw werk boeiend en afwisselend. Jouw profiel: Als kopersbegeleider beschik je over: • HBO werk- en denkniveau; • Affiniteit met villabouw en architectuur; • Goede communicatieve vaardigheden; • Gedrevenheid, empatisch vermogen en een luisterend oor; • Representativiteit; • Je beschikt over de gunfactor met gevoel voor stijl en design; • Structuur, discipline en overzicht in je werk en de gemaakte afspraken; • Een leergierig karakter; • Een hart voor de zaak. Tot slot beschik je over de basisvaardigheden voor het goed functioneren als kopersbegeleider (accuraat, klantgericht, coördinerend en stressbestendig). Uitstekende communicatieve vaardigheden, gevoel voor humor en een flexibele instelling complementeren je persoonlijk profiel. Ons aanbod: • Werken bij dé topspeler in de markt van villabouw; • Werken bij een lerende en vernieuwende werkgever; • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goed salaris; • Bruisend team van betrokken collega’s; • Werkplezier: je laat dromen uitkomen.
 
 
Livingstone / Breda
Wil jij commercieel ontwerper worden bij Livingstone? Doe mee aan onze Ontwerppitch en word onze nieuwe collega! Livingstone is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot dé toonaangevende villabouwer van Nederland. Met een prachtig en innovatief bouwconcept ontzorgt Livingstone de klant van A tot Z met het verwezenlijken van hun droom: het bouwen van een droomvilla naar wens! Vanuit de standplaats in Breda, waar onze showroom gehuisvest is, bouwen we met ons bruisend team aan een mooie toekomst samen met onze bouwpartners die verspreid over heel Nederland onze woningen realiseren. Klanten waarderen het alles onder één dak concept van Livingstone en vanwege het aanhoudend succes zijn wij op zoek naar een: Commercieel ontwerper (fulltime m/v) Als commercieel ontwerper sta je aan de basis van het creëren van een “welkom thuis”. Een prachtige, intensieve en veelal unieke ervaring voor onze opdrachtgevers krijgt vorm door jouw dagelijkse werkzaamheden. Je houdt je bezig met zeer diverse taken en zaken waaronder het inventariseren van woonwensen, schetsen, inspireren van klanten met woontrends en presenteren van 3D modellen. Aan tafel overtuig je onze klanten met je charme, deskundigheid en komt dit tot uiting als jij gaat schetsen aan tafel In samenwerking met een hecht team van tekenaars en calculatoren kom je tot een offerte welke jij als sales vrouw of man weet te verkopen aan onze opdrachtgever. Door je commerciële drive maak je gebruik van je eigen kwaliteiten en de organisatie om zo veel mogelijk klanten aan ons te binden. Je werkt van dinsdag tot en met zaterdag vanuit de showroom in Breda, wanneer nodig bezoek je ook particulieren thuis om tot een opdracht te komen. Het actieve werkgebied betreft Noord Brabant, Limburg, Zeeland, Utrecht, Gelderland en Noord- en Zuid- Holland. Daarnaast ben je actief aanwezig op maandelijkse inspiratie-avonden in Nederland waar we klanten op locatie ontvangen samen met lokale makelaars, gemeenten en hypotheekadviseurs. Geen enkele opdrachtgever of villa is hetzelfde, Livingstone staat voor maatwerk. Dit maakt het werk extra boeiend en afwisselend.
 
 
 
MoederscheimMoonen Architects BNA / Rotterdam
MoederscheimMoonen Architects is per direct op zoek naar een ervaren bouwkundige Revit modelleur. Binnen een enthousiast team word je ingezet om uiteenlopende projecten uit te werken van definitief ontwerp tot en met uitvoerings gereed ontwerp. JOUW PROFIEL Minimaal HBO werk- en denkniveau Minimaal 5 – 10 jaar werkervaring als bouwkundige, met aantoonbare ervaring in het uitwerken van ontwerpen in de fasen DO, TO en UGO Je hebt aantoonbare ervaring met het detailleren en modelleren in Revit (3 – 5 jaar) Je bent vakkundig en nauwkeurig Ervaring binnen de utiliteitsbouw is een pré. Affiniteit met architectuur is een pré Je beheerst de Nederlandse taal WIJ BIEDEN Een aanstelling van 32 – 40 uur, voor een half jaar met de intentie tot verlenging Een deskundig, multidisciplinair en internationaal team Ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Een professionele en veeleisende werkomgeving waar met plezier en enthousiasme wordt gewerkt INTERESSE? Stuur dan een e-mail met je motivatie, cv en portfolio (max. 5MB) naar Emma Tanis: office@moederscheimmoonen.nl o.v.v. Revit modelleur
 
 
Van Pelt architecten bv / Cromvoirt
Van Pelt architecten is een allround architectenbureau met een breed opdrachtenpakket. Projecten zijn onder andere publieke gebouwen, zoals gemeentehuizen, politiebureaus en brandweerkazernes en daarnaast scholen, woningen, interieurs en de openbare ruimte. Elk project begint met een doordacht concept dat wordt gevolgd door een perfecte detaillering en uitwerking. Het bureau is gevestigd in het oude gemeentehuis van Cromvoirt. We zoeken versterking van het team met een ambitieuze, ervaren bouwkundig tekenaar We zijn op zoek naar een initiatiefrijke en ambitieuze allround 2D en 3D bouwkundig tekenaar. Je houdt je bezig met uitwerken, detailleren en uitwerken van projecten, zelfstandig en in samenwerking met anderen, vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering van een project. Heb je aantoonbare ervaring in het uitwerken van mooie bouwkundige projecten, affiniteit met detaillering en bouwtechniek en heb je een opleiding op minimaal HBO-niveau, stuur dan een mail aan Van pelt architecten, Sint Lambertusstraat 49, 5266 AD Cromvoirt, ter attentie van Monique Schoonen. mailadres info@vpaa.nl Voor informatie over het bureau en de projecten, zie internet www.vpaa.nl
 
 
 
Refitters B.V. / Almere
Refitters B.V. is een snel groeiend project management en adviesbureau op het gebied van bedrijfshuisvesting. We ontwerpen kantooromgevingen, adviseren en bouwen in opdracht van pandeigenaren, makelaars, beheerders en huurders of eindgebruikers. Vaak worden we al in een vroeg stadium betrokken bij het in kaart brengen van een herhuisvestingsbehoefte. Onze kracht ligt er in snel een beeld te vormen van de organisatie van een bedrijf en de huisvestingsbehoefte te vertalen in praktische en aansprekende interieurontwerpen in de geest van de organisatie en met oog voor het huidige tijdsbeeld. Ontwerpen die we vervolgens ook realiseren. We opereren hoofdzakelijk in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Onder andere in Amsterdam, Almere en Utrecht hebben we spraakmakende projecten gerealiseerd. De omvang van een project varieert van een deel van een enkele vloer tot een compleet gebouw van enkele duizenden vierkante meters. Niet onbelangrijk is onze kennis en ervaring om opdrachtgevers te adviseren bij de beoordeling en selectie van in aanmerking komende panden. De combinatie van commercie, techniek en (interieur)architectuur maakt het werken aan projecten bij Refitters interessant en leuk. Omdat we een klein vast team hebben communiceren we met korte lijnen en stellen groot belang in een flexibele en collegiale houding. Per project wordt bekeken hoe ons team kan worden aangevuld met zzp-ers en freelancers met wie we op terugkerende basis samenwerken. Dit zijn met name ontwerpers, tekenaars en directievoerders. Wie zoeken wij Wij zijn op zoek naar een getalenteerde (Interieur) Architect die zijn/haar werk eventueel combineert met grafische vormgeving en/of interieur styling. Ruime aantoonbare werkervaring is vereist. Je bent een echte specialist als het gaat om het bedenken en uitwerken van interieurconcepten. Daarnaast heb je affiniteit met het ontwerpen van eigentijdse kantooromgevingen en beschik je over kennis op het gebied van ARBO-eisen en eigentijdse kantoorconcepten. Je hebt een goed ruimtelijk inzicht en bent in staat snel te schakelen tussen functionele 2D tekeningen en 3D visualisaties van een ontwerp. Daarbij zijn handschetsen voor jou een praktisch hulpmiddel. Je werkt zonder problemen met verschillende software pakketten waaronder tenminste Sketchup en Vray, kunt goed uit de voeten met AutoCAD en weet je weg in Microsoft Office. Met jouw manier van presenteren overtref je de verwachtingen van collega’s en opdrachtgevers en je beschikt over uitstekende vormgevende vaardigheden met oog voor detail en maakbaarheid. Je bent een energieke en open persoon, die in staat is door enthousiasme en overtuigingskracht mensen mee te nemen in jouw verhaal en dat van je collega’s in het ontwerpteam. Je bent in staat om in hoge mate zelfstandig werken, een en ander in de context van een klein team met korte communicatielijnen. Je trekt meteen aan de bel als je hulp nodig hebt. Je werkt precies, controleert alle informatie goed, hebt een goed gevoel voor wat iets mag kosten. Daarnaast ben je bereid om, als de omstandigheden hierom vragen, flexibel om te gaan met je werktijden net als je collega’s. Hoge werkdruk is voor jou geen punt. Je woont op een voor jou acceptabele reisafstand van onze vestigingsplaats Almere. Je bezigheden als (Interieur)Architect Samen met je collega’s van het ontwerpteam zet je de grote lijnen uit en werkt vervolgens zelfstandig aan deelontwerpen en presentatiemateriaal, zowel 2D als 3D en gebruikmakend van de jouw bekende software pakketten. Zelfstandig of in teamverband maak je indelingsplattegronden op basis van een reeks vooraf afgestemde uitgangspunten en vervaardig je test-fits in het acquisitietraject. Je werkt nauw samen binnen het ontwerpteam aan meerdere lopende projecten en acquisitie trajecten. Je doet ook de esthetische begeleiding bij de realisatie van een project. Naast het uitwerken van kantoor concepten en ontwerptekeningen, houd je je bezig met de materialisatie en detaillering van maatwerk onderdelen en de keuze van meubilair binnen de projecten. Wat bieden wij We hebben per direct een werkplek voor je bij ons op kantoor in Almere. Je kunt je talenten bij ons verder ontwikkelen en ervaren hoe de rol van (Interieur) Architect binnen de context van een compleet project wordt ingevuld. Je hebt de mogelijkheid om aan uiteenlopende projecten een bijdrage te leveren. Wij betalen een passend salaris en hanteren arbeidsvoorwaarden die passen bij je werkzaamheden, je ervaring en opleiding. Wij bieden een voltijds dienstverband, in overleg voor bepaalde of onbepaalde duur. Contact Heb je een vraag over deze vacature of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op met Jacqueline van Egmond per telefoon op nummer 036 8 2222 33. Voldoe je aan het geschetste profiel? Solliciteer dan vóór 31 oktober 2016! Stuur jouw motivatie naar werken@refitters.nl Een uitgebreid portfolio waardoor wij ons een goed beeld kunnen vormen van jouw manier van werken en een beknopt curriculum vitae met foto zijn noodzakelijk om in aanmerking te komen voor deze vacature. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal. Enkele relevante referenties zijn een pré. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
 
 
Refitters B.V. / Almere
Refitters B.V. is een snelgroeiend projectmanagement en adviesbureau op het gebied van bedrijfshuisvesting. We ontwerpen en bouwen plekken om te werken. Dat doen we in opdracht van huurders/eindgebruikers maar ook voor pandeigenaren en beheerders. Vaak worden we al in een vroeg stadium betrokken bij het in kaart brengen van een herhuisvestingsbehoefte. Onze kracht ligt er in snel een beeld te vormen van de organisatie van een bedrijf en de huisvestingsbehoefte te vertalen in praktische en aansprekende interieurontwerpen in de geest van de organisatie en met oog voor het huidige tijdsbeeld. Ontwerpen die we vervolgens ook realiseren. We opereren hoofdzakelijk in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Onder andere in Amsterdam, Almere en Utrecht hebben we spraakmakende projecten gerealiseerd. De omvang van een project varieert van een deel van een enkele vloer tot een compleet gebouw van enkele duizenden vierkante meters. Niet onbelangrijk is onze kennis en ervaring om opdrachtgevers te adviseren bij de beoordeling en selectie van in aanmerking komende panden alsmede de keuze voor een passend werkplekconcept. De combinatie van commercie, techniek en (interieur)architectuur maakt het werken aan projecten bij Refitters interessant en leuk. Omdat we een klein vast team hebben communiceren we met korte lijnen en stellen groot belang in een flexibele en collegiale houding. Per project wordt bekeken hoe ons team kan worden aangevuld met zzp-ers en freelancers met wie we op terugkerende basis samenwerken. Dit zijn met name ontwerpers, tekenaars en directievoerders. Wie zoeken wij Wij zijn op zoek naar een ervaren kandidaat voor de functie projectleider/projectmanager met een technische bouwkundige achtergrond, tenminste hbo-niveau. Commerciële vaardigheden zijn daarbij een pré. Je hebt na je opleiding je kennis verbreed - en bij voorkeur al enkele jaren ervaring opgedaan - op het gebied van interieurbouw, kantoorinrichting en interieurarchitectuur. Affiniteit met de effecten van verlichting, kleur- en materiaalgebruik op de werkvloer werken in je voordeel. Je bent in staat de anatomie van een gebouw snel te doorgronden, zodat je een bepalende rol kunt spelen in de afstemming van bouwkundige, installatietechnische en inrichtingszaken. Je werkt precies, controleert alle informatie goed, hebt een goed gevoel voor wat iets mag kosten. Je bent in staat om in hoge mate zelfstandig te werken en beslissingen te nemen, een en ander in de context van een klein team met korte communicatielijnen. Eerdere functies die je hebt gehad hebben altijd van je verlangd om vraagstukken in een brede context te benaderen. Je bent eerder een generalist dan een specialist. Je bent een energieke en open persoon, stressbestendig, denkt klantgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je woont op maximaal een uur reizen van onze vestigingsplaats Almere. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal en heb je een goede praktische kennis van de Engelse taal. Je taken als projectleider/projectmanager zullen zijn Het opstellen en bewaken van projectplanningen en zorgen dat de afspraken tussen Refitters en haar opdrachtgevers worden nagekomen. Het zelfstandig of in teamverband beoordelen en interpreteren van Programma’s van Eisen voor de inrichting van kantoor- en bedrijfspanden van onze opdrachtgevers. Het aansturen van het ontwerpteam bij de totstandkoming van complete interieur-ontwerpen 2D en 3D. Indien nodig draag je bij aan de totstandkoming van het 2D tekenwerk voor plattegronden van het interieur, doorsneden en plafondtekeningen, waarin de coördinatie van bouwkundige, installatietechnische en inrichtingszaken essentieel is. Het controleren en zo nodig laten aanpassen van werktekeningen en specificaties van leveranciers. Het samen met de directie vaststellen van de werkbegroting en inkoopvoorbereiding. Ook zal je in het offerte stadium bijspringen om onderdelen van een ontwerp te begroten en/of offertes op te vragen ter ondersteuning van de Sales. Opstellen van uitvoeringsplannen in samenspraak met geselecteerde leveranciers. Bewaken meer- en minderwerk conform gemaakte afspraken met opdrachtgever en leveranciers. Je werkt nauw samen met de accountmanager(s) en het ontwerpteam. Vanaf de ontwerpfase ben je betrokken bij elk project. Bij grotere projecten die in uitvoering gaan krijg je versterking van een Site Manager die jouw planning bewaakt en uitvoerende partijen aanstuurt op de bouwlocatie. Wat bieden wij Refitters is met haar vaste team gevestigd in het WTC Almere. De leeftijd van onze medewerkers is tussen de 25 en 45 jaar, we vinden het prettig om met leeftijdgenoten te werken. De sfeer is informeel en dynamisch, met veel eigen verantwoordelijkheid en speelruimte. We hebben een eigen werkplek voor je bij ons op kantoor. Je werkt in principe vanuit standplaats Almere maar gaat ook op bezoek bij leveranciers, opdrachtgevers en natuurlijk op onze bouwlocaties. Het betreft een voltijdsdienstverband waarvan de ingangsdatum en de details in overleg met je worden vastgesteld. Wij betalen een goed salaris en hanteren arbeidsvoorwaarden die passen bij je werkzaamheden, je ervaring en opleiding. Geboden wordt een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband als de samenwerking zodanig is dat we deze na een jaar gezamenlijk wensen voort te zetten. Contact Heb je een vraag over deze vacature of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op met Jacqueline van Egmond, e-mail werken@refitters.nl of per telefoon 036 8 2222 33 ma/di/do/vr van 9:00 tot 16:00 uur. Voldoe je aan het geschetste profiel? Solliciteer dan vóór 31 oktober 2016! Graag ontvangen we een uitgebreid curriculum vitae met referentieprojecten en voldoende informatie om te kunnen beoordelen dat je inderdaad de juiste skills en persoonlijkheid hebt voor deze functie. Bij interesse van onze kant nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak bij ons op kantoor. Screening en het navragen van referenties maken deel uit van de selectieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
 
 
 
Braaksma & Roos Architecten bv / Den Haag
TECHNISCH ONTWERPER M/V Braaksma & Roos Architectenbureau is gevestigd in Den Haag en werd opgericht in 1981. Het bureau heeft een expertise op het gebied van omgaan met bestaand erfgoed. Wij houden ons bezig met herbestemming en restauratie van (monumentale) gebouwen, vaak in combinatie met nieuwbouw en interieuropgaven. In ons unieke portfolio vind je projecten als het Haags Gemeentemuseum, Shell International, de Westergasfabriek, Museum Panorama Mesdag en de Bouwkundefaculteit in Delft. Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven technisch ontwerper die ons team kan versterken. FUNCTIE EISEN Afgeronde opleiding MBO Bouwkunde, niveau 4 of HBO Bouwkunde. Minimaal 4 jaar werkervaring op een architectenbureau. Gevorderde ervaring met REVIT, als modelleur in verschillende fasen. Gevorderde ervaring met AutoCad. Aantoonbare ervaring met Navisworks. Kennis van MS Office. Affiniteit met bestaande bouw en nieuwbouw in historisch omgeving. Relevante kennis betreffende het bouwbesluit en overheidsregelingen. Nederlandstalig in woord en geschrift. Niveau G - H conform het Handboek Functie-Indeling Architectenbureaus. WERKZAAMHEDEN Zelfstandig vervaardigen van allerlei soorten tekenwerk in alle fasen van het bouwproces, van eenvoudig tot zeer complex. Verwerken van input van adviseurs en het integreren van BIM-gegevens. Diverse andere ondersteunende werkzaamheden. EIGENSCHAPPEN Teamspeler Flexibel Verbaal vaardig Proactieve en resultaatgerichte instelling Accuraat en onder druk efficiënt en doelmatig kunnen werken ARBEIDSVOORWAARDEN Salariëring conform de cao voor architectenbureaus Het betreft een fulltime baan (40 uur). OVERIGE INFORMATIE Heb jij zin in deze uitdaging? Dan ontvangen wij graag digitaal je sollicitatie voor 1 november 2016, voorzien van motivatie, CV en portfolio. Stuur je gegevens naar: Braaksma & Roos Architectenbureau T.a.v. Mevrouw M. van der Sanden Toussaintkade 52 2513 CL Den Haag info@braaksma-roos.nl Sollicitaties waarin niet aan de functie-eisen wordt voldaan zullen niet in behandeling genomen worden.
 
 
MV Architects / Amsterdam
MV Architects zoekt Freelancer Wij zijn op zoek naar een enthousiaste freelance interieur architecten (m/v) die veel plezier heeft in het uitoefenen van zijn vak en minimaal 5 jaar werkervaring hebben. Beheersing progamma's: - 3D Sketchup tekenen > Uittekenen van 3D tekeningen > Uitstekende beheersing - 2D Vectorworks > Uitwerking en detaillering > Uitstekende beheersing - Adobe programma's > Opmaak van grafische bestanden/presentaties > Goede beheersing - Office programma's > Goede beheersing Ook hebben we "enkele" randvoorwaarden: - Professioneel - Productief - Flexibel - Zelfstandig - Conceptueel - Creatief met oog voor detail - Beheersing van oplossend vermogen - Mocht het nodig zijn, ook eens in de avonden en weekenden kan doorwerken - Stressbestendig - Communicatief - Representatief - Sociaal - Bij voorkeur woonachtig in Amsterdam Beschikbaar Per direct Als je aan bovenstaande uitgangspunten voldoet dan ontvangen we graag je reactie (voorzien van cv, portfolio en foto) naar info@mvarchitects.nl t.a.v. Marjolein Vreeburg, Sollicitaties uitsluitend per mail en uitsluitend met bovenstaande gegevens worden in behandeling genomen. Als je niet aan bovenstaande uitgangspunten voldoet dan willen we je vriendelijk vragen om dan ook niet te reageren en wensen we je veel succes toe bij het vinden van en baan.
 
 
 
Architecten_Lab / Deventer
Lab_Stagiair met talent, aandacht en lef. Architecten_Lab is op zoek naar een enthousiaste Lab_Stagiair bouwkunde HBO of TU. De opdrachten? Van renovatie tot en met nieuwbouw, van interieuropgaven tot en met openbare ruimte en zelfs advies voor civiel technische (kunst)werken. Wil jij met ons samenwerken aan de gasfabriek, Larenstein, DAVO bieren, KoffieDok of de traverse in Dieren? Vragen of sollicitaties stuur je naar marc@architectenlab.nl
 
 
Vis Architecten / Den Haag
Werken met de nieuwste technieken en een passie voor restauratie? Vis Architecten is per direct op zoek naar een tekenaar met kennis en ervaring van Revit. Functieomschrijving: - vertalen van 3D inmetingen met laserscan naar een Revit model; - het ontwerpen van bouwkundige 3D tekeningen over alle fasen van het bouwproject; - uitwerken van gebouwen en modelleerwerkzaamheden in Revit; - grote diversiteit aan projecten. Gewenste vaardigheden: - uitstekende kennis van Revit; aantoonbare werkervaring met Revit. - leergierig en passie voor monumenten en nieuwe 3D technieken. - ervaring met Adobe en Office. Beschikbaar: per direct Aantal uren p.w. 32-40 uur Salaris volgens CAO architectenbureaus Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Ben je geïnteresseerd? Sollicitatiebrieven voorzien van een volledig CV, motivatiebrief en portfolio ontvangen wij graag voor 20 oktober 2016 en kunnen worden gericht aan Olivier Vis, o.vis@visarchitecten.nl. Alleen Nederlandstalige reacties worden in behandeling genomen.
 
 
 
LENGKEEK architecten en ingenieurs bv / De Bilt
Ben jij een gedreven bouwkundig tekenaar en heb je affiniteit met architectuur? Heb jij een creatieve kijk op wonen, zorg en onderwijs? Vind je kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit belangrijke kernwaarden? Vergroot dan je ervaring bij LENGKEEK architecten en ingenieurs in De Bilt. Binnen LENGKEEK architecten realiseren we al meer dan 50 jaar ontwerpen voor kwalitatief hoogwaardige gebouwen die aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever. Creatieve vormgeving, budget, healing environment, duurzaamheid, flexibiliteit en oog voor detail zijn hierin maatgevend. De kwaliteit van onze architectuur valt of staat hierbij. Bouwkundig tekenaar zijn bij LENGKEEK architecten is méér dan alleen een dienende of uitvoerende rol. We verwachten van je dat je creatieve oplossingen bedenkt en uittekent die bouwtechnisch uitvoerbaar zijn. We vinden het belangrijk dat je gedreven en nauwkeurig werkt en dat je je bewust bent van de economische consequenties van wat getekend wordt. Je past in deze functie als je beschikt over de volgende kenmerken: Een uitgekiend gevoel voor bouwtechniek en detaillering Een afgeronde opleiding MBO of HBO Bouwkunde Representatief en communicatief vaardig Goede kennis van bouwregelgeving Uitstekend werkend binnen een team van ontwerpers en tekenaars Kennis van en ervaring met ArchiCAD is een pré Salariëring is marktconform. Sollicitaties e-mailen aan Monique Ilsink (info@laib.nl). Graag ontvangen we naast een CV ook een portfolio en beknopte motivatie.
 
 
Architectenweb / Amsterdam
Over Architectenweb Architectenweb is een crossmediale uitgeverij op het gebied van architectuur en marktleider in haar segment. Met haar uitgebreide website, magazine, netwerkevents en congressen kiest Architectenweb voor een brede en vernieuwende benadering van de markt. Als gevolg hiervan is de verbondenheid van architecten en andere ontwerpers bij Architectenweb bijzonder groot. Voor leveranciers in de bouw, wiens producten architecten in hun ontwerpen toepassen, is Architectenweb dé partner om architecten en andere ontwerpers te bereiken. Door de inzet van de media van Architectenweb doen inmiddels vele honderden bedrijven succesvol zaken. Voor ons commerciële team is Architectenweb per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven accountmanager voor de regio Noord-Oost Nederland. Functieomschrijving Je primaire werkzaamheden bestaan uit het onderhouden en uitbreiden van relaties met leveranciers in de bouw. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business in jouw regio. In een notendop betekent het dat je in principe iedere dag bestaande en nieuwe relaties in jouw regio bezoekt. Je werkt in een klein en betrokken team en adviseert relaties op een persoonlijke en klantgerichte wijze. Functie-eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar werkervaring in de buitendienst bij een commerciële uitgeverij. • Uitstekende communicatieve vaardigheden • Zelfstartend en proactieve houding • Kennis van de bouwbranche is een pre Wij bieden Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden, waaronder een auto van de zaak. Bij Architectenweb werk je in een informele, no-nonsense omgeving met korte lijnen en een focus op innovatie. Meer weten? Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie digitaal versturen naar Michiel van Raaij, adjunct-directeur van Architectenweb (mvr@architectenweb.nl)
 
 
 
Rik Lagerwaard Architecten BNA BV / Amersfoort
RIK LAGERWAARD ARCHITECT BNA BV biedt een uitdagend en leerzame stageplaats voor een leergierige enthousiaste student. Werkzaamheden Je werkzaamheden zijn het ondersteunen van de architect of overige projectmedewerkers met ontwerp-, tekenwerk en presentaties in Revit, autocad en Sketch-up. In de uitwerking van je project(en) is voldoende ruimte voor overleg, discussie en eigen inbreng. Gezien onze werkwijze en uitgangspunten verwachten wij van jou een zelfstandige, creatieve en onderzoekende instelling. Begeleiding Je wordt begeleid door een ervaren professional waarmee je de eerste periode van je stage nauw samenwerkt. Daarna zal er twee wekelijks een overleg zijn met de stage-begeleider om de voortgang te bespreken. Ook kan je altijd terecht bij onze andere medewerkers. Jouw profiel Je volgt momenteel een passende bouwkundige opleiding op hbo of academisch niveau in je laatste of voorlaatste studiejaar; Je wilt je studie / opleiding verrijken met een stage bij een kleinschalig en dynamisch architectenbureau; Je bent minimaal 3 maanden, minimaal 32 uur per week beschikbaar; Je wilt weten wat het werken op een architectenbureau inhoud; Je beschikt over enige ervaring met het tekenen in “Revit architecture, AutoCad" en wilt dit verder uitbreiden; Je wilt, onder leiding van een professionele begeleider, een all-round bouwkundige worden; Je bent verantwoordelijk en zelfstandig en hebt hierbij een kritisch kijk op je eigen werk en dat van je collega's; Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal; Tot slot beschik je vooral over een positieve en enthousiaste instelling. Wij bieden jou Een interessante en afwisselende stageplek; Een plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s; Onkosten / reisvergoeding afgestemd op jouw opleiding en ervaring. RIK LAGERWAARD ARCHITECT BNA BV staat garant voor een persoonlijke en inhoudelijke begeleiding van haar stagiaires. Afwisselende werkzaamheden, een informele sfeer en een prettige werkomgeving gaan hierbij hand in hand.
 
 
HOSPER is per direct op zoek naar een ervaren stedenbouwkundig ontwerper/projectleider met sterke ontwerpkwaliteiten en vakinhoudelijke ambitie. HOSPER is een multidisciplinair ontwerpbureau voor landschapsarchitectuur en stedenbouw. Ons bureau werkt aan een divers pakket van opgaven, van masterplannen tot het ontwerpen van meubilair voor de buitenruimte: in de stad, aan de stadsrand of ver daarbuiten. In onze ontwerpteams zijn meerdere disciplines vertegenwoordigd; landschapsarchitectuur, stedenbouw, architectuur en industrieel ontwerp. Als stedenbouwkundig ontwerper/projectleider beschik je over: sterke affiniteit met architectuur, landschapsarchitectuur en inrichting van de openbare ruimte een overtuigende portfolio waarbij de nadruk ligt op het raakvlak tussen stedenbouw en landschap ervaring met het zelfstandig opereren als ontwerper en/of projectleider in complexe projecten goede communicatieve vaardigheden zowel in de bureauomgeving als daarbuiten, in de omgang met opdrachtgevers en als onderdeel van een interdisciplinair ontwerpteam. Daarnaast ben je flexibel om binnen diverse teams een verschillende rol aan te nemen passie voor het vak en een positieve instelling. Je bent creatief, getalenteerd en ambitieus, met persoonlijke interesse voor het bijhouden van en mengen in actuele vakinhoudelijke discussies academisch denkniveau met vermogen tot pragmatisch en oplossingsgericht handelen en een ‘hands-on’ mentaliteit. Daarnaast ben je innovatief, conceptueel en analytisch sterk, met interesse voor het detail uitstekende visuele verbeeldingskracht waaronder gedegen beheersing van Autocad, Sketchup, Photoshop, Illustrator en Indesign (of de bereidheid dit te leren) goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal actuele registratie bij Bureau Architectenregister Wij bieden een inspirerende, creatieve en informele werkomgeving met enthousiaste collega’s. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief met CV én portfolio uiterlijk 16 oktober 2016 naar info@hosper.nl.
 
 
 
Bokkers van der Veen / Rotterdam
Vanwege een groeiende opdrachtenportefeuille zijn we op zoek naar ontwerptalenten die: - affiniteit hebben met maquettes - een zelfstandige werkhouding hebben - een sterk grafisch talent bezitten - ervaring met Archicad is een pre Ben jij of heb jij een? - breed inzetbaar - flexibele houding - beschikbaar voor 6-12 maanden Stuur dan je: Portfolio (pdf, max. 5 Mb), CV en motivering naar: info@bokkersvanderveen.nl Wie bieden een volwaardige stage- en/of startersplek binnen ons team met dagelijkse begeleiding. Vergoeding afhankelijk van ervaring, werkuren in overleg. Voor meer informatie zie: https://www.startersbeurs.nu/
 
 
Zwartlicht / Utrecht
Zwartlicht zoekt per omgaande een ervaren 3D Artist voor onze architectuurvisualisaties. Als zelfstandig en ervaren 3D Artist beschik je over het talent om architectonische projecten op indrukwekkende wijze te vertalen naar impressies of animaties. Je bent in staat de bouwkundige inhoud en intentie van een architect of ontwikkelaar te interpreteren en te verrijken binnen een breed scala aan werkzaamheden, van 3D modelleren tot het mooi opwerken van impressies. Wat wij vragen HBO of WO diploma of denkniveau Kennis van architectuur en bouw en ervaring met architectuur visualisatie; Gevorderde kennis van 3dsmax en V-Ray voor belichting en materialisatie; Bij voorkeur een Photoshop talent; Beheersing van de Nederlandse taal; Een teamplayer, je bent onderzoekend en bereid om binnen een compact team je verantwoordelijkheid in projecten te nemen; Je woont op een comfortabele reisafstand van Utrecht. Wat wij wensen Affiniteit met 3ds Max plug-ins, bijvoorbeeld Itoo Forest, Itoo Railclone Affiniteit met het animeren in 3ds Max Affiniteit met low-poly modelling en UVW Unwrapping Affiniteit met Unity Wat wij bieden Een werkplek bij ons op kantoor mét lunch! Een compacte, creatieve en levendige werksfeer Diversiteit in de werkzaamheden en projecten Een goed salaris en reiskostenvergoeding Solliciteren Ben je geïnteresseerd stuur dan een mail naar vof@zwartlicht.nl met daarin je motivatie en eventueel een link naar je portfolio. Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling waarbij een digitaal portfolio te bekijken is. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michael Jaggoe (michael@zwartlicht.nl) of Danny Kroonen (danny@zwartlicht.nl) via onderstaande gegevens. Zwartlicht 3D V.O.F. Muntkade 10 3531 AK Utrecht +31 30 7854 209 3d@zwartlicht.nl Ons kantoor is erg goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Kom je met de trein dan is het een kleine 10 minuten lopen vanaf het station Utrecht Centraal. Met de fiets, bus of tram ben je er nog sneller. Vanaf de Rijksweg A2, afslag Utrecht Centrum, ben je met de auto in nog geen 5 minuten bij onze voordeur.
 
 
 
LSWA architecten / Oirschot
ENTHOUSIASTE REVIT MODELLEUR LSWA architecten heeft per direct plaats voor een Revit modelleur. Binnen een professioneel team word je ingezet omuiteenlopende woningbouwprojecten uit te werken vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering. Ervaring met Revit en seriematige woningbouw is wenselijk. Je reactie zien we graag tegemoet via cseelen@lswa.nl
 
 
PVH Europe BV / Amsterdam
The Store Development Department is effectively an internal design and build function to service the Countries and Divisions across the Tommy Hilfiger and Calvin Klein brands throughout Europe, the MEA & Russia regions. The role of the Project Coordinator is to assist the day to day administration of the Tommy Hilfiger and Calvin Klein store projects ensuring all essential information is in place to realize the site from concept to completion. This function’s work is essential to ensuring the team can meet all deadlines and stores are delivered, on-budget while providing timely status reports to management. Working closely with the Project Managers and the Project Support Manager the individual should be a motivated self-starter and strong problem solver with the ability to provide administrative support to the team. Key responsibilities: To assist assigned Project Managers with the set processes and administration to successfully implement multiple store openings from design to completion and customer hand-over Set up projects and maintain project administration through clear filing of key information both as hardcopy, on the network, and in the database Prepare hoarding graphic design. Liaising with local team, external agency, head office teams. Prepare Opening Pack and obtain Local VM approval in preparation for management sign off. Place orders upon approval in cooperation with purchasing coordinator. Prepare the graphics plan and place order with designated suppliers. Seek approval of all graphics plans with VM team. Follow up on delivery of the ordered graphics. Establish other item requirements based on concept standards, visual merchandising requirements and any special requests for assigned projects Review all item requirements with Purchasing Coordinator Validate quotations, compare costing across projects and maintain overall budget overviews and Acquire final approval from Manager Define Logistics Plan with Project Manager and communicate to external parties. Follow up and support on customs clearance and timing of deliveries with suppliers and stock warehouse contacts Coordinate rollout programme of TH and CK stores and distribute as required both internally and externally on a weekly basis. Prepare monthly time management reports for PM Team to assist with workload scheduling. Compile biweekly Opex and Status reports on all projects for review by Senior Manager and Director. Development of a detailed knowledge of all applied Retail Store concepts and apply this expertise supporting specific projects. Input of new or changed information into Store Development Database(e.g. Budgets, Roll-out planning, Contact information) Prepare and issue store opening announcements to graphic coordinator for approval and following approval ensure they are issued to all relevant parties. Requirements 2-3 year’ s experience in a Retail or Retail linked industry. Good working knowledge of MS Office to include Microsoft Project Excellent Knowledge of the English language. Any other language would be considered an asset (verbal and written). Strong communication and time-management skills. Ability to work in an advanced multi-tasking environment. Attention to detail. Skills Very strong administrative skills. You thrive on working in a fast paced environment and are a people person You are an energetic self-starte Keen problem solver and always thinks out of the box You are quick witted with a keen sense of urgency that underpins all deliveries Motivated to learn new IT software and processes Ability to read technical drawings Nice to haves Experience in international logistics Architectural / Design background Key contacts Internal Director Store Development Senior Manager Store Development Project Managers Retail Development Purchasing & Logistics Coordinators Retail Management, Visual Merchandising Team Marketing & PR IT Systems Finance Key Contacts External Country Retail & VM teams Country Finance Country Management Customers & Shop staff Local Architects/Project Managers Local Architects Suppliers Apply here: https://emea3.recruitmentplatform.com/appproc/index.cfm?event=createSessionAfterSessionClear&ID=QN3FK026203F3VBQB8M79V7OA&jobboard=0&nPTID=9036&bSessionClear=true&nProfileIdFoundInAGP=
 
 
 
RoosRos Architecten / Goes
KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN? RoosRos Architecten is een landelijk werkend, fullservice architectenbureau met bijna vijftig medewerkers. Wij maken architectuur, al meer dan zestig jaar. Projecten van klein tot groot, van complex tot eenvoudig. Technisch in de puntjes. Binnen budget en boven verwachting. We zijn aanpakkers. Nuchter. Maar ook altijd op zoek naar kansen en nieuwe mogelijkheden. Oftewel: met ons hoofd in de wolken en onze voeten in de klei. We zijn professionals, persoonlijk. We doen ons werk met passie en plezier. Dat is puur RoosRos. Spreekt dit jou aan? RoosRos Architecten timmert aan de weg en dat betekent: werk aan de winkel! Voor de uitbreiding van ons team, vestiging Goes, zoeken wij een: ONTWERPER Werken bij RoosRos is werken in een aangename werkomgeving. Met leuke collega’s in een professioneel, ambitieus team. Openheid, samenwerking en verantwoordelijkheid staan hoog in ons vaandel. We investeren in onze mensen en onze organisatie. Hier is ruimte voor jouw passie! Als ontwerper werk je in teamverband aan diverse projecten. We zoeken een enthousiast talent dat past in het profiel: • Gretig, leergierig en enthousiast; • Expert in het werken met Sketch Up en/of Autodesk Revit; • Vakbekwaam met Adobe software; • Een teamspeler; • Met een afgeronde opleiding aan de TU of Academie van Bouwkunst; • Wil geboden kansen verzilveren; • Houdt van het vak: architectuur; • Proactieve en open werkhouding, communicatief, flexibel en accuraat. We maken graag kennis met jou. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail je sollicitatie met CV en portfolio (max. 7 MB), vóór maandag 10 oktober 2016 naar: goes@roosros.nl. Alleen Nederlandstalige reacties worden in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.
 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
2001-2016 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap