categorie

beschikbare filtersintermediars Geen intermediars provincie Friesland (2) Gelderland (4) Limburg (1) Noord-Brabant (6) Noord-Holland (27) Overijssel (5) Utrecht (8) Zuid-Holland (36) Buitenland (1) uren per week full time (40) 32 uur p/w (7) < 32 uur p/w (3) 32-40 uur p/w (40) ervaring niet noodzakelijk (31) 1 tot 2 jaar (11) 2 tot 5 jaar (33) 5 jaar of meer (15) opleidingsniveau HBO (28) Universitair (24) Anders (1) MBO-HBO (6) HBO-Universitair (28) WO (3)
88 vacatures
 
 
ZJA Zwarts & Jansma Architecten / Amsterdam
Op afzienbare termijn verwachten wij te kunnen beginnen met een aantal projecten op het gebied van Sport & Leisure en Infrastructuur. Derhalve zijn wij op zoek naar gemotiveerde en zeer getalenteerde ontwerper-tekenaars. Wij zoeken mensen die naast technisch tekenen en 3D-modeleren ook verschillende presentatietechnieken uitstekend beheersen. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die ervaring heeft met de volgende software: Revit, Vectorworks, Cinema 4D, Photoshop, Illustrator, Indesign en Rhino met Grasshopper. Een bouwkundige opleiding en affectie met techniek is een pre. Verder is het van belang dat je de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift. Ervaring is voor ons ondergeschikt aan motivatie, ambitie en talent. Wil je bij ons komen werken, mail dan je sollicitatiebrief, cv en portfolio in pdf-formaat naar: werk@zja.nl t.a.v. Annemie Stijns. Voor vragen over de vacature of ons bureau: 020-535 22 00 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
 
TconcepT / Den Haag
TconcepT zoekt Stagiair TconcepT is een snel groeiend internationaal opererend architectenbureau, gespecialiseerd in Concept Design van grootschalige (binnenstedelijk) plannen en winkelcentra. Ons kantoor bevindt zich in de Binckhorst in Den Haag, op loopafstand van Den Haag HS en CS. Wij zijn per 1 september of later, voor een periode van ca. 4-6 maanden, op zoek naar een enthousiaste stagiair die multifunctioneel inzetbaar en leergierig is. Je zult in een leuk team in korte tijd veel ervaring op doen, je zal werken aan een grote verscheidenheid van ontwerpopgaven, nationaal en internationaal. Wij zoeken een student van de TU, HTS of Academie voor de bouwkunst, die ervaring heeft met Sketchup, Autocad, Photoshop en Indesign. Als je geïnteresseerd bent in deze stageplek, stuur dan een korte sollicitatiebrief, cv en portfolio (digitaal als pdf, link of max 5 mb) naar info@tconcept.nl – uiterlijk tot en met 22 augustus 2016. Voor vragen over deze stageplek kan je contact opnemen met Frank van Dongen via info@tconcept.nl. In verband met de vakantieperiode zullen we niet voor 15 augustus kunnen reageren. TconcepT is looking for Intern TconcepT is a fast growing international architectural firm, specialized in Concept Design of large scale (innercity) projects and shopping centers. Our office is situated in the Binckhorst in The Hague, on walking distance from Den Haag Central Station and HS. Starting September 1st or later, for a period of approx. 4-6 months, we are looking for an enthusiastic intern who is flexible and is eager to learn. You will work in nice team on a diversity of projects, national and international. We are looking for a student of the University or of the Academy, who has experience in Sketchup, Autocad, Photoshop and Indesign. If you are interested in this internship, please send a short letter of application, your CV and portpolio (digital as PDF, link of max 5 MB) to info@tconcept.nl, not later than august 22nd 2016. For questions please contact Frank van Dongen on info@tconcept.nl. Because of the holiday season we will not be able to reply to you before August 15th.
 
 
Streetlife is op zoek naar een Duits- & Nederlandstalige Architect/Ontwerper als Int. Adviseur voor Architecten (fulltime job) Bedrijfsprofiel Streetlife ontwerpt, produceert en levert vooruitstrevende producten voor de openbare ruimte, zoals banken, boombakken en fietsbruggen. De eigentijdse Collectie en het Streetlife Team vind je op de website www.streetlife.nl. Doordat Streetlife de producten in eigen beheer ontwikkelt en internationaal projecten realiseert is het werk binnen Streetlife zeer veelzijdig. Streetlife opereert vanuit Leiden en heeft vestigingen in Zweden & VS. Streetlife Team Het Streetlife team bestaat uit diverse disciplines zoals industrieel ontwerpers, ingenieurs en architecten. Een dynamisch team van ca. 25 man dat zowel nationaal als internationaal opereert. Er wordt samengewerkt met tal van vooraanstaande landschapsarchitecten en steden. Vanwege toenemende belangstelling zoekt Streetlife naar een nieuwe Architect Advisor ter ondersteuning van het Internationaal Team. Functieomschrijving Om het team te versterken zoekt Streetlife een architect of ontwerper met de unieke combinatie van technische ontwerpkennis en een sterke affiniteit met sales en vormgeving. Door je achtergrond kan je vlot projectdocumenten analyseren en ben je gesprekspartner voor architecten, landschappers en aannemers. Veelzijdigheid, meertaligheid en nauwgezetheid zijn sleutelbegrippen bij deze baan. Na een interne opleiding zowel qua back office werk en sales techniek in Nederland, wordt je een volwaardig teamlid van het Internationaal Sales & Advies Team in Leiden. Werkzaamheden • Advies en sales activiteiten aan (landschaps-)architecten, overheden en ingenieursbureaus. • Plan/Bestek analyse, het uitbrengen van offertes • Orderafhandeling in overleg met je team • Hechte samenwerking met het Internationaal Team • Deelname aan beurzen en communicatie werkzaamheden i.o.m. afdeling Communicatie Jouw profiel • Opleiding (interieur-)architectuur of product design (hbo/universitair) • Zeer goede taalvaardigheden: Duits, Nederlands & Engels Een vierde taal zoals Frans is een pré • Bekend met de Duitse cultuur en mentaliteit is een pré • Multitasking, efficiënt en nauwkeurig kunnen werken • Uitzonderlijk goede telefoon en PC vaardigheden • Minimaal 3 jaar werkervaring • In bezit van een rijbewijs Spreekt deze dynamische baan je aan en voldoe je aan het profiel? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet voor 31 augustus 2016. Motivatie en CV sturen naar rvanderspek@streetlife.nl t.a.v. Rianne van der Spek o.v.v. “Vacature Duits- & Nederlandstalige architect/ontwerper als Int. Adv. Architecten” Meer weten over Streetlife? Ga naar onze website www.streetlife.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
 
 
 
Wil jij aansprekende en prikkelende gebouwen bouwkundig uitwerken? Wil je dat graag zelfstandig kunnen doen? Ben jij de spin in het web, heb je ambities en werk je graag in een dynamische werkomgeving? Dan is MIX architectuur op zoek naar jou! Wij zoeken op korte termijn een talentvolle en ambitieuze bouwkundig Revit modelleur die wil doorgroeien naar projectleider/modelleur. Wie zijn we? MIX architectuur is een middelgroot architectenbureau dat is gevestigd in Ede. Wij werken dagelijks met 13 gedreven en gepassioneerde mensen met veel enthousiasme aan architectuuropdrachten op het gebied van wonen, werken en winkelen. Ons bureau is een full service architectenbureau, onze werkzaamheden beslaan het gehele traject van het concept tot aan de oplevering. Onze architectuur is krachtig, helder, toegankelijk en tegelijkertijd specifiek. Wie zoeken we? Wij zoeken een bouwkundig Revit modelleur met 2-5 jaar relevante werkervaring in de projectmatige woningbouw. Een ondernemend talent die zich verder wil ontwikkelen en verantwoordelijk wil zijn voor de bouwkundige uitwerking van hoogwaardige architectuur vanaf het voorlopig ontwerp tot realisatie. Je bent gewend met deadlines om te gaan en neemt de verantwoordelijk voor jouw project. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent oplossingsgericht met een positieve grondhouding. Daarnaast ben je proactief, pragmatisch, accuraat en stressbestendig. Wat bieden we? Een interessante en uitdagende werkomgeving binnen een team van zeer ervaren professionals. Afhankelijk van jouw werkervaring en ontwikkeling krijg je snel de kans zelfstandig te werken. Zodra je er klaar voor bent kun je doorgroeien naar projectleider/modelleur. Wij zijn op zoek naar een uitbreiding van ons team voor de lange termijn. Wat vragen we? Je heb een afgeronde opleiding HBO - bouwkunde met de afstudeerrichting architectuur. Tevens ben je expert in het werken met Revit, ervaring met Autocad en routine daarin is een pré. Wij vragen een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift. Interesse? Heb je belangstelling voor deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief, cv en portfolio vóór 31 augustus 2016 naar info@mix-architectuur.nl. Kijk voor meer informatie over wat wij doen op onze website www.mix-architectuur.nl. Voor vragen over deze vacature kun je ons mailen op eerder genoemd adres.
 
 
MIX architectuur B.V. / Ede
Wil jij aansprekende en prikkelende gebouwen ontwerpen? Wil je dat graag zelfstandig kunnen doen? Heb je ambities en werk je graag in een dynamische werkomgeving? Dan is MIX architectuur op zoek naar jou! Wij zoeken op korte termijn een talentvolle en ambitieuze ontwerper / architect die wil doorgroeien naar projectarchitect. Wie zijn we? MIX architectuur is een middelgroot architectenbureau dat is gevestigd in Ede. Wij werken dagelijks met 13 gedreven en gepassioneerde mensen met veel enthousiasme aan architectuuropdrachten op het gebied van wonen, werken en winkelen. Ons bureau is een full service architectenbureau, onze werkzaamheden beslaan het gehele traject van het concept tot aan de oplevering. Onze architectuur is krachtig, helder, toegankelijk en tegelijkertijd specifiek. Wie zoeken we? Wij zoeken een ontwerper / architect met 2-5 jaar relevante werkervaring in de projectmatige woningbouw. Als architect heb je een sterk conceptueel denkvermogen met een pragmatische inslag. Daarnaast heb je een sterke verbeeldingskracht en ben je in staat je ontwerpen overtuigend te verbeelden. We verwachten dat jouw ontwerpfilosofie aansluit bij onze architectuuropvatting en je bezit de vaardigheid om van concept tot detail door te denken. Je bent gewend met deadlines om te gaan en neemt de verantwoordelijk voor jouw project. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent oplossingsgericht met een positieve grondhouding. Daarnaast ben je proactief, pragmatisch, accuraat en stressbestendig. Wat bieden we? Een interessante en uitdagende werkomgeving binnen een team van zeer ervaren professionals. Afhankelijk van jouw werkervaring en ontwikkeling krijg je snel de kans zelfstandig te werken. Zodra je er klaar voor bent kun je doorgroeien naar projectarchitect. Wij zijn op zoek naar een uitbreiding van ons team voor de lange termijn. Wat vragen we? Je hebt een afgeronde opleiding bouwkunde aan de TU of aan de Academie van Bouwkunst. Tevens ben je expert in het werken met SketchUp, AutoCAD, Adobe Photoshop en Adobe InDesign. Wij vragen een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift. Interesse? Heb je belangstelling voor deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief, cv en portfolio vóór 31 augustus 2016 naar info@mix-architectuur.nl. Kijk voor meer informatie over wat wij doen op onze website www.mix-architectuur.nl. Voor vragen over deze vacature kun je ons mailen op eerder genoemd adres.
 
 
 
Buro Ruim / Amsterdam
Buro Ruim is looking for talented and motivated interns to join our team in 2016. Our team works on a variety of projects, from initial sketch to working drawings Knowledge of engineering, detail and materials is an advantage, feeling for design and knowledge of software (autocad, adobe cs en rhino) is required. The internship is directly available. If you would like to join our team for preferably six months or more, please send your portfolio in PDF format (<8mb!) to vacatures@buroruim.nl
 
 
Urbis | bureau voor stadsontwerp / Rotterdam
Urbis bureau voor stadsontwerp is een ontwerpbureau gevestigd in het centrum van Rotterdam. Wij werken aan projecten van hoog schaalniveau tot aan het detailleren van de buitenruimte, vooral in een stedelijke context. Ons team bestaat uit circa 5 personen. Voor de komende periode hebben wij ruimte voor een stagiair stedenbouw of landschap. Voorkomende werkzaamheden: meedraaien als teamlid bij diverse projecten, assisteren bij het ontwerpen, detailleren, tekenen, presentatiewerkzaamheden, maquettebouw. Wij vragen - een enthousiast teamlid, met een brede interesse voor zijn/haar eigen vak en de daaraan verwante vakgebieden; - opleiding: HTS stedenbouw, T.U. stedenbouw, Larenstein of L.U. Wageningen; - geïnspireerde ontwerphouding - beheersing van AutoCad, Photoshop, Illustrator en indesign. Richt je sollicitatie met portfolio (max. 5 MB!) aan: mail@urbis.nl
 
 
 
Piet Boon Studio B.V. / Oostzaan
Als internationaal gerenommeerde designstudio en specialist in totaalconcepten, ontwerpt Studio Piet Boon bijzondere exterieurs, interieurs en producten. Haar topsegment klantportfolio bestaat uit onder andere turn key privéwoningen, kantoorinrichting, hotels, restaurants en projectontwikkeling. De toonaangevende ontwerpen van Studio Piet Boon onderscheiden zich door het evenwichtig samenkomen van functionaliteit, esthetiek en individualiteit. De studio beschouwt het als haar missie om haar klanten voortdurend te inspireren en verwonderen. Voor de ontwerpafdeling van Studio Piet Boon, zijn wij op zoek naar een fulltime: Junior Designer Werkzaamheden: Passend binnen de stijl en het kwaliteitsniveau van Studio Piet Boon werk je, in opdracht en onder toezicht van een Senior Designer, deelontwerpen uit en verricht je allerhande ondersteunende werkzaamheden mede op het gebied van moods, kleuren, materialen en het opmaken van presentaties. Hierbij worden zowel je esthetische als technische competenties aangesproken. Binnen jouw taken zullen we een beroep doen op jouw eigen inzicht en gevoel voor esthetiek maar met de Studio Piet Boon signature en identity als uitgangspunt. Functieprofiel: Je bent een proactief en creatief talent. Je houdt ervan om samen te werken en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent nauwkeurig, gedisciplineerd en werkt consistent. Je hebt uitmuntende ontwerpvaardigheden en bent bereidt die extra stap te zetten. Vaardigheden en ervaring: Opleiding: minimaal HBO niveau in de richting interieurarchitectuur; Gevoel voor los meubilair, producten, materialen, stoffen etc.; Je bent sterk in het opmaken van presentaties, ziet het groter geheel en bent visueel ingesteld; Ontwerp- en tekenervaring met Vectorworks, SketchUp, Photoshop en Indesign; Je bent op de hoogte van de laatste trends, moods, kleuren, stoffen etc. en bent in staat innovatief werk te leveren; Goede beeldbeleving en uitstekend gevoel voor Moods; Ervaring met zowel Windows als iOS applicaties; Bouwkundige kennis is een pluspunt; Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Engelse en Nederlandse taal. Ben jij de persoon die in een inspirerende en creatieve omgeving mee wil bouwen aan de groei van Studio Piet Boon wereldwijd én heb je de ambitie om door te groeien naar een Senior functie? Stuur dan een mail met je motivatie, cv (incl. pasfoto) en portfolio naar: lovetowork@pietboon.com www.pietboon.com
 
 
Annekoos Littel Interieurarchitecten bni / Woerden
Interieurarchitect - (M/V) Annekoos Littel Interieurarchitecten BNI in Woerden (www.annekooslittel.nl) is per direct op zoek naar een veelzijdig, creatief en doortastend fulltime interieurarchitect. Ben je een zelfstandige teamspeler, heb je ruime ervaring met ontwerpen, kun je meer dan goed overweg met de computer en sta je open voor innovatieve ontwikkelingen op het gebied van interieur architectuur dan is dit de baan die bij je past. Functie eisen Interieurarchitect met bouwkundige - en ontwerp ervaring. Ervaring met diverse software zoals Vectorworks, SketchUp, Excel, Word, InDesign en Photoshop. Passie voor en ervaring met 3D visualisaties en grafische vormgeving is een vereiste; Meer dan een ruime kennis van SketchUp, Photoshop, 3D Vectorworks; Enthousiaste teamspeler die energie geeft aan zijn omgeving; Goede communicatieve vaardigheden; Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; Bevlogen en gedreven om te willen vernieuwen; Wil werken in een klein team, is flexibel, zelfstandig, collegiaal en initiatiefvol; Afgeronde opleiding op H.B.O. of W.O. In het bezit van een rijbewijs; Woonachtig in de regio Utrecht, Den Haag, Amsterdam of Rotterdam. Wil jij ervoor gaan, dan heb je bij Annekoos Littel een uitdagende functie binnen een dynamische en kleine werkomgeving. Onze platte organisatie heeft korte lijnen en een prettige, open werksfeer. Solliciteren Ben jij degene die deze uitdaging als een kans ziet, neem dan contact op met Annekoos Littel (directeur) door je CV en portfolio te sturen onder vermelding van; sollicitatie Annekoos Littel Interieurarchitecten BNI. T.a.v. Annekoos Littel personeel@annekooslittel.nl Vragen? Niet bellen maar bij voorkeur mailen aan: personeel@annekooslittel.nl
 
 
 
Streetlife B.V. / Leiden
Streetlife is op zoek naar een Architect/Ontwerper als Architect Advisor Scandinavië (een fulltime job met unieke combi van reizen en werken) Bedrijfsprofiel Streetlife ontwerpt, produceert en levert vooruitstrevende producten voor de openbare ruimte, zoals banken, boombakken en fietsbruggen. De eigentijdse Collectie en het Streetlife Team vind je op de website www.streetlife.nl. Doordat Streetlife de producten in eigen beheer ontwikkelt en internationaal projecten realiseert is het werk binnen Streetlife zeer veelzijdig. Streetlife Studio Scandinavia opereert vanuit Malmö Zweden en wordt ondersteund door het hoofdkantoor in Leiden. Team Het Streetlife team bestaat uit diverse disciplines zoals industrieel ontwerpers, ingenieurs en architecten. Een dynamisch team van ca. 25 man dat zowel nationaal als internationaal opereert. Er wordt samengewerkt met tal van vooraanstaande landschapsarchitecten en steden. Vanwege toenemende belangstelling zoekt Streetlife naar een nieuwe Architect Advisor. Functieomschrijving Om het team te versterken zoekt Streetlife een architect of ontwerper met de unieke combinatie van technische ontwerpkennis en een sterke affiniteit met sales en vormgeving. Door je achtergrond kan je vlot projectdocumenten analyseren en ben je gesprekspartner voor architecten, landschappers en aannemers. Veelzijdigheid, meertaligheid en nauwgezetheid zijn sleutelbegrippen bij deze baan. Na een interne opleiding zowel qua back office werk en sales techniek in Nederland, wordt je een zelfstandig teamlid van Studio Scandinavia in Malmö. Jaarlijks zal je een zestal bezoeken afleggen aan het hoofdkantoor in Nederland. Dit is een bijzondere kans om te werken voor een uniek Nederlands bedrijf in welvarend Noord Europa en Scandinavië al reizend te ontdekken. Werkzaamheden • Presentatie, advies en sales activiteiten aan (landschaps-)architecten, overheden en ingenieursbureaus. • Plan/Bestek analyse, het uitbrengen van offertes en het binnenhalen van opdrachten • Orderafhandeling in overleg met de logistiek manager • Hechte samenwerking met senior sales adviseur & manager Studio Scandinavia • Bezoeksessies en presentaties aan architecten in Scandinavië • Deelname aan Scandinavische beurzen en communicatie werkzaamheden i.o.m. afdeling Communicatie Jouw profiel • Opleiding architectuur (hbo/universitair) • Geanimeerd presentator en gesprekspartner • Zeer goede taalvaardigheden: Engels, Nederlands & Zweeds Een vierde Scandinavische taal zoals Noors is een pré • Bekend met de Scandinavische cultuur en mentaliteit • Multitasking, efficiënt en nauwkeurig kunnen werken • Uitzonderlijk goede telefoon en PC vaardigheden • Minimaal 3 jaar werkervaring; enige sales ervaring is een pré • In bezit van een rijbewijs Spreekt deze dynamische en avontuurlijke baan je aan en voldoe je aan het profiel? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet voor 31 augustus 2016. Stuur motivatie en CV naar rvanderspek@streetlife.nl t.a.v. Rianne van der Spek. Meer weten over Streetlife? Ga naar onze website www.streetlife.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
 
 
Marc Koehler Architects B.V. / Amsterdam
Gezocht: Bouwkundig Tekenaar Marc Koehler Architects zoekt een ervaren bouwkundig tekenaar met 3-5 jaar ervaring. Wij zijn een jong, dynamisch ontwerpbureau, opgericht in 2005, dat zich bezighoudt met diverse thema’s, situaties en omvang van opgaven met een omvangrijk en uitgesproken portfolio van ambitieuze projecten. Wij willen ons team versterken met een ervaren bouwkundig tekenaar. Wij bieden een interessante, zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid in ons groeiende team. Wij zoeken Wij zoeken een getalenteerd bouwkundig tekenaar met 3-5 jaar werkervaring in het technisch uitwerken van beeldbepalende, complexe (kleine en/of grote) projecten. Je zult een rol spelen vanaf de ontwerpfase tot en met de technische uitwerking en de uitvoering van particuliere woningen, woongebouwen en openbare gebouwen. Je dient dit bouwtraject meermaals doorlopen te hebben en bewezen betrokkenheid en verantwoordelijkheid te hebben in het verzorgen van technische uitwerkingen van projecten. Je zult zelfstandig en in teamverband onder leiding van een ervaren projectleider functioneren. Jij hebt / bent – 3-5 jaar relevante werkervaring met het technisch uitwerken van beeldbepalende, complexe (kleine en/of grote) projecten; – Zelfstandige en kritische houding; – Goede communicatieve vaardigheden en bent een teamspeler; – Actuele bouwkundige kennis van materialen en producten, bouwtechnieken en bouwmethoden; – Goede kennis van Nederlandse bouw- en regelgeving; – Goede beheersing van ArchiCAD; – Spreekt goed Nederlands; – Affiniteit met de projecten van Marc Koehler Architects is gewenst. Wij bieden Wij bieden op dit moment een tijdelijk dienstverband van 7 maanden voor minimaal 32 uur, indien mogelijk met een vervolgcontract. Salaris afhankelijk van ervaring. Een freelance opdracht is bespreekbaar. Interesse? Ben je geïnteresseerd, stuur dan voor 14-08-2016 een motivatiebrief met CV en portfolio van max 5 MB naar jobs@marckoehler.nl t.a.v. Dennis Grootenboer
 
 
 
Rudy Uytenhaak Architectenbureau bv / Amsterdam
Rudy Uytenhaak Architectenbureau zoekt een enthousiaste en gemotiveerde junior architect met 0-5 jaar ervaring om mee te werken aan diverse stedenbouw-, utiliteit- en woningbouwprojecten. Ben jij - een ontwerper met affiniteit voor Architectuur én bouwtechniek. - afgestudeerd op academisch of universitair niveau - ervaren met Revit, Autocad, Sketchup en Photoshop. - een zelfstandig en enthousiast werker - breed inzetbaar voor ontwerp en grafisch werk - Nederlandstalig in woord en geschrift, en op korte termijn beschikbaar? Wij bieden een inspirerende werkomgeving in ons atelier in Amsterdam, waar alle aspecten van ons vak aan de orde zullen komen in variërende projecten die in teamverband worden ontworpen. Interesse ? Mail dan je sollicitatie met cv en portfolio (PDF max 8mb) naar arch@uytenhaak.nl.
 
 
Van der Linde Architecten / Deventer
VACANCY : Bouwkundig tekenaar met ruime ervaring Wij willen het team van Van der Linde Architecten versterken en zijn daarom op zoek naar een ervaren bouwkundig tekenaar. VANDERLINDEARCHITECTEN Van der Linde Architecten is een architectenbureau in Deventer met een professioneel en ambitieus team. Check www.archlinde.com Private design Business design Interior design PROFILE Niveau HBO bouwkunde. Min. 5 jaar aantoonbare en relevante werkervaring van (schets-)ontwerp tot bouwuitvoering. Creativiteit, vakkundige kennis van engineering en passie voor detaillering kennis van en ervaring met materialen, bouwfysica/installaties en constructie. Gedegen kennis van Bouwbesluit en regelgeving. Affiniteit met architectuur. Medio juli-augustus 2016 starten. Goede beheersing van de Nederlandse taal is een must. SKILLS Aantoonbare kundigheid en ervaring met Acad, Revit en Sketch Up. Hands-on mentaliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Goede contactuele eigenschappen, organisatievermogen en heldere communicatie. Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. Flexibel en snel denken, accuratesse, inzet en gevoel voor humor. ARE YOU INTERESTED ? SEND US AN E-MAIL info@archlinde.com Jouw motivatie Jouw CV, Portfolio Tav: Office manager
 
 
 
Pittsburgh Corning Nederland B... / Nieuwegein
Voor de Sales afdeling van de Business Unit FOAMGLAS® Building van Pittsburgh Corning Nederland zoeken we naar een Area Sales Manager Nederland Pittsburgh Corning (P.C.) is een wereldwijd opererende producent van thermische isolatiematerialen voor bouw en industrie: FOAMGLAS®-isolatie. P.C. staat bekend om haar hoogwaardige oplossingen en producten met exceptionele eigenschappen en worden daarom vaak toegepast in technisch complexe projecten. Naast systeemoplossingen voor platte daken en vloeren, zijn deze ook ontwikkeld voor gevel- en binnenisolatie, ondergrondse wanden, metalen daken en koudebruggen. Het kantoor van Pittsburgh Corning Nederland bevindt zich in Nieuwegein. Van daaruit worden de verkoopactiviteiten voor de Nederlandse markt gecoördineerd. Meer informatie vind je op www.foamglas.nl. Rol en verantwoordelijkheid Je wordt verantwoordelijk voor de verkoop, promotie en technische ondersteuning van bestaande en nieuwe isolatieproducten en -systemen. Deels genereer je business vanuit bestaande relaties via partners en een dealernetwerk. Daarnaast werk je ook projectmatig aan new business, waarbij je vanaf de initiatieffase van een project adviseert, onderhandelt en actief betrokken blijft tot en met correcte oplevering. Gedurende het verkooptraject kom je o.a. in contact met gebouweigenaren, architecten, ingenieurs, adviseurs, facility managers, projectleiders en inkopers. Projecten bevinden zich hoofdzakelijk in Nederland, maar je ondersteunt ook Nederlandse relaties die in het buitenland actief zijn. In samenspraak met de Managing Director Benelux formuleer je de verkoopstrategie en breng je het bijbehorende verkoopplan tot uitvoering. Je bouwt mee aan de naamsbekendheid van FOAMGLAS®-isolatie d.m.v. Deelname aan beurzen, informatiebijeenkomsten en netwerk-events binnen het vakgebied Organiseren van fabrieksbezoeken, projectbezoeken en het geven van demonstraties en lezingen Inhoudelijke bijdragen ter ondersteuning van (online) marketing Je stelt offertes op, voert prijs- en contractonderhandelingen en bent tot en met deal-closing betrokken. Met ondersteuning van een professionele technische afdeling behandel je adviesaanvragen en volg je ze op. Samen met de Manager Technical Service volg je lopende projecten. Er wordt nauw samengewerkt met Customer Service, Technische afdeling en Sales collega’s in de Benelux en Europa Je doet je eigen commercieel administratieve opvolging (agendabeheer, klant- en projectgegevens, offertes, etc). Je blijft continu op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de markt. Je rapporteert aan de Managing Director Benelux. Profiel: Je genoot een Bachelor of Master opleiding of beschikt over relevante ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een technisch/ commercieel profiel - ervaring in de bouwsector en projectverkoop is een troef. Je bent ondernemend, geduldig, vasthoudend Je schuwt geen uitdaging en zoekt een zelfstandige functie met veel variatie in een professionele en dynamische werkomgeving. Je bent flexibel ingesteld en kunt meerdere projecten beheren in een snel veranderende context De ideale kandidaat is bovendien gedreven, klant- en servicegericht en een échte pionier Je hebt ervaring met Microsoft Outlook, Dynamics CRM, Office en SharePoint of gelijkwaardig. Aanbod: Contract voor onbepaalde tijd in een internationaal bedrijf met een Belgische productie afdeling in Tessenderlo. Professionele ondersteuning van het Benelux verkoopkantoor in Brussel, België. Een volledige opleiding (zowel on-the-job als extern) om de nodige skills & kennis op te bouwen om FOAMGLAS®-oplossingen op de juiste wijze te kunnen commercialiseren. Een competitief salaris met een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden Interesse: stuur je sollicitatie naar de heer T. Geluykens, HR Director Europe (tom.geluykens@foamglas.be).
 
 
De Haan Engineering en Consultancy / Staphorst
Vacature (junior) BIM modelleur De Haan Engineering en Consultancy is een breed georiënteerd ontwerp- ingenieursbureau, voornamelijk actief binnen de bouwsector vanaf de initiatief fase tot en met de realisatiefase van een bouwwerk. Hierbij ontwerpen, tekenen en berekenen we met enthousiasme economisch en efficiënt uitvoerbare bouwwerken. Daarbij staan kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog bij ons in het vaandel. We zijn erg bekend met nieuwe technieken als BIM, cloud werken en file2productie, en passen dit in meer of mindere mate in al onze projecten toe. Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een: BIM modelleur Als (Junior) 3D-Engineer/BIM Modelleur ben je werkzaam met 3D modellen waarmee virtueel het gebouw gebouwd wordt voordat er een schep in de grond is gezet. Dit vraagt om een brede oriëntatie en kennis van de bouwvoorbereiding. Je bent betrokken in het gehele proces van ontwerp, toetsing, ontwikkeling, voorbereiding en realisatie. Kernwaarden voor deze functie zijn: klant gedreven, inspirerend, verbindend, willen excelleren en verantwoord zijn. Daarnaast is er de belangrijke rol om samen met het team het werken met BIM en de behoeftes van onze klanten vanuit de gehele bouwketen verder te ontwikkelen. Dat vraagt om visie en drive, doorzettingsvermogen en geen 9 tot 5 mentaliteit. Als BIM modelleur draag je zorg voor: Het ontwerpen van gebouwen (Utiliteit, woningbouw en Argrarisch) Het opzetten van intelligente gebouwmodellen, ook wel Building Information Model of BIM model genoemd, op basis van een schets- of voorlopig ontwerp; Een nauwe samenwerking binnen de projecten met de verschillende disciplines om tot een optimaal ontwerp te komen; Het maken van projectimpressies op moderne en creatieve wijze voor het presenteren van de projecten aan onze opdrachtgevers; Wij bieden: Een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng; Veel afwisseling door de grote diversiteit binnen de projecten met opdrachtgever(s) en diverse ketenpartners; Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf; Uitstekende doorgroeimogelijkheden; Doormiddel van Persoonlijke Opleidings Plannen zorgen we voor waardevermeerdering voor zowel persoon als bedrijf. Een goede beloning in relatie tot de functie; Wij vragen: HBO/TU Bouwkunde opleiding met een gedegen vakinhoudelijke kennis; ervaring met BIM-software , met de voorkeur Autodesk Revit / Autodesk 3D studio. gedegen kennis en ervaring van bouwdetails, de verschillende bouwmethodieken en de relevante wet- en regelgeving zoals het bouwbesluit. goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; een goed ruimtelijk inzicht en een oplossingsgerichte benadering; affiniteit met bouw innovaties en een goed gevoel voor de teamgeest; structuren kunnen borgen en kennis willen delen; gevoel voor gebouw ontwerpen en esthetica. Competenties: Communicatief vaardig Flexibel Zelfstandig Creatief Leergierig Voldoe je op de meeste punten en wil jij ook bouwvoorbereider zijn, innovaties omarmen en mee helpen uitbouwen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Patricia de Haan Giraldo op telefoon nummer 0522 468127 / 06-14546795 of uw schriftelijke reactie voorzien van CV richten aan p.dehaan@dehaanec.nl De Haan Engineering en Consultancy
 
 
 
ZJA Zwarts & Jansma Architecten / Amsterdam
Ter ondersteuning van onze reguliere projecten en voor onze R&D projecten en zijn wij per direct op zoek naar een zeer gemotiveerde en getalenteerde ontwerper-tekenaar met een sterke affiniteit met Computational Design en parametrisch ontwerpen, iemand die in staat is code in te zetten als ontwerp gereedschap. Ervaring met een object georiënteerde programmeertaal (C++, Visual basic of Python in combinatie met Rhino/Grasshopper) is dus een vereiste. Wij zoeken iemand die daarnaast ook de software programma’s Revit, Cinema 4D, Photoshop, Illustrator en Indesign beheerst. Een bouwkundige opleiding en affectie met de architectuur is een pré. Wil je bij ons komen werken, mail dan je sollicitatiebrief, cv en portfolio in pdf-formaat naar: werk@zja.nl t.a.v. Annemie Stijns. Voor vragen over de vacature of ons bureau: 020 535 22 00 Voor projecten van het bureau: http://www.zja.nl
 
 
ZJA Zwarts & Jansma Architecten / Amsterdam
ZJA is een middelgroot architectenbureau met een gespecialiseerde, internationale opdrachtenportefeuille. De kandidaat die wij zoeken is representatief, heeft goede communicatieve vaardigheden, beheerst naast de nederlandse- de engelse taal en neemt initiatief. Affiniteit met architectuur is een pluspunt. Je taken (in teamverband) bestaan uit: - het beantwoorden en afhandelen van inkomende telefoongesprekken, - de verwerking van post en e-mails, - ontvangen van gasten, - verzorgen koffie, thee en broodjes voor vergaderingen - het actueel houden van het adressenbestand, - bestellingen kantoorartikelen, - reizen boeken etc. Kortom een duizendpoot ! Wij vragen Profiel: - tenminste HAVO / HBO werk- en denkniveau; - goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; - ervaring met telefoon-, secretarieel- en receptiewerk; - ervaring met het werken met diverse computerprogramma’s, zoals MS Word en Excel; - goede sociale en communicatieve eigenschappen; - representatief voorkomen; - brede inzetbaarheid en interesse; - initiatiefrijk; - gevoel voor humor; - teamspeler. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO voor architectenbureaus en een prettige informele werksfeer in een dynamisch bureau. Stuur je sollicitatie/motivatie brief en CV naar: Zwarts & Jansma Architecten, t.a.v. Annemie Stijns, Pedro de Medinalaan 7, 1086 XK Amsterdam of per e-mail naar werk@zja.nl
 
 
 
DP6 architectuurstudio bv / Delft
DP6 architectuurstudio Zoekt een: Revit tekenaar / BIM modelleur DP6 zoekt een talentvolle Revit tekenaar/ BIM modelleur met minimaal 3 jaar ervaring. Je zult bij diverse projecten ondersteunende werkzaamheden verrichten: tekenwerk in alle fasen van een project in zowel Revit als Autocad, opzetten van BIM modellen (incl. het maken van families), controle productietekeningen, afstemming met adviseurs. Functie-eisen minimaal HBO opleiding bouwkunde minimaal 3 jaar werkervaring in uitwerking van projecten ervaring in het modelleren en uitwerken van utiliteitsgebouwen in Revit ervaring met het tekenen in Autocad ervaring met opzetten detaillering goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal een zelfstandige en communicatief vaardige persoonlijkheid accuraat flexibel affiniteit met architectuur Wat wij bieden DP6 architectuurstudio werkt met een enthousiast team aan architectuuropdrachten op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw, interieur en stedenbouw in binnen- en buitenland. Professionaliteit en creativiteit zijn de twee belangrijkste aandachtspunten in het werk van DP6. Creativiteit in de vorm van bijzondere, esthetische en vernieuwende architectuur. Professionaliteit in de zin van een realistische kijk, kennis gericht en goed georganiseerde ontwerpprocessen. Wij bieden een uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief in een dynamische werkomgeving. Het team van DP6 werkt op een mooie plek in het centrum van Delft. Honorering volgens CAO architecten. Procedure Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie met portfolio en CV naar info@dp6.nl t.a.v. Ramona Filon. Vanaf 15 augustus zullen de binnengekomen sollicitaties behandeld worden. Voor meer informatie over ons bureau, kijk op www.dp6.nl
 
 
Van Pelt architecten bv / Cromvoirt
Van Pelt architecten zoekt op korte termijn een talentvolle en ambitieuze projectarchitect (m/v) met de onderstaande minimale kenmerken: een afgeronde opleiding bouwkunde aan de TU of aan de Academie van Bouwkunst; ambitieus en talentvol, houd van het vak; minimaal 5 jaar ervaring heeft als architect, waarvan tenminste 2 jaar als projectarchitect; aantoonbare ervaring heeft met het uitwerken in Revit in teamverband; een brede, actuele kennis heeft van het vakgebied en in staat is deze uit te dragen; zelfstandig verantwoordelijkheid kan dragen voor het organisatorisch en inhoudelijk efficiënt en volgens planning laten verlopen van onze projecten; een gedegen kennis heeft van de bouwregelgeving; een teamspeler is; in staat is tot helder communiceren, duidelijke afspraken kan maken en doelen kan realiseren binnen gestelde termijnen; de Nederlandse taal in woord en schrift goed beheerst. Wij bieden je afwisselend werk in een jong team en een prettige werkomgeving. De organisatie wordt gekenmerkt door korte lijnen en een open karakter. We bieden je een aanstelling waarbij het salaris op basis van opleiding, leeftijd en ervaring zal worden vastgesteld. Wij hanteren de CAO voor architectenbureaus. Reacties: Als bovengenoemd profiel je aanspreekt en je voldoet aan de gestelde eisen, dan zien wij graag jouw sollicitatie met cv en portfolio uiterlijk 20 juli 2016 tegemoet. Vragen en reacties alleen per e-mail richten aan Van Pelt architecten, t.a.v. Monique Schoonen, info@vpaa.nl
 
 
 
Rik Lagerwaard Architecten BNA BV / Amersfoort
RIK LAGERWAARD ARCHITECT BNA BV biedt een uitdagend en leerzame stageplaats voor een leergierige enthousiaste student. Werkzaamheden; Je werkzaamheden zijn het ondersteunen van een architect of overige bureaumedewerkers met ontwerp-, tekenwerk en presentaties in Revit, autocad en Sketch-up. In de uitwerking van je project(en) is voldoende ruimte voor overleg, discussie en eigen inbreng. Gezien onze werkwijze en uitgangspunten verwachten wij van jou een zelfstandige, creatieve en onderzoekende instelling. Begeleiding; Je wordt begeleid door een ervaren professional waarmee je de eerste periode van je stage nauw samenwerkt. Daarna zal er twee wekelijks een overleg zijn met de stage-begeleider om de voortgang te bespreken. Ook kan je altijd terecht bij onze andere medewerkers. Jouw profiel; Je wilt je studie / opleiding verrijken met een stage bij een kleinschalig en dynamisch architectenbureau; Je volgt momenteel een passende bouwkundige opleiding op hbo of academisch niveau in je laatste of voorlaatste studiejaar; Je bent minimaal 3 maanden, minimaal 32 uur per week beschikbaar; Je wilt weten wat het werken op een architectenbureau inhoud; Je beschikt over enige ervaring met het tekenen in “Revit architecture, AutoCad" en wilt dit verder uitbreiden; Je wilt, onder leiding van een professionele begeleider, een all-round bouwkundige worden; Je bent verantwoordelijk en zelfstandig en hebt hierbij een kritisch kijk op je eigen werk en dat van je collega's; Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal; Tot slot beschik je vooral over een positieve en enthousiaste instelling. Wij bieden jou; Een interessante en afwisselende stageplek; Een plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s; Onkosten / reisvergoeding afgestemd op jouw opleiding en ervaring. RIK LAGERWAARD ARCHITECT BNA BV; staat garant voor een persoonlijke en inhoudelijke begeleiding van haar stagiaires. Afwisselende werkzaamheden, een informele sfeer en een prettige werkomgeving gaan hierbij hand in hand. Spreekt ons bureau je aan dat kun je contact opnemen per e-mail; info@RLArchitecten.nl, of telefonisch; 033-4566371 bij Marianne de Vries.
 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
© 2001-2016 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap