home bedrijvengids Armada Janse

Armada Janse


profile
Logo
Volg ons op

Armada Janse is een zeer bekende naam in reclameland. Het bedrijf bestaat ruim 80 jaar en is daarmee één van de oudste outdoorreclamebedrijven van de Benelux. Armada Janse heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en montage van lichtreclames, outdoor ledschermen, reclamemasten, bewegwijzeringen en speciale lichtobjecten. Wij leveren onze producten onder meer aan signbedrijven.

Er zijn ruim 30 professionals werkzaam die zich reeds decennia lang bezig houden met licht en reclame en daarmee kan het bedrijf vertrouwen over enorm veel kennis ervaring. Sinds kort is Armada Janse gevestigd in Budel, net onder Eindhoven, tegen de Belgische grens, op een eigen bedrijventerrein van de Andus Group, waar wij onderdeel van uitmaken. Daar beschikken wij over een representatief bedrijfspand en -terrein van in totaal bijna 7.000m2 en een up-to-date machinepark.

Armada Janse levert in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde innovatieve standaardproducten en klantspecifiek maatwerk. Naar wens van de afnemer kan zowel projectbegeleiding, productie als montage worden verzorgd door de vakmensen van Armada Janse zelf. Hierdoor is het een full service productiebedrijf waar elke opdrachtgever doordachte en zeer kwalitatieve reclameoplossingen kan bestellen.

Voor meer informatie en ons nieuwe adres zie www.armadajanse.nl

 
 
 
Documentatie aanvragen


Meer Producten
Armada Janse
Reclamemasten
Armada Janse
Speciale projecten
Armada Janse
Façades
Armada Janse
Lichtreclame
Armada Janse
Bewegwijzering
 
 

Product & Project
Aanmelden
Volg Ons Op
Schrijf u in op onze wekelijkse nieuwsbrief

 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
© 2001-2016 Architectenweb BV   voorwaarden | privacy | sitemap