16 vacatures
 
 
BFAS is een middelgroot ontwerpbureau voor architectuur en stedenbouw. Momenteel werken we aan diverse projecten die in volledig in BIM worden uitgewerkt. Voor deze projecten is BFAS op zoek naar een Revit modelleur / bouwkundige met ruime ervaring. Wij vragen: In staat om bouwkundig te detailleren op hoog niveau. Zelfstandig modelleren in alle fasen van een bouwproject. Aantoonbare vaardigheid in Revit. Het werken in een BIM (aspect)model, hierbij is ervaring met het leveren van goede IFC exports, assembly codes en ervaring met het assembleren van 3D modellen van co-makers een pré. (BIM)-overleggen voeren met overige bouwteampartners. In bezit van goede communicatieve vaardigheden. HBO werk- en denkniveau. Wij bieden: Een open informele werksfeer op een goed bereikbare locatie. Samenwerken in een klein team. Tijdelijk contract (6 maanden) met mogelijkheden tot vast contract. Goede salariëring op basis van CAO voor personeel in dienst van architectenbureaus. Een schriftelijke reactie, voorzien van CV en portfolio richten aan: Stefan Bödecker (stefan@bf-as.nl)
 
 
 
ENZO architectuur & interieur / Burgerveen
ENZO architectuur & interieur zoekt per direct een nieuwe collega: een ervaren bouwkundig tekenaar met ruime Revit-ervaring. MBO/HBO Bouwkunde. Via onderstaande link én op onze website www.enzoarchitecten.nl (ENZO-News) lees je alles over de vacature. http://enzoarchitecten.tumblr.com/image/114661589341 Ben jij diegene die wij zoeken of ken je onze nieuwe collega? Neem dan contact met ons op!
 
 
abarchitectuur / Rotterdam
Ben jij iemand met een sterk ontwikkeld bouwkundig inzicht én een echte tekenaar? Lees dan nu verder! abarchitectuur Ons architectenbureau onderscheidt zich door de klant te ontzorgen. Een traject begint bij ons met een goed persoonlijk contact. Luisteren naar uw wensen staat aan de basis van onze dienstverlening. Samen bekijken we vervolgens bij welke facetten van het ontwerp- en bouwproces we u van dienst kunnen zijn. abarchitectuur kan voorzien in begeleiding van ontwerp tot bouw en alle tussenliggende werkzaamheden. Zo vervullen wij naast de rol van stedenbouwer, architect of bouwbegeleider, ook de rol van initiator van diverse projecten. We hebben een nuchtere, kostenbewuste visie en streven naar toegevoegde waarde in al onze ontwerpen. De expertise van ons bureau: ? particulieren helpen bij (ver)bouwing van hun woning, van schets tot oplevering; ? ontwikkelaars ondersteunen bij het ontwerpen van een woonwijk; ? bouwbedrijven ondersteunen met technisch tekenwerk; ? andere architecten ondersteunen met technisch tekenwerk; ? advies en hulp aan notarissen/vastgoedeigenaren bij splitsingsvraagstukken; ? beleggers/ontwikkelaars helpen met herontwikkeling van bestaand vastgoed; ? realisatie artist impressions ter ondersteuning verkoop; ? ontwerp en begeleiding naar de juiste bedrijfshuisvesting voor het MKB; ? gevelrevitalisatie voor betere verhuur van bestaande objecten; ? interieurontwerp en uitvoering voor bedrijven en particulieren. Wij werken voor grote en kleine opdrachtgevers, zowel zakelijk als particulier, door heel Nederland. Functie Als bouwkundig tekenaar werk je binnen een klein team aan diverse ontwerpopdrachten voor woningbouw- en utiliteitsbouwprojecten. Het is belangrijk dat je over de nodige bouwkundige ervaring beschikt zodat je zelfstandig te werk kunt gaan. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit: Vervaardigen van bouwkundig tekenwerk; Maken van detail- en werktekeningen; Omgevingsvergunning aanvragen. Functie eisen Jij hebt: Minimaal 2 jaar werkervaring als bouwkundig tekenaar; Een HBO opleiding afgerond richting bouwkunde; Een sterk ontwikkeld bouwkundig inzicht; Een hands-on mentaliteit; Een vriendelijke en open persoonlijkheid; Goede kennis van wet- en regelgeving; Ervaring met AutoCAD is een pré. Herken jij je in het omschreven profiel? Solliciteer dan direct. Upload je cv bij je sollicitatie. Voor vragen over deze vacature of een algemene vraag graag contact opnemen met Sjoerd Roza via de email post@abarchitectuur.nl
 
