home architectengids ADD Architecten B.V.

ADD Architecten B.V.


profile
Logo
23-6-2005
ADD Architecten en Böhm Milieutechniek is een creatief, professioneel en goed georganiseerd bureau, dat werkzaam is op het gebied van stedenbouw, woningbouw, utiliteitsbouw, bedrijfshuisvesting, hotels, herstructurering en bedrijfsadvisering.
Mede door het grote aantal hoog gekwalificeerde medewerkers is zij in staat alle werkzaamheden, die traditioneel tot de taak van de architect behoren, uit te voeren, waaronder: ontwerp, bouwvoorbereiding, directievoering en kostenadvisering. Door de integratie met milieutechniek worden tevens onderdelen als duurzaam bouwen en milieuvergunningen geïntegreerd in het ontwerpproces.
Het werk van ADD Architecten en Böhm Milieutechniek wordt gekenmerkt door een gelijkwaardige belangstelling voor sociale, culturele, technische en economische aspecten. Een goede dienstverlening, zowel aan de opdrachtgever als aan de samenleving, staat centraal. De vormgeving van gebouwen en stedenbouwkundige situaties is gerelateerd aan de gebruiker.
Een integrale aanpak van stedenbouw, architectuur en milieutechniek wordt zoveel mogelijk nagestreefd. Trefwoorden hierbij zijn: herkenbaarheid, beschutting, veiligheid, ontmoeting en leefmilieu. Binnen deze gemeenschappelijke uitgangspunten heeft ADD Architecten een eigen handschrift ontwikkeld. Het bureau presenteert hierdoor een gedifferentieerd architectuurbeeld.
Kennis op het gebied van milieu, juridische ondersteuning, arbo en subsidies maakt van Böhm Milieutechniek een volwaardige partner.
geen trefwoorden suggest

Trefwoord toevoegen


 
 
 
 
Documentatie aanvragen
Meer projecten
ADD Architecten B.V.
Bedrijfsruimte v...
ADD Architecten B.V.
Vrijstaande woni...
ADD Architecten B.V.
Kennemerstaete a...
ADD Architecten B.V.
Nieuwbouw Rijwie...
ADD Architecten B.V.
Bedrijventerrein...
ADD Architecten B.V.
Herontwikkeling ...
ADD Architecten B.V.
Stationsgebied H...
ADD Architecten B.V.
Hotel ARA Zwijnd...
ADD Architecten B.V.
Woonhuis Schoorl
 

 

Volg Ons Op
Ontvang wekelijks een overzicht van nieuwe projecten!

 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
© 2001-2017 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap