categorie

beschikbare filtersintermediars Geen intermediars provincie Drenthe (1) Flevoland (1) Gelderland (3) Noord-Brabant (4) Noord-Holland (17) Utrecht (3) Zeeland (1) Zuid-Holland (14) Buitenland (1) uren per week full time (19) 32 uur p/w (5) < 32 uur p/w (3) 32-40 uur p/w (18) ervaring niet noodzakelijk (19) 1 tot 2 jaar (7) 2 tot 5 jaar (15) 5 jaar of meer (4) opleidingsniveau MBO (1) HBO (15) Universitair (9) Anders (1) MBO-HBO (4) HBO-Universitair (12) WO (3)
45 vacatures
 
 
ila / Amsterdam
ila is een nonconformistisch architectenbureau waar intensief wordt gewerkt aan interieur en exterieurprojecten op diverse schaalniveau's. Voor ons team zijn we per 1 juni op zoek naar een ambitieuze architect. Als junior werk je direct onder een projectarchitect en ben je verantwoordelijk voor de organisatie, presentatie, dagelijkse communicatie en de technische uitwerking van een project. Daarnaast stuur je één of meerdere trainees aan en ben je medeverantwoordelijk voor het bepalen van de uitgangspunten en het ontwerpen van het project. Functievereisten: Minimaal 3 jaar werkervaring op een relevant architectenbureau Een inhoudelijk en eigenzinnig referentiekader Technisch onderlegd Accuraat, verantwoordelijk en gestructureerd Stressbestendigheid, lef en doorzettingsvermogen Team spirit en een positieve werkhouding Bij voorkeur woonachtig in of rondom Amsterdam Efficiënt in het gebruik van Adobe software en Autocad Vloeiend in Engels en Nederlands Beschikbaarheid van minimaal 40 uur per week Stuur bij interesse je portfolio en CV naar work@ila.nl De deadline voor inzenden is 15 april. www.ila.nl
 
 
 
LSDesign zoekt een talentvolle (aankomende) interieurarchitect die de eerste 6 maanden stage wil lopen om aan te tonen dat hij/zij de instelling en kwaliteit heeft om een vase medewerker te worden binnen het bedrijf. Wij verwachten van een interieurarchitect dat hij/zij een conceptueel denkniveau heeft met een commerciele instelling en resultaatgerichtheid. Wij bieden een grote diversiteit aan opdrachten en een inspirerende omgeving om in te werken. Ervaring met Vectorworks, photoshop, Indesign en sketchup is een must.
 
 
Zes X Zes Visuele Communicatie / Den Haag
(Junior) 3D visualiser Zes x Zes Visuele Communicatie zoekt creatief talent met passie voor 3D visualisatie. Je hoeft geen ervaren visualiser te zijn maar hebt wel aantoonbare interesse voor 2D/3D visualisatie, architectuur, fotografie en design. Daarnaast kan je meer dan goed overweg met de computer. Ons bureau maakt met name voor de vastgoedsector een grote verscheidenheid aan commerciële en meer architectonische visualisaties. Zes x Zes combineert hoogwaardige 3D techniek met artistieke vormgeving, creativiteit en grafisch inzicht. Wij bieden een uitdagende functie waarbij je in een klein team onder leiding van de art-director wordt opgeleid. Er wordt gewerkt aan het vergroten van je creatieve en artistieke inzichten, maar ook aan het efficient inzetten van hard- en software. We werken o.a. met 3D Studio Max, Photoshop en V-ray Functie eisen: We vragen een HBO of academisch werk- en denkniveau Je hebt passie voor en ervaring met visualisatie, grafische vormgeving, fotografie en/of architectuur Een bouwkundige of ontwerpachtergrond is een pre Je hebt een overtuigende motivering visualiser te willen worden Zelfstandig, zorgvuldig en resultaatgericht werken zijn een tweede natuur Werken in een klein team vereist verantwoordelijkheid, flexibiliteit en collegialiteit De uitdaging in korte tijd een mooi product te maken ligt je Je bent woonachtig in Den Haag of omgeving Ben je geïnteresseerd, stuur dan je motivatie, CV en portfolio naar marjolein@zesxzes.nl Ook bij vragen graag je reactie per mail.
 
 
 
Interior Consult / Haarlem
Interior Consult is een (inter)nationaal design & build studio in de hospitality branche gevestigd in Haarlem. De focus van Interior Consult ligt op het creëren van een passende leefomgeving in hotels en (recreatie) villa’s waarbij het project turn-key wordt opgeleverd. Een no-nonsense mentaliteit, een flexibele instelling en werken met plezier zijn kenmerken waar Interior Consult voor staat. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een zelfstandig: Project Manager Werkzaamheden Als zelfstandige project manager binnen Interior Consult ben je in staat om projecten van A tot Z te begeleiden. Hierbij ligt de focus op: Het maken van calculaties Het maken van offertes Het maken van uitvoeringsplanningen Het maken van inkoop afspraken Het maken van inkoop orders De coördinatie van de uitvoer Voorkomende administratieve taken als facturatie, archiveren etc. Managen interne deadlines Klantcontact Als project manager rapporteer je aan de eindverantwoordelijke van Interior Consult. Functieprofiel Je bent nauwkeurig, proactief en hebt tenminste 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Relevante werkervaring in de hospitality branche is een pre. Je bent in staat zelf passende beslissingen te nemen binnen het project en geeft sturing aan leveranciers. Daarnaast is klantgerichtheid een must en ben je in staat te multitasken. Vaardigheden en ervaring Een goed gevoel voor detail; Professioneel, ambitieus en bestand tegen hoge werkdruk; Meer dan 5 jaar ervaring in soortgelijke functie; Opleiding: minimaal HBO-niveau in een aanverwante richting; Ervaring met betreffende inkoop kanalen; Ervaring met programma’s AutoCad en Photoshop is een pre; Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal. Wij bieden: Werken in een klein teamverband met een No-nonsense sfeer Marktconforme salariëring Flexibiliteit en grote mate van eigen inbreng Ben jij de persoon die in een inspirerende en creatieve omgeving mee wil bouwen aan de verdere groei van Interior Consult? Stuur dan een mail met je motivatie, cv (incl. pasfoto) naar martijn@interior-consult.com
 
 
JHK Architecten / Utrecht
Wij zijn per direct op zoek naar een stagiair(e) (HBO-WO) die bij ons werkervaring op wil doen. In de periode dat je stage loopt zul je onder begeleiding meewerken aan uiteenlopende projecten. Op dit moment werken wij onder andere aan een groot faculteitsgebouw, een praktijkschool, een bibliotheek, een ondergrondse parkeergarage en de herinrichting en renovatie van een kantoorgebouw. Wij zoeken een student die in ieder geval de vaardigheid heeft om te werken met Sketchup, AutoCAD en Adobe Photoshop en Indesign. Ervaring met het werken in Revit is een pré. Graag ontvangen we je sollicitatie (niet groter dan 5MB) voorzien van een brief, cv en portfolio op cv@jhk.nl.
 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
2001-2015 Architectenweb BV   voorwaarden | privacy | sitemap