home architectengids AAARCHITECTEN bv

AAARCHITECTEN bv


profile
Logo
Volg ons op
13-5-2002
WERKWIJZE
Elke opgave zien wij als een nieuw avontuur, dat wij uiteraard samen met de opdrachtgever en rekening houdend met de toekomstige gebruiker, met plezier en enthousiasme tegemoet zien. Kenmerkend voor het werk en de werkwijze van AAARCHITECTEN is het open, frisse vizier. Wij geloven niet in standaardoplossingen, hebben geen vooropstaande stijl, geen voorkeur voor een standaard esthetiek, bouwwijze, type of typologie. Elk probleem, elke situatie is anders, complex, uniek. Wij geloven in architectuur op maat, in een onderzoekende en creatieve ontwerphouding, die speurt naar de eenvoud en de essentie binnen elke opgave en die uitgaat van de fascinatie van de plek. Alleen zo ontstaan verrassende en vernieuwende oplossingen, die inspelen op maatschappelijke vraagstukken en noden, die mensen een gevoel van trots bezorgen en de wereld een beetje prettiger en mooier maken.

ORGANISATIE
Onze organisatie kenmerkt zich door flexibiliteit en korte lijnen. Aangezien elk project anders is, formeren wij voor elk project een op maat gesneden team dat bestaat uit zowel een ervaren architect als een jong en enthousiast talent. Zo koppelen wij gedegen kennis aan een ondogmatische, toekomstgerichte blik, ervaring aan creativiteit. Elk team heeft één aanspreekpunt. Dat dit bevordert efficiency en is duidelijk en helder voor opdrachtgevers en bouwpartners. Het almaar complexer wordende bouwproces en de regelgeving, zien we niet als een beperking, maar als een uitdaging, met als gevolg, aanzienlijke verbeteringen op het gebied van geld, tijd en kwaliteit. Bart Steenkamer en Gert Jan Kruijning geven als ervaren directieleden sturing aan AAARCHITECTEN.

ERVARING
Onze portefeuille bestaat uit een rijk scala aan opdrachten. Het bureau werkt sinds de oprichting aan zowel woningbouw als complexe utiliteitsbouw (universiteiten, ziekenhuizen, scholen, kantoren, laboratoria) en beweegt zich met evenveel gemak op het gebied van stedenbouw en binnenstedelijke invullocaties als op dat van renovatie en hergebruik. Juist die diversiteit houdt ons scherp: het maakt elke opgave tot een nieuwe, unieke uitdaging. Daarbij is onze ruime ervaring gekoppeld aan een jonge directie en een jong, nieuwsgierig team. Wij staan garant voor goed functionerende bouwwerken en voor processen die zich houden aan tijdslimiet en budget. Maar onze gebouwen zijn ook dynamisch en experimenteel. Wij garanderen een slimme, intelligente en innovatieve ontwerpstrategie, houden van expressieve, karaktervolle gebouwen en laten onze fascinatie voor technologie steevast samengaan met een prettige belevenis voor gebruikers en passanten.

 
 
 
 
Documentatie aanvragen
Meer projecten
AAARCHITECTEN bv
Galactical Parce...
AAARCHITECTEN bv
Fietsenstalling ...
AAARCHITECTEN bv
Villa Heiloo
AAARCHITECTEN bv
Appartementen Ba...
AAARCHITECTEN bv
Gemeentewerf, Do...
AAARCHITECTEN bv
Brandweer, Volle...
AAARCHITECTEN bv
Stadskantoor De ...
AAARCHITECTEN bv
Crematorium Slin...
AAARCHITECTEN bv
Gemeentewerf Ste...
AAARCHITECTEN bv
Uitbreiding crem...
AAARCHITECTEN bv
Buitenplaatsen N...
AAARCHITECTEN bv
Afvalstoffendien...
 

 

Volg Ons Op
Ontvang wekelijks een overzicht van nieuwe projecten!

 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
© 2001-2017 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap