home partnernieuws Sterk vernieuwde website voor Sempergreen

Sterk vernieuwde website voor Sempergreen


12-1-2017
Het nieuwe jaar start Sempergreen met een nieuwe website. De site sempergreen.com is niet alleen van uiterlijk veranderd, ook de functionaliteiten zijn flink onder handen genomen.

Met de vernieuwde website wil Sempergreen haar klanten nog meer ondersteunen met kennis, inspiratie, online projectadvies en interactieve dienstverlening met betrekking tot groene daken en groene gevels, legt de onderneming uit. Gezien het internationale karakter van haar klantgroepen, is de website beschikbaar in acht talen.

De bezoekersaantallen van de Sempergreen-website en ook het aantal volgers via sociale media zijn de afgelopen jaren flink gegroeid, aldus de onderneming. Ook de wensen en eisen van bezoekers zijn veranderd. Daarom is de site veranderd van een informatieve website met veel tekst naar een visueel aantrekkelijke website met veel inspiratie- en referentiefoto’s. “Voor elke bezoeker, ongeacht de beroepsgroep, is de juiste informatie in een paar klikken vindbaar”, zegt Sempergreen.
 
Interactief en responsive
Vanaf nu is de website van Sempergreen ook responsive voor alle apparaten. Zowel op desktop, tablet als mobiel is de gebruikerservaring optimaal. Daarnaast zijn de interactieve functionaliteiten sterk uitgebreid. Zo kan de bezoeker direct chatten of contact opnemen met een medewerker, een vrijblijvende offerte opvragen of een order plaatsen. Alles is er op gericht om het contact zo makkelijk mogelijk te maken.
 
Sempergreen bedient alle klantengroepen – architect, projectontwikkelaar, opdrachtgever, aannemer, dakdekker of hovenier – met advies op maat. Voor architecten, bijvoorbeeld, is het voorschrijven van een groendak of groene gevel bijzonder eenvoudsig gemaakt, aldus Sempergreen. Met het nieuwe adviescenter ontvangt de architect in slechts vijf stappen een bestektekst, technische tekening, 3D-tekening en product sheet, toegesneden op de specificaties van diens project. In totaal bevat de database ruim 700 verschillende adviezen, voor alle Europese klimaten.
 
Kenniscentrum
Sempergreen is niet alleen kweker van direct-groene oplossingen voor groene daken, groene gevels en bodembedekking. Het bedrijf, zo geeft Sempergreen aan, heeft zich ontwikkeld tot kenniscentrum op het gebied van duurzame toepassingen in de strijd tegen wateroverlast in de stad, bijen- en vlindersterfte en het verlies aan biodiversiteit in verstedelijkt gebied. In samenwerking met externe partijen, zoals de Vlinderstichting, wordt onderzoek gedaan naar de effecten van groen in onze leefomgeving. Deze kennis deelt de onderneming via haar website.
sempergreen suggest

Trefwoord toevoegen


Gerelateerde artikelen
22-4-2015 16:09:03
Voor het hoofdkantoor van de Stichting voor Poolse Wetenschap FNP in Warsch...
8-5-2015 14:31:26
In het verlengde van de monumentale 19-eeuwse Passage is in 2014 een hypermoderne overdekt winkelstraat ...


Reacties
 


 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
© 2001-2017 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap