Architectenweb


10-10-2013 - 14:27
Architectenweb is hét platform voor architecten in Nederland.
 
Er is geen ander platform dat zo intensief gebruikt wordt door Nederlandse architecten als Architectenweb. Architecten bieden wij een breed palet aan mogelijkheden om vakinhoudelijke informatie in te winnen en te delen: via onze website, via social media, via magazines en via evenementen.
 
Op Architectenweb.nl vinden architecten een zeer actueel en volledig nieuwsoverzicht, en een zeer uitgebreide producten- en projectengids. Via onze nieuwsbrieven en social media kanalen blijven architecten op andere momenten op de hoogte van wat er in het vakgebied speelt. In Architectenweb magazine vinden architecten interviews en achtergronden. Bij ontbijten en congressen wisselen architecten kennis uit en vergroten zij hun netwerk.
 
90% van alle architecten in Nederland gebruikt de media van Architectenweb om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in hun vakgebied;

75% van alle architecten in Nederland bezoekt Architectenweb.nl eens of meerdere malen per week;

25% van alle architecten in Nederland bezoekt Architectenweb.nl iedere dag.  
 
Partners

Architectenweb werkt nauw samen met de maakindustrie om hun producten en diensten bekend te maken onder architecten. Op ons platform kunnen leveranciers zich op allerlei manieren presenteren. Een overzicht van de mogelijkheden is te vinden op www.bereikdearchitect.nl.

Leveranciers die op zoek zijn naar een kwalitatieve dialoog met architecten hebben zich bij Architectenweb verenigd in ons partnernetwerk. Samen met onze partners organiseren wij onder meer iedere maand een netwerkbijeenkomst voor architecten en opdrachtgevers. 
 
Statistieken
Architectenweb in cijfers:
 
1.200.000 bezochte pagina’s per maand voor Architectenweb.nl
300.000 bezoeken per maand voor Architectenweb.nl
75.000 volgers via social media;
10.000 abonnees op onze nieuwsbrieven;
10.000 exemplaren, dat is de oplage van onze magazines;
1.500 bezoekers per jaar trekken onze evenementen;  
 
Missie
De missie van Architectenweb luidt als volgt:
 
Architectenweb stimuleert innovatie door een podium te bieden voor de uitwisseling van ideeën in de architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, interieurarchitectuur en design. Als moderator geeft Architectenweb sturing aan de uitwisseling van ideeën. Als adviseur helpt Architectenweb zijn partners een rol te spelen op dit platform.  

Portfolio
Het portfolio van Architectenweb bestaat uit een samenhangende mix van media:
  
Architectenweb.nl:
-  Nieuws
-  Productengids
-  Projectengids 

Architectenweb partnernetwerk:
-  Netwerkbijeenkomst (4x per jaar)  
 
Architectenweb nieuwsbrieven:
-  Algemene nieuwsbrief (iedere week)
-  Them@gazine (iedere twee weken) 
 
Architectenweb themaperiode (3x per jaar):
-  Thematisch nieuws
-  Ontbijt (6x per jaar)
-  Congres (3x per jaar)
-  Magazine (3x per jaar)  
 
Team
Architectenweb is als zelfstandige uitgeverij gevestigd in Amsterdam. Het team van Architectenweb bestaat uit zo’n tien medewerkers die verdeeld zijn over een redactie, een sales- en aftersalesafdeling, en een innovatieafdeling. De uitgeverij wordt geleid door Martijn Postmus (algemeen directeur) en Michiel van Raaij (hoofdredacteur). Een overzicht van alle medewerkers van Architectenweb is te vinden op onze contactpagina.
architectenwebmissieover ons suggest

Trefwoord toevoegen
 

Volg Ons Op
Schrijf u in op onze wekelijkse nieuwsbrief


 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
© 2001-2017 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap