42 vacatures
 
 
Rik Lagerwaard Architecten BNA BV / Amersfoort
RIK LAGERWAARD ARCHITECTEN BNA BV is een full-service architectenbureau in Amersfoort. We werken met veel enthousiasme en creativiteit aan grote en kleine projecten in de zorg, onderwijs, cultuur en woningbouw. Het bureau werkt met 3D Revit. Onze ontwerpen kenmerken zich door een hoge mate van ambachtelijkheid en kwaliteit. Dat dit door onze opdrachtgevers wordt gewaardeerd blijkt wel uit de groei die wij doormaken Daarom zijn wij per direct op zoek naar versterking van ons bureau. (Enthousiaste, pragmatische) PROJECTMEDEWERKER BOUWKUNDIG REVIT MODELLEUR (m/v) Wat zoeken wij: Iemand met een afgeronde opleiding HBO - bouwkunde met de afstudeerrichting architectuur. Werkervaring van minimaal 2 jaar in het bouwkundig uitwerken in alle voorkomende fasen met 3D-Revit. Een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift. Uitstekende communicatieve vaardigheden en een oplossingsgericht persoon. Kennis van/ervaring met autocad en sketch up zijn een pre. Wat bieden wij: Een architectenbureau met een kleine groep enthousiaste en vakbekwame collega’s, verantwoordelijk voor het opzetten en uitwerken van de ontwerpen tot technische tekeningen die geschikt zijn voor de aanvraag van vergunningen en te gebruiken voor de uitvoering van de plannen. De ruimte om creatief mee te denken over de invulling en uitwerking van de projecten Een passende salarisschaal conform de cao voor architectenbureaus. indien deze vacature passend lijkt, stuur dan een brief met cv per e-mail naar info@RLArchitecten.nl of per post naar Postbus 2530, 3800GB Amersfoort, t.a.v. Marianne de Vries.
 
 
 
Bureau Broeders Ontwerp en Bou... / Loon op Zand
Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Bouwkundig engineer/tekenaar Functieomschrijving Ondersteunende ontwerpwerkzaamheden. Maken van 3D visualisaties. In beeld brengen bestaande situaties. Technisch tekenwerk t.b.v. de aanvraag omgevingsvergunning. Diverse bouwbesluitberekeningen zoals EPN, ventilatie, daglicht. Maken van uitvoeringsdetailleringen. Functie-eisen Passie voor architectuur. Een afgeronde HBO-opleiding Architectuur of Bouwkunde. Bekend met Adomi-ASD of bereid zich dit eigen te maken. Zelfstandig en doelgericht. Pro-actief in de communicatie met collega's, klanten en overheid. Contact Neem voor meer informatie contact met ons: T. 0416-36 51 40 E. info@bureaubroeders.nl Uw sollicitatie met cv kunt u ook naar dit e-mailadres verzenden. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
Springtij Architecten BV / Zandvoort
Bouwkundig tekenaar Springtij Architecten is een architecten bureau in Zandvoort en Amsterdam. Onze opdrachtenportefeuille behelst beeldbepalende multifunctionele woningbouw, (collectief) particulier opdrachtgeverschap, transformatie, en stedenbouwkundig ontwerp. In verband met de groei van het team zoeken wij per direct bouwkundig tekenaars met aantoonbare ervaring in het technisch uitwerken van beeldbepalende en complexe projecten. Vereisten: minimaal HBO werk- en denkniveau aantoonbare relevante werkervaring met in detail technisch uitwerken van beeldbepalende, complexe (kleine en/of grote) projecten; Zelfstandige en kritische houding; Goede kennis van Nederlandse bouw- en regelgeving; Actuele bouwkundige kennis van materialen en producten, bouwtechnieken en bouwmethoden; Goede beheersing van Vectorworks en ervaring met BIM is een pré. Je wordt betrokken in alle fasen van een project met nadruk op de technische uitwerking. Je hebt aantoonbare ervaring met betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor technische uitwerkingen van projecten. Je werkt zelfstandig en in teamverband onder leiding van een ervaren projectleider. We hebben behoefte Wij bieden in eerste instantie een tijdelijk dienstverband van 6 maanden voor minimaal 32 uur per week. Salaris afhankelijk van ervaring. Interesse: Stuur je motivatie, cv en portfolio (max. 5mb) naar: Kees Draisma info@springtijarchitecten.nl Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
 
 
 
Ector Hoogstad Architecten / Rotterdam
Ector Hoogstad Architecten zoekt een Projectmanager m/v Ector Hoogstad Architecten is op zoek naar een ervaren senior projectmanager die zich samen met collega’s inzet voor architectuurprojecten die zich onderscheiden door kwaliteit in de breedste zin van het woord. Om de gehele bouwtechnische en organisatorische verantwoordelijkheid over een project te kunnen dragen, zoeken wij een kwaliteitsgerichte collega met: een bouwkundige opleiding, op HBO- of WO-niveau; minimaal 10 jaar ervaring als projectleider op een architectenbureau; goede communicatieve vaardigheden in woord en schrift; aantoonbare managementvaardigheden; affiniteit met architectuur; een gezonde dosis humor. Wij zoeken een organisatietalent die overzicht houdt over het geheel en de details van een project. Wij bieden een uitdagende werkomgeving in een goed geoutilleerd bureau met 50 medewerkers. Van de projectmanager wordt het volgende verwacht: Geeft leiding aan in- en externe projectteams en stuurt deze aan Coördineert de werkzaamheden van deze teams gedurende alle fasen Is verantwoordelijk voor het vervaardigen of laten vervaardigen van alle fasedocumenten voor wat betreft kwaliteit en juistheid, planning en kosten Organiseert en adviseert aanbestedings- en prijsvormingstrajecten Kan bouwdirectie organiseren en voeren Organiseert alle voorkomende vergaderingen en is ook in staat deze voor te zitten Doet alle administratieve werkzaamheden behorende bij voornoemde taken. Uw sollicitatie voorzien van cv mailen naar werk@ectorhoogstad.com Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Max Pape of Gijs Weijnen.
 
 
Ector Hoogstad Architecten / Rotterdam
Ector Hoogstad Architecten zoekt per direct een full time Assistent Projectleider m/v (32 of 40 uur) Ector Hoogstad Architecten is op zoek naar een assistent projectleider die zich samen met collega’s inzet voor architectuurprojecten die zich onderscheiden door kwaliteit in de breedste zin van het woord. Om de projectmanager te kunnen assisteren bij het dragen van de gehele bouwtechnische en organisatorische verantwoordelijkheid, zoeken wij een kwaliteitsgerichte collega met: - een opleiding op HBO of WO-niveau; - goede communicatieve vaardigheden in woord en schrift; - kennis van managementvaardigheden; - het vermogen om accuraat te werken; - affiniteit met architectuur; - een gezonde dosis humor. Een kandidaat met enige ervaring in projectmanagement en een bouw gerelateerde achtergrond heeft de voorkeur. Wij bieden een uitdagende werkomgeving in een goed geoutilleerd bureau met 50 medewerkers. De werkzaamheden van de assistent projectleider omvatten onder andere: Het assisteren van de projectmanager bij al zijn werkzaamheden; Opstellen en bewaken, dan wel hierbij assisteren, van projectplannen, projectmanagementrapportages, notulen, vergunningsaanvragen en overige bouwadministratie; Het organiseren van contacten en afspraken; Het assisteren bij prijsvragen en aanbestedingen. Sollicitaties voorzien van cv mailen naar werk@ectorhoogstad.com Voor nadere informatie kunt u contact op nemen met Gijs Weijnen, Bureaumanager.
 
 
 
archivolt architecten bv / Amsterdam
Wij zoeken een Archicad-modelleur, specifiek voor projecten bestaande bouw en cultureel erfgoed. Je maakt BIM-modellen in Archicad van gebouwen in bestaande en nieuwe toestand, hebt plezier in het nauwkeurig technisch uitwerken en de afstemming op andere disciplines en in het maken van bouwkundig details. Daarnaast maak je opnames en inmetingen van gebouwen. Wij zoeken een zelfstandig werkende man/vrouw, die in wisselende projectteams nauw samenwerkt met projectleider, architect en de andere medewerkers van het bureau. Archivolt architecten is een middelgroot architectenbureau, betrokken bij herstel van cultureel erfgoed, transformatie en nieuwbouw. Op dit moment zijn wij onder meer betrokken bij een diversiteit aan projecten op het gebied van renovatie woningbouw, utiliteitsbouw en restauratie. Integraal ontwerp is onze standaard, waarbij wij met BIM structuur geven aan onze samenwerking met derden en Archicad gebruiken voor modelleren en invoeren van data. Zie voor meer informatie over ons bureau onze website: www.archivolt.eu. Wij bieden: - 32 – 40 uur per week - Arbeidsvoorwaarden conform CAO voor architectenbureaus - Kantoor direct naast station Amsterdam Bijlmer-Arena - Werkvloer met plm. 12 personen Wij vragen: - HBO denk- en werkniveau - Goede kennis van bouwtechniek - Nauwkeurig kunnen werken - 1 à 3 jaar ervaring, bij voorkeur met Archicad - Kennis/vaardigheid BIM Sollicitaties met C.V. en compact portfolio kun je tot 8-11-2016 richten aan Philip Breedveld, ph.breedveld@archivolt.eu.
 
 
APTO Architects / Amsterdam
Revit modelleur / tekenaar Beschikbaarheid zo spoedig mogelijk opleidingsniveau HBO jaren ervaring minimaal 2 jaar aantal uren full time Nederlands sprekend CV en portfolio naar: D. Rietveld – frontoffice@apto.nl APTO Architects Zorgen dat plekken energie creëren. Energie creëer je met mensen. Daarom gaan we in gesprek voordat we ontwerpen. We maken concepten om te doorgronden waarom en voor welke processen de ruimte gebruikt wordt. Met een businesscase kijken we wie en wat van elkaar kunnen van profiteren. Tijdens het ontwerpen onderzoeken we met wat voor een ruimte, de juiste energie ontstaat? Omdat we architecten en conceptontwikkelaars zijn kunnen we altijd schakelen tussen concept, businesscase en ontwerp. Omschrijving organisatie APTO Architects is een projectgedreven organisatie waarbij iedereen vanuit zijn of haar eigen expertise een bijdrage levert aan de voortgang en eindresultaat van de projecten. Doordat iedereen in ons team bijdraagt vanuit zijn/haar expertise verhogen we de kwaliteit van onze projecten. Revit modelleur Als Revit modelleur werk je zelfstandig en in een team aan (complexe) projecten in binnen- en buitenland. In samenspraak een team van architecten werk je aan technische en haalbare oplossingen. Je zal stagiaires moeten aansturen. Functie eisen Minimaal HBO niveau opleiding Minstens 2 jaar werkervaring of meer Werkzaamheden voor een vergelijkbaar bureau of bureau’s verricht Type persoon Oplossingsgericht, toewijding en passie voor wat je doet, creatief, nieuwsgiering, standvastig, lol halen uit het onmogelijke mogelijk maken, team player, verantwoordelijk, zelfstandig. Omschrijving activiteiten en verantwoordelijkheden Het technisch modelleren van ontwerptekeningen naar een BIM model Coördinatie met samenwerkingspartners in binnen- en buitenland Haalbare oplossingen bedenken binnen budget, zodat esthetische kwaliteit te gewaarborgd blijft Controleren van uitvoeringstekeningen en zo nodig aanvoeren van oplossingen Aansturen en het trainen van stagiares in Revit en technisch tekenen Je bent werkzaam op het kantoor in Amsterdam Oost, Timorplein 38
 
 
 
Seed Architects / Alkmaar
SEED architects is een vooruitstrevend bureau dat zich op dit moment veel bezig houdt met (internationale) projecten in de gezondheidszorg. Het bureau is samenwerkingsgericht en is founding partner van Dutch Hospital Design. Tevens werkt het bureau structureel samen met andere architectenburau’s, waaronder VNL architecten in Grou. Omdat SEED architects streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit is reeds 15 jaar geleden gestart de projecten uit te werken in BIM (Autodesk Revit). Ondertussen wordt BIM vanaf het eerste begin van een project als tool gebruikt. Vanwege toenemende werkzaamheden zijn we op zoek naar een bouwkundig medewerker die onze ontwerpen in een BIM-model kan vertalen en tot in detail kan uitwerken. Je hebt minimaal een afgeronde HBO bouwkunde opleiding en het is een pre als je eerder enige bouwkundige ervaring hebt opgedaan in het werken aan utiliteitsprojecten en aangetoond hebt betrokken te zijn en verantwoordelijkheid kan dragen. Bovendien heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen in de uitwerking van beeldbepalende gebouwen. Je spreekt goed Nederlands en kan met een zelfstandige en kritische houding goed in een team functioneren. Met het zicht op een continuïteit bieden wij een tijdelijk dienstverband van 32-40 uur per week. De standplaats voor je werkzaamheden is Alkmaar, maar tijdelijke inzet bij VNL architecten in Grou behoort tot de mogelijkheden. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan voor 24 november 2016 een motivatiebrief en CV met portfolio naar Arnold Burger, a.burger@seedarchitects.nl.
 
 
MVRDV / Rotterdam
SENIOR PROJECT LEADER Due to our expanding portfolio, MVRDV is looking for Senior Project Leaders with a minimum of 8 years of working experience, who can work on a conceptual and technical level. The position is based at the MVRDV office in Rotterdam. Requirements Professional degree as an architect, experience abroad is an asset At least 8 years’ of proven professional experience in project leadership Strong knowledge and experience in all phases of design: schematic design, detail and design development, construction documents, site supervision Good spoken and written communication skills in English With EU working permit is a pro Knowledge of MVRDV’s work and theory is an asset We offer Salary according to collective work agreement (CAO Architecten) A highly dynamic, internationally orientated and creative office with many enthusiastic colleagues that work on projects on different scales all over the world. MVRDV is a globally operating firm with a team of more than 140 employees, dedicated to innovative architecture and urban design. It was founded in 1993, has its headquarters in Rotterdam and a subsidiary in Shanghai since 3 years. We are an equal opportunity employer. We are committed to treat all employees and applicants equally, regardless of gender or marital status, race or colour, nationality or ethnic origin, religion or religious belief, sexual orientation, disability or age. HOW TO APPLY Please fill in the online form and upload your motivation letter, CV, recommendation and portfolio preferably as PDF not larger than 5mb. https://www.mvrdv.nl/en/job/63/senior-project-leader Let us know your preferred starting date. If you don't fill in the application form we cannot consider your application. For questions, call our HR department +31(0)104772860
 
 
 
MVRDV hiring Due to our expanding portfolio in China/East Asia, MVRDV is looking for a Senior project leader with a minimum of 8 years of working experience, who can work on a conceptual and technical level. The position is based at the MVRDV office in Rotterdam. REQUIREMENTS Professional degree as an architect, experience abroad is an asset • At least 8 years’ of proven professional experience in project leadership Strong knowledge and experience in all phases of design: schematic design, detail and design development, construction documents, site supervision Good spoken and written communication skills in English Affinity with Chinese/East Asian market Experience in China is a pro • With EU working permit is a pro Knowledge of MVRDV’s work and theory is an asset WHAT WE OFFER A highly dynamic, internationally orientated and creative office with many enthusiastic colleagues that work on projects on different scales all over the world. Salary and benefit package according to collective work agreement (CAO Architecten) We are a globally operating firm with a team of more than 140 employees, dedicated to innovative architecture and urban design. It was founded in 1993, has its headquarters in Rotterdam and a subsidiary in Shanghai since 3 years. We are an equal opportunity employer. We are committed to treat all employees and applicants equally, regardless of gender or marital status, race or colour, nationality or ethnic origin, religion or religious belief, sexual orientation, disability or age. HOW TO APPLY Please fill in the online form and upload your motivation letter, CV, recommendation and portfolio preferably as PDF not larger than 5mb. https://www.mvrdv.nl/en/job/60/experienced-project-leader-for-asian-projects Let us know your preferred starting date. If you don't fill in the application form we cannot consider your application. For questions, call our HR department +31(0)104772860
 
 
BDG Architecten Ingenieurs Zwolle / Zwolle
BDG Architecten is een creatief architectenbureau met interessante en uiteenlopende projecten door heel het land, variërend van MFA’s en scholen tot kazernes, woningbouw en publieke voorzieningen. Met een jonge, ambitieuze groep professionals wordt gewerkt aan projecten in een ateliervorm, waarbij samenwerking en kennisdeling centraal staat. We bieden dan ook een dynamische werkomgeving met voldoende mogelijkheden om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Enthousiaste BIM-modelleur / ontwerper gezocht BDG Architecten is voor de vestiging in Zwolle, per direct op zoek naar een enthousiaste, BIM-modelleur met enkele jaren ervaring binnen de utiliteits- en scholenbouw. Je beschikt over uitstekende bouwkundige kennis, hebt ervaring met Revit en affiniteit met zowel het ontwerp als de bouwkundige uitwerking van projecten. Vereisten: - afgeronde HBO bacheloropleiding bouwkunde/architectuur - affiniteit met het vertalen van ontwerpen naar bouwtechniek, vanaf een voorontwerp - ervaring bij voorkeur in de utiliteitsbouw en scholenbouw is een pré - ervaring met Autodesk Revit (voorkeur met SmartRevit werkmethodiek) is een pré - kennis van bouwbesluit en Nederlandse regelgeving - flexibel - goed kunnen samenwerken - affiniteit met de architectuur van ons bureau - ervaring met overleg met opdrachtgevers, gebruikers, externe adviseurs Wij bieden: - een functie voor min. 4 dagen per week binnen een jong en gedreven team - interessante, spraakmakende en leerzame projecten, op het gebied van o.a. woningbouw, onderwijs, zorg en utiliteitsbouw Ben jij de schakel tussen ontwerp en bouwtechniek en herken je jezelf in bovenvermeld profiel? Stuur dan uiterlijk 28 oktober een motivatie, CV en portfolio naar bureau@bdgarchitecten.nl. (max. 5 MB)
 
 
 
archivolt architecten bv / Amsterdam
Wij zoeken een allround projectcoördinator / bouwkundig medewerker (m/v), specifiek met ervaring in de restauratie. Je wordt betrokken bij projecten op het gebied van cultureel erfgoed: restauratie, renovatie en transformatie. De werkzaamheden bestaan uit onderzoek en planvorming, materialisatie en detaillering, bouwbegeleiding, aangevuld met bestek schrijven en begroten. Intern de begeleid je tekenaars; extern voer je overleg met opdrachtgevers, aannemers, overheden en derden adviseurs. Wij zoeken een zelfstandig werkzame man/vrouw, die nauw samenwerkt met de eindverantwoordelijke project-architect of restauratie-architect. Archivolt architecten is een middelgroot architectenbureau, werkzaam in restauratie, renovatie en nieuwbouw. Op gebied van bestaande bouw zijn wij momenteel o.a. betrokken bij de Zuiderkerk en de Westerkerk, Munttoren, de Martelaren van Gorcum, Het Schip en school De Berkhoff en diverse projecten renovatie in de woningbouw- en zorgsector. Meer informatie over het bureau vind je op www.archivolt.eu Wij bieden: - 32 – 40 uur per week - Arbeidsvoorwaarden conform CAO voor architectenbureaus - Kantoor direct naast station Amsterdam Bijlmer-Arena - Werkvloer met plm. 12 personen Wij vragen: - WO / HBO-niveau, cq. aangevuld met aanvullende opleiding restauratie - Minimaal 3 jaar ervaring met restauratieprojecten - Bij voorkeur ervaring met Stabu- bestek en met calculaties - Wij werken met Archicad; ervaring hiermee (of vergelijkbaar) is een pre. Sollicitaties met C.V. en compact portfolio kun je tot 1-11-2016 richten aan Philip Breedveld, ph.breedveld@archivolt.eu.
 
 
JLL / Amsterdam
Niemand kan zo blij worden van een gedetailleerde bouwkundige tekening dan jij. Je hebt oog voor detail, maar je weet wel waar de prioriteiten liggen. Je hebt jouw studie MBO/HBO Bouwkunde goed doorlopen zonder dat je een feestje hebt gemist. Je voelt je thuis in een dynamisch team en bent niet bang om jouw mening te geven. Je begrijpt architecten als geen ander en weet precies hoe je een visie en ontwerp in een werkbare tekening moet uitwerken. Daarnaast heb je vooral veel zin om jouw talenten voor ons internationale bedrijf in te zetten en jezelf onder onze leiding te ontwikkelen tot de beste bouwkundig tekenaar van het westelijkhalfrond. Herken jij jezelf in deze tekst? Aarzel dan vooral niet en solliciteer bij Tétris Design & Build naar de functie van: Bouwkundig Tekenaar Locatie: Amsterdam Wat houdt de functie in? Als ervaren tekenaar ben je in staat zelfstandig te werken aan uiteenlopende projecten. Je weet wat er speelt in bouwregelgeving en kunt met technisch inzicht de organisatie voorzien van uitgewerkte bouwtekeningen, space plannen en advies. Wat vragen wij van je? Je beschikt over een afgeronde MBO/HBO Bouwkunde. Je hebt circa 2-3 jaar werkervaring. Je hebt kennis van de huidige wet- en regelgeving op het gebied van werkplekken (ARBO en NEN), Bouwbesluit en brandveiligheid. Je kunt werken met Autocad, Photoshop, Sketch up en Revit. Het is een pre als je handig bent met Indesign. Je bent professioneel Je bent vloeiend in Nederlands en Engels in zowel taal als geschrift. Wat bieden wij je? Het salaris is afhankelijk van je werkervaring en capaciteiten. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioen- en lunchregeling, collectieve ziektekostenverzekering en sportfaciliteiten. Wil je solliciteren? We nodigen je van harte uit om jouw sollicitatiebrief met CV te sturen naar: Tamara Meskes: tamara.meskes@eu.jll.com Heb je nog vragen over de functie? Bel haar gerust: (020) 5 405 405 Over Tétris Tétris Design & Build is een volle dochter van JLL en is de Europese "Design & Build"-specialist voor de fit-out van kantoor-, winkel-, hotel- en logistieke ruimtes. Tétris heeft verschillende afdelingen door heel Europa met wie we ook nauw samenwerken. Het team bestaat uit architecten, space planners, designers en project managers. Tetris is in 2011 opgericht en heeft inmiddels een aardig klantenbestand opgebouwd met bedrijven als Uber, bol.com, Samsung en Verizon. Binnen het team is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het uitvoeren van nieuwe ideeën. We waarderen eigenheid en zien het als een plicht om het beste uit onze medewerkers te halen. Tétris is een hecht team dat naast hard werken graag tot het laatste moment de dansvloer onveilig maakt tijdens (bedrijfs)feestjes.
 
 
 
AAARCHITECTEN bv / Den Haag
Enthousiaste bouwkundige / Revit modelleur gezocht! AAARCHITECTEN is een breed georiënteerd, full-service architectenbureau in Den Haag met een grote diversiteit aan interessante projecten variërend van hoogstedelijke woningbouwopgaven en complexe utiliteitsbouw zoals laboratoria, ziekenhuizen, gezondheidscentra en crematoria tot herontwikkelingen en interieuropgaven. Met een jonge, ambitieuze groep professionals wordt in teams aan deze projecten gewerkt, waarbij samenwerking en kennisdeling centraal staat. We bieden een dynamische werkomgeving met voldoende ruimte om je vaardigheden verder te ontwikkelen. AAARCHITECTEN is per direct op zoek naar een enthousiaste bouwkundige / Revit modelleur met minimaal vijf jaar ervaring in woning- en utiliteitsbouw. Wat vragen wij? - Een afgeronde HBO of Universitaire opleiding Bouwkunde / Architectuur. - Minimaal 5 jaar werkervaring. - Affiniteit met architectuur. - Het (zelfstandig) vertalen van ontwerpen naar bouwtechniek in alle fasen van een project. - Kennis van Nederlandse bouwregelgeving. - Ervaring met Autodesk Revit architecture. - Flexibele instelling. - Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. - Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Wat bieden wij? - Een functie voor minimaal 32 uur, bij voorkeur 40 uur per week. - Een dynamische en inspirerende werkplek in LabS55. - Ruimte voor ontwikkeling. - Interessante en spraakmakende projecten. - Salaris conform de CAO voor architectenbureaus. Ben jij de schakel tussen ontwerp en bouwtechniek en herken je jezelf in bovenvermeld profiel? Stuur dan uiterlijk 1 november 2016 je motivatie, CV en portfolio (max. 5 MB) naar denhaag@aaarchitecten.nl o.v.v. vacature bouwkundige / Revit modelleur, t.a.v. Monique Broodman.
 
 
Brandmeester BV / Heerenveen
Organisatie Brandmeester BV is jong bedrijf. Recent opgericht als verlengstuk van het succesvolle ontwerpbureau Binnenbrand. Brandmeester realiseert de projecten waarvoor Binnenbrand het ontwerp heeft gemaakt en ontzorgt daarmee de klant. Het gaat hierbij hoofdzakelijk om unieke interieurprojecten in de retail- en horecabranche. Het aanbod van Brandmeester start bij projectmanagement en coördinatie en strekt zich uit tot volledig turnkey realisatie van een project. Functieomschrijving Ter versterking van ons jonge bedrijf zijn wij op zoek naar een junior projectmanager. Bij voorkeur iemand met enige ervaring, maar ook als je onervaren maar enthousiast en leergierig bent willen we je graag leren kennen. Je ondersteunt de projectmanager bij de totale uitvoering van projecten, zodanig dat deze binnen budget, planning en afgesproken kwaliteitseisen worden uitgevoerd. Je bent een doorbijter zonder 9 tot 5 mentaliteit. Werkzaamheden -Vervaardigen van technische tekeningen. Definitieve Ontwerptekeningen. -Opstellen van planningen -Aanvragen en beoordelen van offertes -Budgetbewaking -Communicatie met klanten en leveranciers Functie-eisen -Opleiding op HBO niveau (bouwkunde) -Ervaring met CAD-tekenprogramma’s, zoals Vectorworks en autocad. -Goede communicatieve en sociale vaardigheden -Liefhebber van afwisseling en variatie in projecten -Flexibel, positief kritisch en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel -Teamplayer -In bezit van rijbewijs B Wat bieden wij -De kans om mee te doen in de opbouw van een jong bedrijf -Doorgroeimogelijkheden als projectmanager -Nauwe samenwerking met ontwerpers -Diversiteit aan projecten -Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden Geïnteresseerd Stuur dan een email met persoonlijke motivatie inclusief CV naar info@brandmeester.org t.a.v. Jochem van de Ven
 
 
 
2802 ontwerpt en adviseert / Hardinxv Giessend
Ben jij een gedreven bouwkundig tekenaar en heb je affiniteit met architectuur? Heb jij een creatieve kijk op wonen, winkelen en werken? Binnen 2802 ontwerot en adviseert werken we aan gebouwen met een goede mix tussen prijs en kwaliteit die aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgever. Creatieve vormgeving, budget, duurzaamheid, flexibiliteit en oog voor detail zijn hierin maatgevend. De kwaliteit van onze ontwerpen valt of staat hierbij. Bouwkundig tekenaar zijn bij 2802 ontwerpt en adviseert is méér dan alleen een dienende of uitvoerende rol. We verwachten van je dat je creatieve oplossingen bedenkt en uittekent die bouwtechnisch uitvoerbaar zijn. We vinden het belangrijk dat je gedreven en nauwkeurig werkt en dat je je bewust bent van de consequenties van wat getekend wordt. Je past in deze functie als je beschikt over de volgende kenmerken: Een uitgekiend gevoel voor bouwtechniek en detaillering Een afgeronde opleiding MBO of HBO Bouwkunde Representatief en communicatief vaardig Goede kennis van bouwregelgeving Goed zelfstandig projecten kan oppakken en werken van ontwerp tot uitvoering Kennis van en ervaring met ArchiCAD/Revit is geen must, maar wel welkom Goede kennis van sketchup, Indesign en photoshop is een pré Salariëring is marktconform. Sollicitaties e-mailen aan Sjoerd Roza (post@2802oa.nl) Graag ontvangen we naast een CV ook een beeldende portfolio (ook van de technische tekeningen) en beknopte motivatie.
 
 
Rever Interieurprojecten / Utrecht
Beschik jij over het talent om schetsontwerpen tot leven te wekken door middel van 2D of 3D-tekeningen? En wil jij werken in een commerciële organisatie met een eigen unieke studio? Wij zijn op zoek naar een collega die werkzaam wil zijn in een jong en dynamisch fullservice bureau voor interieurprojecten (gemiddelde leeftijd van onze collega’s: 36 jaar). Er wordt bij ons hard gewerkt, veel gelachen en er heerst een echt teamgevoel. Regelmatig worden er inspiratie momenten georganiseerd, zoals het Inspiriment, een bezoek aan het Vitra museum in Basel en diverse Designbeurzen. Wie ben jij? Jij bent de stabiele factor binnen onze ontwerpstudio. Door jouw concretisering kunnen de innovatieve ideeën van de (interieur-)architecten gerealiseerd worden. Jij bent de spil tussen onze ontwerpers en de afdeling projectmanagement. Vanaf het begin van een project ben jij betrokken bij de ontwikkeling van “settings”. Jouw rol wordt gedurende het project steeds belangrijker, zowel voor ons als voor de klant. Tijdens een project verricht je ontwerp- en tekenwerk en zul jij je o.a. bezig houden met het opmeten van gebouwen, het maken van detail-, werk- en bestektekeningen, evenals het verrichten van materiaalonderzoek. Je woont tevens de bouwvergaderingen bij de klant bij, samen met een collega van projectmanagement. Je hebt bij ons, ten opzichte van een traditioneel architectenbureau, meer invloed op wat er daadwerkelijk gerealiseerd wordt omdat de realisatie ook in onze handen is. Jouw ideeën zie je terug bij mooie klanten als VGZ, Nike, Schiphol en Triodos Bank. Kijk hier voor onze meest recente projecten. Wat heb jij te bieden? Wij bieden een uitdagende baan in een inspirerende werkomgeving in Utrecht, met veel eigen inbreng. Hiervoor zien we graag het volgende terug: je hebt succesvol een HBO-opleiding in een technische richting afgerond (vereiste) je hebt een technische / bouwkundige achtergrond je hebt minimaal 3-5 jaar aantoonbare soortgelijke werkervaring (vereiste) je kunt aantoonbaar ontwerpend meedenken binnen concepten je hebt affiniteit met revitaliseringsprojecten en interieurs je hebt ervaring met werken in 2D en 3D VectorWorks (pré) je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit je bent ambitieus, ondernemend, stressbestendig en flexibel je werkt gestructureerd en ordelijk je voelt je thuis in een dynamische omgeving en bent in staat om aan meerdere projecten tegelijk je bijdrage te leveren je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift Wie zijn wij? Vanuit onze passie voor interieur gunnen wij het iedereen te werken in een omgeving die inspireert. Wij zien interieur als een strategisch instrument voor groei; in een passende setting worden mensen zowel mentaal als fysiek gestimuleerd om optimaal te functioneren, zich te ontwikkelen en in hun kracht te staan. Wij geloven dat gezonde en gelukkige medewerkers de basis zijn om als bedrijf succesvol te zijn. Als creatief fullservice bureau duiken we in de bedrijfscultuur en identiteit van onze klant. Een passend ontwerp, de keuze voor duurzame materialen, de scherpe inkoop van het interieur en de aansturing van de volledige realisatie: ons team ontzorgt en regelt het binnen het afgesproken budget en tijdspad. Wij ontwerpen en realiseren settings die identiteit zichtbaar en voelbaar maken. Een interieur waar mensen plezierig kunnen werken, welke ontmoetingen stimuleert en waar groei en ontwikkeling bijdragen aan de ambities van mensen en organisaties. Interesse? Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij ons creatieve en commercieel ingestelde team? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je kunt je motivatiebrief, CV en portfolio (een PDF van max. 10 MB) mailen naar Marieke Antens (HR-Adviseur) via het e-mailadres: marieke.antens@rever.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jaytee van Veen, Hoofd Studio via het telefoonnummer: 06-50697615.
 
 
 
Wil jij aansprekende en prikkelende gebouwen bouwkundig uitwerken? Heb je ambities en werk je graag in een dynamische werkomgeving? Dan is MIX architectuur op zoek naar jou! Wij zoeken op korte termijn een startende bouwkundig Revit modelleur. Wie zijn we? MIX architectuur is een middelgroot architectenbureau dat is gevestigd in Ede. Wij werken dagelijks met 14 gedreven en gepassioneerde mensen met veel enthousiasme aan architectuuropdrachten op het gebied van wonen, werken en winkelen. Ons bureau is een full service architectenbureau, onze werkzaamheden beslaan het gehele traject van het concept tot aan de oplevering. Onze architectuur is krachtig, helder, toegankelijk en tegelijkertijd specifiek. Wie zoeken we? Wij zoeken een startende en ambitieuze Revit modelleur om mee te werken aan onze projecten. Een ondernemend talent die zich verder wil ontwikkelen in het bouwkundige uitwerking van hoogwaardige architectuur vanaf het voorlopig ontwerp tot realisatie. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent oplossingsgericht met een positieve grondhouding. Daarnaast ben je proactief, pragmatisch, accuraat en stressbestendig. Wat bieden we? Een interessante en uitdagende werkomgeving binnen een team van zeer ervaren professionals. Afhankelijk van jouw werkervaring en ontwikkeling krijg je snel de kans zelfstandig te werken. Zodra je er klaar voor bent kun je doorgroeien naar projectleider/modelleur. Wij zijn op zoek naar een uitbreiding van ons team voor de lange termijn. Wat vragen we? Je heb een afgeronde opleiding HBO - bouwkunde met de afstudeerrichting architectuur. Tevens ben je expert in het werken met Revit, ervaring met Autocad en routine daarin is een pré. Wij vragen een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift. Interesse? Heb je belangstelling voor deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief, cv en portfolio vóór 31 oktober 2016 naar info@mix-architectuur.nl. Kijk voor meer informatie over ons bureau op onze website www.mix-architectuur.nl. Voor vragen over deze vacature kun je ons mailen op eerder genoemd adres.
 
 
DE UNIE ARCHITECTEN / Groningen
Heb jij je bachelor bouwkunde of meer, ruime praktijkervaring als bouwkundig tekenaar/ projectleider en kun je goed tekenen/modeleren met ArchiCAD? Dan ben jij wellicht het nieuwe teamlid van DE UNIE ARCHITECTEN! Wat vragen we van jou? Je bent als bouwkundig tekenaar/projectleider de schakel tussen ontwerp en uitvoering. Je hebt het bouwkundig inzicht en de ervaring om goed te communiceren met aannemers en andere uitvoerende partijen. Je hebt plezier in tekenen, affiniteit met ontwerpen en het inzicht om ontwerpkeuzes over te brengen op andere partijen. Je bent flexibel, inzetbaar in alle fasen van het ontwerpproces en kunt snel schakelen tussen projecten. Je kunt over de grenzen van je eigen rol meedenken en kunt bouwkundig tekenen en ArchiCAD modelleren. En het belangrijkste: je hebt een open, positieve instelling en hebt plezier in je werk! Wie zijn wij? DE UNIE ARCHITECTEN (voorheen pvanb architecten) is een groeiend architectenbureau in de stad Groningen. We hebben een brede opdrachtportefeuille, van utiliteitsbouw tot seriematige woningbouw tot stedenbouw en gebiedsontwikkeling. We zijn gespecialiseerd in vlotte, gestroomlijnde ontwerpprocessen waarbij we alle partijen betrekken in de samenwerking. Bij DE UNIE ARCHITECTEN werken we in teamverband - iedereen is vanuit de eigen rol en specialiteit betrokken bij het grotere geheel. Ben jij onze bouwkundig tekenaar/projectleider? Stuur een motivatiebrief met c.v. en beknopt portfolio naar: vacature@deuniearchitecten.nl
 
 
 
Bosch Slabbers Tuin- en Landschapsarchitecten B.V. / Den Haag
Voor ons kantoor Den Haag zijn wij op zoek naar een technisch medewerker met affiniteit voor landschap. Trefwoorden: Kwaliteitsgericht, durf, technisch onderlegd, enthousiast, grafisch sterk, teamspeler & zelfstandig. Wil je werken aan innovatieve en uitdagende opdrachten? Ben je in staat ontwerpen van concept tot detail door te denken? Heb je een sterke verbeeldingskracht en ben je in staat deze te verbeelden in 2D en 3D? Wij bieden een gevarieerd en uitdagend werkpakket, een prettige werksfeer en een creatieve werkomgeving met enthousiaste collega’s. Heb je belangstelling voor deze functie schrijf dan voor 1 november 2016 een brief vergezeld van een c.v. en portfolio naar onderstaand adres: Bosch Slabbers t.a.v. secretariaat Postbus 147 4330 AC Middelburg 0118-592288 j.vermaas@bosch-slabbers.nl
 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
© 2001-2016 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap