home architectengids Hoogte Twee Architecten Arnhem - bureau voor architectuur en stedebouw

Hoogte Twee Architecten Arnhem - bureau voor architectuur en stedebouw


profile
Logo
Volg ons op
13-5-2002
Woningbouw
Ons architectenbureau ontwerpt innovatieve oplossingen voor de woningbouw. Complexe randvoorwaarden worden gezien als uitdagingen die het vak de moeite waard maken. De eigen kracht vullen we waar nodig aan met de inbreng van specialisten. In de ontwerpen die op dit moment gestalte krijgen vertaalt onze energieke aanpak zich in ruimtelijke kwaliteit, doelmatige plattegronden en een betrouwbaar resultaat.

Werk en onderwijs
Hoogte Twee Architecten kijkt verder dan de optelsom van vierkante meters: interpreteert het programma en vertaalt de wensen en behoeften van een organisatie in een ontwerp. In een werkomgeving die het personeel uitdaagt. Ruimte waarin de bedrijfscultuur opbloeit. Een gebouw met een uitstraling van binnenuit.
Particulier
De aanpak van ons architectenbureau is er op gericht de opdrachtgever te 'ondervragen' naar de achtergronden van het lijstje met wensen. Juist de details van de schijnbaar vanzelfsprekende onderdelen van het dagelijks leven vertellen het verhaal dat aan de basis ligt van een op maat gesneden ontwerp. Want veel belangrijker dan de vanzelfsprekende functionele gebruikseisen zijn de persoonlijke verlanglijstjes, voorkeuren en dromen.

Stedebouw & onderzoek
Stedebouw & onderzoek zijn meer dan ooit ruimtelijke strategieën. Wat niet wegneemt dat een sterk idee als basis moet dienen. In schetsen voor de structuur, in de contouren van de grondverdeling en in de eerste lijnen van het netwerk worden de kansen aangeboord voor toekomstige ontwikkelingen. Een krachtdadige uitwerking en begeleiding houden bij alle participanten het enthousiasme levend.

 
Meer projecten
Hoogte Twee Architecten Arnhem ...
Bedrijfsverzamel...
Hoogte Twee Architecten Arnhem ...
Waterstraat
Hoogte Twee Architecten Arnhem ...
Villa HdT
 

 

Volg Ons Op
Ontvang wekelijks een overzicht van nieuwe projecten!

 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
© 2001-2017 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap