25 vacatures
 
 
Hal2 Ruimtevormgevers / Eindhoven
Wij zijn per direct op zoek naar een doortastende, flexibele en ambitieuze Projectmanager Interieur Wie is Hal2? HAL 2 Ontwerpt en realiseert moderne interieurs voor particulieren en bedrijven. Onze kracht ligt er in een beeld te vormen van de organisatie van een bedrijf en de behoefte te vertalen in praktische en aansprekende interieurontwerpen in de geest van de organisatie en bewoner en met oog voor het huidige tijdsbeeld. Ontwerpen die we vervolgens ook veelal realiseren. Door steeds meer inspirerende en mooie opdrachten zijn we op zoek naar een projectmanager interieur. Wie zoeken wij? Wij zoeken naar een ambitieuze, dynamische goed georganiseerde projectmanager interieur om ons team te versterken bij het managen, uitwerken en uitvoeren van diverse interieur projecten. Je bent bouwkundig en/of technisch onderlegd. Je bewaakt zowel de planning als het budget en houdt de touwtjes stevig in handen. Je bent gedurende de projectrealisatie het eerste aanspreekpunt van de klant, de collega’s die jou ondersteunen stuur je doelgericht aan. Met jouw manier van presenteren overtref je de verwachtingen van collega’s en opdrachtgevers en je beschikt over uitstekende vormgevende vaardigheden met oog voor detail en maakbaarheid. Je hebt ervaring materialen en producten, bouwtechniek, bouwkosten en bouwbegeleiding op het gebied van interieur. Daarnaast ben je bereid om, als de omstandigheden hierom vragen, flexibel om te gaan met werktijden net als je collega’s. Hoge werkdruk is voor jou geen probleem. Je hebt minimaal een HBO werk –en denkniveau. Ruime aantoonbare werkervaring is vereist. Wat biedt Hal 2: Werken bij Hal2 betekent dat je plezier beleeft in een omgeving waar geen dag hetzelfde is. De bedrijfscultuur is open en informeel. Je krijgt voldoende ruimte en vrijheid om je creatief te ontwikkelen. Je hebt de mogelijkheid om aan uiteenlopende projecten een bijdrage te leveren en wij laten daarbij ervaren welke zaken van belang zijn bij de totstandkoming van een goed interieurontwerp. Wij betalen een passend salaris en hanteren arbeidsvoorwaarden die passen bij je werkzaamheden en ervaring. Ben jij degene die wij zoeken en voldoe je aan de functie-eisen? Stuur je motivatie, cv, portfolio en/of website waarin je duidelijk aangeeft wat jou werkzaamheden waren bij de projecten (max. 6 pagina’s) naar, bart@hal-2.nl Hal 2 B.V. Hallenweg 2 5615 PP Eindhoven www.hal-2.nl
 
 
 
Houben / Van Mierlo / Eindhoven
HOUBEN / VAN MIERLO zoekt BOUWKUNDIG TECHNICUS: Een jonge, talentvolle bouwkundige, met een passie voor architectuur, techniek en detail, zeer goede tekenvaardigheden (AutoCAD en ARCHICAD); gestructureerd, productief en communicatief, met professionele beheersing van de Nederlandse taal; minimaal 4 dagen per week beschikbaar. In jouw rol werk je aan diverse projecten, zowel in AutoCAD als in ARCHICAD, vanaf definitief ontwerp t/m technisch ontwerp. Wij werken in een leuk en dynamisch team met zeer korte lijnen aan hoogwaardig maatwerk voor een diverse, groeiende opdrachten-portefeuille. Gekwalificeerde kandidaten nodigen wij uit vóór 30 mei as. een korte brief met CV en een selectie van eigen werk te sturen.
 
 
APTO Architects / Amsterdam
APTO Architects is een jong en snel groeiend bureau uit Amsterdam met opdrachten in binnen- en buitenland op interieur en gebouw niveau. Wij zijn op zoek naar een een Bouwkundig Projectleider die verantwoordelijk is voor de bouwkundige en technische haalbaarheid van onze projecten. Het voelt natuurlijk om mensen aan te sturen en je draait je hand niet om voor een bouwoverleg. Daarnaast zorg je voor goed contact tussen opdrachtgevers en aannemers. Jouw profiel: Affiniteit met de visie van APTO (zie www.apto.nl) Je beschikt over bouwkundige kennis Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie Minimaal HBO afgestudeerd Aantoonbare werkervaring bij vergelijksbare bureau’s in een soortgelijke functie Je bent een teamplayer, zelfstandig en haalt lol uit het onmogelijke mogelijk maken Goede beheersing van de Nederlandse taal in taal en geschrift Je woont in Amsterdam of nabije omgeving Full time beschikbaar Geïnteresseerd? Stuur ons je portfolio, cv en een bondige toelichting over wat je drijft! Vermeld in de titel van je e-mail 'sollicitatie Bouwkundig projectleider'.
 
 
 
APTO Architects / Amsterdam
APTO Architects is een jong en snel groeiend bureau uit Amsterdam met opdrachten in binnen- en buitenland op interieur en gebouw niveau. Wij zijn op zoek naar een een tekenaar die vanuit een inhoudelijke rol mee kan denken in bouwkundige en technische haalbaarheid. Jouw profiel: Affiniteit met de visie van APTO (zie www.apto.nl) Je bent in staat om STABU bestekken te schrijven en bijbehorend tekenwerk uit te voeren Ervaring met Revit is een pré, maar geen vereiste Minimaal HBO afgestudeerd Aantoonbare ervaring bij vergelijkbare bureau’s Je bent een teamplayer, zelfstandig en haalt lol uit het onmogelijke mogelijk maken Goede beheersing van de Nederlandse taal in taal en geschrift Full time beschikbaar De uitvoerende taken die je hebt zullen gebaseerd zijn op bouwkundige en technisch tekenwerk. Geïnteresseerd? Stuur ons je portfolio, cv en een bondige toelichting over wat je drijft! Vermeld in de titel van je e-mail 'sollicitatie Bouwkundig tekenaar'.
 
 
APTO Architects / Amsterdam
APTO Architects is een jong en snel groeiend bureau uit Amsterdam met opdrachten in binnen- en buitenland op interieur en gebouw niveau. Wij zijn op zoek naar een een BIM / Revit Modelleur die vanuit een inhoudelijke rol mee kan denken in bouwkundige en technische haalbaarheid. Jouw profiel: Affiniteit met de visie van APTO (zie www.apto.nl) Je bent in staat om STABU bestekken te schrijven en bijbehorend tekenwerk uit te voeren Ervaring met Revit en BIM Minimaal HBO afgestudeerd Aantoonbare ervaring bij vergelijkbare bureau’s Je bent een teamplayer, zelfstandig en haalt lol uit het onmogelijke mogelijk maken Goede beheersing van de Nederlandse taal in taal en geschrift Je woont in Amsterdam of nabije omgeving Full time beschikbaar Geïnteresseerd? Stuur ons je portfolio, cv en een bondige toelichting over wat je drijft! Vermeld in de titel van je e-mail 'sollicitatie BIM / Revit Modelleur'.
 
 
 
Kraal architecten BV / Utrecht
Kraal architecten B.V. zoekt per direct een: Bouwkundig tekenaar (M/V, min. 36 uur/week) Kraal architecten is op zoek naar een (jonge) bouwkundig tekenaar ter versterking van ons team. Wij werken aan uiteenlopende projecten voor particulieren en zakelijke klanten. Kijk op onze website om meer over ons en onze projecten te weten te komen. Wij geloven dat we het beste resultaat krijgen als we van ontwerp tot oplevering bij het project betrokken zijn. We gaan voor het ontwerp dat het beste past bij onze opdrachtgever en zorgen ervoor dat het duurzaam, technisch degelijk en mooi gedetailleerd is. Als bouwkundige ben jij de schakel tussen het ontwerp en de uiteindelijke uitvoering. Wij zoeken een bouwkundige met een afgeronde opleiding Bouwkunde op tenminste HBO-niveau. Daarnaast beschik je over goede kennis van bouwtechniek en regelgeving. Jij ziet het als uitdaging om een ontwerp te vertalen naar een concreet bouwplan en bewaakt daarbij de architectonische kwaliteit en uitgangspunten. Daarnaast ben je iemand die enthousiast, gedreven en flexibel is en werk je nauwkeurig. Belangrijk voor ons: – Je hebt een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde; – AutoCAD en Sketchup hebben geen geheimen meer voor jou; – Ervaring met Adobe Indesign is een pré; – Goede communicatieve vaardigheden in woord & schrift; – Je bent een teamplayer met hands-on-mentaliteit; – Je bent stressbestendig en kan goed omgaan met deadlines; – Je bent woonachtig in de buurt van Utrecht; – Beschikking over rijbewijs B is een pré; – Aantoonbare werkervaring in een relevante werkomgeving; – Je bent tenminste 4 dagen per week beschikbaar. Dit mag je van ons verwachten: – Salaris conform CAO architectenbureaus, afhankelijk van opleidingsniveau & werkervaring; – Werkdagen in overleg; – Je werkt aan unieke en uiteenlopende projecten, vaak meerdere tegelijk; – Informele werksfeer binnen een jong en gedreven team. Herken je jezelf in deze functie? Reageer dan voor 31 mei 2016 met een motivatiebrief, CV en portfolio van je werkervaring. We ontvangen je sollicitatie graag via info@kraalarchitecten.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
Marc Koehler Architects / Amsterdam
We zoeken We zoeken een ambitieuze, dynamische, goed georganiseerde project manager / (interieur-)architect om ons team versterken bij het managen, uitwerken, aanbesteden en uitvoeren van diverse interieur projecten. We zijn Wij ontwikkelen en bouwen Superlofts (www.superlofts.co) projecten voor particuliere bouwgroepen in heel Nederland en met de ambitie daarbuiten. Na het casco (6 meter hoog) heeft de klant de mogelijkheid de woning geheel naar eigen smaak in te delen, te kiezen uit onze voorkeursopties. Nu de eerste projecten worden opgeleverd en er meerdere Superlofts projecten in ontwikkeling zijn ontwikkelen we onze interieurservice (Homelab) verder tot het volgende niveau. Wil jij ons hierbij assisteren? Werkomschrijving Voor 1 of meerdere Superlofts projecten ben jij het aanspreekpunt voor de afbouw. Je organiseert ontwerpsessies met particuliere klanten. Je bewaakt zowel de planning als het budget en hebt de touwtjes stevig in handen. Collega-interieurarchitecten die jou ondersteunen, stuur je doelgericht aan. Het verder ontwikkelen van het concept, commerciële product ontwikkeling en standaardisatie van processen en producten op het gebied van vloeren, binnenwandsystemen en keukens en vast meubilair vindt parallel plaats aan de lopende projecten. Hier ligt ruimte voor je persoonlijke groei en eigen initiatief. Ervaring op dit gebied wordt hooggewaardeerd. Jij hebt Affiniteit met het managen van complexe processen is een voorwaarde, net als het hebben van actuele ervaring met en kennis van materialen en producten, bouwtechniek, bouwkosten en contractvormen op het gebied van interieur/verbouw/afbouw. Je hebt ervaring met uitvoering, esthetische controle of bouwbegeleiding van (interieur) projecten. Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, initiatief, stressbestendigheid en zelfstandigheid zijn cruciaal. Affiniteit met het werken met (groepen) particulieren is een pre. Je beschikt over/ functie-eisen Een afgeronde HBO/WO opleiding interieurarchitectuur of architectuur met specialisatie interieur; 3+ jaar werk ervaring met ambitieuze interieurprojecten Ervaring met het zelfstandig leiden van projecten. Ervaring met commerciële product ontwikkeling en standaardisatie van processen en producten op het gebied van afbouw is een grote pré. Een gezonde commerciële instelling om budget en planning in de gate te houden. Je hebt affiniteit met particulieren en vindt klant contact leuk. Beheersing van Excel, teken- en presentatie software van Adobe, tekensoftware van Archicad en/of Autocad, Handmatige tekeningvaardigheden zijn een pre; Goede materiaal- en productkennis; Een zelfstandige, oplossingsgerichte en gestructureerde werkhouding De capaciteiten om het voortouw te nemen en mensen aan te sturen Je bent woonachtig in de regio Amsterdam en per 1 juni beschikbaar. Wij bieden Volop ruimte voor je creatieve en organisatorische ontwikkeling. De bedrijfscultuur is open en informeel. Jou zelfstandigheid en een proactieve houding komt hier tot zijn recht. Onze ambitie is 32-40 uur per week in eerste instantie voor 6 maanden. Wederom hier onze ambitie voor een langere periode daarna. Het salaris stellen we vast naar aanleiding van je ervaring. Interesse? Zin om ons team te versterken en voldoe je aan de functie-eisen? Dan horen wij graag van jou. Stuur je motivatie, cv en een portfolio onder vermelding van 'projectmanager (interieur)architect' waarin je duidelijk aangeeft wat jou werkzaamheden waren bij de projecten (van max. 6 pagina’s) voor 30 juni naar jobs@marckoehler.nl.
 
 
 
SVP Architectuur en Stedenbouw b.v. / Amersfoort
SVP zoekt een bouwkundige die staat voor dezelfde kernwaarden als waar ons bureau voor staat: Samenwerken, Vakmanschap en Passie. Als bouwkundige werk je bij ons aan alle fases van het bouwproces, van het uitwerken van een ontwerp (DO) tot en met het maken van werktekeningen (WT). Jouw profiel; · een afgeronde HBO opleiding bouwkunde, · 2 tot 5 jaar werkervaring als bouwkundig tekenaar, · aantoonbare werkervaring met ARCHICAD, · ervaring met BIM is een pré, · werkt nauwkeurig en beschikt over een goed bouwkundig inzicht, · goede kennis van de bouwregelgeving, · goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, · goede communicatieve vaardigheden en kan werken in teamverband, Wat wij jou bieden; · een uitdagende functie in een prettige werkomgeving, · arbeidsvoorwaarden en beloning conform cao architectenbureaus, · een dienstverband van minimaal 32 uur per week. Spreekt deze functie je aan? Stuur dan voor 20 mei een sollicitatiebrief inclusief CV en portfolio voorzien van vervaardigde tekeningen en details naar info@svp-svp.nl ter attentie van Frits van den Berg.
 
 
LEVS architecten / Amsterdam
LEVS ARCHITECTEN ZOEKT TECHNISCH ONTWERPER (m/v) LEVS architecten is een bureau dat bestaat uit een team van ongeveer 30 jonge en enthousiaste mensen. We zitten op een prachtige locatie aan het water in het Oostelijk havengebied in Amsterdam. We werken aan een breed palet van opdrachten in de woningbouw, stedenbouw, herbestemming, zorg, commercie en gemengde projecten. Wij combineren pragmatisch realisme met flinke ambities en zoeken naar een optimaal samenspel van dromen met de maakbaarheid binnen een professioneel bureau. Daarom vinden wij naast de ontwerpambities een goede organisatie van bureau en proces van belang. Duurzaamheid en BIM nemen vanaf de start van elk project een vanzelfsprekende plaats in. We werken in teams met tekenaars, projectleiders en ontwerpers aan de verschillende projecten. Samenwerking en plezier in het werk staan daarbij centraal. Alle projecten worden uitgewerkt middels BIM. Flexibiliteit in het denken over samenwerken, open source, en kennisversterking spelen hierin een rol waarin wij werken vanuit onze kracht als spin in het web. Van een technisch ontwerper verwachten we creatieve oplossingen die bouwtechnisch van hoge kwaliteit zijn. Maar ook dat je je bewust bent van de economische consequenties van wat getekend wordt. Je bent pro-actief en hebt een grote drive om dromen en maakbaarheid te combineren. Als technisch ontwerper werk je in een team samen met ontwerpers en projectleiders. Je werkt projecten uit in de fases van definitief ontwerp tot en met de uitvoeringsfase. Affiniteit met zorgvuldig uitgewerkte gebouwen, details en materialisatie vinden wij daarbij belangrijk. Van de kandidaat verwachten wij: HBO opleidingsniveau. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring. In staat om zowel zelfstandig als in een team te werken. Goede communicatieve vaardigheden. Een gezonde motivatie en flexibiliteit Wij tekenen met Archicad 19.0 en Solibri Wij bieden je een baan aan waar je deel uit zult maken van een gemotiveerd team. Op ons bureau bestaat veel ruimte voor eigen initiatieven, voor verdere ontwikkeling en verbreding van de kennis en voor persoonlijke ontwikkeling en groei in het bureau. Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO. De aanstelling is per 1 juli a.s. of zoveel eerder indien mogelijk. Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving dan kun je solliciteren tot 16 mei per e-mail naar vacature@levs.nl of naar Postbus 2182, 1000 CD Amsterdam o.v.v. ‘vacature technisch ontwerper’ t.a.v. Nancy Beckers. Wij vragen je een bondige en concrete motivatie te schrijven die toelicht waarom je goed in het LEVS team past.
 
 
 
Buro van der Goes / Hilversum
Technisch Ontwerper / Projectleider gezocht Per direct hebben wij plaats voor een ervaren projectleider die bij ons vanaf het Definitief Ontwerp, in samenwerking met opdrachtgevers en collega's, projecten gaat uitwerken en begeleiden tot een mooi en kwalitatief eindresultaat. Ons team bestaat uit architecten, ontwerpers, projectleiders en tekenaars. Wij werken met een vast kernteam en huren daarnaast flexibel personeel in. Onze projecten zijn te zien op www.burovandergoes.nl wij zijn met name gespecialiseerd in opdrachten waarin winkelen, wonen en zorg gecombineerd wordt. Functie-eisen: HTS Bouwkunde 10 jaar ervaring met bouwkundig tekenwerk waarvan minimaal 2 jaar ervaring met projectleiding van middelgrote tot grote projecten ervaring met Arkey - Adomi woonachtig in de omgeving van Hilversum daadkrachtig flexibel full time beschikbaar Reacties (CV inclusief motivatie) kunt u sturen naar Angela Oostveen aoostveen@burovandergoes.nl Binnen twee weken na ontvangst van uw sollicitatie krijgt u een reactie van ons.
 
 
JLL / Amsterdam
Niemand kan zo blij worden van een gedetailleerde bouwkundige tekening dan jij. Je hebt oog voor detail, maar je weet wel waar de prioriteiten liggen. Je hebt jouw studie MBO/HBO Bouwkunde goed doorlopen zonder dat je een feestje hebt gemist. Je voelt je thuis in een dynamisch team en bent niet bang om jouw mening te geven. Je begrijpt architecten als geen ander en weet precies hoe je een visie en ontwerp in een werkbare tekening moet uitwerken. Daarnaast heb je vooral veel zin om jouw talenten voor ons internationale bedrijf in te zetten en jezelf onder onze leiding te ontwikkelen tot de beste bouwkundig tekenaar van het westelijkhalfrond. Herken jij jezelf in deze tekst? Aarzel dan vooral niet en solliciteer bij Tétris Design & Build naar de functie van: Bouwkundig Tekenaar Locatie: Amsterdam Wat houdt de functie in? Als ervaren tekenaar ben je in staat zelfstandig te werken aan uiteenlopende projecten. Je weet wat er speelt in bouwregelgeving en kunt met technisch inzicht de organisatie voorzien van uitgewerkte bouwtekeningen, space plannen en advies. Wat vragen wij van je? Je beschikt over een afgeronde MBO/HBO Bouwkunde. Je hebt circa 2-3 jaar werkervaring. Je hebt kennis van de huidige wet- en regelgeving op het gebied van werkplekken (ARBO en NEN), Bouwbesluit en brandveiligheid. Je kunt werken met Autocad, Photoshop, Sketch up en Revit. Het is een pre als je handig bent met Indesign. Je bent professioneel Je bent vloeiend in Nederlands en Engels in zowel taal als geschrift. Wat bieden wij je? Het salaris is afhankelijk van je werkervaring en capaciteiten. Daarnaast bieden we je graag een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioen- en lunchregeling, collectieve ziektekostenverzekering en sportfaciliteiten. Wil je solliciteren? We nodigen je van harte uit om jouw sollicitatiebrief met CV te sturen naar: Tamara Meskes: tamara.meskes@eu.jll.com Heb je nog vragen over de functie? Bel haar gerust: (020) 5 405 405 Over Tétris Tétris Design & Build is een volle dochter van JLL en is de Europese "Design & Build"-specialist voor de fit-out van kantoor-, winkel-, hotel- en logistieke ruimtes. Tétris heeft verschillende afdelingen door heel Europa met wie we ook nauw samenwerken. Het team bestaat uit architecten, space planners, designers en project managers. Tetris is in 2011 opgericht en heeft inmiddels een aardig klantenbestand opgebouwd met bedrijven als Uber, bol.com, Samsung en Verizon. Binnen het team is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het uitvoeren van nieuwe ideeën. We waarderen eigenheid en zien het als een plicht om het beste uit onze medewerkers te halen. Tétris is een hecht team dat naast hard werken graag tot het laatste moment de dansvloer onveilig maakt tijdens (bedrijfs)feestjes.
 
 
 
Puur Plus Ontwerpers / Amsterdam
Gevraagd: Bouwkundig Vectorworks Tekenaars (m/v) Ter versterking van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een Technisch / Bouwkundig Tekenaar (m/v) met goede Vectorworks skills en aantoonbare ervaring in architectuur, interieur en/of retail. Puur Plus Ontwerpers is een ontwerpbureau dat zich richt op Architectuur, Interieurarchitectuur, Product en Meubelontwerp. Wij werken met een jong, enthousiast team dat geen uitdaging uit de weg gaat. Vanwege ons groeiende internationale portfolio (voor Suitsupply) zijn wij op korte termijn op zoek naar Technisch / Bouwkundig Tekenaars die high-end retail ontwerpen kunnen uitwerken tot op detailniveau. Kadidaten zijn positief, enthousiast en kunnen goed in teamverband werken aan zeer uiteenlopende projecten op het gebied van high-end retail en fashion. Profiel Kandidaat: + Positief, enthousiast, flexibel en stressbestendig + Afgeronde MTS- of HTS opleiding in de richting Bouwkunde + 2 tot 5 jaar werkervaring + Geen 9 tot 5 mentaliteit + Goede kennis van Vectorworks, Photoshop, Illustrator, Indesign en Sketch-Up + Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Wij bieden: + Marktconform salaris + Innovatieve projecten + Enthousiast team + Lunch Spreekt jou deze functie aan en voldoe je aan alle functie-eisen mail dan je motivatie, C.V., portfolio met detailtekeningen (pdf, max 5 mb.) onder vermelding van Technisch / Bouwkundig Vectorworks Tekenaar naar marianne@puurplus.nl Puur Plus Ontwerpers checkt referenties en social media als onderdeel van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
 
 
Urban Climate Architects / Delft
Urban Climate Architects zoekt een ervaren Revit modelleur voor ons kantoor in Delft. Wil je werken in een jonge en dynamische organisatie aan een breed scala aan projecten; van woningbouw tot hotels, van monumentale panden in de binnenstad tot grootschalige nieuwbouw- of herbestemmingsopgaven met een hoge duurzaamheidsambitie? Wij zoeken een enthousiaste bouwkundige met HBO-denkniveau, en tussen de 5 en 10 jaar aantoonbare ervaring met het werken in Revit en het doorlopen van projecten van schetsontwerp tot werkniveau. Beheersing van de Nederlandse taal en actuele kennis van Nederlandse bouwregelgeving is noodzakelijk. Interesse? Stuur dan je CV, motivatie en voorbeelden van gerealiseerde projecten (met details) naar info@ucarchitects.com onder vermelding van vacature Revit modelleur Delft. Sollicitaties die niet voldoen aan de gevraagde criteria worden niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
 
LENGKEEK architecten en ingenieurs bv / De Bilt
Veelzijdige bouwkundige Ben jij een enthousiaste veelzijdige bouwkundige en heb je affiniteit met architectuur? Heb jij een creatieve kijk op wonen, zorg en onderwijs? Vind je kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit belangrijke kernwaarden? Vergroot dan je ervaring bij LENGKEEK architecten en ingenieurs in De Bilt. Binnen LENGKEEK architecten realiseren we al meer dan 50 jaar ontwerpen voor kwalitatief hoogwaardige gebouwen die aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever. Creatieve vormgeving, budget, healing environment, duurzaamheid, flexibiliteit en oog voor detail zijn hierin maatgevend. De kwaliteit van onze architectuur valt of staat hierbij. Bouwkundig medewerker zijn bij LENGKEEK architecten is méér dan alleen een dienende of uitvoerende rol. We verwachten van je dat je creatieve oplossingen bedenkt en uittekent die bouwtechnisch uitvoerbaar zijn. Dat je werkzaamheden kan coördineren en je bewust bent van de economische consequenties van wat getekend wordt. Wij vinden dat je in deze functie past als je beschikt over de volgende kenmerken: Een uitgekiend gevoel voor bouwtechniek en detaillering Minimaal een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde Aangevuld met WO opleiding bouwkunde / architectuur is een pré Representatief en communicatief vaardig Goede kennis van bouwregelgeving Uitstekend werkend binnen een team van ontwerpers en tekenaars Werkzaamheden kunnen coördineren binnen het team Kennis van en ervaring met ArchiCAD is een pré Enkele jaren ervaring Salariëring is marktconform. Sollicitaties e-mailen aan Monique Ilsink (info@laib.nl). Graag ontvangen we naast een CV ook een portfolio en beknopte motivatie.
 
 
i29 interior architects / Duivendrecht
i29 interior architects - Bouwkundig tekenaar i29 zoekt een ervaren bouwkundig tekenaar die zelfstandig aan projecten werkt. Met een klein team ontwerpers werkt i29 aan hoogwaardige projecten in het binnen- en buitenland. Wij waarderen een intuïtieve en pretentieloze houding, in combinatie met professionaliteit en doorzettings vermogen. Vereisten: - hoog niveau VectorWorks 2d / technisch tekenwerk - ervaring bouwkundig tekenwerk op detailniveau - zorgvuldig, gedetailleerd, georganiseerd - op de hoogte van het werk van i29 - 3 jaar+ professionele werkervaring - TU / HBO niveau - full time beschikbaar - wonend in Amsterdam of omstreken - beheersing van zowel Nederlands als engelse taal Sollicitaties kunnen tot 31 mei verstuurd worden naar: work@i29.nl / www.i29.nl i29 interior architects - technical draftsman i29 is looking for an experienced technical draftsman who can work independently. With a small team of designers i29 works on high end projects in The Netherlands and abroad. We value an intuitive and unpretentious attitude, as well as endurance and professionalism. Requirements: - high level VectorWorks 2d / technical drawing - experienced in constructional drawing on a detailed level - accurate, detailed, organised - knowledge of the work of i29 - 3 year+ professional experience - TU / HBO level - full time available - living in (nearby) Amsterdam - fluent in Dutch and english Applications can be sent untill May 31 to: work@i29.nl / www.i29.nl
 
 
 
i29 interior architects / Duivendrecht
i29 interior architects - senior ruimtelijk ontwerper i29 zoekt een ervaren interieur ontwerper die zelfstandig aan projecten kan werken. Met een klein team ontwerpers werkt i29 aan hoogwaardige projecten in het binnen- en buitenland. Wij waarderen een intuïtieve en pretentieloze houding, in combinatie met professionaliteit en doorzettings vermogen. Vereisten: - hoog niveau tekenwerk VectorWorks 2d & 3d modellering - visualisatie in Cinema 4D & Sketch up - ruime ervaring in alle ontwerp fasen: van concept, presentatie, tot tekenwerk op detailniveau - project management tijdens uitvoering - creatief, ruimdenkend, zorgvuldig, communicatief - op de hoogte van het werk van i29 - 3 jaar+ professionele werkervaring - TU / HBO niveau - full time beschikbaar - wonend in Amsterdam of omstreken - beheersing van zowel Nederlands als engelse taal Sollicitaties kunnen tot 31 mei verstuurd worden naar: work@i29.nl / www.i29.nl i29 is looking for an experienced interior architect who can work independently. With a small team of designers i29 works on high end projects in The Netherlands and abroad. We value an intuitive and unpretentious attitude, as well as endurance and professionalism. Requirements: - high level drawing in VectorWorks: 2d & 3d modelling - presentation skills in Cinema 4D & Sketch up - experience in in all design phases: from concept, presentation to drawing on a detailed level - project management during execution - creative, broad-minded, accurate, communicative - knowledge of the work of i29 - 3 year+ professional experience - TU / HBO level - full time available - living in (nearby) Amsterdam - fluent in Dutch and english Applications can be sent untill May 31 to: work@i29.nl / www.i29.nl
 
 
Do you want to work for an international architectural design studio that works on many project all over the world? And do you have a high working knowledge and familiarity of Revit? Then this is the perfect opportunity for you! Organization Our client is an international architectural design studio specializing in architecture, interior architecture, product design, urban development and infrastructural projects. It has over two decades of international project experience. Over the years they created an extended network of clients, partners and advisors. Job description As a Revit modeler you will be responsible for the development of projects from initial design fase to the final draft. You will be a member of the production team that will create a majority of the drawings for a project. Develop model families (Revit) for general and project-specific needs. Requirements Bachelor’s / Master’s Degree in Architecture / Building engineering; Experience 2-5 years in Architectural engineering; Having a high level ability and understanding of Revit; You can work both independently as well as in a team; Should be well-organised with excellent communication skills.; Fluent in English, both written and spoken; You have a strong knowledge of building code and regulations; Prior experience of working on international projects would be an added advantage. Offer We offer a good salary with associated benefits. At first you will be working for ELLBRU on a project basis. After the project there is a opportunity that you will be employed by our client. More information? Do you recognize yourself in the profile described ? Then apply now! For questions about this vacancy or general questions please contact Fabian Hollman on 088 222 15 93 or fhollman@ellbru.nl
 
 
 
Rever Interieurprojecten / Utrecht
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde technisch / bouwkundig tekenaar om onze studio te versterken. Onze studio bestaat uit jonge en gedreven interieurarchitecten, architecten en bouwkundig tekenaars. Tijdens een project verricht je ontwerp- en tekenwerk en zul jij je o.a. bezig houden met het opmeten van gebouwen, het uitwerken van opmetingen, het maken van detail-, werk- en bestektekeningen, het uittrekken van hoeveelheden, het verrichten van materiaalonderzoek en het bijwonen van bouwvergaderingen en het reguliere teamoverleg. Herken jij jezelf in de volgende omschrijving? je hebt minimaal 3-5 jaar aantoonbare ervaring je kunt ontwerpend meedenken binnen concepten je hebt ruimtelijk inzicht en talent voor technisch tekenen je hebt affiniteit met revitaliseringsprojecten en interieurs je kunt zeer goed uit de voeten met het gehele Office pakket je hebt ervaring met werken in 2D en 3D VectorWorks je hebt goede communicatieve vaardigheden je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit je bent ambitieus, ondernemend, stressbestendig en flexibel je voelt je thuis in een dynamische omgeving en bent in staat om aan meerdere projecten tegelijk je bijdrage te leveren Wie zijn wij? Wij zijn een full-service bureau voor interieurprojecten. Wij ontwerpen en realiseren duurzame “settings”, welke bijdragen aan de primaire doelstellingen van een organisatie. Of het nu om een kantoor, een restaurant, hotel, sportvoorziening, zorg- of onderwijsinstelling gaat, ons team creëert settings waar mensen werken, ontmoeten en ontwikkelen. Functie en beleving staan daarbij centraal. Interesse? Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij ons creatieve, assertieve en commercieel ingestelde team? Ben jij een teamplayer die niet bang is om zijn mouwen op te stropen voor een uitdaging? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Je kunt je motivatiebrief, CV en portfolio mailen naar Jaytee van Veen (hoofd studio, jaytee.vanveen@rever.nl). In je portfolio (een PDF van max. 10 MB) zien we graag je opgedane ervaring en kennis van software terug.
 
 
ELLBRU / Hoofddorp
Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een bouwkundig Revit modelleur. Heb jij enkele jaren ervaring met modelleren en wil jij meegroeien met onze organisatie? Solliciteer dan direct! Organisatie Wij zijn een jonge organisatie met een flinke groeiambitie voor de komende jaren. Wij focussen ons op de vakdisciplines Projectbeheersing, Modelleren, Beheer en Onderhoud en Duurzaamheid binnen de vakgebieden Bouwkunde, Civiele techniek, Installatietechniek en RO & Milieu. Naast het aanpakken van projecten detacheren en recruiten wij ingenieurs en technisch specialisten. De Revit modelleur waarnaar wij op zoek zijn zal in teamverband voor onze opdrachtgevers werken aan diverse uitdagende nationale en internationale projecten. Functie Als bouwkundig Revit modelleur ben je continu bezig met het 3-D modelleren van het bouwkundig ontwerp in Revit. Je bent bezig met het technisch coördineren en verwerken van de door derden verstrekte gegevens in het bouwkundig ontwerp in elke fase. Daarnaast dien je actief te participeren in BIM-trajecten. Het is belangrijk dat je over de nodige bouwkundige kennis beschikt zodat jij zelfstandig te werk kunt gaan. Ook wordt verwacht dat je in het bezit bent van een pro-actieve houding zodat het team in staat is om om zo efficiënt mogelijk te presteren. Functie eisen Bij ELLBRU zijn we allemaal “eager to engineer”, dit zoeken wij ook in onze werknemers. Professionals met een handen-uit-de-mouwen mentaliteit die ambitieus en vastbesloten zijn samen met onze opdrachtgevers een project tot een succes te maken door excellente dienstverlening. Wij vragen voor deze functie dat je minimaal twee jaar in Revit hebt gemodelleerd op elk detailniveau. Een vereiste is dat je dit ook binnen de utiliteitsbouw hebt gedaan. Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding bouwkunde op HBO of WO-niveau. Bij voorkeur kom je uit de regio Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht. Aanbod Wij bieden je een uitstekend salaris met goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en varieert van 2-5 jaar ervaring van EUR 2800 – 3500 bruto per maand. Je krijgt een jaarcontract met direct uitzicht op een vaste aanstelling. Je komt te werken binnen een organisatie met leuke collega’s waarbij je in aanraking komt met uitdagende projecten en samenwerkt met diverse toonaangevende opdrachtgevers en stake-holders. Herken jij je in het omschreven functieprofiel? Solliciteer dan direct via: http://www.ellbru.nl/publications/bouwkundig-revit-modelleur-hoofddorp-3/?. Upload je cv bij je sollicitatie. Voor vragen over deze vacature of een algemene vraag graag contact opnemen met Joost Koevoets op 088-2221591 of via jkoevoets@ellbru.nl.
 
 
 
VOCUS architecten bna BV / Bussum
VOCUS architecten zoekt voor uitbreiding van haar team een ervaren bouwkundige die direct inzetbaar is en moeiteloos de taken en verantwoordelijkheden combineert van Projectleider, BIM modelleur (ArchiCad) Je gaat aan de slag als BIM modelleur- ArchiCad tekenaar voor het uitwerken van projecten in de fase omgevingsvergunning, technisch ontwerp en uitvoeringsgereed ontwerp. Daarnaast ben je als projectleider verantwoordelijk voor de interne en externe coördinatie van de werkzaamheden in deze fasen. Profiel Opleidingsniveau HBO/TU architectuur, bouwkunde of civiele techniek 10 jaar werkervaring in de bouwsector waarvan minimaal 5 jaar als projectleider / BIM modelleur bij een architectenbureau 5 jaar aantoonbare ervaring als BIM modelleur (ArchiCad) 5 jaar aantoonbare ervaring als bouwkundig projectleider / coördinator Aantoonbare ervaring met bouwbesluit, bouwregelgeving en vergunningsaanvragen Aantoonbare ervaring in leidinggeven en aansturen van projectteams / collega’s In staat meerdere projecten te leiden en in staat ‘snel te schakelen’ Affiniteit met architectuur, renovatie, restauratie en binnenstedelijk bouwen Klantgericht, analytisch sterk en stressbesteding Teamspeler, collegiaal, flexibel, nauwkeurig, accuraat en communicatief Aantoonbare ervaring in het bewaken van de aspecten tijd, geld en kwaliteit tijdens het ontwerpen en uitwerken van projecten Aantoonbare ervaring in het deelnemen aan projectteams, bouwvergaderingen en werkbesprekingen, notuleren, schrijven van verslagen en opstellen van rapporten Arbeidsvoorwaarden: Dienstverband: conform de CAO voor de architectenbranche Pensioenregeling: via pensioenfonds architectenbureaus Fulltime dienstverband: 40 uur op basis van 5 werkdagen Kantoorlocatie: Bussumse Watertoren Salariëring: inschaling afhankelijk van werkervaring Diverse doorgroeimogelijkheden afhankelijk van ontwikkelingen Reiskostenvergoeding: in overleg Start dienstverband: in overleg, bij voorkeur op korte termijn U kunt uw sollicitatie inclusief CV en portfolio tot 15 mei uitsluitend versturen naar info@vocus.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.
 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
2001-2016 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap