12 vacatures
 
 
Timek Bouwmanagement / Tholen
Vanwege een verwachte uitbreiding van opdrachten vacature voor bouwkundig tekenaar. Opleiding en ervaring in Revit is voorwaarde. Ervaring met planpresentatie is een pre. Hoofdzakelijk inzet voor realisatie van bouwprojecten, in mindere mate interieur projecten en planontwikkeling. Zelfstandig werken aan een project, tonen van initiatief, samenwerken met andere disciplines, goed communiceren. Laat zien wat je bouwkundig en met Revit kunt en een gesprek kan gepland worden.
 
 
 
JSA (jeroen schipper architecten) / Rotterdam
JSA is een bureau voor architectuur, stedenbouw en interieurontwerp, dat aan verschillende projecten in Nederland werkt. We zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam, met een compact team van jonge, ambitieuze en gemotiveerde mensen. Voor meer informatie over ons bureau kijk je op www.jsa-rotterdam.nl. Ter versterking van ons team zoeken wij per direct een: JUNIOR TECHNISCH TEKENAAR, met het volgende profiel: - vloeiend Nederlands sprekend en schrijvend; - bouwtechnische opleiding aan HBO Bouwkunde; - 2 jaar werkervaring met Nederlandse woningbouw projecten; - goede en accurate kennis van techniek en bouwregelgeving; - kundig op detail niveau en in de werktekeningen fase; - zelfstandig en nauwkeurig; - uitstekende beheersing van Autocad; - ervaring met SketchUp, Illustrator en Indesign; - op korte termijn beschikbaar. Wij zoeken nadrukkelijk iemand die in de breedte kan werken en flexibel is. Wij bieden een aanstelling voor mimimaal 4 dagen per week, conform de CAO voor architectenbureaus. Geïnteresseerd? Stuur dan voor 27 maart een PDF (max 4 mb) met de volgende informatie: - beknopte motivatie; - portfolio met overzicht van projecten / werkervaring; - cv. Sollicitaties kunnen worden verzonden ter attentie van Jeroen Schipper; js@jsa-rotterdam.nl
 
 
Rooding Architecten bna / Doesburg
Bouwkundig Cad tekenaar/projectleider Rooding architecten bna zoekt bouwkundig tekenaar - assistent projectleider. Profiel: Circa 4 tot 6 jaar aantoonbare ervaring met Autocad (voorkeurArchicad) Circa 4 tot 10 jaar werkervaring als bouwkundig tekenaar bij een architectenbureau, aannemersbedrijf of ingenieursbureau Zeer goede technische bagage en uitgebreide kennis van bouwregelgeving: het Bouwbesluit, daglicht-/EPC berekeningen en brandveiligheid Projectmatige ervaring op het gebied van woningbouw Stressbestendig, accuraat, communicatief en teamspeler Uitstekende beheersing Nederlandse taal, kennis van Engels is een pré Minimaal HBO opleiding richting bouwtechniek, eventueel aangevuld met relevante cursussen Woonachtig in de omgeving van het kantoor van Rooding architecten bna. Arbeidsvoorwaarden: Dienstverband: conform de CAO voor de architectenbranche Pensioenregeling: via pensioenfonds architectenbureaus Fulltime dienstverband (32-40 uur in overleg) Kantoorlocatie: Koepoortstraat 26, Doesburg, rijksmonument Hendrick de keyser Salariëring: schaal G/H , inschaling afhankelijk van werkervaring Reiskostenvergoeding: in overleg Start dienstverband: in overleg, bij voorkeur mei 2015. Uw kunt uw sollicitatie tot en met 25 april uitsluitend versturen naar info@rooding.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
 
Traanberg Partners Architectuur en Bouwmanagement / Rotterdam
Traanberg Partners Architectuur en Bouwmanagement is een bureau voor architectuur en bouwmanagement in Rotterdam-Zuid. Hier werken zo’n 20 professionals in een prettige open sfeer aan uiteenlopende projecten. Deze bestaan voornamelijk uit nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten met een utilitair karakter zoals winkelcentra, kantoorgebouwen, distributiecentra en grootschalige detailhandel. De ontwerpen worden in een Revit-BIM getekend vanaf de haalbaarheidstudie tot de technische uitwerking voor de uitvoering. Wij zoeken per direct een: Revit modelleur – Bouwkundig tekenaar M/V Als tekenaar werk je de bouwkundige ontwerpen uit in Revit DRS, samen met 3 à 4 collega’s en onder operationele aansturing van de projectarchitect en de projectmanager. De werkzaamheden omvatten al het tekenwerk in de verschillende fases van het ontwerp- en bouwproces. Van structuur- en voorontwerp, naar definitief ontwerp, tot bestek en uitvoering. Daarbij verwerk je ook de informatie van externe partijen zoals de constructeur en leveranciers. Functieomschrijving: Het tekenen en uitwerken van ontwerpen en inmetingen, inclusief detaillering. Het in teamverband digitaal inmeten van bouwwerken op locatie ten behoeve van het tekenwerk. Het verzamelen en verwerken van gegevens ten behoeve van de projecten. Het controleren van tekeningen en overige documenten door derden aangeleverd. Het zelfstandig bewaken van de kwaliteit van het afgeleverde werk. Functievereisten: MBO bouwkunde, minimaal 2 jaar ervaring als Revit modelleur, of HBO bouwkunde, minimaal 1 jaar ervaring als Revit modelleur. Kennis van en ervaring met Revit: 3D modelleren en visualiseren t.b.v. presentaties. Affiniteit met architectuur en vormgeving. Kennis van en ervaring met Revit als bouwkundig middel (technisch tekenen/detailleren). Kennis en ervaring met AutoCAD en eventueel Delta-Pi. Enthousiast, teamwerker, praktische en flexibele instelling, stressbestendig, nauwgezet. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Fulltime beschikbaar voor 40 uur per week. Graag voor 21 april je sollicitatiebrief met C.V. en beknopte portfolio sturen naar: vacature@traanbergpartners.nl Traanberg Partners Architectuur en Bouwmanagement B.V. t.a.v. dhr. ir. K.A. Bakker telefoon: 010-4232944 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijsgesteld.
 
 
BFAS is een middelgroot ontwerpbureau voor architectuur en stedenbouw. Momenteel werken we aan diverse projecten die in volledig in BIM worden uitgewerkt. Voor deze projecten is BFAS op zoek naar een Revit modelleur / bouwkundige met ruime ervaring. Wij vragen: In staat om bouwkundig te detailleren op hoog niveau. Zelfstandig modelleren in alle fasen van een bouwproject. Aantoonbare vaardigheid in Revit. Het werken in een BIM (aspect)model, hierbij is ervaring met het leveren van goede IFC exports, assembly codes en ervaring met het assembleren van 3D modellen van co-makers een pré. (BIM)-overleggen voeren met overige bouwteampartners. In bezit van goede communicatieve vaardigheden. HBO werk- en denkniveau. Wij bieden: Een open informele werksfeer op een goed bereikbare locatie. Samenwerken in een klein team. Tijdelijk contract (6 maanden) met mogelijkheden tot vast contract. Goede salariëring op basis van CAO voor personeel in dienst van architectenbureaus. Een schriftelijke reactie, voorzien van CV en portfolio richten aan: Stefan Bödecker (stefan@bf-as.nl)
 
 
 
ENZO architectuur & interieur / Burgerveen
ENZO architectuur & interieur zoekt per direct een nieuwe collega: een ervaren bouwkundig tekenaar met ruime Revit-ervaring. MBO/HBO Bouwkunde. Via onderstaande link én op onze website www.enzoarchitecten.nl (ENZO-News) lees je alles over de vacature. http://enzoarchitecten.tumblr.com/image/114661589341 Ben jij diegene die wij zoeken of ken je onze nieuwe collega? Neem dan contact met ons op!
 
 
LG Ontwerp & Realisatie / Rotterdam
LG architecten is een Rotterdams architectenbureau dat zich voornamelijk bezig houdt met relatief kleinschalige sportprojecten. We zijn per direct op zoek naar een tekenaar voor twee dagen per week, die goed overweg kan met Revit. Kan je ook werken met Adobe, Sketchup en Wordpress dan heb je een streepje voor! Als je geïnteresseerd bent, stuur jouw sollicitatiebrief, cv en portfolio naar j.vanlammeren@lgarchitecten.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Jasper van Lammeren: 010 413 9495.
 
 
 
Ronald Janssen Architecten / Amsterdam
Wij zoeken een enthousiaste bouwkundig tekenaar die zijn kennis en ervaring wil opdoen door te werken aan diverse uitdagende projecten in verschillende fasen van het ontwerp- en bouwproces. Beheersing van autocad en 3d software is een vereiste. Graag portfolio en CV per mail sturen.
 
 
rphs+ / Voorburg
Wij zoeken een ambitieuze, getalenteerde REVIT MODELLEUR/TEKENAAR voor de businessunit rphs bouwtechniek + management jij hebt ten minste een afgeronde bouwkunde opleiding aan de HTS; circa 5 jaar werkervaring als bouwkundig tekenaar met (multifunctionele) opgaven van aanzienlijke omvang; affiniteit met stedenbouw, architectuur en interieur; een open, flexibele, leergierige persoonlijkheid; een teamgeest met een assertieve werkhouding; ervaring met Revit en MS office; voldoende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. wij bieden een functie, voor bepaalde tijd (6 maanden), met een salaris niveau conform de CAO voor architectenbureaus, afhankelijke van je instap niveau; een functie waarin je onder leiding van de projectmanager, in samenwerking met de projectleider en 1e tekenaar, ontwerpen uitwerkt in Revit; een ambitieuze en dynamische werkomgeving met een grote variëteit aan ontwerpopgaven; perspectief op een vervolgcontract, afhankelijk van je persoonlijke prestaties en de bureauplanning. Motivatie inclusief CV en portfolio uiterlijk 17 april naar archi@rphs.nl t.a.v. mevrouw N. Nahon
 
 
 
Interior Consult / Haarlem
Interior Consult is een (inter)nationaal design & build studio in de hospitality branche gevestigd in Haarlem. De focus van Interior Consult ligt op het creëren van een passende leefomgeving in hotels en (recreatie) villa’s waarbij het project turn-key wordt opgeleverd. Een no-nonsense mentaliteit, een flexibele instelling en werken met plezier zijn kenmerken waar Interior Consult voor staat. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een zelfstandig: Project Manager Werkzaamheden Als zelfstandige project manager binnen Interior Consult ben je in staat om projecten van A tot Z te begeleiden. Hierbij ligt de focus op: Het maken van calculaties Het maken van offertes Het maken van uitvoeringsplanningen Het maken van inkoop afspraken Het maken van inkoop orders De coördinatie van de uitvoer Voorkomende administratieve taken als facturatie, archiveren etc. Managen interne deadlines Klantcontact Als project manager rapporteer je aan de eindverantwoordelijke van Interior Consult. Functieprofiel Je bent nauwkeurig, proactief en hebt tenminste 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Relevante werkervaring in de hospitality branche is een pre. Je bent in staat zelf passende beslissingen te nemen binnen het project en geeft sturing aan leveranciers. Daarnaast is klantgerichtheid een must en ben je in staat te multitasken. Vaardigheden en ervaring Een goed gevoel voor detail; Professioneel, ambitieus en bestand tegen hoge werkdruk; Meer dan 5 jaar ervaring in soortgelijke functie; Opleiding: minimaal HBO-niveau in een aanverwante richting; Ervaring met betreffende inkoop kanalen; Ervaring met programma’s AutoCad en Photoshop is een pre; Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal. Wij bieden: Werken in een klein teamverband met een No-nonsense sfeer Marktconforme salariëring Flexibiliteit en grote mate van eigen inbreng Ben jij de persoon die in een inspirerende en creatieve omgeving mee wil bouwen aan de verdere groei van Interior Consult? Stuur dan een mail met je motivatie, cv (incl. pasfoto) naar martijn@interior-consult.com
 
 
Kraal architecten BNA / Utrecht
Kraal architecten is op zoek naar een architect(e) / assistent ontwerp(st)er & bouwkundige tekenaar ter versterking van ons team. Wij werken aan uiteenlopende projecten voor particulieren en zakelijke klanten. Bekijk onze website www.kraalarchitecten.nl of like onze facebookpagina om meer over onze projecten te vinden. Wij geloven dat we het beste resultaat krijgen als we van ontwerp tot oplevering bij het project betrokken zijn. We gaan voor het ontwerp dat het beste past bij onze opdrachtgever en duurzaam, technisch degelijk en mooi is. Architect(e) / assistent ontwerp(st)er (min. 32 uur p/w) Wij zoeken een getalenteerde ontwerp(st)er met goede presentatievaardigheden en kennis van bouwtechniek. Jij denkt in mogelijkheden en vertaalt de wensen van onze klanten in heldere concepten en een realistisch ontwerp. Daarnaast ben je iemand die enthousiast, gedreven en flexibel is. Belangrijk voor ons: - Je hebt een afgeronde studie een TU / AvB; - Goede beheersing van SketchUp Pro, AutoCAD, Adobe pakket & MS-office pakket; - Goede communicatieve vaardigheden in woord & schrift; - Je bent flexibel en kan goed zelfstandig werken; - Je bent woonachtig in de buurt van Utrecht; - Je beschikt over rijbewijs B; - Je hebt enkele jaren werkervaring in een relevante werkomgeving; - Je bent tenminste 4 dagen per week beschikbaar. Bouwkundig tekenaar (min. 32 uur p/w) Wij zoeken een bouwkundige met een (pas) afgeronde studie Bouwkunde (HBO) met goede kennis van bouwtechniek en regelgeving. Jij ziet het als uitdaging om een ontwerp te vertalen naar concreet bouwplan en bewaakt daarbij de architectonische kwaliteit. Daarnaast ben je iemand die enthousiast, gedreven en flexibel is en werk je nauwkeurig. Belangrijk voor ons: - Je hebt een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde; - AutoCAD en Sketchup hebben geen geheimen meer voor jou; - Ervaring met Adobe Indesign is een pré; - Goede communicatieve vaardigheden in woord & schrift; - Je werkt nauwkeurig, bent flexibel en kan goed zelfstandig werken; - Je bent woonachtig in de buurt van Utrecht; - Je beschikt over rijbewijs B; - Aantoonbare werkervaring (of stages) in een relevante werkomgeving; - Je bent tenminste 4 dagen per week beschikbaar. Geïnteresseerd in van deze vacatures en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag voor 15 maart 2015 een CV met portfolio en motivatie via info@kraalarchitecten.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
 
Attika Architekten / Amsterdam
Attika Architekten Amsterdam zoekt per direct een gemotiveerde Revit tekenaar met 5 jaar relevante werkervaring. Bouwtechnisch sterk en up to date en met oog voor architectonische uitwerking en detaillering. De kandidaat kan goed samenwerken, communiceert goed en spreekt goed Nederlands. Minimaal HBO niveau. Stuur uiterlijk 25 februari een mail t.a.v. Rickerd van der Plas, met daarin CV, portfolio en een beknopte motivatie naar amsterdam@attika.nl.
 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
2001-2015 Architectenweb BV   voorwaarden | privacy | sitemap