home nieuws binnenland Architect@Work kent enorme groei

Architect@Work kent enorme groei


27-8-2012 - 16:09
Architect@Work is met 288 stands voor exposanten enorm gegroeid in vergelijking met voorgaande jaren. Het totaalevenement voor (interieur)architecten, designers en voorschrijvers vindt plaats op 12 en 13 september in Ahoy Rotterdam. Het centrale thema dit jaar is 'klei'.

Het evenement ziet dit jaar een groei van dertig procent in het aantal exposanten op de vloer. “Het concept komt tegemoet aan de wensen van professionals uit de sector”, vertelt Exhibition Manager Nathalie Sandra. “Creatievelingen zoals architecten en interieurarchitecten willen snel en efficiënt een overzicht krijgen van wat nieuw is op hun markt, horen we. Architect@Work speelt hier op in.”

“Dat het aantal exposanten is toegenomen, wil nog niet zeggen dat de selectie is versoepeld. De selectie is zelfs strenger geworden om de nieuwste producten en materialen te kunnen laten zien”, vertelt Sandra.

Lezingen
Naast alle stands worden er ook lezingen georganiseerd rond de vraag waarom er wordt gekozen voor klei als materiaal en als natuurlijke grondstof voor bouwmaterialen als baksteen, aardewerk en keramiek. Onder meer Els Zijlstra (Materia), Jan Peter Wingender (Wingender Hovenier Architecten) en Harrie Vekemans (Bouwkundig Adviesbureau Vekemans) spreken over klei als materiaal.

Materia presenteert een tentoonstelling met als thema ‘Ceramics’. Andere exposities zijn Art by EKWC (Filip Jonker), R-O-B Gevels en BrickDesign by ROBOT Metselwerk en ‘Images’ door DAPh. “Hoofdsponsor CRH zorgt voor de nodige spraakmakende eyecatchers die voor honderd procent verbonden zijn met het centrale thema.”

Bezoekers kunnen zich voor het evenement gratis aanmelden via www.architectatwork.nl, met code 455.

Architectenweb is mediapartner van Architect@Work.
geen trefwoorden suggest

Trefwoord toevoegen


Gerelateerde artikelen
26-6-2012 10:42:26
Op 12 en 13 september vindt een nieuwe editie van Architect@Work plaats in Ahoy Rotterdam. Het centrale thema di...
4-5-2011 15:39:12
Materia is dit jaar weer aanwezig tijdens Architect@Work in Kortrijk en in Luik. De tentoonstelling ‘Earth, Wind...


Reacties
 


 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
© 2001-2017 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap