categorie

beschikbare filtersintermediars Geen intermediars provincie Friesland (1) Gelderland (2) Noord-Brabant (6) Noord-Holland (17) Overijssel (1) Utrecht (2) Zuid-Holland (16) Buitenland (1) uren per week full time (24) 32 uur p/w (7) < 32 uur p/w (5) 32-40 uur p/w (10) ervaring niet noodzakelijk (16) 1 tot 2 jaar (6) 2 tot 5 jaar (17) 5 jaar of meer (7) opleidingsniveau HBO (13) Universitair (6) Anders (1) MBO-HBO (3) HBO-Universitair (22) WO (1)
39 vacatures
 
 
diederendirrix architecten / Eindhoven
diederendirrix architecten zoekt (freelance) PR medewerker aanbestedingen Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega PR medewerker aanbestedingen (freelance). Belangrijkste taken zijn het coördineren en vormgeven van inschrijvingen op (Europese) aanbestedingen, 1e en 2e ronde, architectenselecties en prijsvragen in binnen- en buitenland. Zowel het uitzoeken van passende selecties, het inzicht krijgen in de ontwerpvraagstellingen, het schrijven van (visie)teksten, en het verzorgen en vormgeven van de inhoud van aanbestedingen en selecties behoren tot de werkzaamheden van deze functie. diederendirrix architecten is een architectenbureau in de binnenstad van Eindhoven. Wij werken met een team van ca. 25 medewerkers aan architectuuropdrachten op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw, interieur en stedenbouw. Kijk voor meer informatie en een overzicht van onze projecten op www.diederendirrix.nl. functie-eisen - HBO / universitair denkniveau - Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift - Een zelfstandige en communicatief vaardige persoonlijkheid - Accuraat en flexibel - Ervaring met MS Office - Ervaring met Adobe programma’s als InDesign en Photoshop - Affiniteit met architectuur - Ervaring met Europese aanbestedingen binnen een architectenbureau - Ervaring met tekstschrijven Wij bieden een uitdagende functie in een dynamisch en informeel bedrijf waar er ruimte is om jezelf te ontplooien. Vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jessica Sibbing op 040 2606749 of via j.sibbing@diederendirrix.nl. Interesse in deze functie? Stuur je motivatie en CV voor 10 november 2014 naar j.sibbing@diederendirrix.nl t.a.v. Jessica Sibbing.
 
 
 
wUrck architectuur stedenbouw landschap / Rotterdam
wUrck is op zoek naar een 3d-visualisator, bij voorkeur met een bouwkundige achtergrond, ten behoeve van de presentatie van onze ontwerpen. Dit varieert van het maken van professionele visualisaties (eventueel animaties) ten behoeve van aanbestedingen, prijsvragen en selecties, tot het visueel ondersteunen van ontwerpstudies. Ervaring met 3ds Max (en V-Ray) en/of Rhino (Grasshopper) en Adobe Photoshop is een must. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden, werk je makkelijk binnen een projectteam en ben je stressbestendig. Je kunt je sollicitatiebrief, cv en portfolio naar info@wurck.nl mailen onder vermelding van ‘vacature visualisator’, uiterlijk t/m vrijdag 31 oktober.
 
 
Livingstone / Breda
Livingstone is 3 decennia dé specialist in de bouw van vrijstaande woningen voor particulieren. Vanuit de showroom in Breda worden opdrachtgevers geadviseerd en werken wij aan de realisatie van hun droomvilla op maat. De bouw wordt gerealiseerd door een aannemer uit ons landelijke partnernetwerk. Livingstone is tevens actief in kleinschalige projectontwikkeling. Voor onze vestiging in Breda zoeken wij een Bouwkundig Revit tekenaar - modelleur Een ervaren, communicatief en doortastend Revit tekenaar met affiniteit voor architectuur. Je bent een gedreven professional met ± 5 jaar ervaring en wilt graag aan het werk binnen een jong team met enthousiaste collega’s. De werkzaamheden bestaan uit: Het uitwerken van schetsmatige woningontwerpen in Revit; Het maken van presentatie tekeningen, waaronder 3-d kleuren presentaties; Het verzorgen van de "welstandstekening" zodat deze ingediend kan worden bij de gemeente; Het verzorgen van de bouwkundige tekeningen en EPN berekeningen zodat de omgevingsvergunning ingediend kan worden bij de gemeente; Het verzorgen van de benodigde bestel- en montage tekeningen zodat het Livingstone casco besteld kan worden bij de desbetreffende leveranciers; Het gezamenlijk met collega's opbouwen en aanvullen van de Revit bibliotheek; In deze functie werk je zelfstandig en doortastend aan de uitvoering van de bouwplannen. Uiteraard staat er een marktconform salaris tegenover deze uitdagende en gevarieerde job. De goede secundaire arbeidsvoorwaarden en toekomstmogelijkheden maken Livingstone tot een aantrekkelijke werkgever. Je sollicitatie kun je tot uiterlijk 7 november 2014 richten aan de heer H.W Gijsen (het toevoegen van een portfolio is een pré). Livingstone Breda Vossenberg 4 4825BH BREDA www.livingstone.org info@livingstone.org Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
 
 
 
Livingstone / Breda
Livingstone is ruim 3 decennia dé specialist in de bouw van vrijstaande woningen voor particulieren. Vanuit de showroom in Breda worden opdrachtgevers geadviseerd en werken wij aan de realisatie van hun droomvilla op maat. De bouw wordt gerealiseerd door een aannemer uit ons landelijke partnernetwerk. Livingstone is tevens actief in kleinschalige projectontwikkeling. Voor onze vestiging in Breda zoeken wij een Werkvoorbereider die kan lezen en schrijven met Autocad (op te leiden tot Revit modelleur) Een ervaren, communicatief en doortastend werkvoorbereider met een gedegen bouwkundige kennis, grote ervaring met Autocad en affiniteit voor architectuur. Ervaring met Revit is een pré. Je bent een gedreven professional met ± 5 jaar ervaring en wilt graag aan het werk binnen een jong team met enthousiaste collega’s. De werkzaamheden bestaan uit: Het uitwerken van ontwerpen tot bouwkundige en uitvoeringstekeningen; Het verzorgen en uitwerken van de benodigde detail-, bestel- en productietekeningen zodat het Livingstone casco besteld kan worden bij de desbetreffende leveranciers; Het plaatsen van de bestellingen bij de desbetreffende leveranciers; Het controleren van het tekenwerk van de desbetreffende leveranciers; Het onderhouden van contacten met aannemers en leveranciers; In deze functie werk je zelfstandig en doortastend aan bouwkundige tekeningen en bestelling van de Livingstone woningen. Wij zijn op zoek naar: 3 tot 5 jaar ervaring als werkvoorbereider in de woningbouw Een HTS diploma (bouwkunde) Kennis van en met Autocad Gedegen kennis van bouwkundige details, materiaal, techniek, toepassingen en prijzen Cijfermatig inzicht en analytisch denkvermogen Goede communicatieve vaardigheden Een zelfstandig en klantgericht persoon Uiteraard staat er een marktconform salaris tegenover deze uitdagende en gevarieerde job. De goede secundaire arbeidsvoorwaarden en toekomstmogelijkheden maken Livingstone tot een aantrekkelijke werkgever. Je sollicitatie kun je tot uiterlijk 7 november 2014 richten aan de heer H.W Gijsen. Livingstone Breda Vossenberg 4 4825BH BREDA www.livingstone.org info@livingstone.org Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
 
 
Interieur- en/of retail architecten Voor onze groeiende orderportefeuille is MVSA Architects op zoek naar interieur- en/of retail architecten om ons team te versterken. De kandidaat is creatief, innovatief, onderzoekend en een inspirator. De kandidaat is zowel een conceptueel denker als zeer goed in het architectonisch vertalen van concepten naar het ontwerp. Het presentabel maken van ontwerpen en het uitwerken van deze ontwerpen tot op detailniveau hoort vanzelfsprekend tot de werkzaamheden. De kandidaat heeft ten minste 2 jaar ervaring als interieur- en/of retail architect en zal in een groter of kleiner teamverband werken aan projecten als: retail projecten variërend van state-of-the-art winkelinterieurs voor (mondiaal opererende) winkelketens, volledige kantoor- en showroom inrichtingen, tot grootschalige shoppingmalls. Ervaring met retail en/of innovatieve kantoorconcepten (Het Nieuwe Werken) is vereist. De kandidaat heeft een zeer goede kennis van Autocad en grafische presentatieprogramma’s (Photoshop, Illustrator, Indesign en Sketchup). Ervaring met BIM en Revit is een pre. Sollicitaties voor 5 november toezenden Als u geïnteresseerd bent in één van deze functies, stuur uw sollicitatiebrief, cv en portfolio (digitaal als pdf, max 5 mb) naar s.selissen@mvsa.nl – uiterlijk tot woensdag 5 november. Voor vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met Sharon Selissen op 020-5319832. MVSA Architects Postbus 2737 1000 CS Amsterdam tel +31 20 5319800 www.mvsa-architects.com (acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld)
 
 
 
JHK Architecten / Utrecht
Wij zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde universitair architectuurstudent die voor minimaal 3 maanden beschikbaar is. We bieden een werkervaringsplek waarbij je als stagiair onderdeel uit zal maken van ons ontwerpteam. Je zal onder persoonlijke begeleiding van één van de architecten werken aan projecten in de eerste fases van het ontwerp (tot definitief ontwerp). De werkzaamheden bestaan uit het maken van deelontwerpen en het uitwerken en verbeelden van de presentaties voor prijsvragen en lopende projecten. We verlangen dat je de Nederlandse taal beheerst en vaardig bent met AutoCAD, Sketchup, Photoshop en Indesign. Ben je geïnteresseerd, stuur dan je motivatiebrief, C.V en een beknopt portfolio van max 5 MB naar cv@jhk.nl.
 
 
Van Helmond | Zuidam architecten / Eindhoven
van Helmond Zuidam architecten Is per direct op zoek naar een bouwkundig medewerker. Jij zoekt een uitdagende werkomgeving. Wij zoeken: een enthousiaste bouwkundige. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring op een architecten- of tekenbureau. Je hebt meerdere projecten volledig uitgewerkt. En je hebt meerdere jaren ervaring met archicad. Wij bieden: Een fulltime werkplek (minimaal 4 dagen) in een klein team, met uitzicht op de Witte Dame Interessante en uitdagende projecten Op dit moment werken we aan diverse woningbouwprojecten, herbestemmings opgaven en een aantal utilitaire projecten. Heb je interesse mail ons dan je CV met een begeleidend schrijven voor 22 oktober. Meer informatie over van Helmond Zuidam architecten vindt je op onze site: www.vanhelmondzuidam.nl Heb je vragen neem dan contact op met Harrie van Helmond of Marlies Zuidam Van Helmond Zuidam architecten Postbus 510 5600 AM Eindhoven 040 2 96 33 96 info@vanhelmondzuidam.nl
 
 
 
DELVA Landscape Architects / Amsterdam
10/10/14 - DELVA Landscape Architects heeft een stageplaats beschikbaar vanaf januari 2015. Dit voor de vestiging in Amsterdam. Stage Landschapsarchitectuur We hebben voor minimaal een half jaar een stageplek beschikbaar voor de vestiging in Amsterdam vanaf januari 2015. Je werkt mee aan projecten op diverse schaalniveaus. Je werkt aan landschappelijke en stedenbouwkundige opgaven. Van uitvoering gerichte projecten tot visies. Vereisten: zelfstandig, origineel, bijzondere ontwerper, goede computervaardigheden. Je wordt verwelkomt in een enthousiast en ambitieus team. – Opleidingsprofiel Larenstein, Academie van bouwkunst, Delft, Wageningen of gelijkwaardige opleiding – Stuur je digitale portfolio, CV en motivatiebrief naar jelmar@delva.la.
 
 
TWA architecten zoekt per direct een ervaren bouwkundig tekenaar / BIM modelleur (minimaal hbo). Ervaring met ArchiCad is een pré. Voor 32-40 uur per week. Salaris volgens CAO. Voorkeur voor een realiseerbare woon-werk-reisafstand.
 
 
 
MVSA Architects / Amsterdam
MVSA Architects is op zoek naar een professionele visualizer / 3d artist om ons team te versterken. De kandidaat is creatief, innovatief, onderzoekend en een inspirator. MVSA is een professioneel en ambitieus bureau met een ambitieus en gedreven team. Ten behoeve van de presentatie van onze ontwerpen zoeken wij een ervaren visualizer die onze projecten op de door ons gewenste wijze kan presenteren. Dit varieert van het maken van visuals en animaties ten behoeve van aanbestedingen en selecties vanaf handschetsen of schematische CAD modellen, tot het maken van high-end renders en realistische fotomontages aan de hand van gedetailleerde Revit modellen. U heeft ruime ervaring met het maken van artist impressions met 3ds Max (en V-Ray) en de postprocessing van renderingen in Adobe Photoshop. Verder heeft u een goede kennis van de bestandsuitwisseling tussen Rhino (Grasshopper), Autocad, Revit en 3dsMax. Kennis van nurbs modelling en 3d printen is gewenst. Bouwkundige achtergrond is een voordeel maar niet noodzakelijk. Als u geïnteresseerd bent in deze functie, stuur uw sollicitatiebrief, cv en portfolio met vermelding van gebruikte software en technieken naar s.selissen@mvsa.nl – uiterlijk tot donderdag 30 oktober. Voor vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met Sharon Selissen op 020-5319832 MVSA Architects Postbus 2737 1000 CS Amsterdam tel +31 20 5319800 www.mvsa-architects.com (acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld)
 
 
Neutelings Riedijk Architecten bv / Rotterdam
Medewerker Grafische Vormgeving en ondersteuning Business Development (m/v) Neutelings Riedijk Architecten werkt al ruim 25 jaar aan grootschalige en complexe internationale projecten in de utiliteitsbouw. Een ruimer beeld van ons werk is te vinden op www.neutelings-riedijk.com. Het bureau bestaat uit zo'n 25 medewerkers en ter versterking van het team zoekt Neutelings Riedijk Architecten een ervaren medewerker Grafische Vormgeving / ondersteuning Business Development. Functieomschrijving: De medewerker grafische vormgeving is mede verantwoordelijk voor het verzorgen, opmaken, begeleiden en onderhouden van: Aanbestedingsdocumenten Bureaubrochures Bureaupresentaties Projectpresentaties Publicatiemateriaal en communicatieve uitingen Huisstijl Beeldarchief Website Database Daarnaast wordt ondersteuning geboden bij uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van Business Development en PR zoals bij research, aanbestedingen, mailings, competities, publicaties, lezingen en tentoonstellingen. Gewenst profiel: Opleiding minimaal HBO; Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie; Aantoonbare ervaring met grafische vormgeving en PR; Goede beheersing van Adobe InDesign / Photoshop en MS-Office; Kennis van vormgeving en architectuur; Affiniteit met het werk van Neutelings Riedijk Architecten; Zelfstandige persoonlijkheid én teamspeler; Efficiënte en nauwkeuringe werkhouding en in staat om te gaan met deadlines; Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels; Uitgesproken sociale vaardigheden; Organisatorische capaciteiten. Arbeidsvoorwaarden: Contract op basis van 32 uur per week (ma t/m do). Arbeidsvoorwaarden conform CAO voor architectenbureaus. Aanvangsdatum: 5 januari 2015. Reacties met motivatiebrief & curriculum vitae kunnen tot uiterlijk 23 oktober worden gestuurd naar: Neutelings Riedijk Architecten t.a.v. mw. H. Slee P.O. Box 527 3000 AM Rotterdam of per email naar: info@neutelings-riedijk.com
 
 
 
Neutelings Riedijk Architecten bv / Rotterdam
Neutelings Riedijk Architecten werkt al ruim 25 jaar aan grootschalige en complexe internationale projecten in de utiliteitsbouw. Een ruimer beeld van ons werk is te vinden op www.neutelings-riedijk.com. Het bureau bestaat uit zo'n 25 medewerkers en ter versterking van het team zoekt Neutelings Riedijk Architecten een Business Developer. Functieomschrijving De Business Developer is mede verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe projecten: * Het monitoren van de markt en doen van research; * Het monitoren van aankondigingen van (Europese) aanbestedingen; * Het opstellen van acquisitiedossiers en inschrijvingen; * Het mede verzorgen van het relatiebeheer bij buitenlandse reizen, lezingen, interviews, tentoonstellingen, e.d.; * Het onderhouden van persrelaties, databestanden, publicaties, website en andere uitingen van externe communicatie. Profiel * Opleiding HBO of universitair; * Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie; * Aantoonbare ervaring op het gebied van business development / marketing / communicatie; * Kennis van actuele ontwikkelingen in de internationale architectuur en bouwwereld; * Affiniteit met het werk van Neutelings Riedijk Architecten; * Bereid en geschikt tot samenwerken in teamverband; * Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands, Engels en een derde taal (Frans of Duits); * Vlotte beheersing van courante computerprogramma’s én grafische software (Adobe InDesign, Photoshop, MS Office); * Uitgesproken sociale vaardigheden; * Organisatorische capaciteiten. Arbeidsvoorwaarden Contract op basis van 32 uur per week (ma t/m do). Arbeidsvoorwaarden conform CAO voor architectenbureaus. Aanvangsdatum: 5 januari 2015. Reacties met motivatiebrief & curriculum vitae kunnen tot uiterlijk 23 oktober worden gestuurd naar: Neutelings Riedijk Architecten t.a.v. mw. H. Slee P.O. Box 527 3000 AM Rotterdam of per email naar: info@neutelings-riedijk.com
 
 
Spring architecten / Rotterdam
Spring architecten is op zoek naar een enthousiaste ontwerper, die projecten visualiseert ten behoeve van de acquisitie en startfase. We willen in gesprek komen met een gedreven persoonlijkheid, die softwarepakketten als Revit, Sketchup, Photoshop en Indesign beheerst en de communicatieve vaardigheden in huis heeft om de dialoog over het ontwerp aan te gaan. Sleutelbegrippen zijn samenwerken, flexibiliteit, stressbestendigheid en leergierigheid. Leeftijdsindicatie 23-30 jaar. Enkele jaren ervaring binnen een creatieve organisatie zijn natuurlijk een pre, maar talent is een must! Schriftelijke reacties met een portfolio voor eind oktober naar: h.de.moor@spring-architecten.nl
 
 
 
DELVA Landscape Architects / Amsterdam
07/10/2014 - DELVA Landscape Architects is op zoek naar een Ontwerper-Tekenaar met ervaring. Dit voor de vestiging in Amsterdam. Functie: Ter versterking van ons team is DELVA landscape architects op zoek naar een ambitieuze ontwerper - tekenaar. Wij bieden u een uitdagende positie aan binnen ons jong groeiend bureau. Kerntaken: ontwerp en technisch uitwerken van multi-disciplinaire projecten van uiteenlopende aard - van verkenningen in de schetsfase tot uitvoeringsgerichte plannen- in zowel landelijk als stedelijk gebied. – Kenmerken: Goede beheersing van Autocad en Adobe programma's Beschikbaar voor 40 uur per week Affiniteit met ontwerpen Breed inzetbaar persoon Sterke grafische kwaliteiten in het verbeelden van ontwerpen Technisch inzicht in het vertalen van ontwerpen richting uitvoering Goede beheersing van Autocad en Adobe programma's Zelfstandig persoon – Ervaring: Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in het vakgebied. _ Persoon: Enthousiast, initiatiefrijk, zelfstandig en goed communicerend. _ Opleiding: Larenstein (Realisatie/Tuinarchitectuur), of gelijkwaardig. – Stuur je digitale portfolio, CV en motivatiebrief voor 17 oktober 2014 naar jelmar@delva.la.
 
 
Mariska Jagt Interior Design BV / Voorschoten
Ben je creatief Kun je werken met Vectorworks en het Adobe pakket, Heeft interieur je voorliefde Ben je enthousiast en gedreven En wil je graag aan de slag binnen een dynamische ontwerpstudio als STAGIAIRE, met de mogelijkheid tot een contract, dan zijn WIJ per direct op zoek naar jou! Interesse: stuur je portfolio en CV naar: info@designedbym.nl
 
 
 
Menno Kooistra Architects / Amsterdam
Wij zijn een klein, groeiend bureau in het hart van Amsterdam en op zoek naar een bevlogen architect. Iemand met visie, gevoel voor schoonheid en rond de 2-5 jaar werkervaring. Interesse? Graag ontvangen wij naast je cv en portfolio een korte en bondige tekst (of een treffend beeld) over jouw visie op (de toekomst van) de bebouwde omgeving en wat jouw rol daarin is. Daarnaast zijn we nieuwsgierig naar waar jouw kracht binnen het ontwerp-/bouwproces ligt. Een motivatiebrief kan achterwegen gelaten worden. Neem bij voorkeur voor 15 oktober contact met ons op via office@mennokooistra.com o.v.v. vacature. Arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO voor architectenbureaus
 
 
Zwarts & Jansma Architecten / Amsterdam
Wij zijn een middelgroot architectenbureau met een diverse en internationale opdrachtenportefeuille. De kandidaat die wij zoeken is representatief, heeft goede communicatieve vaardigheden, beheerst naast de nederlandse- de engelse taal en neemt initiatief. Affiniteit met architectuur is een pluspunt. Je taken (in teamverband) bestaan uit: - het beantwoorden en afhandelen van inkomende telefoongesprekken, - de verwerking van post en e-mails, - ontvangen van gasten, - verzorgen koffie, thee en broodjes voor vergaderingen - het actueel houden van het adressenbestand, - secretariële ondersteuning projectleiders/projectteams, - actueel houden van het adressenbestand, - het bijhouden van CV’s - bestellingen kantoorartikelen, - reizen boeken etc. Kortom een duizendpoot. Wij vragen Profiel: - tenminste HAVO / HBO werk- en denkniveau; - goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; - ervaring met telefoon-, secretarieel- en receptiewerk; - ervaring met het werken met diverse computerprogramma’s, zoals MS Word en Excel; - goede sociale en communicatieve eigenschappen; - representatief voorkomen; - brede inzetbaarheid en interesse; - initiatiefrijk; - gevoel voor humor; - teamspeler. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO voor architectenbureaus en een prettige informele werksfeer in een dynamisch bureau. Stuur je sollicitatie/motivatie brief voorzien van een cv naar: Zwarts & Jansma Architecten t.a.v. Annemie Stijns Pedro de Medinalaan 7 1086 XK Amsterdam of per e-mail naar werk@zja.nl Meer informatie over ons bureau vind je op onze website: www.zja.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
 
Streetlife B.V. / Leiden
Architect/Ontwerper als internationaal adviseur Scandinavia (fulltime job met unieke combi van reizen en werken) Bedrijfsprofiel Streetlife ontwerpt, produceert en levert vooruitstrevende producten voor de openbare ruimte, zoals banken, boombakken, boomroosters en fietsbruggen. De eigentijdse Collectie en het Streetlife Team vind je op de website www.streetlife.nl Doordat Streetlife de producten ontwikkelt en internationaal projecten realiseert is het werk binnen Streetlife zeer veelzijdig. Streetlife Studio Scandinavia opereert vanuit Malmö Zweden en wordt ondersteund door het hoofdkantoor in Leiden. Team Het Streetlife team bestaat uit diverse disciplines zoals industrieel ontwerpers, ingenieurs en architecten. Een dynamisch team dat zowel nationaal als internationaal opereert. Vanwege toenemende belangstelling zoekt Streetlife naar een nieuwe teamlid voor Streetlife Studio Scandinavia. Een back- en frontoffice advisor die zich met name richt op Zweden en Denemarken. Functieomschrijving Om het team te versterken zoekt Streetlife een architect of ontwerper met de unieke combinatie van technische ontwerpkennis en een sterke affiniteit met sales en vormgeving. Door je achtergrond kan je vlot projectdocumenten analyseren en ben je gesprekspartner voor architecten, landschappers en aannemers. Veelzijdigheid, meertaligheid en nauwgezetheid zijn sleutelbegrippen bij deze baan. Na een interne opleiding zowel qua back office werk en sales techniek in Nederland van enkele maanden, ben je een zelfstandig teamlid van het Studio Scandinavia. Je zult op den duur in Malmö werken en jaarlijks 6 à 8 bezoeken afleggen aan het hoofdkantoor in Nederland. Een bijzondere kans om te werken voor een uniek Nederlands bedrijf in een welvarend Noord Europa al reizend Scandinavië te ontdekken. Werkzaamheden Presentatie, advies en sales activiteiten aan (landschaps-)architecten, overheden en ingenieursbureaus. Plan/Bestek analyse, het uitbrengen van offertes en het binnenhalen van opdrachten Orderafhandeling in overleg met de logistiek manager Hechte samenwerking met senior sales adviseur en manager Studio Scandinavia Beheren en updaten van database in CRM systeem Bezoeksessies van klanten in Zweden en Denemarken Deelname aan Scandinavische beurzen en enkele communicatie werkzaamheden Jouw profiel Opleiding architectuur / product design (hbo/universitair) Geanimeerd presentator en gesprekspartner Zeer goede taalvaardigheden: Zweeds, Engels, Nederlands Multitasking, efficiënt en nauwkeurig kunnen werken Uitzonderlijk goede telefoon en PC vaardigheden Minimaal 3 jaar werkervaring In bezit van een rijbewijs Bereid te reizen en te verhuizen naar Malmö Spreekt deze dynamische en avontuurlijke baan je aan en voldoe je aan het profiel? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet voor 17 oktober. Sollicitatie en CV sturen naar streetlife@streetlife.nl t.a.v. Peter Krouwel. Meer weten over Streetlife? Ga naar onze website www.streetlife.nl ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Architect/Designer for the position of International Advisor Scandinavia (full-time post, offering a unique combination of travel and work) Company profile Streetlife designs, manufactures and delivers advanced products for public spaces, including benches, tree planters, tree grids and bicycle bridges. The company develops its products in-house and realises projects on a global level, which contributes towards a highly eclectic professional environment. Streetlife Studio Scandinavia is based in Malmö, Sweden, and is supported by the head office in Leiden, the Netherlands. More information about our contemporary Collection and the Streetlife team can be found on our website:www.streetlife.nl Team The dynamic Streetlife team comprises people from various disciplines and includes industrial designers, engineers and architects. The team operates both nationally and internationally. Due to increased interest in our services, we are looking for a new team member for Streetlife Studio Scandinavia. He or she will join the team as a back and front office advisor with a main focus on Sweden and Denmark. Job description To strengthen our team, Streetlife is looking for an architect or designer who can ably and uniquely combine technical know-how and a strong affinity for sales and design. Your background allows you to quickly analyse project documents and makes you the ideal qualified consultation partner for architects, landscapers and contractors. You are versatile, multilingual and precise, which are key qualities for this position. You will initially attend a programme of in-house training in the Netherlands that will cover back office duties and sales techniques. This will last for several months. You will then work as an autonomous team member at Studio Scandinavia in Malmö and will visit the Dutch head office six to eight times a year. This position offers an exceptional opportunity to work for a unique Dutch company in prosperous Northern Europe and also provides the chance to travel and discover Scandinavia. Responsibilities Presentation and sales activities as well as advising (landscape) architects, government bodies and engineering firms Plan/specifications analysis, providing quotations and landing assignments Order processing in consultation with the logistics manager Close cooperation with the senior sales advisor and manager of Studio Scandinavia Database managing and updating of the CRM system Site visits with customers in Sweden and Denmark Participation in Scandinavian trade fairs and various communication activities Your profile Educational background in architecture / product design (higher vocational/university level) Animated presenter and sparring partner Excellent language skills: Swedish, English and Dutch Efficient, precise and able to multitask Exceptional telephone and computer skills At least three years’ professional experience In possession of a driving license Willing to travel and move to Malmö, Sweden Does this dynamic, adventurous job appeal to you? Do you meet the profile? We look forward to receiving your response before 17th October 2014. Please email your application and CV to streetlife@streetlife.nl for the attention of Peter Krouwel. Would you like to learn more about Streetlife? Visit our website www.streetlife.nl
 
 
DE architekten b.v. bna / Delft
Bouwkundig tekenaar / BIM modelleur DE architekten is per direct op zoek naar een bouwkundig tekenaar/ BIM modelleur. Als bouwkundig tekenaar / BIM modelleur werk je mee aan lopende projecten van DE architekten en ons facilitair tekenbureau Detail. DE architekten DE architekten is een middelgroot architectenbureau met ruime ervaring in een breed werkveld. DE architekten verricht onder de naam Detail facilitaire werkzaamheden voor werken waarvan zij zelf geen architect is. Gevraagd: We zoeken een gemotiveerde en communicatief vaardige kandidaat, met onderstaand profiel: - Ervaring met Autocad en Revit is een voorwaarde. - Goede beheersing van de Nederlandse taal - Goede contactuele eigenschappen - Werkervaring: 1-5 jaar - Opleiding: MBO-HBO Bouwkunde Wij bieden: Wij bieden onze medewerkers een professionele, leerzame werkomgeving, waar met plezier en passie wordt gewerkt en waar veel wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van de medewerkers en organisatie. Geïnteresseerd? Stuur dan een reactie, voorzien van motivatie en CV naar: info@DEarchitekten.nl, t.a.v. de heer C.R. Kruse.
 
 
 
van Dongen- Koschuch / Amsterdam
Van Dongen-Koschuch Architects and Planners zoekt getalenteerde architectuur stagiairs. Binnen ons bureau zijn stageplaatsen beschikbaar voor talentvolle en ambitieuze architectuurstudenten met goede communicatieve vaardigheden. De werkzaamheden bestaan uit het verbeelden en presenteren van ideeën en visies en het opdoen van ervaring in ontwerpen. Je zult bij diverse ontwerpen en projecten ondersteunende werkzaamheden verrichten. De kandidaat heeft natuurlijk een zeer goede kennis van Autocad en grafische presentatieprogramma’s (photoshop, illustrator, indesign) alsook Sketchup en/of Rhino. Ben je geïnteresseerd, stuur dan je motivatiebrief, C.V en portfolio van max 5 MB naar office@vd-k.eu
 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
Contact
Pedro de Medinalaan 5c 1086 XK Amsterdam +31 (0)20 71 30 600 info@architectenweb.nl
2001-2014 Architectenweb BV   voorwaarden | privacy | sitemap