categorie

beschikbare filtersintermediars Geen intermediars provincie Flevoland (1) Gelderland (3) Limburg (1) Noord-Brabant (5) Noord-Holland (19) Overijssel (1) Utrecht (7) Zuid-Holland (28) Buitenland (1) uren per week full time (33) 32 uur p/w (8) < 32 uur p/w (3) 32-40 uur p/w (22) ervaring niet noodzakelijk (30) 1 tot 2 jaar (9) 2 tot 5 jaar (17) 5 jaar of meer (10) opleidingsniveau MBO (1) HBO (18) Universitair (13) MBO-HBO (1) HBO-Universitair (26) WO (7)
62 vacatures
 
 
Puur Plus Ontwerpers / Amsterdam
Voor onze groeiende internationale orderportefeuille is Puur Plus Ontwerpers op zoek naar interieur- en/of retail architecten om ons team te versterken. De kandidaat is creatief, innovatief, onderzoekend en een inspirator. De kandidaat is zowel een conceptueel denker als zeer goed in het architectonisch vertalen van concepten naar het ontwerp. Communicatief ben je sterk, zowel schriftelijk als mondeling. Je hebt een commerciële instelling en bent ondernemend en resultaatgericht. Het behalen van je deadlines en de efficiëntie in de projectplanning zijn daar voorbeelden van. Het presentabel maken van ontwerpen en het uitwerken van de ontwerpen tot op detailniveau hoort vanzelfsprekend tot de werkzaamheden. De kandidaat heeft ten minste 2-3 jaar ervaring als interieur- en/of retail architect en zal in een groter of kleiner teamverband werken aan: retail projecten, variërend van high-end winkelinterieurs voor (mondiaal opererende) winkelketens onder andere Suitsupply en architectuurprojecten. Ervaring met retail en/of innovatieve concepten is vereist. De kandidaat heeft een zeer goede kennis van vectorworkx en grafische presentatieprogramma’s (Photoshop, Illustrator, Indesign en Sketchup) en je beheert de Engelse taal in woord en geschrift. Opgeleid aan Academie, TU of Academie van Bouwkunst. Sollicitaties voor 30 februari toezenden Als u geïnteresseerd bent in één van deze functies, stuur uw sollicitatiebrief, cv en portfolio (digitaal als pdf, max 5 mb) naar Josephine van den Born- Josephine@puurplus.nl Of Sollicitaties, cv, aanbevelingen en zo mogelijk een portfolio (bij voorkeur in pdf, niet groter dan 5MB) naar: Puur Plus Ontwerpers t.a.v Josephine van den Born. Hoogte Kadijk 71 1018 BE Amsterdam Puur Plus Ontwerpers checkt referenties en sociale media als deel van de sollicitatieprocedure.
 
 
 
Puur Plus Ontwerpers / Amsterdam
Voor onze groeiende internationale orderportefeuille is Puur Plus Ontwerpers op zoek naar interieur- en/of bouwkundig tekenaars om ons team te versterken. De kandidaat is zeer goed in het architectonisch vertalen van het ontwerp naar interieur - en bouwkundige tekeningen. Communicatief ben je sterk, zowel schriftelijk als mondeling. Je bent resultaatgericht en wij zoeken nadrukkelijk kandidaten die in de breedte willen werken en flexibel zijn. Het behalen van je deadlines en de efficiëntie in de projectplanning zijn daar voorbeelden van. Het detailleren en uitwerken van de ontwerpen tot op detailniveau hoort vanzelfsprekend tot de werkzaamheden. De kandidaat heeft ten minste 2-3 jaar ervaring als interieur- en/of bouwkundig tekenaar en zal in een groter of kleiner teamverband werken aan: retail projecten, variërend van high-end winkelinterieurs voor (mondiaal opererende) winkelketens en architectuurprojecten. Ervaring met retail en/of innovatieve concepten is vereist. De kandidaat heeft een zeer goede kennis van Vectorworkx en ook grafische presentatieprogramma’s (Photoshop, Illustrator, Indesign en Sketchup) en je beheert de Engelse taal in woord en geschrift. Opgeleid aan Academie of HBO Bouwkunde. Sollicitaties voor 30 februari toezenden Als u geïnteresseerd bent in één van deze functies, stuur uw sollicitatiebrief, cv en portfolio (digitaal als pdf, max 5 mb) naar Josephine van den Born- Josephine@puurplus.nl Of Sollicitaties, cv, aanbevelingen en zo mogelijk een portfolio (bij voorkeur in pdf, niet groter dan 5MB) naar: Puur Plus Ontwerpers t.a.v Josephine van den Born. Hoogte Kadijk 71 1018 BE Amsterdam Puur Plus Ontwerpers checkt referenties en sociale media als deel van de sollicitatieprocedure.
 
 
Puur Plus Ontwerpers / Amsterdam
Voor onze groeiende internationale orderportefeuille is Puur Plus Ontwerpers op zoek naar een ontwerper / 3D Visualiser. De kandidaat is zeer goed in het vertalen van de architectonische ontwerpen naar 3D tekeningen. Creatief en communicatief ben je sterk en je beheerst een goede schetsvaardigheid met een eigen stijl. Als 3D visualiser werk je aan afwisselende opdrachten op het gebied van interieur en architectuur. Je krijgt de kans om je kennis van het visualisatie proces te vergroten en je binnen het team verder te ontwikkelen. De kandidaat heeft ten minste 2-3 jaar ervaring als interieur- en/of bouwkundig tekenaar en zal in een groter of kleiner teamverband werken aan: retail projecten variërend van high-end winkelinterieurs voor (mondiaal opererende) winkelketens en architectuurprojecten. Ervaring met retail en/of innovatieve concepten is vereist. De kandidaat heeft een zeer goede kennis van 3D programma’s en presentatieprogramma’s (Photoshop, Illustrator, Indesign en Sketchup) je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. Opgeleid aan Academie, of HBO. Sollicitaties voor 30 februari toezenden Als u geïnteresseerd bent in één van deze functies, stuur uw sollicitatiebrief, cv en portfolio (digitaal als pdf, max 5 mb) naar Josephine van den Born- Josephine@puurplus.nl Of Sollicitaties, cv, aanbevelingen en zo mogelijk een portfolio (bij voorkeur in pdf, niet groter dan 5MB) naar: Puur Plus Ontwerpers t.a.v Josephine van den Born. Hoogte Kadijk 71 1018 BE Amsterdam Puur Plus Ontwerpers checkt referenties en sociale media als deel van de sollicitatieprocedure.
 
 
 
Design Express / Gouda
Welke vacature hebben we? Met het CAD/BIM-programma Vectorworks richten we ons hoofdzakelijk op architecten. We zijn voor ons kantoor in Gouda op zoek naar een architect of een bouwkundige die Vectorworks wilt vertegenwoordigen in de Nederlandse bouwmarkt. Je moet in de eerste plaats in staat zijn om de noden van onze klanten en prospecten te analyseren en daar een gepast commercieel antwoord op te geven. Daar hoort onder andere het geven van productpresentaties en -demonstraties bij. Samen met je sales-collega's stel je offertes op maat samen. Je spreekt de taal van de architect, kent zijn werkprocessen als geen ander en weet de toegevoegde waarde van ons bedrijf en ons product aan hem over te brengen. Dit vereist een goed begrip van het reilen en zeilen binnen de architectuurwereld en een ervaring met een of meerdere CAD/BIM-producten. Je onderhoudt de relaties met bestaande klanten en breidt het klantenbestand actief uit met nieuwe klanten. Daarnaast onderhoud je contacten met relevante sectororganisaties en -verenigingen. Welk profiel moet je hebben? HBO werk- en denkniveau ervaring met de architectenmarkt kennis van / affiniteit en ervaring met BIM / OpenBIM / CAD (bij voorkeur Vectorworks) commercieel ingesteld in staat om de noden van de klant te analyseren het vermogen om bestaande klanten te behouden en nieuwe te werven een enthousiaste, kwaliteitsbewuste en klantgerichte instelling zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken, zowel op locatie bij de klant als op kantoor uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. uitstekende kennis van het Nederlands, goede kennis van het Engels. Wat zit er voor jou in? een full-time baan in een vooraanstaand en solide softwarebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring en groei zeer veel afwisseling binnen een hecht team van leuke collega’s een degelijk loon in functie van ervaring en diploma mogelijkheid tot bedrijfswagen Interesse? Meer weten? Stuur dan een e-mail met je cv en motivatie naar Piet-Jan Ottenhoff. (piet-jan@designexpress.eu)
 
 
Kraaijvanger / Rotterdam
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste TU stagiair architectuur die tot de zomer bij ons de slag kan. Je werkt mee aan interessante projecten en biedt ondersteuning bij werkzaamheden als ontwerponderzoek, studiemaquettese en presentatietekeningen. Je wordt zoveel mogelijk betrokken bij het ontwerpproces. Als je ervaring hebt met Revit, photoshop en/of Indesign is dit meegenomen. Stuur je cv en portfolio naar genoemd mailadres. Indien wij interesse hebben nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek.
 
 
 
Coare Interieurarchitectuur / Amsterdam
Interieurarchitect met pit en visie Over Coare Coare groep bestaat uit 3 bedrijven, Coare interieur architectuur, Coare Realisatie en Zsen projectinrichting. Coare interieurarchitectuur ontwerpt passende en verheffende ontwerpen voor kantoor en bedrijfsgebouwen, alsmede voor de zorgsector. Coare Realisatie bouwt wat zij ontwerpen; slagvaardig, efficiënt en volledig transparant (inzichtelijk voor de opdrachtgever). En Zsen projectinrichting levert vervolgens de meubels voor de inrichting. Ons doel is een uitnodigende (werk/leef)omgeving creëren die de gebruiker motiveert, enthousiasmeert en de communicatie, sfeer samenwerking/samenleving verbetert. Wij zoeken een uitvoerder met pit en visie Het gaat goed met Coare, daarom zoeken wij nieuwe collega’s. Wij willen ons team van 18 personen graag uitbreiden met. 1 ervaren interieurarchitecten (kantoren) 40 uur - Amsterdam Jij hebt ruim ervaring met het ontwerpen van het interieur voor kantoren en bedrijven. Je luistert goed naar de klant en kunt diens wensen vertalen. In aansluiting daarop maak je het ontwerp (alle fasen) en de bijbehorende begrotingen, waarbij je creatief en innovatief te werk gaat. Het resultaat presenteer je zelfstandig met enthousiasme en overtuiging aan de klant. Communicatief ben je sterk, zowel schriftelijk als mondeling. Je hebt een commerciële instelling en bent ondernemend en resultaatgericht. Het behalen van je deadlines en de efficiency in de projectplanning zijn daar voorbeelden van. Daarnaast is het belangrijk om ook onder druk te kunnen presteren Je beschikt over minimaal een HBO denk- en werkniveau en hebt een relevante afgeronde opleiding. Een goede beheersing van MS Office programma’s, Autocad en 3D tekenprogramma’s spreekt voor zich. Je solliciteert door je motivatie met je CV voor 15 februari te mailen naar hr@coare.nl. Als je een portfolio hebt, zien wij deze graag direct of door een linkje daarnaar tegemoet.
 
 
DTZ Zadelhoff Property Managem... / Utrecht
DTZ Zadelhoff is al ruim 45 jaar toonaangevend adviseur in commercieel vastgoed en realiseert geïntegreerde vastgoedoplossingen voor eigenaren, gebruikers, beleggers en financiers. Naast vastgoedbeheer, taxaties en advisering bij transacties, biedt DTZ Zadelhoff een breed spectrum aan gespecialiseerde diensten. Of het nou gaat om kantoren, winkels en (logistieke) bedrijfsruimten. Of om bijvoorbeeld zorgvastgoed, beleggingen in woningcomplexen of hotels. DTZ Zadelhoff beschikt over een in-huis researchteam, ruim 200 makelaars en adviseurs en een eigen afdeling Property Management. DTZ Zadelhoff loopt altijd voorop in nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied en gebruikt die nieuwe inzichten om haar dienstverlening steeds weer te verbeteren. Zo is DTZ Zadelhoff de eerste vastgoedadviseur met een geïntegreerde werkwijze van het ISAE 3402 type 1 rapport en de PTA-richtlijnen. Als u hoge eisen stelt, is de keuze helder. Duidelijk. DTZ Zadelhoff Voor onze afdeling Property Transformers in Utrecht zijn wij op zoek naar een: Assistent Ontwerper Samen met de (Senior) Projectmanagers en Concept Developer ben je werkzaam binnen de afdeling Property Transformers. Deze groeiende afdeling is volop in ontwikkeling en houdt zich bezig met het herontwikkelen, transformeren en upgraden van onroerend goed van bestaande en nieuwe opdrachtgevers binnen DTZ Zadelhoff Property Management B.V. Vanwege het toenemende aantal opdrachten zijn wij op zoek naar een assistent ontwerper. In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het vormgeven van bouwkundige verbeteringen en aanpassingen, interieurs van kantoren en werkplekindelingen in of rondom de gebouwen van onze opdrachtgevers. Je werkt zelfstandig aan opdrachten, in nauwe samenwerking met de Concept Developer en de Projectmanagers. Je vervaardigt tekeningen, indelingen en impressies en draagt bij aan het maken van presentaties. Je weet de wensen van de klant goed te vertalen. Het behalen van deadlines is geen probleem en je creativiteit lijdt hier niet onder. Op het gebied van herinrichtingen en herontwikkelingen van kantoren weet je ideeën om te zetten in realistische ontwerpen waarbij innovatieve werkvormen en werkplekconcepten aan de orde van de dag zijn. Binnen de gestelde budgetten en termijnen werk je opdrachten uit die optimaal aansluiten bij de vraag van de opdrachtgever. Ook ondersteun je de Projectmanagers en Concept Developers in het commerciële traject van de verschillende diensten die door Property Transformers worden aangeboden. Je weet hoe je een idee op een concrete wijze kunt visualiseren en hebt ervaring met het presenteren van ideeën aan de klant. Wij zoeken een enthousiaste, creatieve en communicatief vaardige collega die: beschikt over een afgeronde (technische) WO opleiding; twee tot drie jaar aantoonbare relevante werkervaring heeft; affiniteit heeft met herontwikkelingen en revitalisaties van kantoren en gebouwen; kennis heeft van eigentijdse manieren van werken, werkplekinrichtingen en interieurs; beschikt over een gezonde dosis kennis van constructies en technische installaties; over een hands-on mentaliteit beschikt, commercieel denkt, stressbestendig en flexibel is; kennis heeft van Adobe Suite, Sketch-up en Autocad; goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal heeft. Wij bieden: een zelfstandige en uitdagende functie in een professionele maar informele werkomgeving; goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; goede opleidingsfaciliteiten; een werkplek in het centrum van Utrecht. Interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief en portfolio met cv per e-mail naar Patricia Dries, HR adviseur, via solliciterenPM@dtz.nl, of kijk op www.werkenbijdtz.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
 
A3 Architecten / Rotterdam
Het betreft bouwkundige en ontwerp stages waarin alle facetten van de dagelijkse architectenpraktijk aan de orde komen. A3 Architecten staat voor Stedenbouw, Architectectuur en Bouwtechniek, zodat naast de bouwkunde ook architectonische en stedenbouwkundige werkzaamheden tijdens de stage tot de mogelijkheden behoren. A3 Architecten is naast stedenbouw en nieuwbouw ook zeer actief in het bestaande vastgoed, met name transformaties, herbestemmen en renovaties zijn daarmee veel voorkomende opgaven in onze praktijk. Tijdens het intakegesprek zullen we met elkaar vaststellen waarop de accenten tijdens de stageperiode zullen worden gelegd. Halverwege de stageperiode zal er een evaluatie plaatsvinden, zodat indien nodig in de resterende periode de werkzaamheden kunnen worden aangepast
 
 
Slangen+Koenis B.V. / IJsselstein
Slangen+Koenis architecten is looking for interns. Are you the enthusiastic, ambitious intern we are looking for? Do you want to work on realising ambitious projects? Please send a motivation letter with portfolio in pdf to vacature@slangenkoenis.nl. Proficiency in Dutch language is not required. Ben jij de enthousiaste, gemotiveerde, flexibele en stressbestendige stagiair die wij zoeken? Stuur dan een gemotiveerde sollicitatiebrief voorzien van een portfolio in pdf formaat naar vacature@slangenkoenis.nl. Profiel - Heb je affiniteit met de architectuur van ons bureau? - Opleiding architectuur op universitair niveau? - Uitstekende ontwerp-, presentatie-, visualisatie- en communicatievaardigheden? - Passie heeft voor het ontwerpen van heldere gebouwen met veel aandacht voor de materialisering en detaillering? Uitdaging Wij zijn een ambitieus bureau dat zich focust op het realiseren van voornamelijk sport gerelateerde gebouwen voor onze opdrachtgevers. Hiervoor werken wij met een klein team dat op alle fronten het maximale uit de opgave probeert te halen. Je zult werken aan architectenselecties, maar ook aan projecten in uitvoering. Meer info over ons bureau en de projecten: www.slangenkoenis.nl
 
 
 
Jos Abbo Architect BNA b.v. / Almere
Jos Abbo Architect BNA BV / Eco Architectuur BV , Edvard Munchweg 107a, 1328 MK Almere heeft vacature BOUWKUNDIG TEKENAAR/WERKVOORBEREIDER een Hbo-er met enkele jaren ervaring op een architecten- of bouwbureau. Werkzaamheden: - het uitwerken van ontwerpen in alle fasen van het bouwproces binnen Autocad - projectcalculaties en directiebegrotingen maken - kostenbewaking binnen alle fasen van een project - opstellen van offertes en contracten - verkooptekeningenen presentatietekeningen/documenten maken - stedenbouwkundige schetsen en schetsen van gebouwen bijwerken en uitwerken - toetsing aan bouwbesluit en indienen bouwaanvraag - daglicht-, ventilatie- en energieprestatie(EPC)-berekeningen maken - opstellen van de stukken en coördineren van de bouwaanvraag - specificeren en controle van constructie met constructeur - informatie inwinnen van materialen, onderdelen en installaties en verwerken in tekening en uitvoering - werktekeningen en details maken - het maken van tehnische omschrijvingen en het maken van Stabu-bestekken - het aanbesteden van projecten, (bouwkundige) contractvorming in alle fasen van projecten - het directievoeren door middel van bouwvergaderingen/-verslagen, controle van werktekeningen en het controleren op de bouwplaats - oplevering van gebouwen - opstellen en onderhandelen van meer- en minderwerk. Programma's: Microsoft Outlook, Word, Power Point, Excel, Autocad, Bouwbestek, EPN (W&U), SketchUP en Adobe Photoshop en Indesign. Vaardigheden: - zelfstandg kunnen werken - aansturen stagiaire bouwkunde - makkelijk kunnen schakelen tussen diverse projecten Projecten: die gerealiseerd zijn en worden bevinden zich met name in utiliteit- en woningbouw (o.a. CPO). Zie verder de website www.josabbo.nl Voor meer informatie en/of sollicitatie j.abbo@josabbo.nl of tel. 036-5347476.
 
 
Zes X Zes Visuele Communicatie / Den Haag
3D visualiser Zes x Zes Visuele Communicatie zoekt creatief talent met passie voor 3D visualisatie. Je hoeft geen ervaren visualiser te zijn maar hebt wel aantoonbare interesse voor 2D/3D visualisatie, architectuur, fotografie en design. Daarnaast kan je meer dan goed overweg met de computer. Ons bureau maakt met name voor de vastgoedsector een grote verscheidenheid aan commerciële en meer architectonische visualisaties. Zes x Zes combineert hoogwaardige 3D techniek met artistieke vormgeving, creativiteit en grafisch inzicht. Wij bieden een uitdagende functie waarbij je in een klein team onder leiding van de art-director wordt opgeleid. Er wordt gewerkt aan het vergroten van je creatieve en artistieke inzichten, maar ook aan het efficient inzetten van hard- en software. We werken o.a. met 3D Studio Max, Photoshop en V-ray Functie eisen: We vragen een HBO of academisch werk- en denkniveau Je hebt passie voor en ervaring met visualisatie, grafische vormgeving, fotografie en/of architectuur Een bouwkundige of ontwerpachtergrond is een pre Je hebt een overtuigende motivering visualiser te willen worden Zelfstandig, zorgvuldig en resultaatgericht werken zijn een tweede natuur Werken in een klein team vereist verantwoordelijkheid, flexibiliteit en collegialiteit De uitdaging in korte tijd een mooi product te maken ligt je Je bent woonachtig in Den Haag of omgeving Ben je geïnteresseerd, stuur dan voor 15 februari je motivatie, CV en portfolio naar marjolein@zesxzes.nl Ook bij vragen ontvangen wij graag je reactie per mail.
 
 
 
Rik Lagerwaard Architect BNA BV / Amersfoort
Wij hebben regelmatig plaats voor een stagiair(e) HBI bouwkunde. de begeleiding wordt gedaan door architecten, projectleiders en tekenaars in diverse fasen van projecten. Ons bureau werkt met 3 D Bim Revit architecture en diverse presentatie programma's. omdat wij met elkaar in een ruimte werken, maak je kennis met alle aspecten van het vak. Communicatie vinden wij een belangrijk aspect binnen ons team en binnen het bouwkundig werkgebied. Ons bureau is gelegen nabij met Centraal Station te Amersfoort. (5 minuten lopen) Voor onze aktuele projecten verwijzen we graag naar onze website; www.lagerwaardarchitect.nl
 
 
WakkerArchitecten / Vught
WakkerArchitecten in Vught is op zoek naar een tekenaar/ ontwerper. Je hebt kennis van zowel bouwtechniek als architectonisch vormgeven, je bent enthousiast, gedreven en flexibel om aan de verschillende projecten van WakkerArchitecten te werken. Photoshop, sketchup en autocad zijn programma’s waarmee je kunt werken, je opleiding is minimaal HTS en/ of TU. WakkerArchitecten is gevestigd op de Isabella kazerne nabij ’s-Hertogenbosch.
 
 
 
3D capacity / Rijswijk
3D capacity | Triple-D is een jong en dynamisch 3D visualisatiebureau met vestigingen in Rijswijk, Arnhem en Shenzhen (China). Binnen Nederland is het bureau marktleider met het 3D product de Virtuele Maquette. Het bureau maakt 3D artist impressies van internationale allure (www.3dcapacity.eu). Vanwege de ambitie om verder te groeien is het bedrijf per direct op zoek naar versterking. Als Project / Account Manager AI ben je het middelpunt van het impressie team. Je overziet, communiceert en evalueert het gehele proces van 2D tekenwerk tot 3D impressies. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en planning van alle impressieprojecten. Je ondersteunt het sales team met het maken van urenschattingen en het schrijven van offertes. Als je ervaring hebt in deze rol en je in staat bent diverse balletjes hoog te houden, zijn wij op zoek naar jou. Taakomschrijving Project / Account Manager AI Planning en coördinatie van 3D impressie projecten Communicatie voortgang met opdrachtgevers Opvragen en beoordelen tekenwerk en referentiemateriaal Aansturen productieteams in Nederland en China Urenschattingen maken voor nieuwe projecten Offertes schrijven Evaluatie van processen Fulltime functie Vaardigheden Werkt en denkt op HBO niveau 2 tot 5 jaar relevante werkervaring Een sterk ontwikkeld organisatorisch vermogen Ervaring met MS Office (Word en Excel) In staat om bouwkundig tekenwerk te lezen en doorgronden Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Persoonlijke kenmerken Proactief, energiek en enthousiast Zelfstandig, klantgericht, integer en accuraat Een sterk ontwikkeld organisatorisch vermogen Flexibel en stressbestendig Affiniteit met 3D, architectuur en interieurontwerp Flexibel en stressbestendig Voelt zich thuis binnen een informele en dynamische omgeving Om te solliciteren stuur je je CV, motivatie en gewenste arbeidsvoorwaarden naar jobs@3dcapacity.eu o.v.v. 'vacature project / account manager 3D'. Reacties die hier niet aan voldoen worden niet in behandeling genomen. NB: Acquisitie is niet gewenst en wordt ook niet gewaardeerd. Wij vertrouwen erop deze vacature zelf in te kunnen vullen. CV's aangeleverd door bureaus worden niet in behandeling genomen.
 
 
de Architekten Cie. / Amsterdam
Internship at de Architekten Cie. Amsterdam University student in Architecture and/or Urbanism Excellent design skills as well as presentation and communication skills, experienced in AutoCad, Photoshop, Rhinoceros and Indesign, Revit, preferably experienced in Grasshopper and VRay Proficient in English Available for a minimum period of six months Valid work permit Please send your letter of application with curriculum vitae and portfolio in pdf <10mb (unfortunately we can’t attend to other files, dropbox or websites ) to: de Architekten Cie., for the attention of Jan-Willem Baijense e-mail:job@cie.nl www.cie.nl
 
 
 
Witteman architecture+urbanism / Schiedam
Witteman architecture+urbanism is looking for an all-round intern for a period of 4-6 months for several architectural projects. If you are talented in making models, autocad drawings and beautiful presentations and if you are interested to work in a start-up environment please send your CV and portfolio to: stefan@witteman-au.nl.
 
 
Sandenburg concept creation / Langbroek
SANDENBURG CONCEPT CREATION ZOEKT SENIOR RUIMTELIJK ONTWERPER (projectbasis of dienstverband) Wie zijn wij? Wij zijn een strategisch ontwerpbureau met een enthousiast, multidisciplinair team van grafisch en ruimtelijk ontwerpers. Wij ontwikkelen, ontwerpen en realiseren vernieuwende merk- en klantbelevenis concepten. Voor wie werken wij? Wij werken voor toonaangevende merken als: Landmarkt, Total, Sodexo, Tony’s Chocolonely, CBRE en ASML Wie zoeken wij? Wij zijn op zoek naar: een senior ruimtelijk ontwerper (projectbasis of dienstverband), met ruime ervaring op het gebied van strategie, visieontwikkeling en merk-/klantbeleving in retail en foodservice. Je hebt direct contact met opdrachtgevers/besluitvormers en je kunt ontwerpers aansturen en producenten/interieurbouwers en een realisatietraject begeleiden; Je bent enthousiast, kritisch, werkt efficiënt met een passie voor kwaliteit; Je hebt minimaal 8 jaar aantoonbare bureau-ervaring; Je hebt ervaring met grootschalige projecten, bij voorkeur formules/merken; Je bent vaardig in Vectorworks en Adobe CS 5; Je bent op korte termijn minimaal 4 dagen per week beschikbaar; Je bent bereid om op ons kantoor en/of op locatie te werken. Wat bieden wij jou? Wij bieden jou een uitdagende en inspirerende werkomgeving in de buurt van Utrecht, met veel eigen verantwoordelijkheid en een vergoeding conform BNO richtlijnen. Voor meer informatie over ons bureau kun je kijken op onze website: www.sandenburg.com. Voor vragen over de vacature kun je per mail contact opnemen via info@sandenburg.com. Spreekt dit je aan? Stuur dan je motivatiebrief, je CV en portfolio vóór 30 januari aanstaande t.a.v. Sacha van der Woude naar: info@sandenburg.com. Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande wordt niet op prijs gesteld.
 
 
 
OMA Stedebouw B.V. / Rotterdam
OMA’ s Rotterdam office has openings for Interns seeking to gain an overview and a working knowledge of the infrastructure and day-to-day running of the archive and collection of a leading creative office, the collection holds around 80% of the work of OMA and Rem Koolhaas from 1975 onwards. The archive collection consists of a 1100 m2 space with a wide variety of materials like paintings, collages, samples, study and presentation models. A wide range of paperwork is also part of the collection and frequently used for research. To meet the requirements of the changing production and to keep the material accessible for research and future projects the Archive Collection department has an opening for an archive intern with a special interest in digital material. The main task is archiving, extra tasks are work on exhibitions, research, communication with international art institutions and work on publications. You must be capable to work accurately in a creative, ad hoc environment, and have a hands-on approach. The internship will be guided by an experienced in-house archivist. Requirements: - MS Office skills - Fluency in English (Dutch or any second language is desirable) - Valid driving license a plus - Experience with digital archiving desirable - Candidates must feel confident in a complex, dynamic environment The OMA archive / collection will be available for research after working hours. Students are invited to apply; art historians and architecture historians are most welcome to apply. The selected candidate is expected to start in February, 2015. Successful candidates will receive a monthly stipend. To apply, visit www.oma.eu/jobs and use our online application form to upload your cover letter, resume and portfolio.
 
 
Foreco Dalfsen / Dalfsen
IJreka is fabrikant van speeltoestellen voor de openbare ruimte. IJreka onderscheidt zich in de markt door het bieden van maatwerkoplossingen van Amsterdam tot Singapore. IJreka is een zusteronderneming van Foreco en Foreco Houtconstructies. Kijk voor meer informatie op www.ijreka.nl Inhoud stageplaats Bij IJreka ben je actief als junior ontwerper en daarmee volwaardig lid van het team. De kerntaak zal zijn het ondersteunen bij het ontwerp/tekenwerk ten behoeve van de productie van speeltoestellen of de inrichting van speelplaatsen. Doordat je breed wordt ingezet in de organisatie doe je veel ervaring op met het werken binnen een bedrijf, van telefoon opnemen tot het maken van productie tekeningen. Deze brede inzet zorgt voor een grote diversiteit van werkzaamheden waardoor er veel afwisseling is in het werk. Functie eisen Bezig met opleiding WTB of IPO (of gelijkwaardig) Basis kennis 3d CAD (bij voorkeur Solidworks)
 
 
 
studioschaeffer architecten / Den Haag
Studioschaeffer Architecten BNA is a medium sized office in the Hague. We operate in a wide range of projects, with a focus on renovation of dwellings, but also office buildings, monuments, public space and study projects. We’re looking for enthusiast interns that are willing to learn and able to work in a team. We’re offering a place as a team member. As an intern at Studioschaeffer Architecten BNA, you will work on a variety of projects. And of course: we will teach you Revit in the first weeks of your internship! Please contact us for more information.
 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
Contact
Pedro de Medinalaan 5c 1086 XK Amsterdam +31 (0)20 71 30 600 info@architectenweb.nl
2001-2015 Architectenweb BV   voorwaarden | privacy | sitemap