6 vacatures
 
 
Jos Abbo Architect BNA b.v. / Almere
Jos Abbo Architect BNA BV / Eco Architectuur BV , Edvard Munchweg 107a, 1328 MK Almere heeft vacature BOUWKUNDIG TEKENAAR/WERKVOORBEREIDER een Hbo-er met enkele jaren ervaring op een architecten- of bouwbureau. Werkzaamheden: - het uitwerken van ontwerpen in alle fasen van het bouwproces binnen Autocad - projectcalculaties en directiebegrotingen maken - kostenbewaking binnen alle fasen van een project - opstellen van offertes en contracten - verkooptekeningenen presentatietekeningen/documenten maken - stedenbouwkundige schetsen en schetsen van gebouwen bijwerken en uitwerken - toetsing aan bouwbesluit en indienen bouwaanvraag - daglicht-, ventilatie- en energieprestatie(EPC)-berekeningen maken - opstellen van de stukken en coördineren van de bouwaanvraag - specificeren en controle van constructie met constructeur - informatie inwinnen van materialen, onderdelen en installaties en verwerken in tekening en uitvoering - werktekeningen en details maken - het maken van tehnische omschrijvingen en het maken van Stabu-bestekken - het aanbesteden van projecten, (bouwkundige) contractvorming in alle fasen van projecten - het directievoeren door middel van bouwvergaderingen/-verslagen, controle van werktekeningen en het controleren op de bouwplaats - oplevering van gebouwen - opstellen en onderhandelen van meer- en minderwerk. Programma's: Microsoft Outlook, Word, Power Point, Excel, Autocad, Bouwbestek, EPN (W&U), SketchUP en Adobe Photoshop en Indesign. Vaardigheden: - zelfstandg kunnen werken - aansturen stagiaire bouwkunde - makkelijk kunnen schakelen tussen diverse projecten Projecten: die gerealiseerd zijn en worden bevinden zich met name in utiliteit- en woningbouw (o.a. CPO). Zie verder de website www.josabbo.nl Voor meer informatie en/of sollicitatie j.abbo@josabbo.nl of tel. 036-5347476.
 
 
 
3D capacity / Rijswijk
3D capacity | Triple-D is een jong en dynamisch 3D visualisatiebureau met vestigingen in Rijswijk, Arnhem en Shenzhen (China). Binnen Nederland is het bureau marktleider met het 3D product de Virtuele Maquette. Het bureau maakt 3D artist impressies van internationale allure (www.3dcapacity.eu). Vanwege de ambitie om verder te groeien is het bedrijf per direct op zoek naar versterking. Als Project / Account Manager AI ben je het middelpunt van het impressie team. Je overziet, communiceert en evalueert het gehele proces van 2D tekenwerk tot 3D impressies. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en planning van alle impressieprojecten. Je ondersteunt het sales team met het maken van urenschattingen en het schrijven van offertes. Als je ervaring hebt in deze rol en je in staat bent diverse balletjes hoog te houden, zijn wij op zoek naar jou. Taakomschrijving Project / Account Manager AI Planning en coördinatie van 3D impressie projecten Communicatie voortgang met opdrachtgevers Opvragen en beoordelen tekenwerk en referentiemateriaal Aansturen productieteams in Nederland en China Urenschattingen maken voor nieuwe projecten Offertes schrijven Evaluatie van processen Fulltime functie Vaardigheden Werkt en denkt op HBO niveau 2 tot 5 jaar relevante werkervaring Een sterk ontwikkeld organisatorisch vermogen Ervaring met MS Office (Word en Excel) In staat om bouwkundig tekenwerk te lezen en doorgronden Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Persoonlijke kenmerken Proactief, energiek en enthousiast Zelfstandig, klantgericht, integer en accuraat Een sterk ontwikkeld organisatorisch vermogen Flexibel en stressbestendig Affiniteit met 3D, architectuur en interieurontwerp Flexibel en stressbestendig Voelt zich thuis binnen een informele en dynamische omgeving Om te solliciteren stuur je je CV, motivatie en gewenste arbeidsvoorwaarden naar jobs@3dcapacity.eu o.v.v. 'vacature project / account manager 3D'. Reacties die hier niet aan voldoen worden niet in behandeling genomen. NB: Acquisitie is niet gewenst en wordt ook niet gewaardeerd. Wij vertrouwen erop deze vacature zelf in te kunnen vullen. CV's aangeleverd door bureaus worden niet in behandeling genomen.
 
 
BFAS is een middelgroot ontwerpbureau voor architectuur en stedenbouw. Momenteel werken we aan diverse projecten die in volledig in BIM worden uitgewerkt. Voor deze projecten is BFAS op zoek naar een Revit modelleur / bouwkundige met ruime ervaring en met de volgende competenties: - In staat om bouwkundig te detailleren op hoog niveau; - Zelfstandig modelleren in alle fasen van een bouwproject; - Aantoonbare vaardigheid in Revit; - Het werken in een BIM (aspect)model, hierbij is ervaring met het leveren van goede IFC exports, assembly codes en ervaring met het assembleren van 3D modellen van co-makers een pré; - (BIM)-overleggen voeren met overige bouwteampartners; - In bezit van goede communicatieve vaardigheden; - HBO werk- en denkniveau; - Aantoonbaar ruimtelijk en bouwkundig inzicht. Een schriftelijke reactie, voorzien van CV richten aan: Stefan Bödecker (stefan@bf-as.nl) www.bf-as.nl
 
 
 
Foreco Dalfsen / Dalfsen
IJreka is fabrikant van speeltoestellen voor de openbare ruimte. IJreka onderscheidt zich in de markt door het bieden van maatwerkoplossingen van Amsterdam tot Singapore. IJreka is een zusteronderneming van Foreco en Foreco Houtconstructies. Kijk voor meer informatie op www.ijreka.nl Inhoud stageplaats Bij IJreka ben je actief als junior ontwerper en daarmee volwaardig lid van het team. De kerntaak zal zijn het ondersteunen bij het ontwerp/tekenwerk ten behoeve van de productie van speeltoestellen of de inrichting van speelplaatsen. Doordat je breed wordt ingezet in de organisatie doe je veel ervaring op met het werken binnen een bedrijf, van telefoon opnemen tot het maken van productie tekeningen. Deze brede inzet zorgt voor een grote diversiteit van werkzaamheden waardoor er veel afwisseling is in het werk. Functie eisen Bezig met opleiding WTB of IPO (of gelijkwaardig) Basis kennis 3d CAD (bij voorkeur Solidworks)
 
 
office winhov / Amsterdam
Office Winhov zoek: Een nieuwe collega die het werken met Revit en BIM bij ons verder komt ontwikkelen en uitvoeren. Hij of zij heeft ruime ervaring in het werken met Revit in verschillende projectfases en kan het BIM management van diverse projecten voeren. Naast het coördineren en onderhouden van het Revit systeem ben je ook begeleider van collega’s die met Revit werken. Office Winhov biedt een plezierige, informele werkomgeving in een ambitieus bureau met projecten in binnen- en buitenland in woning- en utiliteitsbouw. Voor meer informatie over ons ga je naar www.winhov.nl. Als kandidaat beschik je tenminste over: - 10 jaar bouwkundige ervaring op architectenbureau’s of een gelijkwaardige werkomgeving - ruime ervaring met Revit en BIM - interesse en affiniteit met architectuur - een zelfstandige werkhouding - goede communicatieve vaardigheden - het vermogen om projecten en teken/model-standaards te organiseren - de ambitie om samen met een team het maximale uit een project te halen - ervaring met Sketch-UP, MS office, tafelvoetbal en eventueel vectorworks strekt tot aanbeveling Office Winhov is aangesloten bij de BNA. Onze functies vullen wij conform de CAO voor Architectenbureau’s in. Een sollicitatie voorzien van CV en referenties kan tot 19 december gestuurd worden aan: Office Winhov, t.a.v. A. van den Ende office@winhov.nl
 
 
 
UArchitects bv / Eindhoven
UArchitects is een vernieuwend bureau met een grote diversiteit aan projecten op het gebied van onderwijs, sport en woningbouw. In verband met groei van onze opdrachten zijn wij op zoek naar versterking van ons bureau. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde technisch tekenaar (minimaal HBO en/of in opleiding) / ontwerper met enkele jaren ervaring in de utiliteitsbouw (bij voorkeur onderwijs of sport). Aantoonbare goede kennis van Autocad en een ruime praktische ervaring met Revit is noodzakelijk. Sollicitatie en CV mailen naar: UArchitects T.a.v. Misak Terzibasiyan o.v.v. vacature misakterzibasiyan@UArchitects.com Voor meer info zie: www.UArchitects.com PS Acquisities op bovenstaande vacature worden niet op prijs gesteld.
 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
Contact
Pedro de Medinalaan 5c 1086 XK Amsterdam +31 (0)20 71 30 600 info@architectenweb.nl
2001-2015 Architectenweb BV   voorwaarden | privacy | sitemap