 
 
LG Ontwerp & Realisatie / Rotterdam
LG architecten is een Rotterdams architectenbureau dat zich voornamelijk bezig houdt met relatief kleinschalige sportprojecten. We zijn per direct op zoek naar een tekenaar voor twee dagen per week, die goed overweg kan met Revit. Kan je ook werken met Adobe, Sketchup en Wordpress dan heb je een streepje voor! Als je geïnteresseerd bent, stuur jouw sollicitatiebrief, cv en portfolio naar j.vanlammeren@lgarchitecten.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Jasper van Lammeren: 010 413 9495.
 
 
Ronald Janssen Architecten / Amsterdam
Wij zoeken een enthousiaste bouwkundig tekenaar die zijn kennis en ervaring wil opdoen door te werken aan diverse uitdagende projecten in verschillende fasen van het ontwerp- en bouwproces. Beheersing van autocad en 3d software is een vereiste. Graag portfolio en CV per mail sturen.
 
 
 
rphs+ / Voorburg
Wij zoeken een ambitieuze, getalenteerde REVIT MODELLEUR/TEKENAAR voor de businessunit rphs bouwtechniek + management jij hebt ten minste een afgeronde bouwkunde opleiding aan de HTS; circa 5 jaar werkervaring als bouwkundig tekenaar met (multifunctionele) opgaven van aanzienlijke omvang; affiniteit met stedenbouw, architectuur en interieur; een open, flexibele, leergierige persoonlijkheid; een teamgeest met een assertieve werkhouding; ervaring met Revit en MS office; voldoende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. wij bieden een functie, voor bepaalde tijd (6 maanden), met een salaris niveau conform de CAO voor architectenbureaus, afhankelijke van je instap niveau; een functie waarin je onder leiding van de projectmanager, in samenwerking met de projectleider en 1e tekenaar, ontwerpen uitwerkt in Revit; een ambitieuze en dynamische werkomgeving met een grote variëteit aan ontwerpopgaven; perspectief op een vervolgcontract, afhankelijk van je persoonlijke prestaties en de bureauplanning. Motivatie inclusief CV en portfolio uiterlijk 10 april naar archi@rphs.nl t.a.v. mevrouw N. Nahon
 
 
ELLBRU / Hoofddorp
Introductie Ben jij iemand met een sterk ontwikkeld bouwkundig inzicht én een echte tekenaar? Lees dan nu verder! Organisatie Voor onze opdrachtgever DJVDL zijn wij op zoek naar een ervaren bouwkundig tekenaar. Het ontwerpen en realiseren van scholen, woningbouw en kantoorinrichting is de core business van DJVDL. Vanaf conceptueel ontwerp tot en met helder en hands-on projectmanagement. Hun ontwerpstijl is te omschrijven als tijdloos en flexibel, en dat zit in zowel het creatief concept, alsook de materiaalkeuze en detaillering. Het goede behouden en slim combineren met het nieuwe, duurzaamheid! Er wordt ontworpen in een open, proactieve samenwerking met de klanten, het is tenslotte een gebouw voor de gebruikers en de opdrachtgever. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en beperkingen, als team komen we graag met creatieve en praktische oplossingen. Doelstellingen in budget, tijd, ruimte, functies, duurzaamheid zien we als uitdagingen, en houden we scherp in de gaten. In projecten brengen we rust door eenvoud. Het bouwproces met zijn complexe regelgeving en techniek lijkt soms onoverzichtelijk. De ervaring leert dat voor ingewikkelde opgaven vaak verrassend(e) eenvoudige oplossingen te vinden zijn. Functie Als bouwkundig tekenaar werk je binnen een klein team aan diverse ontwerpopdrachten voor school-, woningbouw- en utiliteitsbouwprojecten. Het is belangrijk dat je over de nodige bouwkundige ervaring beschikt zodat je zelfstandig te werk kunt gaan. Het is een pré als je ervaring hebt met Vectorworks. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit: Vervaardigen van bouwkundig tekenwerk; Maken van detail- en werktekeningen; Bestek schrijven (kleinschalige projecten); Omgevingsvergunning aanvragen. Functie eisen Jij hebt: Minimaal 2 jaar werkervaring als bouwkundig tekenaar; Een MBO opleiding afgerond richting bouwkunde; Een sterk ontwikkeld bouwkundig inzicht; Een hands-on mentaliteit; Een vriendelijke en open persoonlijkheid; Goede kennis van wet- en regelgeving; Ervaring met Vectorworks is een pré, maar geen vereiste; Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal. Herken jij je in het omschreven profiel? Solliciteer dan direct. Upload je cv bij je sollicitatie. Voor vragen over deze vacature of een algemene vraag graag contact opnemen met Joost Koevoets op +31 (0)88 222 15 91 of +31 (0)6 41 64 24 41.
 
 
 
Interior Consult / Haarlem
Interior Consult is een (inter)nationaal design & build studio in de hospitality branche gevestigd in Haarlem. De focus van Interior Consult ligt op het creëren van een passende leefomgeving in hotels en (recreatie) villa’s waarbij het project turn-key wordt opgeleverd. Een no-nonsense mentaliteit, een flexibele instelling en werken met plezier zijn kenmerken waar Interior Consult voor staat. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een zelfstandig: Project Manager Werkzaamheden Als zelfstandige project manager binnen Interior Consult ben je in staat om projecten van A tot Z te begeleiden. Hierbij ligt de focus op: Het maken van calculaties Het maken van offertes Het maken van uitvoeringsplanningen Het maken van inkoop afspraken Het maken van inkoop orders De coördinatie van de uitvoer Voorkomende administratieve taken als facturatie, archiveren etc. Managen interne deadlines Klantcontact Als project manager rapporteer je aan de eindverantwoordelijke van Interior Consult. Functieprofiel Je bent nauwkeurig, proactief en hebt tenminste 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Relevante werkervaring in de hospitality branche is een pre. Je bent in staat zelf passende beslissingen te nemen binnen het project en geeft sturing aan leveranciers. Daarnaast is klantgerichtheid een must en ben je in staat te multitasken. Vaardigheden en ervaring Een goed gevoel voor detail; Professioneel, ambitieus en bestand tegen hoge werkdruk; Meer dan 5 jaar ervaring in soortgelijke functie; Opleiding: minimaal HBO-niveau in een aanverwante richting; Ervaring met betreffende inkoop kanalen; Ervaring met programma’s AutoCad en Photoshop is een pre; Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal. Wij bieden: Werken in een klein teamverband met een No-nonsense sfeer Marktconforme salariëring Flexibiliteit en grote mate van eigen inbreng Ben jij de persoon die in een inspirerende en creatieve omgeving mee wil bouwen aan de verdere groei van Interior Consult? Stuur dan een mail met je motivatie, cv (incl. pasfoto) naar martijn@interior-consult.com
 
 
Spring architecten / Rotterdam
Spring architecten zoekt vanwege een toenemend aantal opdrachten een projectleider met aantoonbaar ervaring met het uitwerken en realiseren van onderwijs- zorg- en/of woningbouwprojecten. Als projectleider ben je, onder supervisie van de directie, vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering (in teamverband) verantwoordelijk voor de bouwkundige kwaliteit van onze ontwerpen alsook voor de interne en externe procesgang ervan. Affiniteit met architectuur, bouwtechniek, innovatie en bewezen goede communicatieve- coördinerende en ondernemende eigenschappen zijn belangrijk. Goede verbale en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zijn evenzeer van belang. Ervaring met 3D-modelleren, BIM-coördinatie zijn een pré. Als vooropleiding geldt minimaal een voltooide HBO of TU-opleiding. Voor meer informatie over Spring zie www.spring-architecten.nl of neem contact op met Erik Kooij, bureaumanager/directeur. Wij ontvangen je reactie graag voor 31 maart 2015
 
 
 
Kraal architecten BNA / Utrecht
Kraal architecten is op zoek naar een architect(e) / assistent ontwerp(st)er & bouwkundige tekenaar ter versterking van ons team. Wij werken aan uiteenlopende projecten voor particulieren en zakelijke klanten. Bekijk onze website www.kraalarchitecten.nl of like onze facebookpagina om meer over onze projecten te vinden. Wij geloven dat we het beste resultaat krijgen als we van ontwerp tot oplevering bij het project betrokken zijn. We gaan voor het ontwerp dat het beste past bij onze opdrachtgever en duurzaam, technisch degelijk en mooi is. Architect(e) / assistent ontwerp(st)er (min. 32 uur p/w) Wij zoeken een getalenteerde ontwerp(st)er met goede presentatievaardigheden en kennis van bouwtechniek. Jij denkt in mogelijkheden en vertaalt de wensen van onze klanten in heldere concepten en een realistisch ontwerp. Daarnaast ben je iemand die enthousiast, gedreven en flexibel is. Belangrijk voor ons: - Je hebt een afgeronde studie een TU / AvB; - Goede beheersing van SketchUp Pro, AutoCAD, Adobe pakket & MS-office pakket; - Goede communicatieve vaardigheden in woord & schrift; - Je bent flexibel en kan goed zelfstandig werken; - Je bent woonachtig in de buurt van Utrecht; - Je beschikt over rijbewijs B; - Je hebt enkele jaren werkervaring in een relevante werkomgeving; - Je bent tenminste 4 dagen per week beschikbaar. Bouwkundig tekenaar (min. 32 uur p/w) Wij zoeken een bouwkundige met een (pas) afgeronde studie Bouwkunde (HBO) met goede kennis van bouwtechniek en regelgeving. Jij ziet het als uitdaging om een ontwerp te vertalen naar concreet bouwplan en bewaakt daarbij de architectonische kwaliteit. Daarnaast ben je iemand die enthousiast, gedreven en flexibel is en werk je nauwkeurig. Belangrijk voor ons: - Je hebt een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde; - AutoCAD en Sketchup hebben geen geheimen meer voor jou; - Ervaring met Adobe Indesign is een pré; - Goede communicatieve vaardigheden in woord & schrift; - Je werkt nauwkeurig, bent flexibel en kan goed zelfstandig werken; - Je bent woonachtig in de buurt van Utrecht; - Je beschikt over rijbewijs B; - Aantoonbare werkervaring (of stages) in een relevante werkomgeving; - Je bent tenminste 4 dagen per week beschikbaar. Geïnteresseerd in van deze vacatures en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag voor 15 maart 2015 een CV met portfolio en motivatie via info@kraalarchitecten.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
Attika Architekten / Amsterdam
Attika Architekten Amsterdam zoekt per direct een gemotiveerde Revit tekenaar met 5 jaar relevante werkervaring. Bouwtechnisch sterk en up to date en met oog voor architectonische uitwerking en detaillering. De kandidaat kan goed samenwerken, communiceert goed en spreekt goed Nederlands. Minimaal HBO niveau. Stuur uiterlijk 25 februari een mail t.a.v. Rickerd van der Plas, met daarin CV, portfolio en een beknopte motivatie naar amsterdam@attika.nl.
 
 
 
Nieuwkoop International / Veen
Nieuwkoop International Bagijnhof 41 4264 AZ Veen (N.Br.) is per direct op zoek naar een "werkvoorbereider" Flexibiliteit, duurzaamheid en innovatie liggen aan de basis bij het realiseren van de projecten die Nieuwkoop International uitvoert voor architecten, bouwbedrijven, project ontwikkelaars en particulieren. Met een gepassioneerd team realiseert Nieuwkoop International projecten van plan tot oplevering in binnen- en buitenland. De volledige productie gebeurt in eigen beheer. werkzaamheden: - het technisch vertalen van een ontwerp naar productietekeningen voor exclusief maatwerk. - calculatie en het opstellen van offertes. - verzorgen van bestellingen voor inkoop materialen. - programmeren van CNC machine. - 37,5 uur per week. wij vragen: -HBO werk- en denkniveau in de richting van werktuigbouwkunde of een andere technische opleiding -Gerichte technische MBO/HBO opleiding, bijvoorbeeld Werkvoorbereider meubelindustrie / (scheeps)interieurbouw, werktuigbouwkunde, bouwkunde, etc. -HBO werk- & denkniveau -minimaal 5 jaar ervaring als werkvoorbereider in de (scheeps)interieurbouw -uitgebreide kennis van materialen -goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift -Gedegen kennis van CAD tekenen en eventueel Proteus -Bezit goede communicatieve vaardigheden en kan goed prioriteiten stellen Voor meer informatie en/of sollicitatie: info@nieuwkoopinternational.com website: www.nieuwkoopinternational.com / www.bruutdesign.com
 
 
Puur Plus Ontwerpers / Amsterdam
Voor onze groeiende internationale opdrachtgever Suitsupply is Puur Plus Ontwerpers op zoek naar interieur- en/of retail architecten om ons team te versterken. De kandidaat is creatief, innovatief, onderzoekend en een inspirator. De kandidaat is zowel een conceptueel denker als zeer goed in het architectonisch vertalen van concepten naar het ontwerp. Communicatief ben je sterk, zowel schriftelijk als mondeling. Je hebt een commerciële instelling en bent ondernemend en resultaatgericht. Het behalen van je deadlines en de efficiëntie in de projectplanning zijn daar voorbeelden van. Het presentabel maken van ontwerpen en het uitwerken van de ontwerpen tot op detailniveau hoort vanzelfsprekend tot de werkzaamheden. De kandidaat heeft ten minste 2-3 jaar ervaring als interieur- en/of retail architect en zal in een groter of kleiner teamverband werken aan: retail projecten, variërend van high-end winkelinterieurs voor (mondiaal opererende) winkelketens en architectuurprojecten. Ervaring met retail en/of innovatieve concepten is vereist. De kandidaat heeft een zeer goede kennis van vectorworkx en grafische presentatieprogramma’s (Photoshop, Illustrator, Indesign en Sketchup) en je beheert de Engelse taal in woord en geschrift. Opgeleid aan Academie, TU of Academie van Bouwkunst. Sollicitaties voor 30 Maart toezenden Als u geïnteresseerd bent in één van deze functies, stuur uw sollicitatiebrief, cv en portfolio (digitaal als pdf, max 5 mb) naar Josephine van den Born- Josephine@puurplus.nl Of Sollicitaties, cv, aanbevelingen en zo mogelijk een portfolio (bij voorkeur in pdf, niet groter dan 5MB) naar: Puur Plus Ontwerpers t.a.v Josephine van den Born. Hoogte Kadijk 71 1018 BE Amsterdam Puur Plus Ontwerpers checkt referenties en sociale media als deel van de sollicitatieprocedure.
 
 
 
Puur Plus Ontwerpers / Amsterdam
Voor onze groeiende internationale opdrachtgever Suitsupply is Puur Plus Ontwerpers op zoek naar interieur- en/of bouwkundig tekenaars om ons team te versterken. De kandidaat is zeer goed in het architectonisch vertalen van het ontwerp naar interieur - en bouwkundige tekeningen. Communicatief ben je sterk, zowel schriftelijk als mondeling. Je bent resultaatgericht en wij zoeken nadrukkelijk kandidaten die in de breedte willen werken en flexibel zijn. Het behalen van je deadlines en de efficiëntie in de projectplanning zijn daar voorbeelden van. Het detailleren en uitwerken van de ontwerpen tot op detailniveau hoort vanzelfsprekend tot de werkzaamheden. De kandidaat heeft ten minste 2-3 jaar ervaring als interieur- en/of bouwkundig tekenaar en zal in een groter of kleiner teamverband werken aan: retail projecten, variërend van high-end winkelinterieurs voor (mondiaal opererende) winkelketens en architectuurprojecten. Ervaring met retail en/of innovatieve concepten is vereist. De kandidaat heeft een zeer goede kennis van Vectorworkx en ook grafische presentatieprogramma’s (Photoshop, Illustrator, Indesign en Sketchup) en je beheert de Engelse taal in woord en geschrift. Opgeleid aan Academie of HBO Bouwkunde. Sollicitaties voor 30 Maart toezenden Als u geïnteresseerd bent in één van deze functies, stuur uw sollicitatiebrief, cv en portfolio (digitaal als pdf, max 5 mb) naar Josephine van den Born- Josephine@puurplus.nl Of Sollicitaties, cv, aanbevelingen en zo mogelijk een portfolio (bij voorkeur in pdf, niet groter dan 5MB) naar: Puur Plus Ontwerpers t.a.v Josephine van den Born. Hoogte Kadijk 71 1018 BE Amsterdam Puur Plus Ontwerpers checkt referenties en sociale media als deel van de sollicitatieprocedure.
 
 
Puur Plus Ontwerpers / Amsterdam
Voor onze groeiende internationale opdrachtgever Suitsupply is Puur Plus Ontwerpers op zoek naar een ontwerper / 3D Visualiser. De kandidaat is zeer goed in het vertalen van de architectonische ontwerpen naar 3D tekeningen. Creatief en communicatief ben je sterk en je beheerst een goede schetsvaardigheid met een eigen stijl. Als 3D visualiser werk je aan afwisselende opdrachten op het gebied van interieur en architectuur. Je krijgt de kans om je kennis van het visualisatie proces te vergroten en je binnen het team verder te ontwikkelen. De kandidaat heeft ten minste 2-3 jaar ervaring als interieur- en/of bouwkundig tekenaar en zal in een groter of kleiner teamverband werken aan: retail projecten variërend van high-end winkelinterieurs voor (mondiaal opererende) winkelketens en architectuurprojecten. Ervaring met retail en/of innovatieve concepten is vereist. De kandidaat heeft een zeer goede kennis van 3D programma’s en presentatieprogramma’s (Photoshop, Illustrator, Indesign en Sketchup) je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. Opgeleid aan Academie, of HBO. Sollicitaties voor 30 Maart toezenden Als u geïnteresseerd bent in één van deze functies, stuur uw sollicitatiebrief, cv en portfolio (digitaal als pdf, max 5 mb) naar Josephine van den Born- Josephine@puurplus.nl Of Sollicitaties, cv, aanbevelingen en zo mogelijk een portfolio (bij voorkeur in pdf, niet groter dan 5MB) naar: Puur Plus Ontwerpers t.a.v Josephine van den Born. Hoogte Kadijk 71 1018 BE Amsterdam Puur Plus Ontwerpers checkt referenties en sociale media als deel van de sollicitatieprocedure.
 
 
 
Jos Abbo Architect BNA b.v. / Almere
Jos Abbo Architect BNA BV / Eco Architectuur BV , Edvard Munchweg 107a, 1328 MK Almere heeft vacature BOUWKUNDIG TEKENAAR/WERKVOORBEREIDER een Hbo-er met enkele jaren ervaring op een architecten- of bouwbureau. Werkzaamheden: - het uitwerken van ontwerpen in alle fasen van het bouwproces binnen Autocad - projectcalculaties en directiebegrotingen maken - kostenbewaking binnen alle fasen van een project - opstellen van offertes en contracten - verkooptekeningenen presentatietekeningen/documenten maken - stedenbouwkundige schetsen en schetsen van gebouwen bijwerken en uitwerken - toetsing aan bouwbesluit en indienen bouwaanvraag - daglicht-, ventilatie- en energieprestatie(EPC)-berekeningen maken - opstellen van de stukken en coördineren van de bouwaanvraag - specificeren en controle van constructie met constructeur - informatie inwinnen van materialen, onderdelen en installaties en verwerken in tekening en uitvoering - werktekeningen en details maken - het maken van tehnische omschrijvingen en het maken van Stabu-bestekken - het aanbesteden van projecten, (bouwkundige) contractvorming in alle fasen van projecten - het directievoeren door middel van bouwvergaderingen/-verslagen, controle van werktekeningen en het controleren op de bouwplaats - oplevering van gebouwen - opstellen en onderhandelen van meer- en minderwerk. Programma's: Microsoft Outlook, Word, Power Point, Excel, Autocad, Bouwbestek, EPN (W&U), SketchUP en Adobe Photoshop en Indesign. Vaardigheden: - zelfstandg kunnen werken - aansturen stagiaire bouwkunde - makkelijk kunnen schakelen tussen diverse projecten Projecten: die gerealiseerd zijn en worden bevinden zich met name in utiliteit- en woningbouw (o.a. CPO). Zie verder de website www.josabbo.nl Voor meer informatie en/of sollicitatie j.abbo@josabbo.nl of tel. 036-5347476.
 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
Contact
Pedro de Medinalaan 5c 1086 XK Amsterdam +31 (0)20 71 30 600 info@architectenweb.nl
2001-2015 Architectenweb BV   voorwaarden | privacy | sitemap