8 vacatures
 
 
Zeinstra Veerbeek Architecten / 's-Gravenhage
Zeinstra Veerbeek Architecten is op zoek naar een bouwkundig tekenaar / Archicad-BIM modelleur / assistent ontwerper voor het uitvoeren van bouwkundige tekenwerkzaamheden van schetsontwerp tot en met werktekeningen. We zoeken iemand met een afgeronde HBO/TU Bouwkunde opleiding die over een goede vakinhoudelijke kennis beschikt. Functie- salarisindicatie: schaal G van de architecten CAO. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken wij met een jong enthousiast team aan uiteenlopende projecten. Flexibiliteit, communicatieve vaardigheid en zelfstandigheid zijn belangrijk. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met je CV en portfolio of neem telefonisch contact op.
 
 
 
MVSA Architects / Amsterdam
MVSA Architects is op zoek naar bouwkundig tekenaars; Het betreft de volgende functies: Senior Bouwkundig tekenaar MVSA Architects is op zoek naar een ervaren senior bouwkundige met minimaal 5 jaar ervaring voor onze grote en middelgrote projecten; zowel in Nederland als het buitenland. Het betreft infrastructurele projecten, retail-projecten, woningbouw en kantoorgebouwen. Zowel transformaties als nieuwbouw. Naast het verrichten van bouwkundig tekenwerk is hij/zij in staat om extern als projectleider op te treden voor een project. De kandidaat is representatief, kordaat, communicatief, zeer georganiseerd etc. en heeft goede contactuele eigenschappen. Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste. Ervaring met BIM en Revit is een pré. Junior Bouwkundig tekenaar MVSA Architects is op zoek naar bouwkundigen met enige ervaring (0 tot 2 jaar) voor onze grote en middelgrote projecten; zowel in Nederland als het buitenland. Het betreft infrastructurele projecten, retail-projecten, woningbouw en kantoorgebouwen. Zowel transformaties als nieuwbouw. De kandidaat bouwkundig tekenaar kan goed in teamverband werken alsook zelfstandig deelprojecten uitwerken. De kandidaat is representatief, kordaat, communicatief, zeer georganiseerd etc. en heeft goede contactuele eigenschappen. Ervaring met BIM en Revit is een pré. Sollicitaties voor donderdag 4 september toezenden Als u geïnteresseerd bent in één van deze functies, stuur uw sollicitatiebrief, cv en portfolio (digitaal als pdf, max 5 mb) naar office@mvsa.nl – uiterlijk tot donderdag 4 september. Voor vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met Sharon Selissen 020 5319800 MVSA Architects Postbus 2737 1000CS Amsterdam tel +31 20 5319800 www.mvsa-architects.com (acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld)
 
 
BINT Architecten / 's-Gravenhage
Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren bouwkundig tekenaar. Ervaring in tekenen met revit is een eerste vereiste. Als bouwkundig revit tekenaar vragen wij een leergierige en zelfstandige houding. BINT architecten etcetera BINT is een informeel en ambitieus ontwerpbureau met een prettige sfeer. Wij werken voornamelijk aan architectonische en stedenbouwkundige opgaven. Ons bureau ligt in de haven van Scheveningen, een inspirerende locatie waar noeste arbeid hand in hand gaat met recreatie. BINT is onderdeel van de DPI holding met gezamenlijk meer dan 40 werknemers. Voor meer informatie verwijzen wij door naar onze website. Ben jij die enthousiaste collega die wil werken in de haven van Scheveningen? Stuur een mail met een beknopt portfolio en een C.V. naar info@bint.nl t.a.v. Helen Mulder of neem telefonisch contact met ons op.
 
 
 
inTex architecten bna / Arnhem
wij zijn op zoek naar een ervaren bouwkundig tekenaar. Kennis met Arkey/Aujtocad/Revit is vereist. Naast het verrichten van bouwkundig tekenwerk hij/zij in staat is om extern als projectleider op te treden voor eenvoudige projecten. De kandidaat is representatief, kordaat, etc. en heeft goede contactuele eigenschappen.
 
 
Stijl Architectuur BV BNA / Dordrecht
Vacature bouwkundig tekenaar Stijl Architectuur Wij zijn op zoek naar een Vectorworkstekenaar voor het uitvoeren van bouwkundige tekenwerkzaamheden van schetsontwerp tot werktekeningen op ons architectenbureau te Dordrecht. We zoeken iemand met een afgeronde HBO opleiding in de richting van Bouwkunde die over een goede vakinhoudelijke kennis beschikt en een aantal jaar ervaring heeft in een vergelijkbare functie. Je komt terecht in een jong enthousiast team, waar flexibiliteit, communicatieve vaardigheid en een doorpakmentaliteit belangrijk zijn. Je werk zal voornamelijk bestaan uit tekenwerkzaamheden binnen kantoor, maar ook inmeten op locatie, het doen van bestellingen en opvangen van klanten/bezoekers behoren tot je taken. Salarisindicatie: schaal F van de architectenCAO op basis van 4 dagen (32 uur) Denk je dat je binnen deze functie tot je recht zult komen, stuur dan een sollicitatie met CV naar e.visser@stijlarchitectuur.nl
 
 
 
Ter versterking van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een Ervaren inkoper / werkvoorbereider in de interieurbranche m/v Interior Consult is de interieur specialist voor nieuwbouw, verbouw en inrichting van zakelijke (Hotel) en particuliere projecten. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van nationale en internationale interieur projecten, weten wij als geen ander hoe een project aangepakt moet worden. Vanuit onze vestiging in de binnenstad van Haarlem, zijn wij in staat ondersteuning te bieden in projectmanagement. Vanaf de eerste schetsen tot de turn-key realisatie is Interior Consult de full range partner. Functie omschrijving: In de functie als Inkoper / werkvoorbereider (40 uur p/wk) ben je verantwoordelijk voor de inkoop van alle onderdelen binnen het interieur pakket. Je gaat op zoek naar de beste leveranciers waarmee je het gesprek aangaat en hen selecteert. Je kijkt naar kosten (besparingen) en mogelijke innovaties. Je ‘drive’ is zoveel mogelijk informatie tot je te nemen om de werkvoorbereiding tot uitvoer zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je specifieke Hospitality inkoopkanalen en kennis pas je toe in je dagelijkse werkzaamheden. Je rapporteert aan de eindverantwoordelijke van het betreffende project binnen Interior Consult. Kerntaken: Het opstellen van contracten voor leveranciers en opdrachtgevers Aanspreekpunt voor leveranciers Verantwoordelijk voor de gehele inkoop van het project Het maken van uitvoerings planningen Het maken van offertes en calculaties Het lezen en maken van AutoCad tekeningen in de DO fase Aanspreekpunt tijdens uitvoer fase van het project Voorkomende administratieve taken als facturatie, archiveren etc. Profielschets: Aantoonbare werkervaring (5 jaar) in een vergelijkbare functie binnen de (Hospitality) interieur branche; Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift Ambitieus en flexibele instelling Organisatorisch sterk Kritisch en met oog voor details Zelfstandig met een pro-actieve werkhouding Goede beheersing van Office programma’s en AutoCad. Wij bieden: Werken in een klein teamverband met een No-nonsense sfeer Marktconforme salariëring Flexibiliteit en grote mate van eigen inbreng Is deze uitdaging iets voor jou? Stuur dan je motivatie en CV voor 18 juli a.s. naar Martijn de Goede, E: martijn@interior-consult.com. Mocht je daarvoor nog vragen hebben, neem dan contact op door te bellen naar Interior Consult, T: 085.0210901. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
Procab designs / Wijk bij Duurstede
Ik ben op zoek naar een ervaren Rhino tekenaar met goede ervaring met Grasshopper en autocad. Werkzaamheden houden in dat er veel bouwkundige gerelateerde tekeningen gemaakt dienen te worden voor de werkplaats. Ervaring met de Rhino en Grasshopper is pre. Verder volgt dan de uitwerking in autocad 2D. Waarnodig kan dit ook in Rhino plaats vinden. Werkzaamheden zijn voornamelijk standbouw met ingewikkelde vormen en deadlines. Wij werken o.a. voor de volkswagen groep en de assemblage van het gereed product vindt voornamelijk in het buitenland plaats. Ervaring met de duits en engelse taal naast nederlands is gewenst.
 
 
 
Livingstone / Breda
Livingstone is 3 decennia dé specialist in de bouw van vrijstaande woningen voor particulieren. Vanuit de showroom in Breda worden opdrachtgevers geadviseerd en werken wij aan de realisatie van hun droomvilla op maat. De bouw wordt gerealiseerd door een aannemer uit ons landelijke partnernetwerk. Livingstone is tevens actief in kleinschalige projectontwikkeling. Voor onze vestiging in Breda zoeken wij een Bouwkundig Revit tekenaar Een ervaren, communicatief en doortastend Revit tekenaar met affiniteit voor architectuur. Je bent een gedreven professional met +/- 5 jaar ervaring en wilt graag aan het werk binnen een jong team met enthousiaste collega’s. De werkzaamheden bestaan uit: Het uitwerken van schetsmatige woningontwerpen in Revit; Het maken van presentatie tekeningen, waaronder 3-d kleuren presentaties; Het verzorgen van de 'welstandstekening' zodat deze ingediend kan worden bij de gemeente; Het verzorgen van de bouwkundige tekening en EPN berekeningen zodat de omgevingsvergunning ingediend kan worden bij de gemeente; Het verzorgen van de benodigde bestel- en montage tekeningen zodat het Livingstone casco besteld kan worden bij de desbetreffende leveranciers; Het gezamenlijk met collega's opbouwen van de Revit bibliotheek; In deze functie werk je zelfstandig en doortastend aan de uitvoering van de bouwplannen. Uiteraard staat er een marktconform salaris tegenover deze uitdagende en gevarieerde job. De goede secundaire arbeidsvoorwaarden en toekomstmogelijkheden maken Livingstone tot een aantrekkelijke werkgever. Je sollicitatie kun je tót 18 juli 2014 richten aan de heer H.W Gijsen. Livingstone Breda Vossenberg 4 4825BH BREDA www.livingstone.org info@livingstone.org. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
Contact
Pedro de Medinalaan 5c 1086 XK Amsterdam +31 (0)20 71 30 600 info@architectenweb.nl
2001-2014 Architectenweb BV   voorwaarden | privacy | sitemap