home partnernieuws Gezocht: De 111 mooiste waterbestemmingen

Gezocht: De 111 mooiste waterbestemmingen


24-5-2012
Gezocht: de 111 mooiste droomlocaties bij het water! Om op 15 juni 2012 het 111-jarig bestaan van de sanitairfabrikant te vieren, heeft Hansgrohe SE de krachten gebundeld met reisgidsenspecialist MERIAN, om de 111 mooiste waterbestemmingen ter wereld te verzamelen.

De douche- en kranenspecialist uit het Zwarte Woud, dat zich sinds zijn oprichting in 1901 intensief bezighoudt met het element water, vraagt iedereen om hun favoriete plaats bij het water of met een link naar water te tonen in een internationale fotowedstrijd. De eerste prijs is een reis voor twee personen ter waarde van 5.000 euro naar één van deze magische waterbestemmingen. Daarnaast bieden Hansgrohe en MERIAN aan de deelnemers nog 110 andere aantrekkelijke prijzen om te winnen.

Water-gerelateerd MERIAN reisboek
De mooiste waterbestemmingen worden vastgelegd in het MERIAN fotoreisboek ‘ssw starfish, surfers and dream waterfronts – 111 magical water locations’, dat vanaf eind dit jaar in de boekhandel te verkrijgen is. Dit boek bevat elf foto-inzendingen uit de wedstrijd, geselecteerd door een jury van Hansgrohe en MERIAN. Iedere ingezonden persoonlijke foto van een favoriete bestemming bij, op of gerelateerd aan water maakt kans op een plek in het boek of zelfs op de cover.

De enige voorwaarde is dat de deelnemers zelf hun foto gemaakt hebben. Tevens moet deze voorzien zijn van een korte begeleidende uitleg wat deze bestemming zo speciaal maakt. Hierdoor krijgt de fantasie alle vrijheid: van het droomstrand aan zee, kristalheldere bergmeren tot onderwateropnames van koraalriffen of lokale rivierlandschappen – de mooiste waterbestemming kan overal zijn waar water aanwezig is.

Foto’s en uitleg kunnen nu geüpload worden via www.hansgrohe.nl/111jaar. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn. De gedetailleerde deelnamevoorwaarden staan op de website vermeld. Deelnemers moeten de copyrighthouders van de foto’s ingelicht hebben of zelf de beeldrechten hebben. Er kan slechts één keer deelgenomen worden.

Bij deelname aan de wedstrijd, gaan de deelnemers akkoord met het kosteloos en onbeperkt gebruik van de prijswinnende foto’s in samenhang met het MERIAN book ‘ssw starfish, surfers and dream waterfronts – 111 magical water locations’. De foto moet een minimaal formaat van 10 x 15 cm (1200 x 1800 pixel) in 300 dpi hebben en worden aangeboden in JPEG, TIFF of EPS formaat.

Passie voor water
Hansgrohe en het element water vormen de afgelopen 111 jaar een sterk koppel. Al sinds de oprichting in 1901 legt de onderneming de focus op het grote plezier met water en de duurzame omgang met deze bron, zonder op comfort te besparen. Deze vriendschap wordt op zeer treffende wijze met de jubileum fotowedstrijd gevierd: individuele voorkeuren met betrekking tot water en hoe dit ervaren en gebruikt wordt. Dit is waar het om draait tijdens de zoektocht naar ’s werelds mooiste bestemmingen op, bij of gerelateerd aan water.
geen trefwoorden suggest

Trefwoord toevoegen
Reacties
 


 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
© 2001-2017 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap