19 vacatures
 
 
SKEPP design+build B.V. / Amsterdam
Functieomschrijving Voor onze vestiging in Amsterdam zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar. In deze functie ben je onderdeel van het design team en werk je samen met je directe collega’s, het bouwteam en onze opdrachtgevers aan de realisatie van vernieuwende en uitdagende kantoorprojecten. Tekenaar zijn bij SKEPP is meer dan alleen een dienende of uitvoerende rol. Er wordt van je verwacht dat je nieuwe details ontwerpt en uitdenkt, op de hoogte bent van de ontwikkelingen in de bouw en bewust bent van de economische consequenties van wat getekend wordt. Daarnaast heb je ervaring met het voorbereiden, indienen, toelichten en afronden van vergunningsprocedures. Bovendien heb je ervaring in de samenwerking met opdrachtgevers en andere marktpartijen. Functie-eisen Je herkent jezelf in: - Een uitgekiend gevoel voor architectuur, bouwtechniek en detaillering; - Interesse in het ontwerp van (kantoor) interieurs en maatwerk; - Een afgeronde opleiding tot architect aan een Academie van Bouwkunst of universiteit is een pré: - Relevante werkervaring van minimaal 5 jaar; - Kennis en ervaring met Vectorworks is een sterke pré. - Kennis en ervaring met alle fases van het ontwerp- en bouwproces; - Nadruk op technische uitwerking en detaillering; - Goede kennis van bouwregelgeving; - Ervaring met BIM, in uitwerking en samenwerking met adviseurs; - Ervaring met bouwaanvragen en bestekken; - Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal (spreken/lezen/schrijven) binnen een internationale omgeving; Arbeidsvoorwaarden Onze arbeidsvoorwaarden zijn meer dan marktconform en stemmen we nader af na een persoonlijke kennismaking. Vanuit deze rol zijn er goede doorgroeimogelijkheden. Bedrijfsprofiel SKEPP design+build is een organisatie die zich exclusief richt op het ontwerpen en realiseren van kantooromgevingen. We werken voor gebruikers en eigenaren van gebouwen. We maken kantoorinterieurs en realiseren herinrichtingen en herontwikkelingen van complete gebouwen. Ook zijn we verantwoordelijk voor de introductie van meerdere landelijke kantoorconcepten en zijn we marktleider op het gebied van multi-tenant concepten zoals Het Nieuwe Kantoor, Spaces, Atoomclub, oVVice en The Office Operators. SKEPP werkt vanuit Albergen (nabij Almelo), Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen met een jong team van ruim 30 professionals. Geïnteresseerd in deze uitdagende rol en voldoe je aan de bovenstaande eisen? Dan komen we graag met je in contact! Je kan jouw sollicitatie mailen naar mattijs@skepp.nl Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt door ons niet op prijs gesteld!
 
 
 
Zeinstra Veerbeek Architecten / Den Haag
Zeinstra Veerbeek Architecten is op zoek naar een bouwkundig Archicad modelleur voor het uitvoeren van bouwkundige teken- en ontwerpwerkzaamheden van ontwerp tot en met uitvoering. We zoeken iemand met een afgeronde HBO/TU Bouwkunde opleiding die over een goede vakinhoudelijke kennis beschikt en breed inzetbaar is. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken wij met een jong enthousiast team aan uiteenlopende projecten. Flexibiliteit, communicatieve vaardigheid en zelfstandigheid zijn belangrijk. Ervaring met Archicad is een pré. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met je CV en portfolio of neem telefonisch contact op. Contact: Inge Reijnen Telefoon: 070-3478594 E-mail:i.reijnen@zeinstraveerbeek.nl Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
 
Mulderblauw architecten / Zoeterwoude
Mulderblauw architecten is een middelgroot architectenbureau gevestigd in Zoeterwoude, werkzaam op het gebied van hotelontwerp, woningbouw, utiliteitsbouw en interieur. Wij hechten grote waarde aan het familiegevoel binnen ons bureau. Samen lunchen, borrelen en een gedreven potje tafelvoetbal staan dan ook dagelijks op de agenda. De functie Onze huidige opdrachtenportefeuille bevat interessante projecten waarbij ontwerp en duurzaamheid een belangrijke plaats innemen. Je zal in de functie van bouwkundig tekenaar nauw betrokken zijn bij een grote variatie aan ontwerpopgaven. We zoeken een bouwkundig tekenaar (HTS of MTS achtergrond) met minimaal vijf jaar recente Archicad ervaring. Je hebt sterke affiniteit met ontwerpen, bent enthousiast en zorgvuldig. De functie is per direct beschikbaar. Bij voorkeur ben je 40 uur per week beschikbaar. Op deze functie is de CAO voor architectenbureaus van toepassing. Ben je geïnteresseerd? Stuur een mail met je CV en motivatie naar sollicitatie@mulderblauw.nl o.v.v. ‘sollicitatie vacature bouwkundig tekenaar’. Voor eventuele vragen kan je contact met ons opnemen via 071 - 517 73 11. Reageren kan t/m 1 augustus. Contactpersoon: Esther Boef. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
 
ELLBRU / Amsterdam
Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een bouwkundig Revit modelleur. Heb jij enkele jaren ervaring met modelleren en wil jij meegroeien met onze organisatie? Solliciteer dan direct! Organisatie Wij zijn een jonge organisatie met een flinke groeiambitie voor de komende jaren. Wij focussen ons op de vakdisciplines Projectbeheersing, Modelleren, Beheer en Onderhoud en Duurzaamheid binnen de vakgebieden Bouwkunde, Civiele techniek, Installatietechniek en RO & Milieu. Naast het aanpakken van projecten detacheren en recruiten wij ingenieurs en technisch specialisten. De Revit modelleur waarnaar wij op zoek zijn zal in teamverband voor onze opdrachtgevers werken aan diverse uitdagende nationale en internationale projecten. Functie Als bouwkundig Revit modelleur ben je continu bezig met het 3-D modelleren van het bouwkundig ontwerp in Revit. Je bent bezig met het technisch coördineren en verwerken van de door derden verstrekte gegevens in het bouwkundig ontwerp in elke fase. Daarnaast dien je actief te participeren in BIM-trajecten. Het is belangrijk dat je over de nodige bouwkundige kennis beschikt zodat jij zelfstandig te werk kunt gaan. Ook wordt verwacht dat je in het bezit bent van een pro-actieve houding zodat het team in staat is om om zo efficiënt mogelijk te presteren. Functie eisen Bij ELLBRU zijn we allemaal “eager to engineer”, dit zoeken wij ook in onze werknemers. Professionals met een handen-uit-de-mouwen mentaliteit die ambitieus en vastbesloten zijn samen met onze opdrachtgevers een project tot een succes te maken door excellente dienstverlening. Wij vragen voor deze functie dat je minimaal twee jaar in Revit hebt gemodelleerd op elk detailniveau. Een vereiste is dat je dit ook binnen de utiliteitsbouw hebt gedaan. Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding bouwkunde op HBO of WO-niveau. Bij voorkeur kom je uit de regio Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht. Aanbod Wij bieden je een uitstekend salaris met goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en varieert van 2-5 jaar ervaring van EUR 2800 – 3500 bruto per maand. Je krijgt een jaarcontract met direct uitzicht op een vaste aanstelling. Je komt te werken binnen een organisatie met leuke collega’s waarbij je in aanraking komt met uitdagende projecten en samenwerkt met diverse toonaangevende opdrachtgevers en stake-holders. Herken jij je in het omschreven functieprofiel? Solliciteer dan direct via: http://www.ellbru.nl/publications/bouwkundig-revit-modelleur-amsterdam/?apply=true Upload je cv bij je sollicitatie. Voor vragen over deze vacature of een algemene vraag graag contact opnemen met Joost Koevoets op 088-2221800 of via jkoevoets@ellbru.nl.
 
 
Buro van der Goes / Hilversum
In deze functie voer je zelfstandig bouwkundig tekenwerk uit in alle fasen van het bouwproces. Je voelt je verantwoordelijk voor het tekenwerk dat aan jou wordt gevraagd en samen met je projectteam zorg je voor maximaal resultaat voor de opdrachtgever en het project. Je verzorgt de bouwaanvraag- en aanbestedingsstukken. Over de kwaliteit van jouw tekenwerk valt niet te twisten en je bent dol op detailleren. Functie-eisen Opleiding HTS Bouwkunde; 2-3 jaar bouwkundige tekenervaring; Ervaring met tekenpakket Arkey; Aantoonbare ervaring in het uitwerken van projecten in alle fasen van het bouwproces; Kennis van huidige wet-en regelgeving; Woonachtig binnen straal van 30 kilometer vanaf Hilversum. Karakterwensen Kritisch en precies; Teamwerker; Communicatief; Stressbestendig; Probleemoplossend; Pro- actief Kijk voor meer informatie over onze organisatie en projecten op www.burovandergoes.nl
 
 
 
ipv Delft / Delft
ipv Delft zoekt constructeur met talent voor vormgeving ipv Delft is een ontwerp- en ingenieursbureau gespecialiseerd in bruggen, infrastructuur, verlichting en openbare ruimte. Binnen ons specialisme zijn we één van de leidende bureaus in Nederland. In ons team van circa 20 ontwerpers werken industrieel ontwerpers, architecten en civiel ingenieurs samen. We zijn vormgevers, maar ook ingenieurs en juist die combinatie is onze kracht. We streven naar ontwerpen met een mooie, tijdloze vormgeving waarbij we aspecten als productie, functionaliteit, kosten en duurzaamheid eveneens belangrijk vinden. De sfeer binnen ons bedrijf is ongedwongen en informeel. Tegelijkertijd zijn we bijzonder gedreven en ambitieus. Pas tevreden als alle details kloppen. Functieomschrijving Als constructeur/ontwerper werk je aan uiteenlopende infrastructuur projecten. Je werkt hierbij niet alleen aan berekeningen maar in grotere mate ook aan vormgeving en functioneel ontwerp. Je werkt in teamverband maar ook zelfstandig. Je bent betrokken bij alle fases van het ontwerp- en bouwproces en verzorgt daarbij waar nodig de afstemming met de klant en met derden. Je voert projecten uit waarvoor een hoge mate van nauwkeurigheid en constructief inzicht benodigd zijn met als doel een esthetische kwaliteit en constructieve efficiëntie welke in een standaard architect-constructeur relatie niet worden bereikt. Naast het werk aan projecten heb je een bureau-brede adviserende rol op constructief gebied: bedenken van innovatieve constructieve oplossingen verhelderen van constructieve uitgangspunten dimensioneren van constructies in SO/VO-fase overleg met externe constructeurs Functie-eisen een afgeronde universitaire opleiding in de richting Civiele Techniek / Structural Engineering je hebt talent voor vormgeving 0-5 jaar ervaring beheersing van Autocad ervaring in 3D EEM pakket kennis van andere CAD software is een pré (Inventor, Rhino/Grasshopper, Tekla, Sketchup) kunnen maken van handschetsen van ontwerpconcepten Interesse? Stuur je motivatie met CV en eventueel portfolio vóór 30 juni aanstaande per mail naar Gerhard Nijenhuis, gerhardnijenhuis@ipvdelft.nl Voor functie-inhoudelijke vragen kun je bellen met Gerhard Nijenhuis: 015 750 25 72 (acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)
 
 
Sputnik Architecture Urbanism Research bv / Rotterdam
BIM modelleur (Revit)/ junior projectleider Bouwkundige kennis en ervaring vereist Wij zijn op zoek naar iemand die als BIM-modelleur/junior projectleider aan projecten in Nederland kan werken. Bouwkundige kennis, vloeiend Nederlands in spraak en schrift zijn hierbij vereist. We vinden het belangrijk dat je een snel begrip aan de dag legt. Daarnaast verwachten we een constructieve open houding ten opzichte van de werkzaamheden en dat je je werk zelfkritisch benadert. We verwachten dat ons bureau gaat groeien. We willen daarom een solide team opbouwen, waarbij we onze medewerkers de mogelijkheid geven om met het bureau mee te groeien. Het dienstverband is in eerste instantie voor een jaar met een proeftijd van 3 maanden en start na de zomervakantie, dwz 22 augustus, of in overleg eerder. We bieden een dienstverband volgens de CAO voor architectenbureaus. Tot de werkzaamheden behoren: het opzetten en uitwerken van BIM-modellen in Revit, het opzetten van detaillering, het controleren van productietekeningen en afstemming / overleg met adviseurs, aannemers en leveranciers. We zijn op zoek naar iemand met: -minimaal een afgeronde HTS-opleiding bouwkunde; -goede beheersing van het tekenen in Autocad en modelleren in Revit; -ervaring met het opstellen van de stukken voor een omgevingsvergunning; -goede beheersing van de Nederlandse taal in spraak en schrift; -goede communicatieve vaardigheden; -min. 5 jaar relevante werkervaring, waarvan min. 2 jaar aaneengesloten -woonachtig in Rotterdam e.o. Heb je interesse, stuur dan voor 27 juni een email met je motivatie, CV, impressies van je werk en referenties naar: henk@studiosputnik.nl Vriendelijke groeten, Bert Karel & Henk Sputnik
 
 
 
office winhov / Amsterdam
Office Winhov zoekt: Bouwkundig ontwerper/projectleider met ervaring in renovatie en transformatie opgaven. Voor onze groeiende portfolio op het gebied van transformatie en renovatie zoeken wij versterking van ons team met een ervaren bouwkundig ontwerper/projectleider. Office Winhov biedt een plezierige, informele werkomgeving in een ambitieus bureau met projecten in binnen- en buitenland in woning- en utiliteitsbouw. Voor meer informatie over ons ga je naar www.winhov.nl. Als ontwerper/projectleider ben je spil in het ontwerpteam en ben je verantwoordelijk voor het bouwkundig ontwerp en de afstemming van het ontwerp met andere adviseurs op het gebied van constructie, installaties, bouwfysica en restauratie. Als kandidaat beschik je tenminste over: - minimaal 8 jaar relevante bouwkundige ervaring op architectenbureaus, ervaring met renovatie en restauratie strekken tot aanbeveling - interesse en affiniteit met architectuur - een zelfstandige werkhouding gekoppeld aan de ambitie om samen met een team het maximale uit een project te halen - goede communicatieve vaardigheden zowel intern als extern - het vermogen om projecten te organiseren - ervaring met Revit en/of Vectorworks - ervaring met MS office en tafelvoetbal strekt tot aanbeveling Office Winhov is aangesloten bij de BNA. Onze functies vullen wij conform de CAO voor Architectenbureaus in. Een sollicitatie voorzien van CV en referenties kan tot en met 20 juni gestuurd worden aan: Office Winhov, t.a.v. A. van den Ende office@winhov.nl
 
 
diederendirrix architectuur & stedenbouw / Eindhoven
Diederendirrix Eindhoven zoekt per direct een bouwkundig Archicad tekenaar Profiel: minimaal 1 tot 2 jaar relevante ervaring met Archicad is een vereiste, teamworker, goede communicatieve vaardigheden, inspirerend en resultaatgericht. Opleiding MBO/HBO Bouwkunde. Je werkt in multidisciplinaire teams aan uiteenlopende projecten. Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een dynamisch en informeel bedrijf waar er ruimte is om jezelf te ontplooien. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. De CAO voor personeel in dienst van architectenbureaus is van toepassing. Je motivatie met uitgebreide CV kun je, t/m 24 juni 2016 mailen naar diederendirrix, t.a.v. Jessica Sibbing, j.sibbing@diederendirrix.nl. Gelieve alleen reageren als je aan bovenstaande eisen voldoet. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
 
 
Slangen+Koenis Architecten / IJsselstein
Slangen+Koenis Architecten is voor een verdere uitbreiding van haar team op zoek naar een: Bouwkundig Engineer M/V Kenmerken die wij zoeken: -ervaring met de engineering van maatwerk gebouwen met weinig repetitie en een complexe integratie van constructies en installaties -enthousiasme voor bouwkundig tekenwerk in alle facetten -liefde voor eenvoud bij complexe details (duurzame detaillering) -research mentaliteit op vlak van materiaalkennis en detaillering -brede en actuele productkennis -kennis van bouwregelgeving en procedures -affiniteit met de architectuur (zeker die van ons bureau) -gedegen kennis van AutoCAD en Revit -goede communicatieve vaardigheden Opleidingsniveau : HBO Bouwkunde, TU Werkervaring: 1-5 jaar Uitdaging Wij zijn een ambitieus bureau dat zich focust op het realiseren van sport gerelateerde gebouwen voor onze nationale en internationale opdrachtgevers. Hiervoor werken wij met een sterk team dat op alle fronten het maximale uit de opgave probeert te halen en waarin iedere speler een echte bijdrage levert. Onze ontwerpopgaven strekken zich uit van klein landschappelijk tot complete interieurs van de door ons ontworpen gebouwen. Opgaves zijn altijd uniek. Daarnaast ontwikkelen we met en voor leveranciers regelmatig nieuwe producten die onze ambities mogelijk maken. Meer informatie over ons bureau en de projecten vind je op www.slangenkoenis.nl. Algemeen Arbeidsvoorwaarden conform Architecten CAO. Graag ontvangen wij een gemotiveerde sollicitatie inclusief CV/portfolio in pdf (max. 7 mb) via contact@slangenkoenis.nl. Deadline voor sollicitatie is 15 juni 2016. Voor vragen in verband met deze vacature, kun je contact opnemen met Iris Koning.
 
 
ConsortArchitects bv / Rotterdam
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een ambitieuze en vakbekwame Revit modelleur. De organisatie ConsortArchitects is als full-service architectenbureau al 70 jaar actief in de disciplines architectuur, stedenbouw, woningen en utiliteitsbouw. Wij bedienen onze relaties met het oplossen van huisvestingsvraagstukken in de meest brede zin van het woord, waarbij het ons doel is om een optimaal projectresultaat voor de opdrachtgever te behalen. In het vinden van functionele oplossingen voor commercieel bedrijfsmatig vastgoed ligt ons specialisme. Daarnaast zet ons multidisciplinaire team zich in voor het ontwerpen van kantoren, woningen en integrale gebiedsontwikkelingen. De functie Als Revit modelleur werk je, afhankelijk van de omvang van het project, zelfstandig of in teamverband een architectonisch ontwerp bouwkundig volledig uit. Naast het uitvoeren van diverse tekenwerkzaamheden zet je detailleringen op en controleer je productietekeningen van derden. Je neemt actief deel aan het opzetten en uitwerken van BIM-modellen en draagt daarbij zorg voor de coördinatie met adviseurs, aannemers en leveranciers. Je profiel Wij zoeken een leergierige technisch ontwerper met gedegen kennis van de Nederlandse bouwregelgeving. Onze ideale kandidaat is een ‘teamplayer’ met circa 7 jaar werkervaring als bouwkundig tekenaar en een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau. Aantoonbare projectervaring met modelleren in Revit is een must. Heb jij oog voor detail en ben je creatief in het vinden van bouwkundige oplossingen? Dan moedigen we je aan om te reageren. Kandidaten woonachtig in de regio Rotterdam hebben een pré. Wij bieden ConsortArchitects biedt je een veelzijdige functie binnen een groeiende organisatie waarin je ruimte en kansen krijgt om je te ontwikkelen. Het dienstverband zal worden aangegaan voor een periode van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO voor architectenbureaus. Solliciteren Ben je geïnteresseerd in deze baan? Dan komen we graag met jou in contact. Stuur je motivatie met CV voor 10 juni a.s. per mail aan Mascha de Mink, mdemink@consortarchitects.com. Een Revit-kennistest zal onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
 
Hal2 Ruimtevormgevers / Eindhoven
Wij zijn per direct op zoek naar een doortastende, flexibele en ambitieuze Projectmanager Interieur Wie is Hal2? HAL 2 Ontwerpt en realiseert moderne interieurs voor particulieren en bedrijven. Onze kracht ligt er in een beeld te vormen van de organisatie van een bedrijf en de behoefte te vertalen in praktische en aansprekende interieurontwerpen in de geest van de organisatie en bewoner en met oog voor het huidige tijdsbeeld. Ontwerpen die we vervolgens ook veelal realiseren. Door steeds meer inspirerende en mooie opdrachten zijn we op zoek naar een projectmanager interieur. Wie zoeken wij? Wij zoeken naar een ambitieuze, dynamische goed georganiseerde projectmanager interieur om ons team te versterken bij het managen, uitwerken en uitvoeren van diverse interieur projecten. Je bent bouwkundig en/of technisch onderlegd. Je bewaakt zowel de planning als het budget en houdt de touwtjes stevig in handen. Je bent gedurende de projectrealisatie het eerste aanspreekpunt van de klant, de collega’s die jou ondersteunen stuur je doelgericht aan. Met jouw manier van presenteren overtref je de verwachtingen van collega’s en opdrachtgevers en je beschikt over uitstekende vormgevende vaardigheden met oog voor detail en maakbaarheid. Je hebt ervaring materialen en producten, bouwtechniek, bouwkosten en bouwbegeleiding op het gebied van interieur. Daarnaast ben je bereid om, als de omstandigheden hierom vragen, flexibel om te gaan met werktijden net als je collega’s. Hoge werkdruk is voor jou geen probleem. Je hebt minimaal een HBO werk –en denkniveau. Ruime aantoonbare werkervaring is vereist. Wat biedt Hal 2: Werken bij Hal2 betekent dat je plezier beleeft in een omgeving waar geen dag hetzelfde is. De bedrijfscultuur is open en informeel. Je krijgt voldoende ruimte en vrijheid om je creatief te ontwikkelen. Je hebt de mogelijkheid om aan uiteenlopende projecten een bijdrage te leveren en wij laten daarbij ervaren welke zaken van belang zijn bij de totstandkoming van een goed interieurontwerp. Wij betalen een passend salaris en hanteren arbeidsvoorwaarden die passen bij je werkzaamheden en ervaring. Ben jij degene die wij zoeken en voldoe je aan de functie-eisen? Stuur je motivatie, cv, portfolio en/of website waarin je duidelijk aangeeft wat jou werkzaamheden waren bij de projecten (max. 6 pagina’s) naar, bart@hal-2.nl Hal 2 B.V. Hallenweg 2 5615 PP Eindhoven www.hal-2.nl
 
 
Houben / Van Mierlo / Eindhoven
HOUBEN / VAN MIERLO zoekt BOUWKUNDIG TECHNICUS: Een jonge, talentvolle bouwkundige, met een passie voor architectuur, techniek en detail, zeer goede tekenvaardigheden (AutoCAD en ARCHICAD); gestructureerd, productief en communicatief, met professionele beheersing van de Nederlandse taal; minimaal 4 dagen per week beschikbaar. In jouw rol werk je aan diverse projecten, zowel in AutoCAD als in ARCHICAD, vanaf definitief ontwerp t/m technisch ontwerp. Wij werken in een leuk en dynamisch team met zeer korte lijnen aan hoogwaardig maatwerk voor een diverse, groeiende opdrachten-portefeuille. Gekwalificeerde kandidaten nodigen wij uit vóór 30 mei as. een korte brief met CV en een selectie van eigen werk te sturen.
 
 
 
Marc Koehler Architects / Amsterdam
We zoeken We zoeken een ambitieuze, dynamische, goed georganiseerde project manager / (interieur-)architect om ons team versterken bij het managen, uitwerken, aanbesteden en uitvoeren van diverse interieur projecten. We zijn Wij ontwikkelen en bouwen Superlofts (www.superlofts.co) projecten voor particuliere bouwgroepen in heel Nederland en met de ambitie daarbuiten. Na het casco (6 meter hoog) heeft de klant de mogelijkheid de woning geheel naar eigen smaak in te delen, te kiezen uit onze voorkeursopties. Nu de eerste projecten worden opgeleverd en er meerdere Superlofts projecten in ontwikkeling zijn ontwikkelen we onze interieurservice (Homelab) verder tot het volgende niveau. Wil jij ons hierbij assisteren? Werkomschrijving Voor 1 of meerdere Superlofts projecten ben jij het aanspreekpunt voor de afbouw. Je organiseert ontwerpsessies met particuliere klanten. Je bewaakt zowel de planning als het budget en hebt de touwtjes stevig in handen. Collega-interieurarchitecten die jou ondersteunen, stuur je doelgericht aan. Het verder ontwikkelen van het concept, commerciële product ontwikkeling en standaardisatie van processen en producten op het gebied van vloeren, binnenwandsystemen en keukens en vast meubilair vindt parallel plaats aan de lopende projecten. Hier ligt ruimte voor je persoonlijke groei en eigen initiatief. Ervaring op dit gebied wordt hooggewaardeerd. Jij hebt Affiniteit met het managen van complexe processen is een voorwaarde, net als het hebben van actuele ervaring met en kennis van materialen en producten, bouwtechniek, bouwkosten en contractvormen op het gebied van interieur/verbouw/afbouw. Je hebt ervaring met uitvoering, esthetische controle of bouwbegeleiding van (interieur) projecten. Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, initiatief, stressbestendigheid en zelfstandigheid zijn cruciaal. Affiniteit met het werken met (groepen) particulieren is een pre. Je beschikt over/ functie-eisen Een afgeronde HBO/WO opleiding interieurarchitectuur of architectuur met specialisatie interieur; 3+ jaar werk ervaring met ambitieuze interieurprojecten Ervaring met het zelfstandig leiden van projecten. Ervaring met commerciële product ontwikkeling en standaardisatie van processen en producten op het gebied van afbouw is een grote pré. Een gezonde commerciële instelling om budget en planning in de gate te houden. Je hebt affiniteit met particulieren en vindt klant contact leuk. Beheersing van Excel, teken- en presentatie software van Adobe, tekensoftware van Archicad en/of Autocad, Handmatige tekeningvaardigheden zijn een pre; Goede materiaal- en productkennis; Een zelfstandige, oplossingsgerichte en gestructureerde werkhouding De capaciteiten om het voortouw te nemen en mensen aan te sturen Je bent woonachtig in de regio Amsterdam en per 1 juni beschikbaar. Wij bieden Volop ruimte voor je creatieve en organisatorische ontwikkeling. De bedrijfscultuur is open en informeel. Jou zelfstandigheid en een proactieve houding komt hier tot zijn recht. Onze ambitie is 32-40 uur per week in eerste instantie voor 6 maanden. Wederom hier onze ambitie voor een langere periode daarna. Het salaris stellen we vast naar aanleiding van je ervaring. Interesse? Zin om ons team te versterken en voldoe je aan de functie-eisen? Dan horen wij graag van jou. Stuur je motivatie, cv en een portfolio onder vermelding van 'projectmanager (interieur)architect' waarin je duidelijk aangeeft wat jou werkzaamheden waren bij de projecten (van max. 6 pagina’s) voor 30 juni naar jobs@marckoehler.nl.
 
 
SVP Architectuur en Stedenbouw b.v. / Amersfoort
SVP zoekt een bouwkundige die staat voor dezelfde kernwaarden als waar ons bureau voor staat: Samenwerken, Vakmanschap en Passie. Als bouwkundige werk je bij ons aan alle fases van het bouwproces, van het uitwerken van een ontwerp (DO) tot en met het maken van werktekeningen (WT). Jouw profiel; · een afgeronde HBO opleiding bouwkunde, · 2 tot 5 jaar werkervaring als bouwkundig tekenaar, · aantoonbare werkervaring met ARCHICAD, · ervaring met BIM is een pré, · werkt nauwkeurig en beschikt over een goed bouwkundig inzicht, · goede kennis van de bouwregelgeving, · goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, · goede communicatieve vaardigheden en kan werken in teamverband, Wat wij jou bieden; · een uitdagende functie in een prettige werkomgeving, · arbeidsvoorwaarden en beloning conform cao architectenbureaus, · een dienstverband van minimaal 32 uur per week. Spreekt deze functie je aan? Stuur dan voor 20 mei een sollicitatiebrief inclusief CV en portfolio voorzien van vervaardigde tekeningen en details naar info@svp-svp.nl ter attentie van Frits van den Berg.
 
 
 
Buro van der Goes / Hilversum
In deze functie coördineer je de werkzaamheden m.b.t. het tekenwerk voor onze projecten en teken je zelf ook regelmatig mee. Het betreft bouwkundig tekenwerk in alle fasen van het bouwproces. Je verzorgt o.a. bouwaanvraag- en aanbestedingsstukken en communiceert hierover rechtstreeks met opdrachtgevers en collega’s. Je wordt gemotiveerd door het efficiënt managen van projecten waarbij je iedereen een stap voor blijft. Onze klanten weten wat ze aan jou hebben, je hebt verstand van zaken en je krijgt het werk binnen de afgesproken deadlines voor elkaar. Functie-eisen Opleiding MTS/HTS Bouwkunde; Ca. 7-10 jaar bouwkundige tekenervaring; Ruime ervaring met tekenpakket Arkey; Aantoonbare ervaring in het coördineren van projecten. Kennis van huidige wet-en regelgeving; Woonachtig binnen straal van 30 kilometer vanaf Hilversum. Karakterwensen Zorgvuldig en doelmatig; Teamwerker; Communicatief en contactueel; Stressbestendig; Probleemoplossend; Pro- actief. Kijk voor meer informatie over onze organisatie en projecten op www.burovandergoes.nl
 
 
JLL / Amsterdam
Niemand kan zo blij worden van een gedetailleerde bouwkundige tekening dan jij. Je hebt oog voor detail, maar je weet wel waar de prioriteiten liggen. Je hebt jouw studie MBO/HBO Bouwkunde goed doorlopen zonder dat je een feestje hebt gemist. Je voelt je thuis in een dynamisch team en bent niet bang om jouw mening te geven. Je begrijpt architecten als geen ander en weet precies hoe je een visie en ontwerp in een werkbare tekening moet uitwerken. Daarnaast heb je vooral veel zin om jouw talenten voor ons internationale bedrijf in te zetten en jezelf onder onze leiding te ontwikkelen tot de beste bouwkundig tekenaar van het westelijkhalfrond. Herken jij jezelf in deze tekst? Aarzel dan vooral niet en solliciteer bij Tétris Design & Build naar de functie van: Bouwkundig Tekenaar Locatie: Amsterdam Wat houdt de functie in? Als ervaren tekenaar ben je in staat zelfstandig te werken aan uiteenlopende projecten. Je weet wat er speelt in bouwregelgeving en kunt met technisch inzicht de organisatie voorzien van uitgewerkte bouwtekeningen, space plannen en advies. Wat vragen wij van je? Je beschikt over een afgeronde MBO/HBO Bouwkunde. Je hebt circa 2-3 jaar werkervaring. Je hebt kennis van de huidige wet- en regelgeving op het gebied van werkplekken (ARBO en NEN), Bouwbesluit en brandveiligheid. Je kunt werken met Autocad, Photoshop, Sketch up en Revit. Het is een pre als je handig bent met Indesign. Je bent professioneel Je bent vloeiend in Nederlands en Engels in zowel taal als geschrift. Wat bieden wij je? Het salaris is afhankelijk van je werkervaring en capaciteiten. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioen- en lunchregeling, collectieve ziektekostenverzekering en sportfaciliteiten. Wil je solliciteren? We nodigen je van harte uit om jouw sollicitatiebrief met CV te sturen naar: Tamara Meskes: tamara.meskes@eu.jll.com Heb je nog vragen over de functie? Bel haar gerust: (020) 5 405 405 Over Tétris Tétris Design & Build is een volle dochter van JLL en is de Europese "Design & Build"-specialist voor de fit-out van kantoor-, winkel-, hotel- en logistieke ruimtes. Tétris heeft verschillende afdelingen door heel Europa met wie we ook nauw samenwerken. Het team bestaat uit architecten, space planners, designers en project managers. Tetris is in 2011 opgericht en heeft inmiddels een aardig klantenbestand opgebouwd met bedrijven als Uber, bol.com, Samsung en Verizon. Binnen het team is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het uitvoeren van nieuwe ideeën. We waarderen eigenheid en zien het als een plicht om het beste uit onze medewerkers te halen. Tétris is een hecht team dat naast hard werken graag tot het laatste moment de dansvloer onveilig maakt tijdens (bedrijfs)feestjes.
 
 
 
Puur Plus Ontwerpers / Amsterdam
Gevraagd: Bouwkundig Vectorworks Tekenaars (m/v) Ter versterking van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een Technisch / Bouwkundig Tekenaar (m/v) met goede Vectorworks skills en aantoonbare ervaring in architectuur, interieur en/of retail. Puur Plus Ontwerpers is een ontwerpbureau dat zich richt op Architectuur, Interieurarchitectuur, Product en Meubelontwerp. Wij werken met een jong, enthousiast team dat geen uitdaging uit de weg gaat. Vanwege ons groeiende internationale portfolio (voor Suitsupply) zijn wij op korte termijn op zoek naar Technisch / Bouwkundig Tekenaars die high-end retail ontwerpen kunnen uitwerken tot op detailniveau. Kadidaten zijn positief, enthousiast en kunnen goed in teamverband werken aan zeer uiteenlopende projecten op het gebied van high-end retail en fashion. Profiel Kandidaat: + Positief, enthousiast, flexibel en stressbestendig + Afgeronde MTS- of HTS opleiding in de richting Bouwkunde + 2 tot 5 jaar werkervaring + Geen 9 tot 5 mentaliteit + Goede kennis van Vectorworks, Photoshop, Illustrator, Indesign en Sketch-Up + Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Wij bieden: + Marktconform salaris + Innovatieve projecten + Enthousiast team + Lunch Spreekt jou deze functie aan en voldoe je aan alle functie-eisen mail dan je motivatie, C.V., portfolio met detailtekeningen (pdf, max 5 mb.) onder vermelding van Technisch / Bouwkundig Vectorworks Tekenaar naar marianne@puurplus.nl Puur Plus Ontwerpers checkt referenties en social media als onderdeel van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
 
 
LENGKEEK architecten en ingenieurs bv / De Bilt
Veelzijdige bouwkundige Ben jij een enthousiaste veelzijdige bouwkundige en heb je affiniteit met architectuur? Heb jij een creatieve kijk op wonen, zorg en onderwijs? Vind je kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit belangrijke kernwaarden? Vergroot dan je ervaring bij LENGKEEK architecten en ingenieurs in De Bilt. Binnen LENGKEEK architecten realiseren we al meer dan 50 jaar ontwerpen voor kwalitatief hoogwaardige gebouwen die aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever. Creatieve vormgeving, budget, healing environment, duurzaamheid, flexibiliteit en oog voor detail zijn hierin maatgevend. De kwaliteit van onze architectuur valt of staat hierbij. Bouwkundig medewerker zijn bij LENGKEEK architecten is méér dan alleen een dienende of uitvoerende rol. We verwachten van je dat je creatieve oplossingen bedenkt en uittekent die bouwtechnisch uitvoerbaar zijn. Dat je werkzaamheden kan coördineren en je bewust bent van de economische consequenties van wat getekend wordt. Wij vinden dat je in deze functie past als je beschikt over de volgende kenmerken: Een uitgekiend gevoel voor bouwtechniek en detaillering Minimaal een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde Aangevuld met WO opleiding bouwkunde / architectuur is een pré Representatief en communicatief vaardig Goede kennis van bouwregelgeving Uitstekend werkend binnen een team van ontwerpers en tekenaars Werkzaamheden kunnen coördineren binnen het team Kennis van en ervaring met ArchiCAD is een pré Enkele jaren ervaring Salariëring is marktconform. Sollicitaties e-mailen aan Monique Ilsink (info@laib.nl). Graag ontvangen we naast een CV ook een portfolio en beknopte motivatie.
 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
2001-2016 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap