29 vacatures
 
 
FARO architecten bv / Lisserbroek
FARO werkt met een leuk team van 20 mensen aan veelal complexe woningbouwprojecten. Omdat we structureel meer werk hebben zijn we op zoek naar een modelleur (m/v) die past in ons team en in onderstaand profiel. Een ervaren bouwkundige met minimaal een aantal jaar ervaring met Revit. We werken bij FARO in teams van 3 tot 4 mensen. De teamsamenstelling is afhankelijk van het project. Het werk bestaat uit het (zelfstandig) uitwerken van een VO t/m de werktekeningen. Daarnaast bestaat het werk uit het uitzoeken van (bouwkundige) oplossingen / producten en het onderbouwen van het ontwerp middels berekeningen (daglicht, ventilatie, MPG, enz.). Vooropleiding HTS, ervaring in de woningbouw is een pré. Ervaring met Arkey en sketch-up zijn eveneens een pré. Het werk is met name technische van aard. Als je interesse hebt mail of bel en vraag naar Hugo de Clercq of Wouter van der Stap.
 
 
 
FARO architecten bv / Lisserbroek
FARO werkt met een leuk team van 20 mensen aan veelal complexe woningbouwprojecten. Omdat we structureel meerw erk hebben zijn we op zoek naar een all-roud projectleider (m/v) die past in ons team en in onderstaand profiel. Ontwerpcapaciteit: De functie is gericht op het ontwerp (van onderdelen) van projecten en de bouwtechnische uitwerking van deze projecten, met een belangrijke coördinerende rol binnen deze projecten. De functie kent vooral technische, esthetische en organisatorische aspecten en incidenteel commerciële aspecten. Werkt gelijktijdig aan meerdere projecten (2, 3 of 4 stuks) en schakelt regelmatig om. Werkt regelmatig onder tijdsdruk. Verricht incidenteel tekenwerkzaamheden (Revit). Coördineert de werkzaamheden. Organiseert zonodig bouw- en werkvergaderingen. Maakt o.a. ook planningen, bewaakt voortgang en budget, informatieverwerking, kosten, meer- en minderwerk. Regelcapaciteit: Deelt binnen de projecten de eigen tijd vrijwel geheel zelf in. Is bij de aanpak gebonden aan de door de directiearchitect (globaal) aangegeven richting en heeft ruimte voor eigen invulling. Is verantwoordelijk voor de technische uitwerking van projecten en de relatie daarvan met diverse regelgeving. De afstemming en problemen vereisen ervaring en grondige afweging. Heeft interne contacten met (assistent-)ontwerpers, modelleurs, bureaucoördinatie en directie. De contacten zijn van belang voor de kwaliteit van de ontwerpen en optimale voortgang, informatievoorziening en afstemming van de werkzaamheden. Geeft leiding aan meerdere medewerkers. Opleiding Vooropleiding TU en/of HBO aangevuld met vakgerichte cursussen en ruime oriëntatie op het vak. Werkervaring met MS office en Revit zijn een must, werkervaring met SketchUp, adobe suite en Arkey-ASD zijn een pré. ls je interesse hebt mail of bel en vraag naar Hugo de Clercq of Wouter van der Stap.
 
 
ELLBRU / Amsterdam
Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een bouwkundig Revit modelleur. Heb jij enkele jaren ervaring met modelleren en wil jij meegroeien met onze organisatie? Solliciteer dan direct! Organisatie Wij zijn een jonge organisatie met een flinke groeiambitie voor de komende jaren. Wij focussen ons op de vakdisciplines Projectbeheersing, Modelleren, Beheer en Onderhoud en Duurzaamheid binnen de vakgebieden Bouwkunde, Civiele techniek, Installatietechniek en RO & Milieu. Naast het aanpakken van projecten detacheren en recruiten wij ingenieurs en technisch specialisten. De Revit modelleur waarnaar wij op zoek zijn zal in teamverband voor onze opdrachtgevers werken aan diverse uitdagende nationale en internationale projecten. Functie Als bouwkundig Revit modelleur ben je continu bezig met het 3-D modelleren van het bouwkundig ontwerp in Revit. Je bent bezig met het technisch coördineren en verwerken van de door derden verstrekte gegevens in het bouwkundig ontwerp in elke fase. Daarnaast dien je actief te participeren in BIM-trajecten. Het is belangrijk dat je over de nodige bouwkundige kennis beschikt zodat jij zelfstandig te werk kunt gaan. Ook wordt verwacht dat je in het bezit bent van een pro-actieve houding zodat het team in staat is om om zo efficiënt mogelijk te presteren. Functie eisen Bij ELLBRU zijn we allemaal “eager to engineer”, dit zoeken wij ook in onze werknemers. Professionals met een handen-uit-de-mouwen mentaliteit die ambitieus en vastbesloten zijn samen met onze opdrachtgevers een project tot een succes te maken door excellente dienstverlening. Wij vragen voor deze functie dat je minimaal twee jaar in Revit hebt gemodelleerd op elk detailniveau. Een vereiste is dat je dit ook binnen de utiliteitsbouw hebt gedaan. Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding bouwkunde op HBO of WO-niveau. Bij voorkeur kom je uit de regio Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht. Aanbod Wij bieden je een uitstekend salaris met goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en varieert van 2-5 jaar ervaring van EUR 2800 – 3500 bruto per maand. Je krijgt een jaarcontract met direct uitzicht op een vaste aanstelling. Je komt te werken binnen een organisatie met leuke collega’s waarbij je in aanraking komt met uitdagende projecten en samenwerkt met diverse toonaangevende opdrachtgevers en stake-holders. Herken jij je in het omschreven functieprofiel? Solliciteer dan direct via: http://www.ellbru.nl/publications/bouwkundig-revit-modelleur-amsterdam/?apply=true Upload je cv bij je sollicitatie. Voor vragen over deze vacature of een algemene vraag graag contact opnemen met Joost Koevoets op 088-222 18 03 of via jkoevoets@ellbru.nl.
 
 
 
Studio Marco van Veldhuizen / Oosterbeek
Studio Marco van Veldhuizen is een bureau voor architectuur en interieurarchitectuur en is gevestigd in Oosterbeek. Het jonge bestaande team bestaat uit gemotiveerde en actief ingestelde mensen. Studio MvV werkt zowel in de particuliere als zakelijke sector. Om een indruk te krijgen van het bureau verwijzen we je naar de website www.marcovanveldhuizen.nl. Vanwege onze opdrachtenportefeuille zoeken wij een allround bouwkundige die ons team kan versterken. We zoeken de persoon met het volgende profiel: MBO-HBO niveau Min 5 jaar werkervaring Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift Kennis van bouwtechniek en bouwkundige regelgeving Het kunnen vervaardigen van bestektekeningen en werktekeningen Het kunnen schrijven van een bestek Zelfstandig kunnen werken en het hebben van een actieve instelling Ervaring met Autocad en eventueel SketchUp Wij zoeken nadrukkelijk iemand die het ontwerp verder uitwerkt. (dus geen ontwerper / architect). Wij bieden een aanstelling voor 4-5 dagen per week, conform de CAO voor interieurarchitectenbureaus. Als je aan dit profiel voldoet en het je leuk lijkt ons team te versterken, ontvangen wij graag je motivatie, C.V en portfolio in 1 pdf (< 8 MB) voor week 34 2016. Sollicitaties kunnen verzonden worden t.a.v. Marco van Veldhuizen, marco@marcovanveldhuizen.nl
 
 
VOCUS architecten bna BV / Bussum
VOCUS architecten zoekt voor uitbreiding van haar team een ervaren ArchiCad modelleur Je gaat aan de slag als BIM modelleur- ArchiCad tekenaar voor het uitwerken van projecten in de fase omgevingsvergunning, technisch ontwerp en uitvoering gereed ontwerp. Profiel Opleidingsniveau HBO/minimaal bouwkunde Minimaal 5 jaar werkervaring in de bouwsector met aantoonbare ervaring als BIM modelleur (ArchiCad) Aantoonbare ervaring met bouwbesluit, bouwregelgeving en vergunningsaanvragen, controleren bestekken en opstellen technische omschrijvingen Affiniteit met architectuur, renovatie, restauratie en binnenstedelijk bouwen Klantgericht, analytisch sterk en stressbesteding Teamspeler, collegiaal, flexibel, nauwkeurig, accuraat en communicatief Aantoonbare ervaring in het bewaken van de aspecten tijd, geld en kwaliteit tijdens het ontwerpen en uitwerken van projecten Aantoonbare ervaring in het deelnemen aan projectteams, bouwvergaderingen en werkbesprekingen, notuleren, schrijven van verslagen en opstellen van rapporten Arbeidsvoorwaarden: Dienstverband: conform de CAO voor de architectenbranche Pensioenregeling: via pensioenfonds architectenbureaus Fulltime dienstverband: 40 uur op basis van 5 werkdagen Kantoorlocatie: Bussumse Watertoren Salariëring: inschaling afhankelijk van werkervaring (schaal H-J) Diverse doorgroeimogelijkheden afhankelijk van ontwikkelingen Reiskostenvergoeding: in overleg Start dienstverband: in overleg, bij voorkeur op korte termijn U kunt uw sollicitatie inclusief CV en portfolio tot 19 augustus uitsluitend versturen naar info@vocus.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.
 
 
 
ZJA Zwarts & Jansma Architecten / Amsterdam
Op afzienbare termijn verwachten wij te kunnen beginnen met een aantal projecten op het gebied van Sport & Leisure en Infrastructuur. Derhalve zijn wij op zoek naar gemotiveerde en zeer getalenteerde ontwerper-tekenaars. Wij zoeken mensen die naast technisch tekenen en 3D-modeleren ook verschillende presentatietechnieken uitstekend beheersen. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die ervaring heeft met de volgende software: Revit, Vectorworks, Cinema 4D, Photoshop, Illustrator, Indesign en Rhino met Grasshopper. Een bouwkundige opleiding en affectie met techniek is een pre. Verder is het van belang dat je de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift. Ervaring is voor ons ondergeschikt aan motivatie, ambitie en talent. Wil je bij ons komen werken, mail dan je sollicitatiebrief, cv en portfolio in pdf-formaat naar: werk@zja.nl t.a.v. Annemie Stijns. Voor vragen over de vacature of ons bureau: 020-535 22 00 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
Spring architecten / Rotterdam
Spring architecten zoekt vanwege een toenemend aantal opdrachten een projectleider met aantoonbaar ervaring met het bouwkundig uitwerken van onderwijs- zorg- en/of woningbouwprojecten alsmede met het begeleiden van de uitvoering hiervan. Als projectleider ben je, onder supervisie van de directie, vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering (in teamverband) verantwoordelijk voor de bouwkundige kwaliteit van onze ontwerpen alsook voor de interne en externe procesgang ervan. Wij zoeken dus een echte teamplayer, die dankzij zijn goede uitdrukkingsvaardigheid verbindingen tussen ontwerp, techniek en uitvoering bewerkstelligt. Affiniteit met architectuur, bouwtechniek, innovatie en bewezen goede communicatieve- coördinerende en ondernemende eigenschappen zijn belangrijk. Ervaring met 3D-modelleren, BIM-coördinatie zijn een pré. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Kooij, bureaumanager/directeur. Wij ontvangen je reactie graag voor 19 augustus 2016
 
 
 
Mulderblauw architecten / Arnhem
Mulderblauw architecten is een middelgroot architectenbureau gevestigd in Zoeterwoude en Arnhem, werkzaam op het gebied van hotelontwerp, woningbouw, utiliteitsbouw en interieur. Wij hechten grote waarde aan het familiegevoel binnen ons bureau. Samen lunchen en een gedreven potje tafelvoetbal staan dan ook dagelijks op de agenda. De functie Onze huidige opdrachtenportefeuille bevat interessante projecten waarbij ontwerp en duurzaamheid een belangrijke plaats innemen. Je zal in de functie van bouwkundig tekenaar nauw betrokken zijn bij een grote variatie aan ontwerpopgaven. We zoeken een bouwkundig tekenaar (HTS of MTS achtergrond) met minimaal vijf jaar recente Archicad ervaring. Je hebt sterke affiniteit met ontwerpen, bent enthousiast en zorgvuldig. De functie is per 15 augustus beschikbaar met als standplaats Zoeterwoude of Arnhem. Bij voorkeur ben je 40 uur per week beschikbaar. Op deze functie is de CAO voor architectenbureaus van toepassing. Ben je geïnteresseerd? Stuur een mail met je CV en motivatie naar sollicitatie@mulderblauw.nl o.v.v. ‘sollicitatie vacature bouwkundig tekenaar’. Voor eventuele vragen kan je contact met ons opnemen via 071 - 517 73 11. Contactpersoon: Esther Boef. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
Mulderblauw architecten / Arnhem
Mulderblauw architecten is een middelgroot architectenbureau gevestigd in Zoeterwoude en Arnhem, werkzaam op het gebied van hotelontwerp, woningbouw, utiliteitsbouw en interieur. Wij hechten grote waarde aan het familiegevoel binnen ons bureau. Samen lunchen en een gedreven potje tafelvoetbal staan dan ook dagelijks op de agenda. De functie Onze huidige opdrachtenportefeuille bevat interessante projecten waarbij ontwerp en duurzaamheid een belangrijke plaats innemen. Voor onze locatie in Arnhem zijn wij op zoek naar een startende bouwkundig tekenaar (HTS of MTS achtergrond). Je zal in deze functie nauw betrokken zijn bij een grote variatie aan ontwerpopgaven. De eerste twee maanden word je opgeleid op het hoofdkantoor in Zoeterwoude, hierna zal Arnhem je vaste standplaats zijn. Ervaring met Archicad is een pre, geen vereiste. Je hebt sterke affiniteit met ontwerpen, bent enthousiast en zorgvuldig. De functie is per 15 augustus beschikbaar. Bij voorkeur ben je 40 uur per week beschikbaar. Op deze functie is de CAO voor architectenbureaus van toepassing. Ben je geïnteresseerd? Stuur een mail met je CV en motivatie naar sollicitatie@mulderblauw.nl o.v.v. ‘sollicitatie vacature bouwkundig tekenaar’. Voor eventuele vragen kan je contact met ons opnemen via 071 - 517 73 11. Contactpersoon: Esther Boef. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
 
Wil jij aansprekende en prikkelende gebouwen bouwkundig uitwerken? Wil je dat graag zelfstandig kunnen doen? Ben jij de spin in het web, heb je ambities en werk je graag in een dynamische werkomgeving? Dan is MIX architectuur op zoek naar jou! Wij zoeken op korte termijn een talentvolle en ambitieuze bouwkundig Revit modelleur die wil doorgroeien naar projectleider/modelleur. Wie zijn we? MIX architectuur is een middelgroot architectenbureau dat is gevestigd in Ede. Wij werken dagelijks met 13 gedreven en gepassioneerde mensen met veel enthousiasme aan architectuuropdrachten op het gebied van wonen, werken en winkelen. Ons bureau is een full service architectenbureau, onze werkzaamheden beslaan het gehele traject van het concept tot aan de oplevering. Onze architectuur is krachtig, helder, toegankelijk en tegelijkertijd specifiek. Wie zoeken we? Wij zoeken een bouwkundig Revit modelleur met 2-5 jaar relevante werkervaring in de projectmatige woningbouw. Een ondernemend talent die zich verder wil ontwikkelen en verantwoordelijk wil zijn voor de bouwkundige uitwerking van hoogwaardige architectuur vanaf het voorlopig ontwerp tot realisatie. Je bent gewend met deadlines om te gaan en neemt de verantwoordelijk voor jouw project. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent oplossingsgericht met een positieve grondhouding. Daarnaast ben je proactief, pragmatisch, accuraat en stressbestendig. Wat bieden we? Een interessante en uitdagende werkomgeving binnen een team van zeer ervaren professionals. Afhankelijk van jouw werkervaring en ontwikkeling krijg je snel de kans zelfstandig te werken. Zodra je er klaar voor bent kun je doorgroeien naar projectleider/modelleur. Wij zijn op zoek naar een uitbreiding van ons team voor de lange termijn. Wat vragen we? Je heb een afgeronde opleiding HBO - bouwkunde met de afstudeerrichting architectuur. Tevens ben je expert in het werken met Revit, ervaring met Autocad en routine daarin is een pré. Wij vragen een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift. Interesse? Heb je belangstelling voor deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief, cv en portfolio vóór 31 augustus 2016 naar info@mix-architectuur.nl. Kijk voor meer informatie over wat wij doen op onze website www.mix-architectuur.nl. Voor vragen over deze vacature kun je ons mailen op eerder genoemd adres.
 
 
MASSA bureau voor architectuur / Rotterdam
MASSA bureau voor architectuur is een groeiend architectenbureau, gevestigd in centrum Rotterdam. We werken met een enthousiaste club aan diverse projecten waarbij kwaliteit van idee en uitwerking beiden voorop staan. Ons bureau besteedt daarbij veel aandacht aan een consequente uitwerking en een verfijnde en praktische detaillering. Momenteel werken we aan een groot, divers stedelijk woningbouwplan (VO-DO), naast enkele kleinere, maar niet minder interessante ontwikkelingen. We zijn een hecht en professioneel team van 6 medewerkers dat we nu verder uit willen bouwen. Kijk even op onze site! Bij MASSA is plaats voor een ontwerper/tekenaar met 4-10 jaar ervaring. We zoeken een teamwerker die esthetisch gevoel combineert met bouwtechnische kennis. Het draait daarbij om (deel-) ontwerpbijdrage en bouwkundige uitwerking (met name principe detaillering) met begrip voor het ontwerp, de maakbaarheid en de economie van het project. Kennis van de regelgeving is noodzakelijk. Trefwoorden: nauwgezet, efficiënt, teamwerker. Er wordt getekend met Archicad, ervaring met dit programma is een pré, maar niet vereist. We zoeken ook gericht naar iemand met render ervaring binnen een archicad omgeving om ontwerpvarianten te testen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Vacature is medio augustus beschikbaar. We hanteren de CAO voor architectenbureaus. Urenbesteding per week bij voorkeur 38 uur. Sollicitaties kunt u richten aan (we verzoeken u niet te bellen): J.C. Kok MASSA bureau voor architectuur Baan 74 3011 CD Rotterdam of via e-mail: kk@massasite.nl www.massasite.nl
 
 
 
Piet Boon Studio B.V. / Oostzaan
Als internationaal gerenommeerde designstudio en specialist in totaalconcepten, ontwerpt Studio Piet Boon bijzondere exterieurs, interieurs en producten. Haar topsegment klantportfolio bestaat uit onder andere turn key privéwoningen, kantoorinrichting, hotels, restaurants en projectontwikkeling. De toonaangevende ontwerpen van Studio Piet Boon onderscheiden zich door het evenwichtig samenkomen van functionaliteit, esthetiek en individualiteit. De studio beschouwt het als haar missie om haar klanten voortdurend te inspireren en verwonderen. Voor de ontwerpafdeling van Studio Piet Boon, zijn wij op zoek naar een fulltime: Junior Designer Werkzaamheden: Passend binnen de stijl en het kwaliteitsniveau van Studio Piet Boon werk je, in opdracht en onder toezicht van een Senior Designer, deelontwerpen uit en verricht je allerhande ondersteunende werkzaamheden mede op het gebied van moods, kleuren, materialen en het opmaken van presentaties. Hierbij worden zowel je esthetische als technische competenties aangesproken. Binnen jouw taken zullen we een beroep doen op jouw eigen inzicht en gevoel voor esthetiek maar met de Studio Piet Boon signature en identity als uitgangspunt. Functieprofiel: Je bent een proactief en creatief talent. Je houdt ervan om samen te werken en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent nauwkeurig, gedisciplineerd en werkt consistent. Je hebt uitmuntende ontwerpvaardigheden en bent bereidt die extra stap te zetten. Vaardigheden en ervaring: Opleiding: minimaal HBO niveau in de richting interieurarchitectuur; Gevoel voor los meubilair, producten, materialen, stoffen etc.; Je bent sterk in het opmaken van presentaties, ziet het groter geheel en bent visueel ingesteld; Ontwerp- en tekenervaring met Vectorworks, SketchUp, Photoshop en Indesign; Je bent op de hoogte van de laatste trends, moods, kleuren, stoffen etc. en bent in staat innovatief werk te leveren; Goede beeldbeleving en uitstekend gevoel voor Moods; Ervaring met zowel Windows als iOS applicaties; Bouwkundige kennis is een pluspunt; Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Engelse en Nederlandse taal. Ben jij de persoon die in een inspirerende en creatieve omgeving mee wil bouwen aan de groei van Studio Piet Boon wereldwijd én heb je de ambitie om door te groeien naar een Senior functie? Stuur dan een mail met je motivatie, cv (incl. pasfoto) en portfolio naar: lovetowork@pietboon.com www.pietboon.com
 
 
Marc Koehler Architects B.V. / Amsterdam
Gezocht: Bouwkundig Tekenaar Marc Koehler Architects zoekt een ervaren bouwkundig tekenaar met 3-5 jaar ervaring. Wij zijn een jong, dynamisch ontwerpbureau, opgericht in 2005, dat zich bezighoudt met diverse thema’s, situaties en omvang van opgaven met een omvangrijk en uitgesproken portfolio van ambitieuze projecten. Wij willen ons team versterken met een ervaren bouwkundig tekenaar. Wij bieden een interessante, zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid in ons groeiende team. Wij zoeken Wij zoeken een getalenteerd bouwkundig tekenaar met 3-5 jaar werkervaring in het technisch uitwerken van beeldbepalende, complexe (kleine en/of grote) projecten. Je zult een rol spelen vanaf de ontwerpfase tot en met de technische uitwerking en de uitvoering van particuliere woningen, woongebouwen en openbare gebouwen. Je dient dit bouwtraject meermaals doorlopen te hebben en bewezen betrokkenheid en verantwoordelijkheid te hebben in het verzorgen van technische uitwerkingen van projecten. Je zult zelfstandig en in teamverband onder leiding van een ervaren projectleider functioneren. Jij hebt / bent – 3-5 jaar relevante werkervaring met het technisch uitwerken van beeldbepalende, complexe (kleine en/of grote) projecten; – Zelfstandige en kritische houding; – Goede communicatieve vaardigheden en bent een teamspeler; – Actuele bouwkundige kennis van materialen en producten, bouwtechnieken en bouwmethoden; – Goede kennis van Nederlandse bouw- en regelgeving; – Goede beheersing van ArchiCAD; – Spreekt goed Nederlands; – Affiniteit met de projecten van Marc Koehler Architects is gewenst. Wij bieden Wij bieden op dit moment een tijdelijk dienstverband van 7 maanden voor minimaal 32 uur, indien mogelijk met een vervolgcontract. Salaris afhankelijk van ervaring. Een freelance opdracht is bespreekbaar. Interesse? Ben je geïnteresseerd, stuur dan voor 14-08-2016 een motivatiebrief met CV en portfolio van max 5 MB naar jobs@marckoehler.nl t.a.v. Dennis Grootenboer
 
 
 
Van der Linde Architecten / Deventer
VACANCY : Bouwkundig tekenaar met ruime ervaring Wij willen het team van Van der Linde Architecten versterken en zijn daarom op zoek naar een ervaren bouwkundig tekenaar. VANDERLINDEARCHITECTEN Van der Linde Architecten is een architectenbureau in Deventer met een professioneel en ambitieus team. Check www.archlinde.com Private design Business design Interior design PROFILE Niveau HBO bouwkunde. Min. 5 jaar aantoonbare en relevante werkervaring van (schets-)ontwerp tot bouwuitvoering. Creativiteit, vakkundige kennis van engineering en passie voor detaillering kennis van en ervaring met materialen, bouwfysica/installaties en constructie. Gedegen kennis van Bouwbesluit en regelgeving. Affiniteit met architectuur. Medio juli-augustus 2016 starten. Goede beheersing van de Nederlandse taal is een must. SKILLS Aantoonbare kundigheid en ervaring met Acad, Revit en Sketch Up. Hands-on mentaliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Goede contactuele eigenschappen, organisatievermogen en heldere communicatie. Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. Flexibel en snel denken, accuratesse, inzet en gevoel voor humor. ARE YOU INTERESTED ? SEND US AN E-MAIL info@archlinde.com Jouw motivatie Jouw CV, Portfolio Tav: Office manager
 
 
De Haan Engineering en Consultancy / Staphorst
Vacature (junior) BIM modelleur De Haan Engineering en Consultancy is een breed georiënteerd ontwerp- ingenieursbureau, voornamelijk actief binnen de bouwsector vanaf de initiatief fase tot en met de realisatiefase van een bouwwerk. Hierbij ontwerpen, tekenen en berekenen we met enthousiasme economisch en efficiënt uitvoerbare bouwwerken. Daarbij staan kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog bij ons in het vaandel. We zijn erg bekend met nieuwe technieken als BIM, cloud werken en file2productie, en passen dit in meer of mindere mate in al onze projecten toe. Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een: BIM modelleur Als (Junior) 3D-Engineer/BIM Modelleur ben je werkzaam met 3D modellen waarmee virtueel het gebouw gebouwd wordt voordat er een schep in de grond is gezet. Dit vraagt om een brede oriëntatie en kennis van de bouwvoorbereiding. Je bent betrokken in het gehele proces van ontwerp, toetsing, ontwikkeling, voorbereiding en realisatie. Kernwaarden voor deze functie zijn: klant gedreven, inspirerend, verbindend, willen excelleren en verantwoord zijn. Daarnaast is er de belangrijke rol om samen met het team het werken met BIM en de behoeftes van onze klanten vanuit de gehele bouwketen verder te ontwikkelen. Dat vraagt om visie en drive, doorzettingsvermogen en geen 9 tot 5 mentaliteit. Als BIM modelleur draag je zorg voor: Het ontwerpen van gebouwen (Utiliteit, woningbouw en Argrarisch) Het opzetten van intelligente gebouwmodellen, ook wel Building Information Model of BIM model genoemd, op basis van een schets- of voorlopig ontwerp; Een nauwe samenwerking binnen de projecten met de verschillende disciplines om tot een optimaal ontwerp te komen; Het maken van projectimpressies op moderne en creatieve wijze voor het presenteren van de projecten aan onze opdrachtgevers; Wij bieden: Een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng; Veel afwisseling door de grote diversiteit binnen de projecten met opdrachtgever(s) en diverse ketenpartners; Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf; Uitstekende doorgroeimogelijkheden; Doormiddel van Persoonlijke Opleidings Plannen zorgen we voor waardevermeerdering voor zowel persoon als bedrijf. Een goede beloning in relatie tot de functie; Wij vragen: HBO/TU Bouwkunde opleiding met een gedegen vakinhoudelijke kennis; ervaring met BIM-software , met de voorkeur Autodesk Revit / Autodesk 3D studio. gedegen kennis en ervaring van bouwdetails, de verschillende bouwmethodieken en de relevante wet- en regelgeving zoals het bouwbesluit. goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; een goed ruimtelijk inzicht en een oplossingsgerichte benadering; affiniteit met bouw innovaties en een goed gevoel voor de teamgeest; structuren kunnen borgen en kennis willen delen; gevoel voor gebouw ontwerpen en esthetica. Competenties: Communicatief vaardig Flexibel Zelfstandig Creatief Leergierig Voldoe je op de meeste punten en wil jij ook bouwvoorbereider zijn, innovaties omarmen en mee helpen uitbouwen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Patricia de Haan Giraldo op telefoon nummer 0522 468127 / 06-14546795 of uw schriftelijke reactie voorzien van CV richten aan p.dehaan@dehaanec.nl De Haan Engineering en Consultancy
 
 
 
ZJA Zwarts & Jansma Architecten / Amsterdam
Ter ondersteuning van onze reguliere projecten en voor onze R&D projecten en zijn wij per direct op zoek naar een zeer gemotiveerde en getalenteerde ontwerper-tekenaar met een sterke affiniteit met Computational Design en parametrisch ontwerpen, iemand die in staat is code in te zetten als ontwerp gereedschap. Ervaring met een object georiënteerde programmeertaal (C++, Visual basic of Python in combinatie met Rhino/Grasshopper) is dus een vereiste. Wij zoeken iemand die daarnaast ook de software programma’s Revit, Cinema 4D, Photoshop, Illustrator en Indesign beheerst. Een bouwkundige opleiding en affectie met de architectuur is een pré. Wil je bij ons komen werken, mail dan je sollicitatiebrief, cv en portfolio in pdf-formaat naar: werk@zja.nl t.a.v. Annemie Stijns. Voor vragen over de vacature of ons bureau: 020 535 22 00 Voor projecten van het bureau: http://www.zja.nl
 
 
DP6 architectuurstudio bv / Delft
DP6 architectuurstudio Zoekt een: Revit tekenaar / BIM modelleur DP6 zoekt een talentvolle Revit tekenaar/ BIM modelleur met minimaal 3 jaar ervaring. Je zult bij diverse projecten ondersteunende werkzaamheden verrichten: tekenwerk in alle fasen van een project in zowel Revit als Autocad, opzetten van BIM modellen (incl. het maken van families), controle productietekeningen, afstemming met adviseurs. Functie-eisen minimaal HBO opleiding bouwkunde minimaal 3 jaar werkervaring in uitwerking van projecten ervaring in het modelleren en uitwerken van utiliteitsgebouwen in Revit ervaring met het tekenen in Autocad ervaring met opzetten detaillering goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal een zelfstandige en communicatief vaardige persoonlijkheid accuraat flexibel affiniteit met architectuur Wat wij bieden DP6 architectuurstudio werkt met een enthousiast team aan architectuuropdrachten op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw, interieur en stedenbouw in binnen- en buitenland. Professionaliteit en creativiteit zijn de twee belangrijkste aandachtspunten in het werk van DP6. Creativiteit in de vorm van bijzondere, esthetische en vernieuwende architectuur. Professionaliteit in de zin van een realistische kijk, kennis gericht en goed georganiseerde ontwerpprocessen. Wij bieden een uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief in een dynamische werkomgeving. Het team van DP6 werkt op een mooie plek in het centrum van Delft. Honorering volgens CAO architecten. Procedure Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie met portfolio en CV naar info@dp6.nl t.a.v. Ramona Filon. Vanaf 15 augustus zullen de binnengekomen sollicitaties behandeld worden. Voor meer informatie over ons bureau, kijk op www.dp6.nl
 
 
 
Rik Lagerwaard Architecten BNA BV / Amersfoort
RIK LAGERWAARD ARCHITECTEN BNA BV is een full-service architectenbureau in Amersfoort. We werken met veel enthousiasme en creativiteit aan grote en kleine projecten in de zorg, onderwijs, cultuur en woningbouw. Het bureau werkt met 3D Revit. Onze ontwerpen kenmerken zich door een hoge mate van ambachtelijkheid en kwaliteit. Dat dit door onze opdrachtgevers wordt gewaardeerd blijkt wel uit de groei die wij doormaken. Daarom zijn wij per direct op zoek naar versterking van ons bureau. (Enthousiaste, pragmatische) PROJECTMEDEWERKER BOUWKUNDIG REVIT TEKENAAR/MODELLEUR (m/v) Wat zoeken wij: Afgeronde HBO Bouwkunde opleiding. 2 jaar aantoonbare bouwkundige tekenervaring met Revit architecture, beheersing van autocad, sketch up en andere programma’s strekken natuurlijk tot aanbeveling. Wat bieden wij: Wij bieden je een goede werkplek met ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. Werken aan projecten vanaf voorontwerp tot en met uitvoering. De ruimte om mee te denken over de invulling van projecten, Revit modellen. Een 40 urige werkweek of afgestemd op persoonlijke voorkeuren. Een passende salarisschaal conform de cao. indien deze vacature passend lijkt, stuur dan een brief met cv per e-mail naar info@RLArchitecten.nl of per post naar Postbus 2530, 3800GB Amersfoort, t.a.v. Marianne de Vries.
 
 
LIAG architecten en bouwadviseurs / Den Haag
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Bouwkundig Tekenaar, en met voorkeur ervaring met ArchiCAD en Solibri. We zoeken een collega met een MBO of HBO achtergrond en met passie voor architectuur. Je hebt 2 a 3 jaar relevante werkervaring en sterke interesse voor de ontwikkelingen rondom BIM. Je werkt zowel zelfstandig als ook in teamverband en bent secuur in de verschillende fases. Functie-eisen op een rij: • MBO of HBO afgerond • minimaal 2 jaar ervaring in bouwkundig tekenwerk voor utiliteitsbouw • zelfstandig werken en in teamverband • sterke voorkeur voor kandidaten met ArchiCAD en Solibri ervaring LIAG is … een internationaal opererend architectenbureau met opdrachten in Europa, het Midden Oosten en China. Op dit moment werken we met ca. 25 enthousiaste medewerkers aan zeer diverse projecten - met name in de utiliteitsbouw en gezondheidszorg. Het internationale team van LIAG werkt binnen een dynamische omgeving met veel plezier aan uiteenlopende opdrachten. Belangrijke thema’s binnen LIAG zijn vooraanstaande architectuur, gezonde, duurzame gebouwen, kwaliteit, kostenbewust met oog op het detail en last but not least: happy buildings. LIAG biedt… een uitdagende baan waarin je werkt in een open, informele en collegiale sfeer. Je wordt onderdeel van een jong creatief en internationaal team waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Je bent vier of vijf dagen per week beschikbaar. Contactinformatie Heb je interesse? Stuur dan jouw CV met motivatiebrief op naar: info@liag.nl o.v.v. ‘sollicitatie vacature bouwkundig tekenaar’. Zie deze vacature ook op onze website Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
 
 
Dok architecten / Amsterdam
Dok Architecten is een ambitieus architectenbureau met 19 medewerkers, gevestigd in Amsterdam. Wij zijn actief op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, scholenbouw, stedenbouw en interieur. In verband met uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een: ENTHOUSIASTE PROJECTLEIDER (m/v) Iemand met een ruime bouwkundige ervaring en daadkracht. Een creatieve ontwerper, die leiding kan geven aan een team, zowel intern als extern. Die een wezenlijke bijdrage aan het bureau levert, met mensen weet om te gaan, zakelijk kan handelen en waar veel van te leren valt. Wij zoeken iemand die zin heeft om alles aan te pakken in een creatieve omgeving. Die in staat is vlot te werken aan alle fases van een bouwproces, en daarnaast een plan verder te kunnen brengen met behulp van 3D BIM, dit weten te presenteren en de prettige ambitie heeft daarin nog beter te worden. Verder een TU/AvB achtergrond, met minimaal vijf jaar ervaring op een architectenbureau in een soortgelijke functie. Goede beheersing van de Nederlandse taal is een must. Ervaring met Archicad is een pré Salariëring conform CAO Architectenbureau’s (nivo J) Verder bieden wij: Een fantastische werkplek in de binnenstad van Amsterdam en een inspirerende werkomgeving. Voor meer informatie over ons bureau, zie onze website http://www.dokarchitecten.nl Ben je geïnteresseerd, mail dan je motivatie in het Nederlands met cv en portfolio voor 1 september 2016 naar: vacature@dokarchitecten.nl t.a.v. Patrick Cannon.
 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
2001-2016 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap