home prijsvragen nationaal Beleving van de Noordas

Beleving van de Noordas


1-3-2012 - 15:38
Dichtbij Rotterdam en Lansingerland, vlakbij regioparken de Rottemeren en het Hof van Delfland vinden we de Noordas: een gebied in ontwikkeling, dat door tal van projecten de potentie heeft om uit te groeien tot een unieke locatie en een kwalitatief hoogwaardige woon- en werkomgeving.
De stadsregio Rotterdam werkt samen met de gemeenten Rotterdam en Lansingerland aan de opgave om de (toekomstige) natuur- en recreatiegebieden tussen de noordelijke stadsrand van Rotterdam en de verstedelijking van Lansingerland, de ‘Noordas’, te ontwikkelen. We streven naar meer samenhang, meer betekenis en bekendheid voor het gebied en een betere bereikbaarheid en toegankelijkheid voor bewoners en bezoekers. Belangrijk hierbij is onder meer de ontwikkeling van een provinciale fietsroute, het Polderpad, waarmee het mogelijk wordt om via de Noordas van de Rotte naar de Schie te fietsen.

We zijn op zoek naar een ontwerper die, door middel van een interactief traject met omwonenden en toekomstige gebruikers, de identiteit en herkenbaarheid van de Noordas als geheel en het Polderpad in het bijzonder, kan versterken.
Dit kan zowel ruimtelijk als programmatisch. We denken aan landmarks, routemarkering, programmering van het gebied, begeleidende beplanting, etc.
Meer informatie op http://www.stadsregio.info/noordas onder Prijsvraag ‘Beleving van de Noordas’.

data:

uiterlijke inschrijfdatum:
16-3-2012
uiterlijke inzenddatum:
16-3-2012
prijsuitreiking:
31-5-2012


deelname:

voor:
kosten:
meer informatie op www.stadsregio.info/noordas bij Prijsvraag 'Beleving van de Noordas'
prijs:
meer informatie op www.stadsregio.info/noordas bij Prijsvraag 'Beleving van de Noordas'


informatie

organisatie:
informatie:
website:
 
geen trefwoorden suggest

Trefwoord toevoegen
Reacties
 


 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
© 2001-2017 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap