home nieuws binnenland Gezocht: jonge ondernemers met ‘groene’ ideeën

Gezocht: jonge ondernemers met ‘groene’ ideeën


12-7-2012 - 14:14
Tijdens de Dutch Green Building Week organiseert Architectenweb ‘TIEN keer TIEN groen’. Voor dit evenement is de redactie op zoek naar jonge ondernemers met frisse ideeën rond het thema duurzaamheid.

Tien jonge bureaus en bedrijven die in elk tien minuten hun visie op het vak aan een publiek presenteren. Dat is in een notendop het concept van TIEN keer TIEN. In het kader van de Dutch Green Building Week staat de derde editie van het evenement op 20 september in het teken van duurzaamheid – ‘TIEN keer TIEN groen’.

Voor het evenement is de redactie van Architectenweb op zoek naar jonge designers, interieurarchitecten, stedenbouwkundigen, architecten, landschapsarchitecten, ontwikkelaars, adviseurs en bouwproducenten met nieuwe ideeën rond het thema duurzaamheid.

Heb jij dergelijke ideeën en zoek je daarvoor een podium? Stuur dan voor 18 juli een e-mail met een korte motivatie naar Michiel van Raaij, hoofdredacteur van Architectenweb, via mvr@architectenweb.nl. Uit de inschrijvingen zal de redactie van Architectenweb vervolgens tien bureaus en bedrijven voor het evenement selecteren. Er zal daarbij gestreefd worden naar een gevarieerd programma waarin verschillende ideeën en disciplines langskomen.

Wat zijn de spelregels? Aanmelding staat open voor alle bureaus en bedrijven die betrokken zijn bij het ruimtelijke ontwerp. Onder ‘jong bureau’ wordt een bureau of bedrijf verstaan waarvan het oudste directielid onder de veertig is.

Architectenweb is mediapartner van de Dutch Green Building Week.
geen trefwoorden suggest

Trefwoord toevoegen


Gerelateerde artikelen
11-7-2012 13:06:55
Van 17 tot en met 21 september vindt weer een editie van de Dutch Green Building Week plaats
8-6-2012 20:31:05
De donderdag 7 juni gehouden tweede editie van TIEN keer TIEN was een succes.
21-5-2012 16:57:24
Op donderdag 7 juni organiseert Architectenweb de tweede editie van TIEN keer TIEN.
30-11-2011 13:51:24
Op donderdag 15 december organiseert Architectenweb een avond waar tien jonge bureaus zich in elk tien minuten a...


Reacties
 


 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
© 2001-2017 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap