25 vacatures
 
 
JYB architecten / Waalwijk
JYB architecten is een jong en snel groeiend architectenbureau uit Waalwijk. Wij zoeken een: Bouwkundig tekenaar Als bouwkundig tekenaar-modelleur werk je in alle fases van het bouwproces, van ontwerp tot het maken van bouwaanvraagtekeningen, details en uitvoeringstekeningen. Jouw profiel; HBO Bouwkunde, afgestudeerd, minimaal 2 jaar fulltime werkervaring als bouwkundig tekenaar, ervaring met ARCHICAD is een pre, goede kennis van de bouwregelgeving, ervaring met het maken van bouwbesluit-berekeningen, goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit, rijbewijs B. Wat wij jou bieden; 36 uur dienstverband, start dienstverband op zeer korte termijn. Je sollicitatiebrief inclusief CV en portfolio (max. 5MB) stuur je naar info@jybarchitecten.nl t.a.v. Jouwert Bosma. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
 
Buro van der Goes / Hilversum
Technisch Ontwerper / Projectleider gezocht Per direct hebben wij plaats voor een ervaren projectleider die bij ons vanaf het Definitief Ontwerp, in samenwerking met opdrachtgevers en collega's, projecten gaat uitwerken en begeleiden tot een mooi en kwalitatief eindresultaat. Ons team bestaat uit architecten, ontwerpers, projectleiders en tekenaars. Wij werken met een vast kernteam en huren daarnaast flexibel personeel in. Onze projecten zijn te zien op www.burovandergoes.nl wij zijn met name gespecialiseerd in opdrachten waarin winkelen, wonen en zorg gecombineerd wordt. Functie-eisen: HTS Bouwkunde 10 jaar ervaring met bouwkundig tekenwerk waarvan minimaal 2 jaar ervaring met projectleiding van middelgrote tot grote projecten ervaring met Arkey - Adomi woonachtig in de omgeving van Hilversum daadkrachtig flexibel full time beschikbaar Reacties (CV inclusief motivatie) kunt u sturen naar Angela Oostveen aoostveen@burovandergoes.nl Binnen twee weken na ontvangst van uw sollicitatie krijgt u een reactie van ons.
 
 
JLL / Amsterdam
Niemand kan zo blij worden van een gedetailleerde bouwkundige tekening dan jij. Je hebt oog voor detail, maar je weet wel waar de prioriteiten liggen. Je hebt jouw studie MBO/HBO Bouwkunde goed doorlopen zonder dat je een feestje hebt gemist. Je voelt je thuis in een dynamisch team en bent niet bang om jouw mening te geven. Je begrijpt architecten als geen ander en weet precies hoe je een visie en ontwerp in een werkbare tekening moet uitwerken. Daarnaast heb je vooral veel zin om jouw talenten voor ons internationale bedrijf in te zetten en jezelf onder onze leiding te ontwikkelen tot de beste bouwkundig tekenaar van het westelijkhalfrond. Herken jij jezelf in deze tekst? Aarzel dan vooral niet en solliciteer bij Tétris Design & Build naar de functie van: Bouwkundig Tekenaar Locatie: Amsterdam Wat houdt de functie in? Als ervaren tekenaar ben je in staat zelfstandig te werken aan uiteenlopende projecten. Je weet wat er speelt in bouwregelgeving en kunt met technisch inzicht de organisatie voorzien van uitgewerkte bouwtekeningen, space plannen en advies. Wat vragen wij van je? Je beschikt over een afgeronde MBO/HBO Bouwkunde. Je hebt circa 2-3 jaar werkervaring. Je hebt kennis van de huidige wet- en regelgeving op het gebied van werkplekken (ARBO en NEN), Bouwbesluit en brandveiligheid. Je kunt werken met Autocad, Photoshop, Sketch up en Revit. Het is een pre als je handig bent met Indesign. Je bent professioneel Je bent vloeiend in Nederlands en Engels in zowel taal als geschrift. Wat bieden wij je? Het salaris is afhankelijk van je werkervaring en capaciteiten. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioen- en lunchregeling, collectieve ziektekostenverzekering en sportfaciliteiten. Wil je solliciteren? We nodigen je van harte uit om jouw sollicitatiebrief met CV te sturen naar: Tamara Meskes: tamara.meskes@eu.jll.com Heb je nog vragen over de functie? Bel haar gerust: (020) 5 405 405 Over Tétris Tétris Design & Build is een volle dochter van JLL en is de Europese "Design & Build"-specialist voor de fit-out van kantoor-, winkel-, hotel- en logistieke ruimtes. Tétris heeft verschillende afdelingen door heel Europa met wie we ook nauw samenwerken. Het team bestaat uit architecten, space planners, designers en project managers. Tetris is in 2011 opgericht en heeft inmiddels een aardig klantenbestand opgebouwd met bedrijven als Uber, bol.com, Samsung en Verizon. Binnen het team is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het uitvoeren van nieuwe ideeën. We waarderen eigenheid en zien het als een plicht om het beste uit onze medewerkers te halen. Tétris is een hecht team dat naast hard werken graag tot het laatste moment de dansvloer onveilig maakt tijdens (bedrijfs)feestjes.
 
 
 
Puur Plus Ontwerpers / Amsterdam
Gevraagd: Bouwkundig Vectorworks Tekenaars (m/v) Ter versterking van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een Technisch / Bouwkundig Tekenaar (m/v) met goede Vectorworks skills en aantoonbare ervaring in architectuur, interieur en/of retail. Puur Plus Ontwerpers is een ontwerpbureau dat zich richt op Architectuur, Interieurarchitectuur, Product en Meubelontwerp. Wij werken met een jong, enthousiast team dat geen uitdaging uit de weg gaat. Vanwege ons groeiende internationale portfolio (voor Suitsupply) zijn wij op korte termijn op zoek naar Technisch / Bouwkundig Tekenaars die high-end retail ontwerpen kunnen uitwerken tot op detailniveau. Kadidaten zijn positief, enthousiast en kunnen goed in teamverband werken aan zeer uiteenlopende projecten op het gebied van high-end retail en fashion. Profiel Kandidaat: + Positief, enthousiast, flexibel en stressbestendig + Afgeronde MTS- of HTS opleiding in de richting Bouwkunde + 2 tot 5 jaar werkervaring + Geen 9 tot 5 mentaliteit + Goede kennis van Vectorworks, Photoshop, Illustrator, Indesign en Sketch-Up + Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Wij bieden: + Marktconform salaris + Innovatieve projecten + Enthousiast team + Lunch Spreekt jou deze functie aan en voldoe je aan alle functie-eisen mail dan je motivatie, C.V., portfolio met detailtekeningen (pdf, max 5 mb.) onder vermelding van Technisch / Bouwkundig Vectorworks Tekenaar naar marianne@puurplus.nl Puur Plus Ontwerpers checkt referenties en social media als onderdeel van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
 
 
Urban Climate Architects / Delft
Urban Climate Architects zoekt een ervaren Revit modelleur voor ons kantoor in Delft. Wil je werken in een jonge en dynamische organisatie aan een breed scala aan projecten; van woningbouw tot hotels, van monumentale panden in de binnenstad tot grootschalige nieuwbouw- of herbestemmingsopgaven met een hoge duurzaamheidsambitie? Wij zoeken een enthousiaste bouwkundige met HBO-denkniveau, en tussen de 5 en 10 jaar aantoonbare ervaring met het werken in Revit en het doorlopen van projecten van schetsontwerp tot werkniveau. Beheersing van de Nederlandse taal en actuele kennis van Nederlandse bouwregelgeving is noodzakelijk. Interesse? Stuur dan je CV, motivatie en voorbeelden van gerealiseerde projecten (met details) naar info@ucarchitects.com onder vermelding van vacature Revit modelleur Delft. Sollicitaties die niet voldoen aan de gevraagde criteria worden niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
 
LENGKEEK architecten en ingenieurs bv / De Bilt
Veelzijdige bouwkundige Ben jij een enthousiaste veelzijdige bouwkundige en heb je affiniteit met architectuur? Heb jij een creatieve kijk op wonen, zorg en onderwijs? Vind je kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit belangrijke kernwaarden? Vergroot dan je ervaring bij LENGKEEK architecten en ingenieurs in De Bilt. Binnen LENGKEEK architecten realiseren we al meer dan 50 jaar ontwerpen voor kwalitatief hoogwaardige gebouwen die aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever. Creatieve vormgeving, budget, healing environment, duurzaamheid, flexibiliteit en oog voor detail zijn hierin maatgevend. De kwaliteit van onze architectuur valt of staat hierbij. Bouwkundig medewerker zijn bij LENGKEEK architecten is méér dan alleen een dienende of uitvoerende rol. We verwachten van je dat je creatieve oplossingen bedenkt en uittekent die bouwtechnisch uitvoerbaar zijn. Dat je werkzaamheden kan coördineren en je bewust bent van de economische consequenties van wat getekend wordt. Wij vinden dat je in deze functie past als je beschikt over de volgende kenmerken: Een uitgekiend gevoel voor bouwtechniek en detaillering Minimaal een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde Aangevuld met WO opleiding bouwkunde / architectuur is een pré Representatief en communicatief vaardig Goede kennis van bouwregelgeving Uitstekend werkend binnen een team van ontwerpers en tekenaars Werkzaamheden kunnen coördineren binnen het team Kennis van en ervaring met ArchiCAD is een pré Enkele jaren ervaring Salariëring is marktconform. Sollicitaties e-mailen aan Monique Ilsink (info@laib.nl). Graag ontvangen we naast een CV ook een portfolio en beknopte motivatie.
 
 
i29 interior architects / Duivendrecht
i29 interior architects - Bouwkundig tekenaar i29 zoekt een ervaren bouwkundig tekenaar die zelfstandig aan projecten werkt. Met een klein team ontwerpers werkt i29 aan hoogwaardige projecten in het binnen- en buitenland. Wij waarderen een intuïtieve en pretentieloze houding, in combinatie met professionaliteit en doorzettings vermogen. Vereisten: - hoog niveau VectorWorks 2d / technisch tekenwerk - ervaring bouwkundig tekenwerk op detailniveau - zorgvuldig, gedetailleerd, georganiseerd - op de hoogte van het werk van i29 - 3 jaar+ professionele werkervaring - TU / HBO niveau - full time beschikbaar - wonend in Amsterdam of omstreken - beheersing van zowel Nederlands als engelse taal Sollicitaties kunnen tot 31 mei verstuurd worden naar: work@i29.nl / www.i29.nl i29 interior architects - technical draftsman i29 is looking for an experienced technical draftsman who can work independently. With a small team of designers i29 works on high end projects in The Netherlands and abroad. We value an intuitive and unpretentious attitude, as well as endurance and professionalism. Requirements: - high level VectorWorks 2d / technical drawing - experienced in constructional drawing on a detailed level - accurate, detailed, organised - knowledge of the work of i29 - 3 year+ professional experience - TU / HBO level - full time available - living in (nearby) Amsterdam - fluent in Dutch and english Applications can be sent untill May 31 to: work@i29.nl / www.i29.nl
 
 
 
i29 interior architects / Duivendrecht
i29 interior architects - senior ruimtelijk ontwerper i29 zoekt een ervaren interieur ontwerper die zelfstandig aan projecten kan werken. Met een klein team ontwerpers werkt i29 aan hoogwaardige projecten in het binnen- en buitenland. Wij waarderen een intuïtieve en pretentieloze houding, in combinatie met professionaliteit en doorzettings vermogen. Vereisten: - hoog niveau tekenwerk VectorWorks 2d & 3d modellering - visualisatie in Cinema 4D & Sketch up - ruime ervaring in alle ontwerp fasen: van concept, presentatie, tot tekenwerk op detailniveau - project management tijdens uitvoering - creatief, ruimdenkend, zorgvuldig, communicatief - op de hoogte van het werk van i29 - 3 jaar+ professionele werkervaring - TU / HBO niveau - full time beschikbaar - wonend in Amsterdam of omstreken - beheersing van zowel Nederlands als engelse taal Sollicitaties kunnen tot 31 mei verstuurd worden naar: work@i29.nl / www.i29.nl i29 is looking for an experienced interior architect who can work independently. With a small team of designers i29 works on high end projects in The Netherlands and abroad. We value an intuitive and unpretentious attitude, as well as endurance and professionalism. Requirements: - high level drawing in VectorWorks: 2d & 3d modelling - presentation skills in Cinema 4D & Sketch up - experience in in all design phases: from concept, presentation to drawing on a detailed level - project management during execution - creative, broad-minded, accurate, communicative - knowledge of the work of i29 - 3 year+ professional experience - TU / HBO level - full time available - living in (nearby) Amsterdam - fluent in Dutch and english Applications can be sent untill May 31 to: work@i29.nl / www.i29.nl
 
 
Do you want to work for an international architectural design studio that works on many project all over the world? And do you have a high working knowledge and familiarity of Revit? Then this is the perfect opportunity for you! Organization Our client is an international architectural design studio specializing in architecture, interior architecture, product design, urban development and infrastructural projects. It has over two decades of international project experience. Over the years they created an extended network of clients, partners and advisors. Job description As a Revit modeler you will be responsible for the development of projects from initial design fase to the final draft. You will be a member of the production team that will create a majority of the drawings for a project. Develop model families (Revit) for general and project-specific needs. Requirements Bachelor’s / Master’s Degree in Architecture / Building engineering; Experience 2-5 years in Architectural engineering; Having a high level ability and understanding of Revit; You can work both independently as well as in a team; Should be well-organised with excellent communication skills.; Fluent in English, both written and spoken; You have a strong knowledge of building code and regulations; Prior experience of working on international projects would be an added advantage. Offer We offer a good salary with associated benefits. At first you will be working for ELLBRU on a project basis. After the project there is a opportunity that you will be employed by our client. More information? Do you recognize yourself in the profile described ? Then apply now! For questions about this vacancy or general questions please contact Fabian Hollman on 088 222 15 93 or fhollman@ellbru.nl
 
 
 
Rever Interieurprojecten / Utrecht
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde technisch / bouwkundig tekenaar om onze studio te versterken. Onze studio bestaat uit jonge en gedreven interieurarchitecten, architecten en bouwkundig tekenaars. Tijdens een project verricht je ontwerp- en tekenwerk en zul jij je o.a. bezig houden met het opmeten van gebouwen, het uitwerken van opmetingen, het maken van detail-, werk- en bestektekeningen, het uittrekken van hoeveelheden, het verrichten van materiaalonderzoek en het bijwonen van bouwvergaderingen en het reguliere teamoverleg. Herken jij jezelf in de volgende omschrijving? je hebt minimaal 3-5 jaar aantoonbare ervaring je kunt ontwerpend meedenken binnen concepten je hebt ruimtelijk inzicht en talent voor technisch tekenen je hebt affiniteit met revitaliseringsprojecten en interieurs je kunt zeer goed uit de voeten met het gehele Office pakket je hebt ervaring met werken in 2D en 3D VectorWorks je hebt goede communicatieve vaardigheden je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit je bent ambitieus, ondernemend, stressbestendig en flexibel je voelt je thuis in een dynamische omgeving en bent in staat om aan meerdere projecten tegelijk je bijdrage te leveren Wie zijn wij? Wij zijn een full-service bureau voor interieurprojecten. Wij ontwerpen en realiseren duurzame “settings”, welke bijdragen aan de primaire doelstellingen van een organisatie. Of het nu om een kantoor, een restaurant, hotel, sportvoorziening, zorg- of onderwijsinstelling gaat, ons team creëert settings waar mensen werken, ontmoeten en ontwikkelen. Functie en beleving staan daarbij centraal. Interesse? Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij ons creatieve, assertieve en commercieel ingestelde team? Ben jij een teamplayer die niet bang is om zijn mouwen op te stropen voor een uitdaging? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je kunt je motivatiebrief, CV en portfolio mailen naar Jaytee van Veen (hoofd studio, jaytee.vanveen@rever.nl). In je portfolio (een PDF van max. 10 MB) zien we graag je opgedane ervaring en kennis van software terug.
 
 
ELLBRU / Hoofddorp
Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een bouwkundig Revit modelleur. Heb jij enkele jaren ervaring met modelleren en wil jij meegroeien met onze organisatie? Solliciteer dan direct! Organisatie Wij zijn een jonge organisatie met een flinke groeiambitie voor de komende jaren. Wij focussen ons op de vakdisciplines Projectbeheersing, Modelleren, Beheer en Onderhoud en Duurzaamheid binnen de vakgebieden Bouwkunde, Civiele techniek, Installatietechniek en RO & Milieu. Naast het aanpakken van projecten detacheren en recruiten wij ingenieurs en technisch specialisten. De Revit modelleur waarnaar wij op zoek zijn zal in teamverband voor onze opdrachtgevers werken aan diverse uitdagende nationale en internationale projecten. Functie Als bouwkundig Revit modelleur ben je continu bezig met het 3-D modelleren van het bouwkundig ontwerp in Revit. Je bent bezig met het technisch coördineren en verwerken van de door derden verstrekte gegevens in het bouwkundig ontwerp in elke fase. Daarnaast dien je actief te participeren in BIM-trajecten. Het is belangrijk dat je over de nodige bouwkundige kennis beschikt zodat jij zelfstandig te werk kunt gaan. Ook wordt verwacht dat je in het bezit bent van een pro-actieve houding zodat het team in staat is om om zo efficiënt mogelijk te presteren. Functie eisen Bij ELLBRU zijn we allemaal “eager to engineer”, dit zoeken wij ook in onze werknemers. Professionals met een handen-uit-de-mouwen mentaliteit die ambitieus en vastbesloten zijn samen met onze opdrachtgevers een project tot een succes te maken door excellente dienstverlening. Wij vragen voor deze functie dat je minimaal twee jaar in Revit hebt gemodelleerd op elk detailniveau. Een vereiste is dat je dit ook binnen de utiliteitsbouw hebt gedaan. Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding bouwkunde op HBO of WO-niveau. Bij voorkeur kom je uit de regio Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht. Aanbod Wij bieden je een uitstekend salaris met goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en varieert van 2-5 jaar ervaring van EUR 2800 – 3500 bruto per maand. Je krijgt een jaarcontract met direct uitzicht op een vaste aanstelling. Je komt te werken binnen een organisatie met leuke collega’s waarbij je in aanraking komt met uitdagende projecten en samenwerkt met diverse toonaangevende opdrachtgevers en stake-holders. Herken jij je in het omschreven functieprofiel? Solliciteer dan direct via: http://www.ellbru.nl/publications/bouwkundig-revit-modelleur-hoofddorp-3/?. Upload je cv bij je sollicitatie. Voor vragen over deze vacature of een algemene vraag graag contact opnemen met Joost Koevoets op 088-2221591 of via jkoevoets@ellbru.nl.
 
 
 
VOCUS architecten bna BV / Bussum
VOCUS architecten zoekt voor uitbreiding van haar team een ervaren bouwkundige die direct inzetbaar is en moeiteloos de taken en verantwoordelijkheden combineert van Projectleider, BIM modelleur (ArchiCad) Je gaat aan de slag als BIM modelleur- ArchiCad tekenaar voor het uitwerken van projecten in de fase omgevingsvergunning, technisch ontwerp en uitvoeringsgereed ontwerp. Daarnaast ben je als projectleider verantwoordelijk voor de interne en externe coördinatie van de werkzaamheden in deze fasen. Profiel Opleidingsniveau HBO/TU architectuur, bouwkunde of civiele techniek 10 jaar werkervaring in de bouwsector waarvan minimaal 5 jaar als projectleider / BIM modelleur bij een architectenbureau 5 jaar aantoonbare ervaring als BIM modelleur (ArchiCad) 5 jaar aantoonbare ervaring als bouwkundig projectleider / coördinator Aantoonbare ervaring met bouwbesluit, bouwregelgeving en vergunningsaanvragen Aantoonbare ervaring in leidinggeven en aansturen van projectteams / collega’s In staat meerdere projecten te leiden en in staat ‘snel te schakelen’ Affiniteit met architectuur, renovatie, restauratie en binnenstedelijk bouwen Klantgericht, analytisch sterk en stressbesteding Teamspeler, collegiaal, flexibel, nauwkeurig, accuraat en communicatief Aantoonbare ervaring in het bewaken van de aspecten tijd, geld en kwaliteit tijdens het ontwerpen en uitwerken van projecten Aantoonbare ervaring in het deelnemen aan projectteams, bouwvergaderingen en werkbesprekingen, notuleren, schrijven van verslagen en opstellen van rapporten Arbeidsvoorwaarden: Dienstverband: conform de CAO voor de architectenbranche Pensioenregeling: via pensioenfonds architectenbureaus Fulltime dienstverband: 40 uur op basis van 5 werkdagen Kantoorlocatie: Bussumse Watertoren Salariëring: inschaling afhankelijk van werkervaring Diverse doorgroeimogelijkheden afhankelijk van ontwikkelingen Reiskostenvergoeding: in overleg Start dienstverband: in overleg, bij voorkeur op korte termijn U kunt uw sollicitatie inclusief CV en portfolio tot 15 mei uitsluitend versturen naar info@vocus.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.
 
 
G-Star Raw C.V. / Amsterdam
Job description The Interiors Department is responsible for the design, coordination and supervision of new Monobrand stores, Shop-in-Shops, Outlets, Offices and Showrooms worldwide.. These projects have been initiated by G-Star and/or by partners of G-Star. For this department we are looking for a Project Manager. Tasks and Responsibilities • coordinate all stages of construction and renovation projects in and outside the Netherlands • financial planning and budget monitoring • request offers, submit tenders and order goods • maintain contacts with local project managers, architects, suppliers, construction supervisors and departments within G-Star • monitor the G-Star concept throughout the process • report to internal and external clients Profile • Bachelor’s degree in Architecture and Construction Engineering or equivalent education • 3-5 years of experience in supervising national and international construction and renovation projects • excellent coordination skills • good communication skills • fluent in English (written and spoken) French is preferred • willingness to travel abroad
 
 
 
ZZDP architecten / Amsterdam
Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een ervaren Revit modelleur als versterking voor ons bouwkundige team. Heb je architectonische gevoel voor het bouwkundige detail, ben je communicatief sterk en heb je gedegen ervaring met Revit dan zijn we op zoek naar jou. Als modelleur ga je binnen een projectteam aan de slag om een ontwerp bouwkundig te ontwikkelen vanaf Voorontwerp t/m Uitvoeringsgereed ontwerp. Oog voor detail en creativiteit in het vinden van bouwkundige oplossingen is hierin een vereiste. Door intensieve communicatie met de architect, je overige teamleden en externe partijen bereik je de beste resultaten. Functie-eisen = HBO werk- en denkniveau, affiniteit met de vakgebieden waarin ZZDP actief is = Gedegen ervaring met Revit = Kennis van bouwregelgeving = Een positieve en open instelling = Leergierig Wij bieden je in een platte organisatie de kans je verder te ontwikkelen. Je zal door je collega's uiteraard worden begeleid zodat je snel de bureaustandaarden en denkrichting van ZZDP zal worden bijgebracht. Daarnaast bieden we marktconforme arbeidsvoorwaarden in de mooiste stad van Nederland. Bedrijfsprofiel ZZDP Architecten is een middelgroot architectenbureau met een rijke geschiedenis sinds 1954. Door onze no nonsens visie op projecten en hands-on mentaliteit zijn wij voor veel opdrachtgevers een vaste partner. Wij zijn actief in verschillende vakgebieden zoals nieuwbouw, transformatie en restauratie van kantoren, hotels en woningbouw. Kijk eens op onze website voor meer informatie over onze projecten, www.zzdp.nl Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Ramon Gianotten per telefoon op nummer 020-6471881 of per mail via rgianotten@zzdp.nl. Interesse? Je sollicitatie kun je richten aan rgianotten@zzdp.nl
 
 
Van Pelt architecten bv / Cromvoirt
Vanuit onze vestiging in Cromvoirt werken wij voor onze opdrachtgevers aan tot de verbeelding sprekende projecten in binnen- en buitenland. De lijst met projecten illustreert zowel de breedte als de diepte van ons bureau. We ontwerpen aantrekkelijke woningen, zowel in de particuliere als in de gesubsidieerde sector. We voeren aansprekende renovatieprojecten uit die verleden en heden op intelligente wijze aan elkaar koppelen. Projecten met een publieke functie hebben zich in de portfolio van Van Pelt architecten ontwikkeld tot een specialisme. De architectonische en stedenbouwkundige uitdaging kan ons niet groot genoeg zijn. We hebben op korte termijn plaats voor een enthousiaste, amitieuze en talentvolle bouwkundig tekenaar. In deze functie werk je onder aansturing van een van onze architecten of ontwerpers aan diverse projecten en bied je ondersteuning bij tekenwerkzaamheden in alle fases van een project. Tot de werkzaamheden behoren: het opzetten en uitwerken van BIM-modellen, het opzetten van detaillering, het controleren van productietekeningen en afstemming / overleg met adviseurs, aannemers en leveranciers. We zijn op zoek naar iemand met: een afgeronde HBO-opleiding bouwkunde; ervaring met het tekenen in Autocad; ervaring met Sketch-Up/ V-ray goede basiskennis en beheersing van Revit; goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; goede communicatieve vaardigheden; eigen inbreng, accuratesse en de ambitie om door te groeien; affiniteit met architectuur. affiniteit met automatisering is een pre We bieden: Een uitdagende functie in een dynamisch werkomgeving met veel vrijheid en verantwoording. Arbeidsvoorwaarden en beloning conform cao architectenbureaus. Heb je interesse, stuur dan je motivatie en portfolio (digitaal als pdf) uiterlijk 8 april 2016 naar info@vpaa.nl.
 
 
 
Refitters B.V. / Almere
Vacature Projectleider / Bouwkundig Tekenaar Info over het bedrijf Refitters B.V. is een snel groeiend project management en adviesbureau op het gebied van bedrijfshuisvesting. We ontwerpen, adviseren en bouwen in opdracht van pandeigenaren, makelaars, beheerders en huurders of eindgebruikers. Vaak worden we al in een vroeg stadium betrokken bij het in kaart brengen van een herhuisvestingsbehoefte. Onze kracht ligt er in snel een beeld te vormen van de organisatie van een bedrijf en de huisvestingsbehoefte te vertalen in praktische en aansprekende interieurontwerpen in de geest van de organisatie en met oog voor het huidige tijdsbeeld. Ontwerpen die we vervolgens ook realiseren. We opereren hoofdzakelijk in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Onder andere in Amsterdam, Almere en Utrecht hebben we spraakmakende projecten gerealiseerd. De omvang van een project varieert van een deel van een enkele vloer tot een compleet gebouw van enkele duizenden vierkante meters. Niet onbelangrijk is onze kennis en ervaring om opdrachtgevers te adviseren bij de beoordeling en selectie van in aanmerking komende panden. De combinatie van commercie, techniek en (interieur)architectuur maakt het werken aan projecten bij Refitters interessant en leuk. Omdat we een klein vast team hebben communiceren we met korte lijnen en stellen groot belang in een flexibele en collegiale houding. Per project wordt bekeken hoe ons team kan worden aangevuld met zzp-ers en freelancers met wie we op terugkerende basis samenwerken. Dit zijn met name ontwerpers, tekenaars en directievoerders. Wie zoeken wij Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een bouwkundige achtergrond, tenminste HBO niveau, die breed inzetbaar is als projectleider en ook kan tekenen in Autocad. Eerdere functies die je hebt gehad hebben altijd van je verlangd om vraagstukken in een brede context te benaderen. Je bent eerder een generalist dan een specialist. In je loopbaan heb je uitvoerig kennis gemaakt met de project management aspecten die van belang zijn om elk bouwproject in goede banen te leiden en stapsgewijs te begeleiden. Je hebt je kennis verbreed - en bij voorkeur al enkele jaren ervaring opgedaan - op het gebied van interieurbouw, kantoorinrichting en interieurarchitectuur. Affiniteit met verlichting, kleur en materiaalgebruik werken in je voordeel. Je bent in staat de anatomie van een gebouw snel te doorgronden, zodat je een bepalende rol kunt spelen in de afstemming van bouwkundige, installatietechnische en inrichtingszaken. Je bent een energieke en open persoon, stressbestendig, denkt klantgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om in hoge mate zelfstandig werken en beslissingen nemen, een en ander in de context van een klein team met korte communicatielijnen. Je trekt meteen aan de bel als je hulp van een collega nodig hebt of vastloopt in je werkproces. Je werkt precies, controleert alle informatie goed, hebt een goed gevoel voor wat iets mag kosten. Daarnaast ben je bereid om, als de omstandigheden hierom vragen, flexibel om te gaan met je werktijden net als je collega’s. Je woont bij voorkeur op maximaal een halfuur reizen van onze vestigingsplaats Almere. Je bent in het bezit van rijbewijs B en rijdt bij voorkeur in een eigen auto. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal. Een goede praktische kennis van de Engelse taal is een pré. Je taken als projectleider/tekenaar zullen zijn: Het zelfstandig of in teamverband beoordelen en interpreteren van Programma’s van Eisen voor de inrichting van kantoor- en bedrijfspanden van onze opdrachtgevers. Zelfstandig of in teamverband maken van indelingsplattegronden op basis van een reeks vooraf afgestemde uitgangspunten en/of op basis van eerder vervaardigde test-fits in het acquisitietraject in aanloop naar ontwerp en projectrealisatie. Het aansturen van het ontwerpteam bij de totstandkoming van complete interieur-ontwerpen 2D en 3D. Indien nodig draag je bij aan het 2D tekenwerk voor plattegronden van het interieur, doorsneden en plafondtekeningen, waarin de coördinatie van bouwkundige, installatietechnische en inrichtingszaken essentieel is. Het opstellen en bewaken van projectplanningen en controleren en zo nodig aanpassen van tekeningen. Het opstellen van de werkbegroting en inkoopvoorbereiding. Opstellen van uitvoeringsplannen. Bewaken meer- en minderwerk. Ook zal je in het offerte stadium worden ingezet om onderdelen van een ontwerp te begroten en/of offertes op te vragen ter ondersteuning van de Sales. Je werkt nauw samen met de accountmanagers en het ontwerpteam. Vanaf de ontwerpfase ben je betrokken bij elk project. Bij projecten die in uitvoering gaan krijg je versterking van een Site Manager die jouw planning bewaakt en partijen aanstuurt op de bouwlocatie. Je rapporteert aan de directie van Refitters en schakelt in het ontwerpproces en bij de werkvoorbereiding en in de uitvoering intensief met je collega’s. Wat bieden wij We hebben een werkplek voor je bij ons op kantoor per 1 april 2016. Je werkt in principe vanuit standplaats Almere. Bij gelegenheid ga je ook op bezoek bij leveranciers, opdrachtgevers en op bouwlocaties. Het betreft een voltijdsdienstverband. Wij betalen een goed salaris en hanteren arbeidsvoorwaarden die passen bij je werkzaamheden, je ervaring en opleiding. Geboden wordt een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband als de samenwerking zodanig is dat we deze na een jaar gezamenlijk wensen voort te zetten. Contact Heb je een vraag over deze vacature of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op met Jacqueline van Egmond, e-mail jacqueline@refitters.nl of per telefoon 036 8 2222 33. Voldoe je aan het geschetste profiel? Solliciteer dan nu! Graag ontvangen we een uitgebreid curriculum vitae met referentieprojecten en voldoende informatie om te beoordelen dat je de juiste skills en persoonlijkheid hebt voor deze functie. Bij interesse van onze kant nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak bij ons op kantoor.
 
 
GROUP A zoekt ervaren technisch (Revit) tekenaar inzetbaar in Rotterdam/Amsterdam Wie zijn we GROUP A is een internationaal georiënteerd architectenbureau dat met plezier werkt aan het ontwikkelen en ontwerpen van heldere en vanzelfsprekende architectuur. Het bureau is een collectief van drie partners en ongeveer 30 medewerkers die samen een gemotiveerd team vormen. Wie zoeken we GROUP A is op zoek naar een breed georiënteerde en ambitieuze ontwerper/ technisch tekenaar met diepgaande interesse in het bouwproces. Je hebt ervaring met de uitwerking, detaillering en realisatie van complexe gebouwen uit meerdere sectoren en met het Bouwbesluit. Je voelt je comfortabel in het zelfstandig verrichten van diverse projectwerkzaamheden. Natuurlijk heb je een bouwkundige opleiding op MTS of HTS niveau, minimaal 1 jaar ervaring als technisch tekenaar bij een architecten-bureau en ervaring met de programma’s Revit en Autocad. Naast al deze kenmerken vinden wij enthousiasme, bevlogenheid en gretigheid om te willen groeien binnen ons bureau van groot belang. Wat bieden we GROUP A is een jong en informeel bureau, waar een ieder de ruimte krijgt om zich verder te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor personeel in dienst van architectenbureaus. Salariëring is op basis van opleiding en ervaring. Stuur je sollicitatiebrief, curriculum vitae en portfolio naar: michelle@groupa.nl ter attentie van Michelle Wanten. Zonder portfolio wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen.
 
 
 
EGM architecten bv / Dordrecht
EGM architecten is een van de grootste architectenbureaus van Nederland. In ons kantoor in Dordrecht werken zo’n 120 professionals aan uiteenlopende opdrachten in bijna alle sectoren. Van gezondheidszorg tot zakelijk vastgoed. Van kleinschalig tot zeer complex en van structuurplannen tot interieuropdrachten. Als veelzijdig full-service bureau levert EGM alle diensten rond ontwerp, bouwvoorbereiding en uitvoering. De bouwkundige uitwerking van onze ontwerpen is heel belangrijk. De bouwkundigen van EGM zijn gedreven specialisten die samen met de architecten gaan voor het perfecte eindresultaat. Onder het label Powered by EGM biedt EGM deze diensten ook aan andere architectenbureaus aan net als aan bouwbedrijven en vastgoedeigenaren. Powered by EGM heeft een koploperpositie in BIM en biedt het volledige pakket van modelleren in Revit tot system engineering. Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij: TWEE NET AFGESTUDEERDE HBO-BOUWKUNDIGEN / REVIT MODELLEURS JIJ BENT ... Een net afgestudeerde HBO bouwkundige met affiniteit met de projecten van EGM. Je bent bouwkundig sterk en je wilt met behulp van Revit de beste BIM professional worden. Wij zoeken een teamspeler die zich wil ontwikkelen. WIJ BIEDEN ... Een stimulerende omgeving waarin je snel de kneepjes van het vak van onze senior bouwkundigen leert en waar de BIM professionals van Powered by EGM je Revit – en BIM kennis snel zullen versterken. Je werkt aan diverse projecten van EGM en via Powered by EGM werk je ook voor andere inspirerende opdrachtgevers. Als je al wat Revit kennis en ervaring hebt, zullen wij deze toetsen. Als je deze nog niet hebt krijg je van ons een intensieve training. We hanteren de cao voor architectenbureaus en kennen daarnaast een aantrekkelijk eigen arbeidsvoorwaardenpakket. Kijk eens op www.egm.nl voor meer informatie over ons en onze projecten. Op www.poweredbyegm.nl vind je onze dienstverlening op het gebied van BIM. Als je meer informatie wilt over de functie kun je contact opnemen met Margaretha de Kruijf, technisch commercieel medewerker van Powered by EGM, via 078 6330 660. BEN JE GEÏNTERESSEERD? Dan zijn wij benieuwd naar jou, je CV en motivatie en maken we graag kennis met je. Reageer voor 4 april 2016. Stuur je CV en motivatie naar hr@egm.nl of reageer via de website.
 
 
APTO Architects / Amsterdam
APTO Architects is een jong en snel groeiend bureau uit Amsterdam met opdrachten in binnen- en buitenland op interieur en gebouw niveau. Wij zijn op zoek naar een tekenaar die vanuit een inhoudelijke rol mee kan denken in bouwkundige en technische haalbaarheid. Jouw profiel: Affiniteit met de visie van APTO (zie www.apto.nl) Je bent in staat om STABU bestekken te schrijven en bijbehorend tekenwerk uit te voeren Ervaring met Revit is een pré, maar geen vereiste Minimaal HBO afgestudeerd Aantoonbare ervaring bij vergelijkbare bureau’s Je bent een teamplayer, zelfstandig en haalt lol uit het onmogelijke mogelijk maken Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift Full time beschikbaar De uitvoerende taken die je hebt zullen gebaseerd zijn op bouwkundige en technisch tekenwerk. Startsalaris ligt begint bij 2400 euro bruto per maand met ruimte voor groei bij goede samenwerking. Geïnteresseerd? Stuur ons je portfolio, cv en een bondige toelichting over wat jou drijft!
 
 
 
Refitters B.V. / Almere
Vacature Projectleider / Bouwkundig Tekenaar Info over het bedrijf Refitters B.V. is een snel groeiend project management en adviesbureau op het gebied van bedrijfshuisvesting. We ontwerpen, adviseren en bouwen in opdracht van pandeigenaren, makelaars, beheerders en huurders of eindgebruikers. Vaak worden we al in een vroeg stadium betrokken bij het in kaart brengen van een herhuisvestingsbehoefte. Onze kracht ligt er in snel een beeld te vormen van de organisatie van een bedrijf en de huisvestingsbehoefte te vertalen in praktische en aansprekende interieurontwerpen in de geest van de organisatie en met oog voor het huidige tijdsbeeld. Ontwerpen die we vervolgens ook realiseren. We opereren hoofdzakelijk in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Onder andere in Amsterdam, Almere en Utrecht hebben we spraakmakende projecten gerealiseerd. De omvang van een project varieert van een deel van een enkele vloer tot een compleet gebouw van enkele duizenden vierkante meters. Niet onbelangrijk is onze kennis en ervaring om opdrachtgevers te adviseren bij de beoordeling en selectie van in aanmerking komende panden. De combinatie van commercie, techniek en (interieur)architectuur maakt het werken aan projecten bij Refitters interessant en leuk. Omdat we een klein vast team hebben communiceren we met korte lijnen en stellen groot belang in een flexibele en collegiale houding. Per project wordt bekeken hoe ons team kan worden aangevuld met zzp-ers en freelancers met wie we op terugkerende basis samenwerken. Dit zijn met name ontwerpers, tekenaars en directievoerders. Wie zoeken wij Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een bouwkundige achtergrond, tenminste HBO niveau, die breed inzetbaar is als projectleider en ook kan tekenen in Autocad. Eerdere functies die je hebt gehad hebben altijd van je verlangd om vraagstukken in een brede context te benaderen. Je bent eerder een generalist dan een specialist. In je loopbaan heb je uitvoerig kennis gemaakt met de project management aspecten die van belang zijn om elk bouwproject in goede banen te leiden en stapsgewijs te begeleiden. Je hebt je kennis verbreed - en bij voorkeur al enkele jaren ervaring opgedaan - op het gebied van interieurbouw, kantoorinrichting en interieurarchitectuur. Affiniteit met verlichting, kleur en materiaalgebruik werken in je voordeel. Je bent in staat de anatomie van een gebouw snel te doorgronden, zodat je een bepalende rol kunt spelen in de afstemming van bouwkundige, installatietechnische en inrichtingszaken. Je bent een energieke en open persoon, stressbestendig, denkt klantgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om in hoge mate zelfstandig werken en beslissingen nemen, een en ander in de context van een klein team met korte communicatielijnen. Je trekt meteen aan de bel als je hulp van een collega nodig hebt of vastloopt in je werkproces. Je werkt precies, controleert alle informatie goed, hebt een goed gevoel voor wat iets mag kosten. Daarnaast ben je bereid om, als de omstandigheden hierom vragen, flexibel om te gaan met je werktijden net als je collega’s. Je woont bij voorkeur op maximaal een halfuur reizen van onze vestigingsplaats Almere. Je bent in het bezit van rijbewijs B en rijdt bij voorkeur in een eigen auto. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal. Een goede praktische kennis van de Engelse taal is een pré. Je taken als projectleider/tekenaar zullen zijn: Het zelfstandig of in teamverband beoordelen en interpreteren van Programma’s van Eisen voor de inrichting van kantoor- en bedrijfspanden van onze opdrachtgevers. Zelfstandig of in teamverband maken van indelingsplattegronden op basis van een reeks vooraf afgestemde uitgangspunten en/of op basis van eerder vervaardigde test-fits in het acquisitietraject in aanloop naar ontwerp en projectrealisatie. Het aansturen van het ontwerpteam bij de totstandkoming van complete interieur-ontwerpen 2D en 3D. Indien nodig draag je bij aan het 2D tekenwerk voor plattegronden van het interieur, doorsneden en plafondtekeningen, waarin de coördinatie van bouwkundige, installatietechnische en inrichtingszaken essentieel is. Het opstellen en bewaken van projectplanningen en controleren en zo nodig aanpassen van tekeningen. Het opstellen van de werkbegroting en inkoopvoorbereiding. Opstellen van uitvoeringsplannen. Bewaken meer- en minderwerk. Ook zal je in het offerte stadium worden ingezet om onderdelen van een ontwerp te begroten en/of offertes op te vragen ter ondersteuning van de Sales. Je werkt nauw samen met de accountmanagers en het ontwerpteam. Vanaf de ontwerpfase ben je betrokken bij elk project. Bij projecten die in uitvoering gaan krijg je versterking van een Site Manager die jouw planning bewaakt en partijen aanstuurt op de bouwlocatie. Je rapporteert aan de directie van Refitters en schakelt in het ontwerpproces en bij de werkvoorbereiding en in de uitvoering intensief met je collega’s. Wat bieden wij We hebben een werkplek voor je bij ons op kantoor per 1 april 2016. Je werkt in principe vanuit standplaats Almere. Bij gelegenheid ga je ook op bezoek bij leveranciers, opdrachtgevers en op bouwlocaties. Het betreft een voltijdsdienstverband. Wij betalen een goed salaris en hanteren arbeidsvoorwaarden die passen bij je werkzaamheden, je ervaring en opleiding. Geboden wordt een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband als de samenwerking zodanig is dat we deze na een jaar gezamenlijk wensen voort te zetten. Contact Heb je een vraag over deze vacature of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op met Jacqueline van Egmond, e-mail jacqueline@refitters.nl of per telefoon 036 8 2222 33. Voldoe je aan het geschetste profiel? Solliciteer dan nu! Graag ontvangen we een uitgebreid curriculum vitae met referentieprojecten en voldoende informatie om te beoordelen dat je de juiste skills en persoonlijkheid hebt voor deze functie. Bij interesse van onze kant nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak bij ons op kantoor.
 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
2001-2016 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap