dit artikel maakt onderdeel uit van dossier(s)
 
openbare ruimte

home projectengids OdV Interieurarchitecten BV (Project) - bibliotheek Coevorden

bibliotheek Coevorden, Coevorden


18-5-2016
In Het Arsenaal Coevorden deelt de bibliotheek de ruimte met het Stedelijk Museum, de Historische Vereniging en het toeristisch informatiepunt.

De zwarte kasten, die op een vrijwel witte vloer zijn opgesteld tot overzichtelijke kamers, vormen een kenmerkend element van de Blackbox. De herkenbaarheid van de ‘werelden’ wordt verzorgd door een doorlopende gekleurde signing op de kasten en grote (lampen)kappen boven de displaytafels, die in iedere wereld de geplaatst zijn. Daarnaast zorgen in het oog springende verlichtingsarmaturen en kleurrijke kindertekeningen in de jeugdwerelden voor vrolijke accenten. Ook bij de invoering van de Blackbox kan gekozen worden tussen de ideale en cosmetische varianten. Wij zijn erin gespecialiseerd om de kracht en de herkenbaarheid van de formule optimaal te realiseren.
geen trefwoorden suggest

Trefwoord toevoegen



 
architect OdV Interieurarchitecten BV (www.odv-interieurarchitecten.nl)
opdrachtgever Biblionet Drenthe
jaar van realisatie 2013 [ meer ]
provincie, plaats Drenthe [ meer ], Coevorden
projectsoort(en) overig [ meer ], overheid/educatie [ meer ]
wwwpagina architectenweb.nl/p31678
Meer projecten
OdV Interieurarchitecten BV
Bibliotheek Workum
OdV Interieurarchitecten BV
JackLab
OdV Interieurarchitecten BV
Vechtdal college...
OdV Interieurarchitecten BV
bibliotheek Coev...
OdV Interieurarchitecten BV
Interieur CJIB
OdV Interieurarchitecten BV
opbouw woonhuis
OdV Interieurarchitecten BV
bibliotheek Ommen
OdV Interieurarchitecten BV
Zernike College
 

Project Belicht
Morspoort parkeergarage, Leiden
Morspoort parkeergarage, Leide...
Woonhuis Enschede
Woonhuis Enschede
Assa Abloy, Apeldoorn
Assa Abloy, Apeldoorn
Licht Budget, Almere
Licht Budget, Almere
Bioscoop Pathé, Zwolle
Bioscoop Pathé, Zwolle
The Network Kitchen, Amsterdam
The Network Kitchen, Amsterdam
Bibliotheek Workum
Bibliotheek Workum
Conclusion, Heerlen
Conclusion, Heerlen
Aanmelden
Product & Project
Aanmelden
 
Partners



Volledige site Mobiele site
Volg ons op
© 2001-2017 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap